färdigfixade

2010-04-30 @ 18:10:48



Så ser vi ut just nu och vi ska dra iväg hem till en kompis och ha hur kul som helst! Gasch vilken underbar kväll det ska bli ! Nej. nu måste vi sätta fart. / Astrid & Michis är cooooolast i väääärlden.


barnvakt

2010-04-30 @ 14:52:16
Hejsanhoppsan! Förlåt för jag inte har bloggat på hela dagen och det här är svårt att säga.. Men jag har verkligen inte orkat :$ gasch, nu är det sagt... hoppas ni inte blir för besvikna! Just nu är jag barnvakt, men det är inte så mycket att göra eftersom min älskade lillebror Leon står i hoppgungan.. Fast nu börjar han tjuta, nu är han tyst.. Får ta bort honom där ifrån snart, han har stått där mer än 20 min :O
Snart kommer mamma hem och då ska jag packa ner det sista sen åka hem till astrid. Kameran är laddad så bilder blir det! ååhh,, en underbar kväll med sveriges bästa brudar! Astrid, Fanny, Cissi, Jag, Monica & Elsa ! längtarlängtarlängtar!

nej, nu gråter han nästan. Förvänta er inte ett till inlägg från mig idag, för tror inte jag har tid med det.
puusss och ha en bra kväll!


morsningkorsning! :)

2010-04-30 @ 07:32:47
Hur mår ni idag? Jag själv har jätteont i halsen, men det är nog bara "morgonont", hoppas jag i alla fall. Har haft det hela veckan så ja.. bengelska-engelska-so-idrott de lektionerna har jag idag sen slutar jag. På idrotten ska vi jogga så efter det åker jag hem och baaaaadar. Har en hel del att fixa today.. Och har hur mycket tid som helst :) När allting är klart hade jag tänkt att åka hem till astrid och fixa oss och så, sen drar vi iväg på fanny's tjejmiddag.. ÅÅÅHHH VA KUL DET SKA BLI, YEAH! Men hörrni, min buss går 48 och jag sitter här utan smink. Föresten, jag ska gå till skolan utan smink idag! punktslut.

skriver senare, pussenpussieluss!

tittade på klänningar ...

2010-04-29 @ 21:41:50
och hittade den här.
La Fleur SEK 1224, Ida Sjöstedt - NELLY.COM
om ni gick in i en affär och såg den här, skulle ni stanna vid den och titta & röra på den eller skulle ni bara fortsätta gå som om du inte hade sett den? Jag skulle fortsätta gå utan att ens hinna blinka.
Tycker inte alls den var fin, inte överhuvudtaget.

VAD TYCKER DU!?

Vill ni veta en pinsam sak?

2010-04-29 @ 21:34:27
Att jag har flyttat över alla mappar från min pappas hårddisk till min dator, men extremt gamla bilder. Bilder från min fjortistid! Hur pinsamt är inte det? Kan inte ens lägga upp någon bild eftersom alla är så hemska :S Förstår inte själv hur jag kunde gå runt som jag gick runt, såg förfärlig ut! Varför kunde inte någon varna mig? åhh, som tur är så ser jag inte ut så idag, för då skulle jag helldre ta livet av mig, tror jag? eller najjj, inte riktigt ! Den här bilden vågar jag lägga ut, men ser ni brunheten? och läpparna? herregud säger jag bara!




daaaaark.... ?

2010-04-29 @ 21:30:52

åååhh gasch, jag vill ha tillbaka det där mörka håret, tror jag? haha, vem vet.

Hade ju träning idag, och det gick faktiskt helt okej. Hade käningar i knät hela träningen, riktigt ont gjorde det. Men, jag dribblade av astrid, tjiiihoo! haha, (: Gumman, erkänn jag var duktig? Nej , nu ska jag sluta. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen stod det pannkakor på bordet, så fixade det och åt samtidigt som jag pluggade so... Känner att jag absolut inte borde sitta här, känner att jag absolut behövde plugga, men ja.. Har kollat på 6an, hur det nu stavas. Gasch, jag är kär i det programmet! Allvarligt ;o Så otroligt bra! Ni anar inte, guuuuuuuuuuuuudars skymning.

Imorgon är det valborg, snart är det sommar :D Jag slutar i alla fall tjugo i tolv imorgon, då ska jag hem, packa, packa, packa & duscha. Eftersom jag har idrott som sista lektion och vi ska jogga så tänkte jag att jag kan duscha hemma, smart som jag är. Sen på kvällen ska jag hem till en tjej på tjejmiddag, det ska bli hur trevligt som helst och självklart hänger kameran med. Glöm inte att påminn mig att jag ska ladda den (!!!!!)

Känner att det här blir alldeles för långt och att jag verkligen är extreeeemt trött. Vi gör så här, vi hörs imorgon! pusspuss


VALBORG IMORON! :D

2010-04-29 @ 20:41:16

Åh vad jag längtar! ska verkligen bli hur kul som helst. Fast det skulle tydligen bli dåligt väder "/ Men men, vem bryr sig det är ju VALBORG lixom.

Vad ska ni hitta på för ngt?


Jag och michis är bjuda hem till en tjej kompis på tjej middag med lite andra tjejer från fotbollslaget. Super mysigt. Sen drar vi väll till nån brasa och myser där en stund. hihi^^ fast har ångest, jag lånade en klänning av cissi och den är lite stor, så jag vet inte om jag ska ha på den eller inte. Men men, det löser dig.

MICHIS RING MIG OM DU SER DETTA! MÅSTE SNACKA MED DIG ;O

Jaja, ska ta och kolla min facebook, bdb osv.

Puss / astrid :)


träning

2010-04-29 @ 16:55:05
lydia kommer och hämtar mig vid fem över, så ska fixa det sista sen åka.
ha det bra! pusspuss

Vilket väder ;O

2010-04-29 @ 15:50:00

Helt sjukt vad fint väder det är. Super varmt och skönt. Ska ta och sola en stund.

Puss / astrid :)


en fråga till alla läsare..

2010-04-29 @ 15:17:52
Vad ska ni göra på valborg? Vara med kompisar ? Festa ? vara med familjen? vara med pojk/flickvännen? Se någon brasa ? Svara jättegärna!

nolektion

2010-04-29 @ 15:15:43

sitter här på nolektionen och ska skriva klart min labbrapport, borde egentligen göra det men jag orkar inte. får göra det när jag har skrivit det här. Hur har eran dag varit? Min dag har faktiskt varit helt okej. På idrotten höll jag och oskar i lektionen , och det gick faktiskt rätt så bra. Inte superbra eftersom några i min klass bara förstör men annars gick det väll bra. På lunchrasten drog jag och nor hem till mig och åt hos min pappa. riktigt trevlig! När jag slutar ska jag dra hem och plugga so, sen har jag träning kvart över fem-sju. Klockan åtta är det tv på 6an! kommer inte ihåg hur det stavas, taha. Måste packa också, suck.

jaja, skriver när jag kommer hem! puss på nosen!


DAMP!

2010-04-29 @ 13:35:00

Blir så trött på alla tjallare. Usch för dom säger jag bara, det är så grymt onödigt att tjalla på folk.. GAAAH!

Just nu sitter jag på min so "lektion" utan lärare och gör absolut ingenting. SKulle lika gärna kunna dra nånstans. Men eftersom man går i den klass man går i är det tyvör inte möjligt. För jo, då kommer nån tjalla på mig. Jaja, ikväll är det träning och jag är så taggad.. Älskar verkligen fotboll. Hihi^^  Aja, ska sluta skriva nu.

Puss / astrid :)


ruuuuuuuuuuuuun

2010-04-29 @ 08:51:47
Fasnar inte på bild, hittar inga kläder, ser hemsk ut. USch, allt är fel för mig den här morgonen. En halv timme på att bestämma kläder, är det noramlt? Men vem har sagt att jag är normal, tihi!
Måste springa nu, bussen går fyra över och jag är inte ens klar.
varför sitter jag här?
hejdå!

Time to go to school

2010-04-29 @ 08:36:04
  

37 besökare..

2010-04-29 @ 08:29:56
hade vi igår men det var bara en som svarade på våra frågor, hur kan det komma sig? Det är 36 stycken som ska svara på dom!!!!!!

rip
2010-04-28 @ 22:01:08

jag saknar dig mer och mer för varje sekund som går...

god natt!


expressen

2010-04-28 @ 20:55:12

Var ju med i expressen i lördags, och här är bilden. Inte lyckad nånstans! Tycker inte att själva "ställningen" var bra överhuvudtaget. Om man är fotograf ska man väll kunna kolla ljus och sånt, eller hur? Aja, riktigt dålig stil i alla fall, men ska väll vara glad för att cissi överhuvudtaget valde mig? Har redigerat bilden lite, eftersom den var så tråkig och ful. Det roliga är att jag har en kompis i docksta, typ nånstans i sverige. Han smsade mig och skrev snygg bild, haha, snacka om förvånad jag blev! Tydligen säljs expressen i hela sverige, vilket jag faktiskt men inte tänkte på, men nånstans i bakhuvudet visste jag det. Vad tycker ni om bilden?


superhjältarna , shiiihoo!

2010-04-28 @ 20:05:57
Vi har nyss sett på superhjältarna. Det slutar med att båda jag och astrid somnar, men jag vaknade för kanske en halv timme sen och väckte astrid för en stund sen. Skitungen ska snart hem :/ Ikväll är det i alla fall andra avenyn klockan nio och det tänker jag inte missa, tralalalla (!!)
Tittar ni på det? :)
jaja, nu ska jag tömma diskmaskinen eftersom pappa kan
komma hem när som helst, så slipper han bli sur ;D


if you mess with me i will mess back

2010-04-28 @ 17:21:26
Blir så trött på alla patetiska människor här i världen. Tänker inte berätta vad jag menar för att jag inte är så dryg, men blir bara så trött på alla människor ibland. USCH USCH! (skriver för både mig och michis här)

Jaja, sitter hemma hos michis just nu. Vi degar med kakor x) MUMS.. jag är så jävla trött. skönt med sovmorogon imoron. Hur har eran dag varit? Min har rullat på helt okej faktist. Fast har ont i min lilla mage, kanske min mens som ska komma snart "/ BLÄÄ!

Puss / astrid :)

En bild på lilla mig :)

frågor till alla läsare.

2010-04-28 @ 14:09:34
1. Tycker ni bloggen är rolig?
2. Hur kan vi göra för att göra den roligare ?
3. tycker ni att vi skriver om intressanta saker?
4. vad kan vi skriva för att göra det mer intressant?
5. Varför kommenterar ni inte?

svara, snälla! Känn er tvingade.

svenskalektion

2010-04-28 @ 14:07:52
Sitter på svenskalektion, hur tråkigt som helst. booring. Känns som om ni inte tycker att det är kul när jag skriver i skolan, eftersom jag skriver inget intressant. Efter skolan så ska jag antingen åka hem till en kompis eller träffa Astrid. det får vi se!
aja, pusspuss

@ b-engelska

2010-04-28 @ 08:35:20

sitter här och "forskar" om fotboll. Vi har faktiskt börjat skriva! (y) tummen upp för oss! vi har skrivit flera meningen, jiiiihooo! Är det onsdag idag? Ja, det är det! jag har en ledig dag, någon som vill träffas ? Ska nog ragga upp astrid eller julia, eller varför inte båda två? Jag har inga läxor och tralalallala! Jo... So, men den är tills fredag. Nu blev jag glad, så tror jag kan fortsätta jobba! fast nu blev jag ledsen igen, eftersom ingen kommenterar! buhu.. vi hörs, puussss på nosen!


hade den på datorn, tihi.


Sitter på ringen

2010-04-28 @ 08:16:27

Som sagt så sitter jag på ringen med killarna från 7i. Trevligt. Vi hade tydligen inställd spanska idag. SKÖNT! Förlåt för att jag inte hann skriva imorse men hade det sjukt stressigt eftersom mamma behövde åka halv :S Jaja, ska ta och kolla min facebook nu.

Puss / astrid :)


morsning korsning!

2010-04-28 @ 07:30:57
God morgon folket! åh, jag känner mig sååååååååååå seg. Jag är hur trött som helst, vill bara sooooova. Men istället väntar skolan.. Har ont i halsen, förskyld och hostar väldigt mycket. G-A-S-C-H!
Nej, nu måste jag sätta fart, prosit ska borsta tänderna!
pusspuss!


dagens outfit fick bli
leopard strumpbyxor
vitt linne
svart linne
svart tshirt

träning om ca 10 min.

2010-04-27 @ 19:03:52
Ska gå till parkeringen och möta cissi om typ min, sen åker vi vidare hem till lydia och hämtar henne sen åker vi till sollentuna vallen. Träningen slutar halv tio, så vettefan om jag skriver efter. Antagligen inte , men kan försöka :)
ha det så bra!

tagen för typ en min sen.




svar på kommentar...

2010-04-27 @ 18:34:24
Anonym om tingeling:
michis fick du din nyckel??

svar: Jaou, det fick jag. Julias mamma kom till mitt klassrum och lämnade den :)

tingeling

2010-04-27 @ 17:19:59
Hur är eran dag varit? Vill ni veta en sak? Det är så otroligt tråkigt att blogga om man inte får några kommentarer! Funderar på att sluta om ni inte börjar kommentera, tihi. inte för att jag skulle kunna hålla mig borta, men det är aldrig fel att försöka. Så, Kom ihåg det!

Fick sluta tio min tidigare idag, så direkt när jag kom hem så fixade jag en smoothie eftersom jag var så fruktansvärt hungrig. Astrid sa att maten inte ens gick att kolla på, så gick inte dit. Satt ute i solen med Astrid och några i 9an. Jättemysigt faktiskt, förutom att han spelade otroligt dålig musik, tihi. Nej men ! Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och har påbörjat noläxan, men kom på att jag inte hade bloggat så tog en paus :) Allt för er, nästan.
jaja,  nu ska jag fortsätta ! KOM IHÅG DET JAG SKREV FRÅN BÖRJAN!


Sol och sen regn?

2010-04-27 @ 16:05:32

VAD F*N ÄR DET HÄR FÖR J*VLA SKIT VÄDER! Asså jag blir trött. Jag låg och solade och så blir det helt plötsligt svart på himmlen. Gach, det var ju typ 20 grader ute och nu kommer det typ börja spö regna.. Usch usch :O tyckte jag behövde säga det.. hehe
jaja, ska ta och plugga nu

Puss / astrid :)


snart fyller man fjortis då x). (driv bild på mig)


@ so

2010-04-27 @ 15:05:24
har solektion. Borde egentligen jobba men jag orkar inte! Har faktiskt gjort mycket.
nej , måste sätta fart. slutar halv fyra och drar nog hem direkten , eftersom jag är
så fruktansvärt hungrig.
pusspuss!


tiden bara rinner iväg

2010-04-27 @ 08:56:35
Nu är jag färdig för att gå till skolan. Bussen går om en kvart så måste snart börja fixa så att jag kan gå. hemkunskap-engelska-lunch-bild-so och slutar halv fyra. Har träning 19.30-21.30 om inte min förskyldning och halsont tar över ännu mera. Aja, skriver när jag kommer hem och jag vet inte när jag kommer hem!
pusspuss

Morsning korsning

2010-04-27 @ 07:48:50

God morgon alla sötnosar. Idag ska jag iväg till skolan^^
Dagens outfit kommer det en bild på´i slutet av inlägget.
Just so you know så kommer jag nog inte hinna skriva efter skolan idag. Har ett jätte stort SO prov att plugga till, och det går tyvär före bloggen.
ha en bra dag.

Puss / astrid :)


 Dagens outfit består av:
Tjocktröja: UCLA (julias)
Vitt linne: H&M
Randing Tröja: Salt
Tjol: H&M
Strumpbyxor: H&M


jag saknar dig

2010-04-26 @ 21:44:36
Sitter just nu och lyssnar på musik. Har inte ens öppnat böckerna, o-r-k-a-r i-n-t-e. Får gå upp tidigt imorgon bitti istället. Börjar halv tio så kan lika väl gå upp vid halvsju-sju och plugga. Men nu måste jag sluta. Ska faktiskt gå och borsta tänderna. Skriver imorgon! God natt och sov gott..

Delat ut tidningar

2010-04-26 @ 21:15:59
Nu har vi delat ut United tidningen. Det var faktist helt okej. Det gick ganska fort också. Jag gick med michis och elsa. Alltid lika roligt med dom brudarna!
Nu sitter jag och kollar på tv och myser lite.
Detta är sista inlägget från mig ikväll. Så natti natti alla sötnosar.

Puss / astrid :)


Sitter och kollar på det här x)


home again

2010-04-26 @ 21:05:39
Det var faktiskt rätt så roligt, speciellt eftersom jag var med Elsa och Astrid. Allt slutade med att jag & astrid låg på marken och skratta ihjäl oss, och nästan kissade på oss. Så vi var tvungen att plinga på en barnfamilj och fråga om vi fick låna toaletten, det fick vi. Två jättesöta ungar kom ut och frågade, ska dom låna toaletten? Pappa som hette Linus, i think sa ja. Och han önskade oss lycka till med fotbollen! Trevlig var han verkligen, och jag vet att man inte ska plinga på främlingar, men vad gör man inte om man håller på att kissa på sig? Helldre de än att bli blöt i byxan! Eller vad tycker ni?

Har i alla fall precis duschat och ska äta sallad och plugga lite smått, men först ska jag smörja in benen.
skriver sen! två bilder blev det, duktig som jag är.. :)


drar nu.

2010-04-26 @ 18:16:17
drar nu, tar med mig kameran. back vid åtta. puss !


Målat naglarna

2010-04-26 @ 17:29:45
yeah, nu har lilla jag målat naglarna, blev faktiskt rätt så fint. Tog en ljus färg som inte syns så mycket, menmen.
Jag har hur fula naglar som helst, eftersom om jag inte har nagellack så biter jag av naglarna :$ Dålig vana, inte bra överhuvudtaget. Så jag måste ha nagellack hela tiden, och har inte hunnit fixa det så de är hur korta som helst och gör hur ont som helst. Ehm.. min stora hemlighet.. :$

Har i alla fall pluggat en hel del, och ska göra noläxan nu så jag kan gå ut imorgon. Klockan 18.30 ska jag vara på sportfältet och jobba med laget, så har bara 45 min kvar ungefär . + att jag ska äta , puuuhh. Jag ska hinna !
Måste sätta fart, skriver senare.



Blev hemma idag

2010-04-26 @ 14:09:55

eftersom att jag hade så grymt ont i mitt huvud imorose. Det var inte alls skönt. Men nu har jag sovit i ungefär 4 timmar så den har försvunnit! YAY!
 Jag har till och med hunnit ligga i solen en stund idag. Det är 16 grader ute. Helt sjukt vad snabbt går. Snart är det ju lixom sommar.
Halv sju idag så ska laget tydligen ut och dela ut UNITED TIDNINGEN, om ni får den kan ni ju kolla på f95/96 och gissa vilka michis och jag är ;) Ska ta och kolla lite på tv nu.. hihi^^

Puss / astrid :) 

 


Älskar min lilla hund Jasper :)


B-engelska

2010-04-26 @ 09:44:41

så jävla tråkig, forskar om sport. Skriver sen!




god morgon!

2010-04-26 @ 07:23:42
Jiho, jag hinner slänga in ett inlägg ! Fast.. Vad ska jag skriva? hmm, Jag är nästan färdig, har bara lite småsaker kvar. Kom på att jag inte kommer att ta bussen med Cissi idag eftersom skitungen har prao "/ Ska åka och störa henne nån dag den här veckan och nästa :) Jaja, har inte så mycket att säga, så skriver när jag kommer hem.
pussen!


sängen väntar

2010-04-25 @ 21:33:58
Är hur trött som helst och det känns som om jag bara behöver ligga och tänka. Det som hände igår vill inte ut ur mitt huvud. så, så får det bli. Imorgon börjar jag 08.05 , så vi får se om jag skriver på morgonen eller inte. Slutar 15.45 och då måste jag hem och råplugga eftersom jag har engelskaprov på tisdag :( och eftersom jag ska jobba med fotbollslaget halv sju så får det bli så.
men god natt !


r

Anledning till dålig updtate

2010-04-25 @ 21:25:30

är för att jag inte har till ängnat min helg till att sitta vid datorn. Det här är faktist andra gången jag sitter vid en dator på hela helgen.Jag börjar bli duktig på att låta bli den fina burken. eller vad tycker ni? ;O
JAJA, har precis kollat på wipeout. Åh det är så roligt, sitter verkligen och garvar ihjäl mig när jag kollar på det x) Tog också en kopp te.. MUMS!
Ikväll är det söndag så jag ska nog dra på mig en ansiktsmask.. Känner att mitt ansikte behöver tas hand om.

Puss / astrid :)

 
 Kör på denna ikväll tror jag


blir faktiskt lite rädd..

2010-04-25 @ 20:41:15

Min kompis skickade den till mig nyss, och jag blir faktiskt lite smått rädd! Hon/han ser hemsk ut och låter som jag vet inte vad :O eller vad tycker ni?


så får man inte säga, eller?

2010-04-25 @ 20:04:51
pluggar för fullt, inte så kul faktiskt. Orkar inte mer, ögonen vill inte se mera bokstäver på ett papper.
åååhh! Vill ha en negerboll , jag menar chokladboll. Jag har en fråga, säger ni negerboll eller chokladboll ? , så ska springa och ta en och ett glas soft, muuumms. Behöver lite energi i think. har ont i huvudet, vill sova. Nej, jag bara klagar. Hur mår ni kära läsare? :) Ni kanske har märkt hur jag mår, tralala. Tog en massa egobilder igår kväll, här är två av dem. Fler kommer komma upp när jag har bildbrist, hoppas ni fattar vad jag menar. Nej, nu måste jag fortsätta, klockan bara rinner iväg.
skriver senare!



låter bilderna tala för sig själva.

2010-04-25 @ 20:00:56
torsdags;





lördags:


min lilla kusin på 6 år har fotat de två bilderna, mästerfotografen ? (:




borta mot ifk frej

2010-04-25 @ 15:03:31
yes, spelade match nyss , eller för ett tag sen och det blev 2-2. I första halvlek började det med att de var nära att göra mål, men jag gjorde satt det inte blev det 'stolt' , sen gjorde vi 1-0, sen de 1-1. I andra halvlek gjorde vi 2-1 och när det var två min kvar gjorde de 2-2, lite synd faktiskt. Men, jag blev kallad väggen, HAHA! Aja, nu ska jag hoppa i badet och raka bena, det är verkligen ett måste. Sen kl fyra ska jag och astrid hem till julia på fika!
Vi hörs, pusspuss


gammal bild!

Som michis sa,

2010-04-25 @ 08:44:31

spårade allting verkligen ur totalt igår kväll.. och fyfan vad jag är trött, har legat och oroat mig hur länge som helst i natt för en viss person. Att det kunde gå så illa? Jaja, ska ta och försöka få tag på michis idag, we really need to prata ut om allt hemskt som hände igår. tror både behöver det faktist. Mina föräldrar vaknade precis så jag ska ta och vara lite med dom.

Puss / astrid


Fanny prövade tjolar :)

Cissa och jag i centrum igår. Hihi^^ älska vila :O


spårade ur totalt

2010-04-24 @ 23:26:47
Kvällen spårade ur totalt, tänker inte skriva någonting om det i bloggen, så jag har inte så mycket att säga. Har match mot ik frej imorgon bitti samling 11.30 på vikingavallen, så tror jag ska gå och lägga mig, men jag vet inte. Jo, så får det bli. Behöver sova efter allt som hände och för att orka upp imorgon.
Skriver imorgon, god natt & puss !
bilder kommer imorgon..


Bilden är tagen av mig i somras hos min föredetta bästavän, och den är
inte redigerad eller någonting, den är tagen med min gamla mobil.


SHOO BRE !

2010-04-24 @ 17:33:29
haha, nej driver bara. Är ju fan svensk! Förlåt förlåt förlåt för ur usel update från min sida.. Fy på mig. Idag har jag varit med fanny sötnosen och cissi gullungen eftersom en viss person hade glömt bort sin syrras födelsedag. Så dom tjejerna frågade om jag skulle hänga med dom till centrum efter vi hade spelat klart matchen. Det var iaf super kul och trevligt. Hittade världens finaste klänning som jag och mamma ska kolla på imoron. Men nu sitter jag hemma hos min älskade bästavän. Kan ni gissa vem? ;O (michis) Hon ligger och tråkar sig i sängen så jag ska nog ta och hoppa på henne nu ;)

puss / astrid :)


Hittade en underbart fin bild på michis dator.. Kanske lite fjortis eller vad tycker ni? ;O

måste kolla!

2010-04-24 @ 17:02:38



hahahahha, fyfan va kul xD


fortfarande här...

2010-04-24 @ 16:37:48

åh, det var hur länge sen som helst jag var här känns det som.
Faktiskt jättemysigt! Vi har fikat med tårta och kakor, jag har solat
och just nu sitter jag vid datorn eftersom majsan har åkt iväg. Alltså, mina
kusiners mamma och även min gudmor. Det är jättemycket barn här, min lillebror,
två av mina kusiner, och två av deras kompisar och en av dem's lillebror. Förstår ni!?
Jag är "barnvakt" till 6 stycken! Men de ända dom gör är att spela xbox.
Den minsta kusinen av de som är här är Hampus, och han har lekt mäster-
fotograf med min kamera så kollar igenom de när jag kommer hem
och lägger in lite bilder om det finns några bra bilder som man kan
lägga in. Han är 6 och ett halft, så man vet inte om han har lyckats eller inte. :)
Jaja, vi ska äta vid sex så ska snart dra mig hemåt. Ikväll blir det att vara ute med
några brudar och grilla (?) Vet inte om jag sover hemma eller inte,
har ingen aning. men vi får se! skriver sen. bye!


älskade gudmor <3


kusinerna

2010-04-24 @ 14:06:47

Är hos kusinerna, skriver sen!


expressen idag!

2010-04-24 @ 13:13:32
yes, today is the day, när jag är med i expressen :) Har inte sett det själv & det är väldigt pinsamt. Vet inte hur jag ser ut eller någonting, buuuuuhu :( Nor har redan sett den, men inte ja, "/ Nej, nu ska jag fixa byta om och gå ner till ica och köpa den! skriver snart!

talang 2010

2010-04-24 @ 00:44:14
yes, nu har jag sett klart på det , så nu väntar sängen på mig. kan knappt hålla uppe ögonen, är så fruktansvärt trött. puss & god natt!


jag och kusin längelängelänge sen!

dålig hemlig sida..

2010-04-23 @ 23:32:16
nu blir jag sur, textningen var på typ japanska så skiter it. får vänta tills nästa avsnitt kommer till hemsidan. Kollar på talang istället, haha !


2-0

2010-04-23 @ 23:23:59
Shiiihoooo ! Vinst med 2-0, hur bra start på sanktan är inte det? :) Happyface. Nej men hej :D hur är det med er ? Jag är hur trött som helst, funderar på att sova, men jag orkar inte. Vill kolla på truue blood på min nya hemliga hemsida (a) Tror faktiskt jag ska göra det. Kollar igenom gamla bilder, saknar gamla tiderna hur mycket som helst.. "/ Jaja, tänker inte sluta kvällen med att gråta, så inga såna tankar!
Nu ska jag hm, kolla på truue blood får det bli!
pusspuss


Slänger in en bild från i somras, då jag hade tandställning. Saknar den där mobilen så extremt mycket, fuck att jag tog sönder den!

Mat sen match..

2010-04-23 @ 17:32:51

Ska äta lite mat och sen är det väll byta om eftersom att jag ska spela match? Nån som kommer och kollar? ;O Den är iaf på sportfältet och börjar kl 20.00 :) Kul om ni söta läsare kommer och kollar. Helgens planer är väll att vara med brudarna, myyysigt ! Åh, gaasch vad jag älskar er tjejer! Ska ta och stoppa i mig mat nu.

Puss / astrid ;)


Haha, bjuder på en gulligt mupp bild ,)


ändrade planer

2010-04-23 @ 15:23:14
Ändrade planer, tränar inte också. Satsar fullt på matchen. Så hänger med pappa och handlar istället, Eftersom jag redan har ont i knäna vill jag inte att det ska bli värre, eftersom det är premiärmatch. puss!


träning+match

2010-04-23 @ 15:17:56
jag hinner inte skriva. har träning 16.30-17.30 sen match samling 19.00. så , skriver när jag hinner, vilket jag inte gör nu. puss!



ITS FRIDAY !

2010-04-23 @ 07:40:06

Äntligen fredag, åh vad skönt. Behöver verkligen få sova ut! Hinner inte skriva så mycket. Men efterskolan idag ska jag spela match kl 19.00 på sportfältet. Så det kommer nog bli en ganska dålig update idag från min sida. Förlåt hörni..  Men jag ska ta och bortsa mina små tänder nu.

Puss / astrid :)


Natti natti :) / puss astrid :)

2010-04-22 @ 21:45:44

 


truue blood

2010-04-22 @ 21:21:11
det har jag legat och kollat på, och pluggat lite. Eftersom det är hockey på tv så har jag inte sett vampire diaries än, men nu äntligen ska jag sätta på det. Duschade precis så ska lägga mig ner i min sköna säng och kolla på den och sen sova, är faktiskt otroligt trött. så, vi hörs imorgon ! :)

tjenixen!

2010-04-22 @ 19:22:13
Dagen har faktiskt varit helt okej. På matten hade vi tillsammans med 7b, sen på no:n labbade vi. Vi gjorde faktiskt en rolig labb, med vatten & potatismjöl. Egentligen, hur kan det vara så kul ? Det är bara potatismjöl och vatten lixom, men det var faktiskt roligt och spännande. Har gjort den förut, så ja. Efter skolan drog jag direkt hem, var med mamma och snackade med henne om en sak. Sen skjutsade hon mig och lydia till träningen, men vi tränade inte. Vi skulle bara komma på "mötet". Tar inte upp varför det var det, men det var i alla fall allvarligt. Så, ja. privata saker som jag inte tänker ta upp i bloggen. Har iallafall varit hemma ett tag, ätit och packat. Ska fortsätta packa lite smått och plugga. Har so tills imorgon och no till onsdag som jag tänkte göra idag, om jag har tid och ork.

Klockan nio blir det i alla fall vampire diaries. (Y)(Y)(Y)
Någon mer än jag som kollar på det? :)


ser ut som en skogsmulle, haha!

norisch & muuuchis in the house

2010-04-22 @ 12:55:58
fråga inte, haha. Vi är i alla fall hemma nu eftersom vi har ca två timmars hål på torsdagar, så ja. Vi har ätit, käkat en stor morott och en glass :) hahhaa, vi åt faktiskt lunch också (:Vi börjar 13.25 och våran buss går tio över. Ska låta nor blogga nu om hon vill, fast det ville hon inte. jaja, det räcker nu. pusspuss :)

slänger in skit sexiga bilder, se & njut.


svenskalektion

2010-04-22 @ 09:39:05
Sitter just nu på svenskalektionen, hur tråkigt som helst. Vi sitter och gör egna tidningar, så egentligen borde jag fortsätta skriva in alla intervjuer jag och Camilla har gjort i word, men jag har inte kraft för att göra det. Har bara en kvar, vilket är bra, men ändå. Efter den här lektionen är det idrott, sen har jag 2 timmars rast, sen matte och no. Slutar fem i fyra och har träning 17.15. Vet inte än om jag ska träna eller inte, men jag hoppas på det. Har jätteont i halsen, men tänker fortfarande träna , säger vi. Nu kommer min lärare tillbaka, så måste sätta fart innan hon ser mig, tihi. Vi hörs, pusspuss!

Det snöar :S

2010-04-22 @ 08:48:58

Imorse var jag h ur trög som helst på att gå upp, men till slut drog jag mig iaf till duchen. När jag kom ut ur mitt rum såg jag att det snöade. Asså det är ju f*n snart MAJ! Blir så sur på detta skit väder, vi vill ha sol! Anyways, jag laddar upp en bild på dagens outfit :)


Vitt linne- h&m
blått linne- h&m
tjock tröja- Juicy Couture
Strumbyxor och tubtjol- H&m

Puss / astrid :)


Ont i huvet

2010-04-21 @ 21:46:52

Har ont i huvet så jag tror att det får bli sängen för min del nu. Kan vara skönt det med. Imorgon är det iaf sovmorgon! Så jag hinner säkert blogga på morgonen. Natti natti

Puss / astrid :)


2010-04-21 @ 21:25:52
Har sett klart på andra avenyn nu, och det slutade med att jag satt och grät. Jag är jättekänslig, börjar gråta lätt. så, jag varnar känsliga tittare för slutet! Men det fick mig att tänka, tänka på allt jag saknar, allt jag har förlorat. Det går inte att tänka på utan att tårarna börjar strömma ner för kinden. Speciellt, så saknar jag min farfar så f*cking mycket. Ingen kommer nog någonsin att förstå. Jag vill inte tänka på det, men det är svårt att inte göra det. Jag har förlorat mycket, mer än ni anar.
Nej, nu är det för mycket tankar i mitt huvud. Ska ta och gå och borsta tänderna och sen kolla på tv, eller sätta på true blood. Vi hörs! pusspuss


andra avenyn

2010-04-21 @ 20:22:20
nu har jag suttit och pluggat ett tag, så tänkte sätta på andra avenyn på datorn eftersom jag säkert inte kommer att få tv:n klockan nio. Så, vi hörs!

kärlek

2010-04-21 @ 19:31:43


Behöver bara skriva att jag älskar verkligen min mjukisdress från Juciy couture! Den är så underbart skön och mysig. Tummen upp för den :)

Puss / astrid

 


sämst jag är

2010-04-21 @ 17:07:23
Förlåt, jag är hur dålig som helst på att uppdatera! Igår hann jag inte överhuvudtaget. Först skola, sen drog jag hem och pluggade och var med familjen, sen åkte jag hem till julia vid sex , där var Nor, Astrid, Adam och Henke, sen drog vi till sollentuna , eller bara jag och astrid och tränade till halv tio, men det hände lite grejs så jag drog hem tidigare. Idag var det skola först, sen vid halv elva drog jag hem eftersom jag har feber ! usch, så åkte hem och sov, fixade mat och ja. Sen drog jag och min mamma & mina syskon och köpte skor i arninge, så nu har jag hur snygga skor som helst! slänger in en bild på det snart (: åh, jag vet inte vad jag ska göra nu ? Nej, jag ska lägga mig på golvet och titta på tv. så ni får ha det så bra och jag lovar att blogga mer !

inte så bra bild, men bättre än inget :)


Home from school ;)

2010-04-21 @ 16:19:35

Nu är jag som sagt hemma igen, har absolut inga planner för ikväll! Det känns lite konstigt faktist, men ändå skönt.
Kanske tar och gör denna kväll till en mysig spa kväll med hårimpaktning, ansikts mask, fixa naglarna och allt annat skit.
Michis blev tydligen sjuk idag "/ usch usch, krya på dig hjärtat!
Nu väntar tyvär mina skolböcker på mig.. fyf*an för plugg!

Puss / astrid :)

Dagens outfit består av:
tröja: Vila
Svart tubtjol och svarta strump byxor från h&m
Jeans jacka: vila
halsband: ur & pen


Sitter och mumsar på en kokosboll :)


Snabbis inlägg

2010-04-20 @ 14:42:49

Ska iväg till sportfältet och träffa julia, hoppades på att michis också skulle komma men hon har tyvär plugg "/ jaja, jag träffar ju henne på träningen. Men min buss går om 30 min och jag måste byta om x)

Puss / astrid .)


Mysig prommenad med julia :)

2010-04-19 @ 21:25:05

Michis har ju som sagt redan skrivit vad vi busungar gjorde idag ;) Hihi^^ super kul och mysigt.
Efter alla hade dragit hem och p96 hade tränat klart var jag och julia kvar på sportfältet en stund. Sen blev det kallt så vi bestämde oss för att ta en prommenad hem till mig. ( tar ca 20 min). Det var iaf super roligt och mysigt.

Puss / astrid :)


en bild på julia :) När vi var på prommenad :)




Mina älsklingar <3






Älskar mina bebisar Michis, Julia och sofia  Ni är allt tjejer :)


pussiiiluuusssiii :)

2010-04-19 @ 21:24:44
Nu ska jag faktiskt stänga av, och hoppa in i duschen. Glömde bort att jag hade bestämt att jag skulle duscha , så får väl göra det nu, hahha ! Så, skriver imorgon när jag kommer hem från skolan.

veckoplanering:

tisdag: skolan, plugg, träning
onsdag: skolan, köpa skor med mamma
torsdag: skolan, sen träning åh plugg
fredag: träning, direkt efter match
lördag: vettefan
söndag: match


vet ingenting mer, men mer händer.
god natt och ha det bra!

bilder (:

2010-04-19 @ 20:20:41
expressen ;

Julia och Nor (:

jag & Julia sweeetie !

nor <3

jag, haha, kände mig extremt blommig xD

från sportfältet:

jag, julia, gabbi & nor!

jag, julia , gabbi och nor <3

astrid, jag, julia , gabbi och nor (: <3

 


köp expressen på lördag!

2010-04-19 @ 20:01:33
Hejsanhoppsan! Idag har jag ju varit på expressen hela dagen, eller först hade jag två lektioner men sen kom vi iväg. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde. På vägen dit frågade Cissi, hon som fixade satt vi kunde åka dit om jag och några till ville ställa upp på att bli intervjuvade och fotade, och vi sa självklart ja ! så nu ska jag och några till vara med i expressen på lördag, och det skulle vara urgulligt om ni alla kunde köpa en och kolla :)

Först fick vi i alla fall gå in i ett rum, det massa "förstasidor" fanns i ramar. Från hitler's tid, när kungen & drottningen gifte sig, olof palme blev skjuten och en massa! Sen fick vi titta på en film om hur alla jobbade och så , faktiskt hur intressant som helst. När den var slut fick vi gå igenom hela redaktionen, där alla jobbade, och alla satt vid datorer och skrev för fullt. Sen vet jag inte vad de andra gjorde, men vi som skulle bli intervjuvade fick i alla fall gå iväg med en fotograf och en journalist tror jag det var, och ja, blev intervjuvade. Sen fick vi komma tillbaka och få göra en egen förstasida i tidningen som bara vi fick, ska ta en bild på den (:

När vi kom tillbaka hade vi livskunskap, riktigt boring. Efter det drog jag, Nor, Gabbi & Julia hem till julia sen vidare till sportfältet. Dit kom Astrid & Anton också, vi spelade fotboll. Efter ett tag gick jag och astrid till ica, men skitungen hade glömt sin plånbok! Vi gick dit i onödan ? ;o Aja, sen tränade p96 så vi kollade en stund sen drog jag.
åt, har pluggat klart allt och hoppat studsmatta. Nu ska jag slänga in alla bilder!


god natt!

2010-04-18 @ 21:46:18
Nu ska jag stänga av,
kommer inte kunna skriva
imorgon bitti, och vi får se
vad jag gör efter skolan.
skriver iallafall så fort
jag kan ! pusspuss



snälla, kom tillbaka ? :(

2010-04-18 @ 21:44:35

Jag saknar dig så att det gör ont. Varför kan inte du bara komma tillbaka? Jag vill ha dig tillbaka, nunununununununu. jag älskar dig, jag kommer alltid att älska dig. Farfar, hoppas du slipper all smärta nu..


JULIA! RING MIG OM DU SER DETTA! <3

2010-04-18 @ 21:17:38


Älskar dig av hela mitt hjärta gumman, du är helt sjukt underbar. Utan dig och michis skulle mitt liv falla. Iloveu <3


hemma igen

2010-04-18 @ 21:00:24
åhh, jättedålig uppdate från min sida idag ! Verkligen förlåt, ska bättra mig!
Vi spelade ju match idag, och som astrid redan har skrivit så vann vi mot fanna bk med 2-0. vi spelade faktiskt helt okej, vi kan bättre, men det räckte ju ? Tihi. Sen åkte jag hem med min gudmor och åt middag. Sen hoppade jag in i duschen och slängde på mig ett par tighst och en tjocktröja för att astrid ville att jag skulle komma hem till julia, så jag drog dit. Sen gick vi ner till sportfältet och spelade fotboll, och då kom tedde, kesse & Sebbe och spelade med oss. Tedde var hur hårthänt som helst ! Aj säger jag bara ! Det började ösregna, julia drog hem men vi andra stannade och fortsatte spela, sen drog sebbe men han kom tillbaka när vi stod och väntade på bussen, alltså jag skulle med den, de andra skulle stanna. Nu är jag iallafall hemma, eller har varit hemma ett tag men ändå. Sitter här med mjukiskläder och funderar på att gå upp och ta ett glas oboy.

har otroligt ont i huvudet,  Efter mitt migränanfall så har jag haft det ofta ? :s riktigt läskigt !
Känner mig iallafall riktigt duktig, har gjort två av mina läxor som jag har till den här veckan. Så nu kan jag vara med kompisar mer , tahahha ! upps, det här blev långt. :s


Ska träffa Julia :)

2010-04-18 @ 17:44:49

Kom precis ut ur duschen och har hunnit fixa mig. jag ska nämligen iväg och träffa julia, och michis ring mig om du ser detta. Kul om du också kommer :D får se vad vi hittar på, något kul blir det iaf. hihi^^
Vi vann matchen med 2-0 för er som undrar, vi spelade faktist väldigt bra idag. vi är på god väg brudar :D

Puss / astrid :) 

 ´
Bjuder på den :D

 


Solar :D

2010-04-18 @ 12:27:34

Vilket väder! Det är ju hur varmt och skönt som helst. Så när jag vaknade drog jag ut och la mig i solen i ca 1 timmen x) super mysigt! Tycker faktist synd om michis som måste sitta och plugga "/ Och gissa vad? Vi har köpt den där nya båten nu, kan mitt liv bli bättre? :D ÅH, är verkligen så glad idag, nån annan som också är det? Som michis skrev har vi ju match senare, är hur taggad som helst! hoppas på att det går bra :)

Puss / astrid :)



Jag och min älskade syster när vi var i Afrika :)


god morgon (:

2010-04-18 @ 11:46:10
Tjabbatjena! Mamma väckte mig vid halv elva men gick inte upp förens elva. Har ätit frukost samtidigt som jag pluggade, tihi. Ska bl a skriva 70 saker jag har i mitt rum på engelska, har bara skrivit 25. Så, får sätta fart. Har match idag mot fanna bk på edsbergssportfält klockan 15.15. Hoppas det går bra !
nej , nu måste jag fortsätta, det är inte enda läxan jag har.
pusspuss!


Natti natti :)

2010-04-18 @ 00:14:29


besökarna stiger (:

2010-04-17 @ 23:49:30
besökare blir bara fler och fler varje dag, happyface ! :D
ligger i alla fall i sängen nu och ska faktiskt sova. har match samling 14.15 imorgon så ja.
mitt öra gör otroligt ont, bara dunkar, uschusch.
nej, nu ska jag sova ! hörs tomorrow !
god natt och sov gott (L)

/
fixade ju naglarna igår, haha. astrid tyckte jag var extremt koncetrerad xD

10 saker ni kanske inte visste om mig

2010-04-17 @ 22:16:35
1. Jag har opererat mig två gånger
2. jag har en sjukdom
3. Jag har bilat fram & tillbaka till Italien 2 gånger
4. jag älskar briost (!)
5. Jag äter ketcup på nästan allt
6. jag älskar musik
7. jag är rätt så blyg när jag träffar nya människor
8. jag har ridit i flera år
9. jag har haft tandställning i ca ett år
10. jag har 2 syskon med samma mamma & pappa, 2 med samma mamma och 2 till ( mammas man )


HAHHAHAHAHHA

2010-04-17 @ 22:01:51
gå in här, klockren sida!


mumsar chocklad

2010-04-17 @ 21:38:26

just precis, sitter och trycker i mig chocklad.. hih^^ vilken tjockis jag är, ne men det är faktist lördag och då får man tjocka sig :D


så här ser min lördagskväll ut :)


nickelback - rockstar

2010-04-17 @ 20:21:19
Sitter just nu i sängen och lyssnar på nickelback - rockstar. Jag tycker den är extremt bra, någon annan som håller med? jag har ingen aning om vad jag ska göra nu, men får väl hitta på någonting. 21.25 ska jag kolla på 4an, i mighty heart, den verkar bra så vi får väl se. Ska kolla runt på kläder åh skor och sånt, eller så sover jag fram till det? nej, kolla på kläder får det bli!

KLICKA HÄR!

hur sexig bild som helst, rawr. verkligen

dopdagen

2010-04-17 @ 19:23:20
åååhhh, mina ben värker! har haft en otroligt bra dag, mycket folk, god mat, goda tårtor, mycket barn, mycket skratt och ja, allt?! :) Den här dagen innehöll allt man kan tänka sig, typ? Det börjar iallafall med att jag väcker astrid, och inte tvärtom som det alltid brukar vara. Så ja, jag känner mig rätt så duktig :) vi hjälpte till en hel del, fixade bestick, glas m.m, lämnade hunden hos pappa och ja, en hel del. Som astrid skrev så skrek inte Leon en enda gång under dopet! Han bara skrattade , haha ! För mig blir det en hemmakväll också, eftersom vi har match imorgon och för att jag är hur trött som helst.. :)
slänger in bilder (:


vi utanför kyrkan :)





jag i kyrkan, omklädningsrummet x)


mamma åh leon :)


jag i kyrkan :)


astrid sötnos =)


jag åh jonte :)


Celest min darling!


alltid du och jag, inte ett steg utan dig !




Home sweet home

2010-04-17 @ 17:43:22

Efter en underbar dag på dop är jag hemma igen. Alltid lika skönt! Dopet var grymt fint och michis lillebror var super duktig, han grät inte en enda gång :D Massor av god mat och tårta var det också.. usch nu känner man sig som en tjockis igen ;O Hihï^^ ikväll ska jag ta det lungt med min familj, var verkligen super länge sen jag gjorde det känns det som.. Så det ska verkligen bli mysigt. ÄLSKAR JU DOM SÅ MYCKET :)

bilder från dopet kommer i ett senare inlägg från michis :)

Puss / astrid :)


förlåt för bild bristen.


@ my place with golvmopp!

2010-04-16 @ 22:22:45

Har ni märkt en sak? Jag skirver mycket @ i rubriker :O ahah! har väldigt svårt att skriva, har riktiga lösnaglar. hinner inte skriva så mycket mer för min lillebror ska sova och sitter vid hans dator, tihi. hinner inte skriva imorgon tror jag, pusspuss


Ska äta och sen dra till michis! puss / astrid :)

2010-04-16 @ 18:35:00
 

@ elevens val

2010-04-16 @ 13:47:00

Tjenixen! Tänkte skriva innan so-lektionen men min lärare ville inte att jag skulle vara inloggad på henne så sket i det. Dagen har gått relativt snabbt och har faktiskt vara helt okej. bengelska-engelska-so-idrott-lunch-matte-eleven val. det var min dag det, hur har eran sett ut?

Astrid skrev fel, vi har träning 16.30 INTE 16.00 ;O . Skitunge, (:
Sitter i alla fall just nu på elevens tid, och får faktiskt sitta vid datorn och göra vad jag vill eftersom vi måste vänta på overheden. Men nu ser det ut som om de är klara, så vi ska måla , typ?
Skriver när jag har tid  !


Hann inte

2010-04-16 @ 11:19:30

Skriva imorse.. Var hur stressigt som helst
Så jag passar på att uppdatera en kortis nu på min sv lektion.. ^^ busig som man är. Ne skoja bara.
Så skönt att det ä fredag idag! Nån som håller med mig? :)
Efterskolan så är det ju träning kl 16.00! så det kommer bli hur stressigt som helst för min del, men men. Vad gör man inte för fotbollen? ;O
Ska ta och återvända till min lektion nu.

Puss / astrid :)


Grattis felixen!

2010-04-16 @ 07:21:33
Tjenamors, idag är det fredag, vilket betyder att det är en halvbra dag i skolan. Fyra lektioner innan lunch och sen två i think. Efter skolan hänger Astrid med mig hem eftersom vi har träning halv fem. Sen kommer mormor och morfar hem till mig för att fira min lillebror Felix som fyller 11 år idag ! Grattis ! :D Så det blir god mat och tårta , mums ! imorgon är det även dop så jag vet inte hur uppdateringen kommer vara den här helgen, men jag försöker göra mitt bästa. Astrid sover hos mig ikväll , yeaaaaah !

Nu måste jag borsta tänderna , vi hörs sen ! puss

förlåt!

2010-04-15 @ 20:18:08
Har inte skrivit på hela dagen, jag vet. Har varit i skolan men drog hem sista lektionen eftersom jag inte alls mådde bra. direkt när jag kom hem somnade jag och sov till halv sju och då hade jag en halv timme på mig att äta och komma till sportfältet för att få en ny matchtröja. Så, nu sitter jag och kollar på 6an, vampire diaries. Måste packa klart efter så skriver nog inte mer idag. och imorgon får vi se om jag går till skolan eller inte, pusspuss!

SKA PÅ TRÄNING NU, puss :)

2010-04-15 @ 16:54:47
   

13:31 :)

2010-04-15 @ 13:34:45
Sitter just nu på so Lektion och pluggar om Jordens yttre krafter -.-. TRÅKIGT! Gaah, varför behöver vi skola? det är så trist. Nån som håller med?
Men men, det är ju inget att klaga på. Usch vad jag är kissnödig. måste springa och kissa, men skolans toaleter är hur äckliga som helst. (har en fobi för dom) så jag håller mig till jag kommer hem :O

Puss / astrid :)

ska dra till skolan

2010-04-15 @ 08:50:17
japp, måste börja fixa det sista till bussen nu. Skriver direkt när jag kan! pusspuss

torsdagen den 15 April

2010-04-15 @ 08:40:27

God morogon!
Har bestämt mig för att gå till skolan med en ganska så gullig outfit idag. Hoppas alla andra tycker det också! Jaja, jag orkar inte äta frulle idag, jag har ändå lunch efter min första lektion :S Tihî^^
Vad ska ni göra idag? :)
Efter skolan har vi som sagt träning(michis skrev det i ett tidigare inlägg) är inte på tränings humör idag, har så ont överallt.. Men men, vad gör man inte för fotbollen? ;O
Jag ska ta och sätta på  mig mina skor och så nu. Börjar bli brottom till bussen, och eftersom den bara ¨går en gång i timmen vill jag verkligen INTE missa den! :P

Puss / astrid :)

Så ser dagen outfit ut idag ;)


Sleep!

2010-04-14 @ 22:11:29

Nu ska jag ta och dra mig till min super mysiga säng. Är faktist inte trött. men men, det är ju skola imoron. så anatar att det är bra att sova :)
GOODNIGHT 
 
 Puss / astrid : )


Bjuder på den hemska bilden, man kan ju inte vara snygg på alla? ;O


konstgräsläggning

2010-04-14 @ 21:21:23

Nu är jag hemma igen och PUUUUUUUH va det var jobbigt ! Herregud, är hur trött som helst och direkt efter jag har skrivit det här ska jag gå och fixa mig för att sova. har ont överallt och det känns som om jag har feber. NEJ JAG FÅR INTE BLI SJUK! Så nu är det bara att sova. Börjar 09.20 imorgon så skriver förmodligen då, men vi får se. Imorgon slutar jag 15.55 och har träning 17.15-19.00 och direkt efter det ska vi fixa med nya matchtröjor.

så , vi får se när nästa inlägg kommer. slänger iaf in lite bilder. hejdå och god natt  !

 

 


bara en massa bokstäver

2010-04-14 @ 17:13:27

Har suttit och skrivit mer en ett a4-papper! Känner mig duktig, men jag skrev bara av det min lärare skrev för att kunna få in allt i min hjärna. Har fått in lite av det iallafall. Som att jordskorpan är uppdelad i ett antal jättelika plattor som flyter omkring som ett stort pussel ovanpå jordmateln. Och att man använder Ekolod för att kolla havsdjupet. Och att spridningszoner är ett område där plattorna glider isär, subduktion är ett område där plattorna kolliderar, de vill säga att den ena plattan glider under den andra platten. jaja, ska kolla nog kolla på andra avenyn nu eftersom jag inte orkar kolla på det efter, förmodligen.

ska byta om och äta också, så skriver nog förmodligen inte förens ikväll. pusspuss!


jag, nor & Emilia

2010-04-14 @ 16:00:41

 


äter macka

2010-04-14 @ 15:55:25
Sitter här och käkar macka, smarrigtsmarrigt.. Fast nu är den slut, taha. Astrid stack nyss, hon behövde åka hem.. Så hon var bara här i typ 40 min och det ända vi gjorde va att äta kakor? vilket liv alltså. Skolan har i alla fall gott bra, boring och ja? jag har inte mått bra alls, fast har legat och solat för första gången i år! härligt, ! I kväll halv sju till halv nio ska jag lägga konstgräs på vallen. Fast, jag ska nog inte vara där hela bara en stund eller jag vet inte. Nu ska jag iallafall slänga in bilder och sen ska jag faktiskt plugga so, så skriver sen!



Sitter i skolan

2010-04-14 @ 14:19:19

Just nu och tråkar på so lektionen.. "/ Vad gör alla sötnosar? Efter skolan ska jag nog ta och träffa michis. Det vill säga om hon kan/får för sina pappa :) Hoppas verkligen det! :D jaja, nu ska jag nog återvända till mitt plugg.. Usch jag dör!

VIll bara säga att jag älskar er bloggläsare, utan er skulle inte denna blogg vara värld att skriva. Fortsätt läsa som ni gör!<3

Puss / astrid :)



GOOD MORNING :D

2010-04-14 @ 07:33:00

Tjena Tjena, sovit gott? Jag har sovit som en stock iaf. Åh ville inte vakna imorse. Men skolan väntar ju så jag behövde tyvär stiga up. Just nu sitter jag helt klar: sminkad, håret fixat, och kläderna på. Allt jag behöver göra nu är att äta frulle som är klar om ett litet tag :)

Slänger in en bild på dagens outfit. Ursäkta för att jag har suddat ut mitt aniskte men det gick bara inte att visa :S

Puss / astrid :)


tralalalala

2010-04-14 @ 07:20:52
Jag hann verkligen inte skriva igår! Först var det ju skolan, sen slutade jag kvart över ett eftersom bilden för inställd och min solärare kortade på lunchen och flyttade fram so:n flera timmar. Så vi fick sluta hur mycket tidigare som helst, hur skönt är inte det? Men direkt efter vi slutade drog jag och Nor till dagiset och hämtade Emilia, sen gick vi hem till mamma och åt glass och hoppade studsmatta för första gången iår (!) Vi tog hur mycket bilder som helst som jag lägger upp när jag kommer hem sen.

Sen efter ett tag kom Julia, och precis när hon kom var vi tvungna att gå hem till pappa eftersom jag behövde byta om. Vid kvart i fem drog vi till sportfältet, även fast träningen började 18.15. Men vi spelade lite fotboll med bl a Alexander i min klass. Sen började våran träningen och vi tränade. För mig, gick det inge vidare. Kunde inte vara med på någonting typ, eftersom min knä hade störda problem. usch! Sen åkte vi hem och jag åt och sånt sen kollade jag på desperata hemmafruar.

Det var min dag, hur var eran ? :)
Nu sitter jag iallafall här och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att gå till skolan. Solen skiner och det verkar som om det är riktigt varmt, men ska springa och kolla på den där saken som man kollar värmen med? SLutar tjugo över tre och ska hem direkt och plugga, sen är det snack om att det är konstgräsläggning på sollentuna vallen, så vi får se om jag drar dig ! Skriver igen när jag kommer hem! pusspuss
tråkigt utan bilder, jag vet, men hinner inte!

hinner inte skriva!

2010-04-13 @ 21:39:27
Hinner inte skriva, skriver imorgon, PUSS!

LALALA

2010-04-13 @ 21:36:44

Har ingen aning om vad jag ska skriva som rubrik? Måste skaffa bättre fantasi! Idag har jag tyvär inte haft tid att skriva i bloggen. Hade hur stressigt som helst imorse och efter skolan var det bara hem och plugga lite sen iväg igen :O Stressigt liv man har? Nej nej, skoja bara. ^^ men en hel del att göra bara ;) Ska ta och kolla lite tv och ta en varm kopp te. MUMS! Efter det väntar nog sängen på mig, så det får bli det sista inägget för ikväll. :)

God natt alla sötnosar :)

Puss / astrid :)

'
Min favorit smak. OTROLIGT mumsig :)


God morgon :)

2010-04-13 @ 08:42:32
kan inte skriva så mycket, men kan iallafall skriva god morgon! Min buss går 11 över, och jag har inte så värst bråttom men kan inte sitta och lata mig. haha!
jaja, har träning idag så kommer hem efter skolan
eftersom jag slutar halv fyra, pusspuss!

GOD MORGON SÖTNOSAR , PUSS

2010-04-13 @ 07:45:04


ska stänga av

2010-04-12 @ 21:45:49
japp, ska stänga av och lägga mig i sängen och smsa & lyssna på musik ( tar hur långt tid som helst för mig att somna, tihi ) Imorgon börjar jag halv tio, så kanske skriver på morgonen, beror på när jag går upp. Vi hörs, pusspuss!


Du vet vad jag går igenom, jag har berättat allt för dig, sen gör du nått sånt här? usch! Jag litade på dig, jag trodde på allt du sa. Men det var ett misstag, igen. Men du har tydligen bestämt dig för att såra mig, igen.

bloggtrafik

2010-04-12 @ 21:21:58
Vill ni ha fler besökare? Klicka här !


gubbe ;o

2010-04-12 @ 21:00:53
Idag när vi gick, fick jag extremt ont i knät så jag kunde inte stå upp, så jag satte med ner i vägkanten, asså inte på vägen eller någonting sånt , utan på kanet och det fanns ingen chans att en bil kunde köra på mig. Och Julia och astrid stod upp bredvid mig och vi snackade. Sen kom det en bil som hade sxe på registreringsplåten, så vi kollar ju på den. och helt plötsligt stannade han och började backa, och stannade han vid oss.
Han : Ni pekade, vad ville ni ?
Vi: va, vi pekade inte?
Han: Och varför sitter du här?
Jag: För att jag har ont i mitt knä
han: Hoppas du blir påkörd, ha det så bra!

Jag hörde inte vad han sa, men Julia berättade det när han åkte iväg. Seriöst, hur kan han säga så ? Han hade småbarn i baksätet! Helt onödigt, varför ska han ens börja från första början ? vi pekade inte, vi kollade inte ens på honom ? åååhh, blir så trött på såna människor som "tigger" bråk.


@ badberget

2010-04-12 @ 20:53:49
Idag började ju skolan, och det gick faktiskt helt okej! Första dagen avklarad, bara ett par veckor kvar till sommarlovet? Gasch va jag längtar! bada, sola, träffa kompisar, utekvällar, värmen, GASCH! Ska sluta drömma bort .. :) Idag efter skolan gick jag, Julia & Astrid till badberget och var där och hade det mysigt. Åt chokladbollar och drack cola, jammi. Det hände en hel del , men efter ett tag började vi gå och efter ett tag kom Oscar. Så vi var med honom, och julia drog hem och vi drog till edsbergsparken eller var vi var, och satt och snackade bara. Sen var jag tvungen att dra hem så kom hem vid åtta, har ätit och vet inte vad jag ska göra nu. Träffade Sofia innan vi drog till badberget, menmen, länge sen bruttan, <3

menmen, helt underbar dag eftersom solen äntligen har vågat sig fram ! ååhh, hoppas det är så fint väder igen imorgon :) jaja, tyvärr glömde jag kameran hemma, så har inga bilder, tihi !


Edsberg!

2010-04-12 @ 20:51:31

Tihi, ÅH vilket fint väder det var idag. Hur mysigt som helst. Som sagt, första dagen i skolan efter lovet. Det gick faktist ganska fort.
Efter skolan var jag med mina älskade bebisar MICHAELA och JULIA :) ÅH ÄLSKAR ER! NI GÖR MIN DAG <3
 
Vi var på badberget och vid Edsparken med Oscar. Så det har varit mycket edsberg idag men super roligt och mysigt var det. Eftersom michis pappa var så snäll fick vi chocklad bollar av honom!
TACK :D

Puss / astrid :)

Astrid, Michis, Julia


Morsning korsning

2010-04-12 @ 07:39:38

Nu har jag gjort iårdning mig och ser faktist helt okej ut. Super skönt att inte behöva stressa på morgonen. Det känns jobbigt att börja skolan igen "/ Skulle lätt kunna ha 1 vecka lov till^^ Men men, så är det ju inte nu. Synd. Nu ska jag iaf gå och slänga i mig nåt att äta.

Puss / astrid :)

 '
Frölåt för alla dåliga webbkam bilder.
Så ser jag ut idag :)


god morgon :)

2010-04-12 @ 07:26:54
Just nu sitter jag här och fryser. Pappa hade stängt av värmen i mitt rum , illa ! Hur kallt som helst, buuurrr.. Jag är nästan klar för att gå men min buss går inte förens 48 så behöver inte stressa :) Idag efter skolan har jag inga planer, ska försöka klara av skolan först, och sen får jag hitta på något riktigt skoj som belöning? haha, vilka tankar jag har ! nej, nu måste jag fixa det sista. Vet inte ens hur mycket klockan är, -.-
pusspuss!


bild från i lördags, haha, kolla Emilia! :)

WIPE OUT

2010-04-11 @ 21:34:19

Åh, älskar verkligen det programmet! det är verkligen hur kul som helst att se alla patetiska människor göra sig illa (skadeglädje ^^) Har suttit framför tvn en liten stund och blivit hur bloggsugen som helst! Så jag tyckte jag skulle slänga in ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Tihi ^^
Såg ni videon? Haha, tycker den är hur rolig som helst. Det kanske bara är jag som har dålig hummor. Eller? jaja, vi bjuder på den iaf :D

Godnatt alla söta! :)

Puss / astrid :)

 


halvfixad

2010-04-11 @ 20:57:29
Har suttit och försökt fixa en ny header. Men det blir hur konstigt som helst när jag lägger in den med länkgrejerna , någon som vet felet? Orkar i alla fall inte fixa mer. Ska packa upp min fotbollväska och sen ska jag fixa grejer till imorgon eftersom skolan börjar :s ååhh va mycket tjat om skolan! jaja. Ska nog kolla lite på kläder också, melike! menmen, ska sluta skriva om ointressanta saker. slänger in två bilder från parken idag på sötaste emilia!



igår

2010-04-11 @ 19:48:56

Så kan det gå när vi letar efter en cykelpump, tihi.

" Där är den ju " hahaha, lyssna hur jag säger det xD / michis


sen uppdate

2010-04-11 @ 19:47:37
i know, sen uppdate, men det var inte meningen. Har haft något att göra hela dagen, typ ingen lugn stund nångång, (?) Förlåt för det ! Men nu skriver jag, och eftersom skolan börjar imorgon så kommer det ju bli bättre uppdate hela veckan (y) Tummen upp för det!

Vad har hänt idag? Jo, först kommer astrid in i mitt rum och väcker mig, som hon alltid gör. Jag får aldrig chansen att väcka henne eftersom hon vaknar tidigare än mig varje gång.. Får sätta alarm nästa gång, tihiiih! Vi åt iallafall frukost och hade det mysigt. Sen fixade vi oss lite, duschade osv sen gick vi ut och cyklade med Emilia! Vi cyklade till lekparken och sen vidare hem till min kusin, där käkade vi glass & kakor och spelade tvspel!
Sen cyklade vi hem eftersom jag var tvungen att packa klart för att få med mig allt hem till pappa så astrids farmor hämtade henne och jag åkte hem till pappa. Efter ett tag kom Cissi hit, och vi gjorde inte så mycket. Kollade på luftslottet som sprängdes och åt kakor (: Alltid vi ! Sen skulle vi båda äta så hon var tvungen att gå, så jag såg klart den själv med familjen, haha.

nu ska jag lägga in lite bilder och sen en video från igår! fotade min lillebror idag också, slänger in bilderna :)


Osäker?

2010-04-11 @ 18:35:16

Är väldigt osäler just nu :O Jag har en fråga till er som går EDSBERGSSKOLAN. Har vi studiedag imoron? :O Om vi har det var snäll att skriv en liten kommentar. 


 Nog med det, idag har jag faktist gjort en hel del, cycklat, varit med farmor, städat mitt rum, och lagat mat! Jag känenr mig faktist väldigt duktig. ^^ Åh, var det nån annan som vaknade till solsken och härligt väder ute? Det var verkligen super mysigt tycker jag. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN SOLEN! Eftersom det var så fint väder har jag varit ute mycket bland annat i trädgården, och när jag gick runt där så såg jag snödroppar! Våren är verkligen här nu :D Härligt! Nej, men nu väntar faktist maten på mig.


Puss / astrid :)


sista inlägget från mig

2010-04-11 @ 00:57:28

Fotade min älskade lillebror och det här är en bild av alla tusen. Nej, överdriver men det blev ganska många faktiskt. Jag har faktiskt haft en helt okej kväll. Massa mys och bus. Just nu sitter vi och kollar på ett päron till farsa men jag hade tänkt att ge datorn till Astrid och sen gå och lägga mig.. Är trött och kommer inte få sova så länge i morgon bitti. Menmen, vi får se vad som händer. Skriver igen imorgon , för då vet jag absolut inte vad om händer, inga planer och ingen träning, shiiihoo.

Nej, vi hörs imorgon pusspuss!


djävulen bär prada

2010-04-10 @ 21:40:51
Just nu sitter jag är på en sackosäck på golvet och astrid sitter i soffan, och ja, jag gillar golvet! haha! Men vi kollar i alla fall på djävulen bär prada, som det står i rubriken. Innan tog vi en sväng med cykeln ner till vattnet, och sen vidare på vägen. Sen sprang jag upp i skogen och lekte våldtänkskvinna, menmen, video kanske kommer. Vi har käkat tårta och väntar på att vi ska få goooodis!

Nu ska jag återgå till filmen och var lite social. Det är ockå fotboll på tv ! El clasico Så vi kollar på det i reklamerna, jaja! Skriver senare, pussar!


gasch

2010-04-10 @ 18:50:23
Vill ni veta vad jag kom och tänka på nyss? Det är skola i övermorgon! Var har lovet tagit vägen? Herregud! Det har gått så fort, men roliga saker har hänt men ändå :s Jag skulle jättegärna ha lov i flera veckor till! Men nej, det är tillbaka till plugget som gäller. Med en massa läxor, prov NEEEEEEJ! Varför tänker jag såna tankar nu ? Det är faktiskt 1 hel dag kvar på lovet, och idag? och jag som knappt kan göra någonting de sista dagarna :s baaaaaaaaaajs !


skitunge

2010-04-10 @ 18:38:11

Min lillasyster älskar webbkameran på mammas dator. Så vi har satt och bestämmde vad vi skulle göra för miner, och det blev en hel del knäppa. Men en söt bild blev det , den ovanför. Inte ofta man får pussar av henne längre eftersom hon har kommit in i 3års-åldern. kommer inte ihåg vad det heter, så ni får nöja er med det. " försvinn, du får inte vara här, det är inte ditt, jag är bäst, jag förstår, det är mitt rum gå ut " Osv, så går hon runt och säger! finns en hel del knäppa ord också men mer säger jag inte.

 

Maten skulle vara klar 18 men den är inte klar än och jag är hungrig. Det blir kött med pommes tror jag? Jo, det blir det. Astrid den skitungen sa att hon skulle smsa när hon kom hem, men jag har inte fått något sms, buhu. Nej men haha ! Nu ska jag gå och kolla hur långt mamma har kommit med maten.

hörs sen!


En dag på stan

2010-04-10 @ 18:02:44

Imorse bestämde jag och Mamma för att ta en mysig dag på stan. Hon skulle klippa sig och tyckte jag kunde hänga med och shoppa lite och så efter. Så jag åkte in vid 12 och mötte up henne runt ett tiden. jaja, det blev en hel del shopping.. heheh ^^ ME LOVE! :) Jag köpte lite fina saker.. Bilder på dom kommer i slutet av inlägget. Men men, nog med det. Ikväll ska jag till Michis Pickis, vi får se vad vi hittar på. men något roligt blir det :D 

Allt köptes från ZARA idag :)
 

Ett par super gulliga marin blåa skor




Hittade denna super snygga väska och det var bara ett must have :)




Och det sista jag hittade var en fin sommar tropp :)



Visst hade jag blåa ögon imorse? ;O (har inte retuscherat elr hur det nu stavas)

Puss / astrid :)


andra avenyn

2010-04-10 @ 16:58:51
Vill ni veta vad jag fick för mejl idag? Jag fick ett mejl av andra avenyn, det stod en hel del som jag inte ville läsa. Det tycker jag är jättesynd eftersom jag har kollat på alla 181 avnitt, men som tur är så kommer det i alla fall några avsnitt till, eftersom det sista är ju den femte maj :)

Ingen fortsättning för Andra Avenyn

Tyvärr blir det ingen fortsättning för Andra Avenyn. Efter två och ett halvt år är det nu dags att säga hej då till alla karaktärer i Andra Avenyn. Den femte maj sänds det allra sista avsnittet av serien. AA-webben har intervjuat dramachefen Christian Wikander om nedläggningen.


ny design

2010-04-10 @ 16:38:49
yes, nu har vi ny design! Tog den från en hemsida, eftersom jag inte orkar hålla på med koder och sånt, är inte så bra på det. Men, ska fixa en ny header som är mer personlig, istället för den som är nu! Men, jag orkar inte göra det nu så gör det när astrid kommer ikväll ;D Lyckades nämligen få hit henne , stolt (:

Nu vet jag inte vad jag ska göra, eller jo! ska måla naglarna.
vi hörs!

tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu. men det blir ljusare igen...


tralalalalalaala

2010-04-10 @ 15:47:33
Skulle ha bloggat i morse, men direkt när jag började var jag tvungen att lägga mig ner och sova en stund eftersom jag fick migränanfall igen. Men som tur var blev det ingenting av det, bara huvudvärk. så förlåt!

Nu bloggar jag i alla fall, och har inte gjort så mycket idag. Ingejärd kom och vi åt tårta och sånt eftersom min mamma & min lillasyster fyller år idag, Grattis ! Nu kom Anneli och Emil, men jag orkar inte. Ska ta en ipren och lägga mig i sängen och kolla på någonting och försöka få tag på astrid, tänkte tvinga henne att sova här ikväll eftersom vi snackade om att kolla på djävulen bar prada som är 21.35 på fyran tror jag. Men vi får se hur det går med det! Hoppas på det bästa, tihi.



nattinlägg?

2010-04-10 @ 00:57:50
Jag har ingen aning om varför jag fortfarande är uppe. Egentligen helt meningslöst, men jag har inte ens tänkt tanken att jag ska gå och sussa? sajko.. Känns som allt och alla är emot mig (?) ingen aning om varför ..

Sitter här med ett tänt ljus och lyssnar på musik. Hade tänkt att sitta och titta på ljuset och tänka, men riktigt så långt kom jag aldrig. Jag har i alla fall tänt det , ? något bra i det i alla fall.

Jag tror faktiskt att jag ska gå och sussa nu, börjar bli trött.. + att jag aldrig kommer att vakna imorgon om jag inte sover snart, taha (a)

så, god natt!


Det var länge sen jag...

2010-04-09 @ 23:20:00




Hissar :

Biotherm kropps lotion. Eftersom att jag tränar så mycket blir det verkligen en hel del duscha. Och man blir ju torr av att duscha osv. Så jag hissar verkligen denna hudkräm, den är verkligen toppen. Den är lite på den dyrare sidan men funkar hur bra som helst, tippsar verkligen! :D

Hissar också:

Panodil. Det är verkligen världens bästa värk tabblet när det kommer till mensvärk! Tummen upp för den! :)







Dissar:

Snö. det är verkligen hur onödigt som helst. Det kanske är fint osv men man behöver det faktist inte.. Det förstör håret, sminket och gör så att man blir blöt och blek. Nej tack. Jag föredrar faktist solen, då är man ju varm och blir ju desutom brun och fin :) GE MIG SOMMAR NU! :D


Dissar också:

Mensvärk.
Det gör så fruktansvärt ont och gör så att man mår dåligt. Usch usch. Tycker verkligen ni killar bode vara glada att ni slipper all denna smärta.

( förlåt om jag tjatar mycket om mensvärk, men nu är det så att jag har det just nu "/ ) 




Puss / astrid :)


begravning..

2010-04-09 @ 22:07:55
Idag har jag varit på begravning, inte så kul faktiskt.. Hatar begravningar, tycker det är hur hemskt som helst.. Speciellt om det är någon som står nära en, vilket min farfar. Blev hur mycket tårar som helst.. Menmen, nångång är tiden inne för alla och man kan inte hindra det.. , även fast man vill..

Jaja, slutsnackat om det..
Sen åkte vi hem och firade min mamma & min lillasyster med familjen, astrid & mormor och morfar. Eftersom de båda fyller år imorgon! :D Riktigt kul faktiskt, och min älskade mamma hade bakat en jäääättegood jordgubbstårta :) Jag älskar jordgubbar. jaja, Följde astrid till bussen för ca en timma sen, sen kollade jag på solsidan och nu sitter jag och kollar på Blade. Bara en massa blod, verkar faktiskt inte vara så bra, men, vi får väl titta efter och se.


skön?

2010-04-09 @ 18:49:49
Om man kissar på ett katt blir det en kissekatt, men om man missar bli det en kissemiss x)

Skön elr vad? x)

(eller jag kanske bara har dålig hummor? ;O)


Nån som håller med om att han är super söt? :O

Ingen rubrik?

2010-04-09 @ 16:55:59

Min hjärna fuknar inte som den ska idag, har verkligen ingen fantasi x) Men men, efter jag har ätit middag ska jag dra hem till michis eftersom hon har varit på begravning, jag borde vara där och trösta henne lite kanske? Jag tycker iaf det. Så efter jag har ätit middag så åker jag till henne.

Puss / astrid :)

 
 Taggen precis :)


Nyvaken :)

2010-04-09 @ 11:20:49

Som sagt, har precis vaknat! Det är verligen underbart att få en skön long sömn! Hhi^^ ÅHH! Michis får fan ta och bli frisk nu! Klarar inte av att hon mår dåligt.. det kan ju verkligen inte vara kul för henne heller "/! BLI FRRISK SKITUNGE! 
Nog med, ni kanske undara hur det gick på cupen igår. Och jo det gick faktist bra. Vi gick till final och förlorade tyvär den på straffar.. (surt) men men. Det var en super kul men jobbig dag. (A)

 Vad gjorde ni igår? 

Puss / astrid :)


(Gammal bild)


sovit..

2010-04-08 @ 22:54:58
Jag har sovit hela dagen! helt otroligt.. Jag har bara legat i sängen hela dagen, hur skönt är inte det på en skala från 1-10 ? Har bara käkat två tallrikar med yoghurt idag, mer vågar jag typ inte äta, men jag är hungrig så funderar på att gå upp och ta någonting. eller nej, jag ska sova. Har iallafall precis duschat, men inte håret. så imorgon får jag göra det innan begravningen. det här inlägget blir bara tråkigare och tråkigare, så vi hörs imorgon!

jag har gått och blivit sjuk (y)

2010-04-08 @ 11:37:56
ja, rubriken säger allt, jag har blivit sjuk. Inte kul någonstans! I förrgår hade jag ju ont i huvudet, igår också. Sen på kvällen tappade jag rösten och hade ont i halsen, örat och huvudet. Sen i natt fick jag inte så mycket sömn, hade frossa eller vad det heter. Låg och skakade och frös, även fast det var varmt? Hade hur mycket kläder på mig som helst och två duntäcken. Sen spydde jag också, intressant , jag vet. Men imorse ville jag ändå åka till cupen, så åkte dit men påvägen dit var jag tvungen att spy.. sen kom jag dit och jag var där i kanske en kvart sen vände mamma och kom tillbaka.. så ja.. Jag kan inte äta och jag har en tom mage, jag vill äta men jag vill inte chansa.

Igår var jag i alla fall i stan med Fanny. Vi gick omkring och kollade på tantkläder och hon käkade donken. haha, sen så bestämde vi oss för att tågluffa, så vi tog tåget mot norsborg men vi gick av i bredäng. Där hittade vi tre stenar som var hur roliga som helst, och sen en äng och en lekplats.. Efter ett tag drog vi hem till timmy, där gjorde vi inte mycket. efter ett tag igen så gick vi ut och sen drog vi hem eftersom han skulle på match..

Så, jag får inte gå ut idag. Ska bara vara hemma och ta det lugnt, och bli frisk. För imorgon är det begravning och den tänker jag f'n inte missa.

jaja, ska kolla på lite olika program nu eller försöka sova.
Vi hörs! Slänger in bilder från dagen senare.


Kollat på båt :)

2010-04-07 @ 20:59:42

Just precis, har varit och kollat på en ny båt. Den var verkligen super fin och jag är helt såld på den :O ajaj.. Men men, det är ju mamma och pappa som bestämmer, synd "/  ÅH! michis säger att hon börjar bli sjuk! det är ju inte alls bra eftersom vi ska spela cup i ÅKERSBERGA imoron. Men hon säger att hon ska spela ändå x) hoppas hon känner sig bättre imoron, kan ju inte bli kul att bli sjuk på ett lov. "/ Nu ska jag ta och göra lite pastasalad.. Mums

Schema för imoron:



09.50 Bollstanäs SK – SUFK
11.30 SUFK – Haninge DFF
Semifinaler
15.00 1:a gr. 2 – 2:a gr. 1
15.50 1:a gr. 1 – 2:a gr. 2

Match om 5-6 plats
16.40 3:a gr. 1 – 3:a gr. 2

FINAL
17.30 Vinnaren semi 1– Vinnaren semi 2
   
 

Puss / astrid :)


Visst blir man sugen? :O (det är den vi har kollat på)


CSI

2010-04-06 @ 23:32:12

Astrid har somnat och jag har ingenting att göra. Ligger just nu på golvet och tog en massa knäppa bilder nyss som jag inte vågar lägga ut, gör extremt fula grimaser :$

Imorgon händer det något skojsigt, jag ska nämligen träffa Fanny sen sötnosen! :) Ska bli kul faktiskt. menmen, jag har huvudvärk och ligger och kollar på CSI och försöker hitta på någonting roligt men jag hittar f'n inte på någonting som är kul. Hittils har jag bara tagit bort sminket men det är ju precis inte kul ?

jaja, ska försöka fortsätta komma på någonting, annars får jag väll väcka golvmoppen! :)

pusspss


mysig prommenad

2010-04-06 @ 21:53:14
kom precis hem från en super mysig prommenad på CA en timme kanske. Michis och jag gick med Tedde, vi hade det super kul. Men nu sitter vi och myser i soffan framför desperate housewives.  Mysigt :) Men men, ska ta och vara lite social nu.

puss / astrid :)

bilder

2010-04-06 @ 19:33:22
Lördag kväll :








Idag:












tjenixen

2010-04-06 @ 19:17:31
Jag skrev ett inlägg igårkväll men det hade tydligen inte kommit upp, suck. Men, nu skriver jag i alla fall igen! Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket, men jag har verkligen inte haft tid och jag har inte orkat. När påsklovet är över då j'vlar är jag tillbaka igen med nya tankar, nya idéer och allt det där. Så det är bara att fortsätta att läsa och kolla bloggen efter uppdateringar!

Idag har jag & Astrid varit inne i stan med Timmy, som hon skrev tidigare. Det har varit extremt mysigt och jag fattar inte hur det kunde snöa igår? Idag är det ju hur fint väder som helst, eller det var, nu vet jag inte.

lördag: På kvällen gick jag och grillade med Nor, Janita, Johanna & Julia och det var hur mysigt om helst. Sen drog jag och julia hem till julia och sov där. På kvällen var vi ute med Kesse, Tedde, Alex och några brudar som grabbarna kände. Sen drog vi till sollentuna centrum och sen vidare hem vid elva. Men skitungen tappade sina nycklar så vi fick gå runt och leta efter dom i typ en timma. menmen, sen kollade vi film osv.

Söndag: Astrid hoppade på en buss som kom till julia vid halv tolv kanske, men missade den så vi gick omkring och väntade på nästa. Sen åkte vi hem till mig, jag duschade och fixa mig och sen drog vi till sollentna och mötte upp Jocke och sebbe, två killar som jag träffade ute på landet i somras. Vi gick till badberget sen vidare hem till mig och de åkte hem vid typ halv sex. Då åkte vi hem till Astrids farbror och åt pizza och kollade film. Sen sov jag hos Astrid.  och vi hade kul.

måndag: Jag drog hem när vi hade vaknat och bara var hemma och tog det lugnt, var hur sliten som helst!

Ganska långt inlägg, men fick värsta sugen. lägger in bilder i nästa inlägg. ha det bra! pusspuss

Dagens första inlägg

2010-04-06 @ 18:12:30
Som sagt, det här blir dagens första inlägg ;O förlåt förlåt, men det blir ju verkligen betydligt mycket sämre uppdatering när det är lov. Hoppas ni inte börlar tröttna på oss, för snart blir det som vanligt igen. Så fortsätt kolla bloggen :)

Idag har vi varit i stan, jag har köpt ett par hur snygga skor som helst ;D slänger in en bild på dom lite senarer när jag har tid. Vi var i stan i kansk 1 timme.. fanns inte så mycket att göra :O. Så vi drog hem till michis med Timmy och tog en prommenad till vattnet. Super mysigt och roligt men efter ett tag blev det lite kallt. Men men, nu ska vi ta och äta lite middag. Får se vad det blir för mums :)

Puss / astrid :)

ååhhh

2010-04-06 @ 01:17:40
Tjenixen! ååhh, har inte skrivit på jättelänge känns det som. Förlåt för det, men varje gång jag har börjat skriva har jag inte orkat fortsätta, tyvärr. Men nu skriver jag i alla fall igen!
Dagen har varit extremt roliga, och ja. vad mer finns det att säga ? inte så mycket faktiskt.
Ligger i sängen och behöver sova, så ska göra det nu.
skriver nångång!

DET SNÖAR ! :@

2010-04-05 @ 10:52:03

OMG ! DET SNÖAR! jag som trodde det höll på att bli vår nu! Men jag hade tydligen fel! Varför ska det snöa? :S Det behövs ju lixom inte! GAAAH!

Aja, i vilketfall har jag precis vaknat. Michis ligger fortfarande och sover, så jag passar på att sätta mig vid datorn en liten stund inann hon vaknar. Senare idag ska jag tydligen till min älskade farmor och äta lunch. Blir säkert något smaskigt :) Aja, ska ta och äta lite frulle nu, min mage håller typ på att explodera! :O

Puss / astrid :)



Bjuder på den :)


lite bilder från ikväll :)

2010-04-04 @ 22:36:47



Bjuder på dom

Puss bitches / astrid :)


Tihi ^^

2010-04-04 @ 21:38:45

ASTRID AND MICHIS HERE! haha, som sagt :) Vi har precis ätit pizza och kollat på filmen morgan pålsson, världs reporter  (kalla oss tråkiga, men den var fan as rolig)  hemma hos min (astrids) farbror. Han är fan världens bästa! I vilket fall har vi tänkt att ta det lungt ikväll. Skönt! kan behövas det med. Hihi^^ men vi är faktist inte på blogg humör just nu, utan FILM HUMÖR :D 

Puss / astrid och michis  


Sitter här med min kusin..

2010-04-03 @ 18:36:32

och har tråkigt.. Måste ta och hitta på ngt att göra :O Nån som har nån bra ide? Aja, vi har precis ätit en väldigt mumsig middag (klyftpotatis med köt). Så nu är jag iaf hur mätt som helst, känns som min mage ska explodera. Usch hatar att känns mig så :O hihi^^ men vafan. det är ju påsk och då får man tjocka sig!

Puss / astrid :)

 


hihi^^ bild på mig och min kusin när vi gick i 3an :D


lite bilder!

2010-04-03 @ 13:24:38

Bilderna är tagna igår när jag och astrid väntade på bussen och var påväg till bussen. Det var extremt varmt därför har jag ingen jacka på mig!

 

Min lillebror har ätit barnamat i ca en vecka nu, alltså han tuttar ju också men han äter barnmat till lunch. Så , jag testade att mata honom idag :)

 


påskafton

2010-04-03 @ 13:01:46
Just nu sitter jag här och gör ingenting speciellt. Fixar mig lite smått och ska snart gå och sminka mig. Idag är det påskafton så jag ska bort till min mammas mans släkt och fira , och sen ska jag träffa några kompisar i think. inte så roligt, men är tvungen att följa med. Har fått två påskägg och ett par strumpbyxor :D Någon annan som också har fått någonting? Håller på att lägga in bilder från kameeran från igår och imorse.

jaja! Ska fixa och lite sånt, ni får bilderna i nästa inlägg. GLAD PÅSK!

PÅSK!

2010-04-03 @ 12:00:49

GLAD PÅSK ALLA! XD Som sagt, idag är det ju påsk. Jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan hela min släkt kommer :O Det ska faktist bli kul att få träffa alla :) Har hur mycket som helst som måste göras innan dom kommer.. Städa rummet, duka mm. Ja hoppas ni fattar x) Ska ta och göra det nu.

Har ni fått något påsk ägg än? :P (det har jag)

Puss / astrid :)


Middag sen michis :)

2010-04-02 @ 18:25:59




Som sagt, dom michis har skrivit kommer det bli betydligt sämre update under lovet. Jag ska verkligen försöka spendera min ledighet med kompisar. Så ni får inte bli sura om ni tycker det blir dålig uppdatering från våran sida.
Men men, nu ska jag snart äta middag (lax med potatis, mums) sen ska jag sätta på mig 19.00 bussen till michis. Så vi ska ha kul som vi ALLTID har :D Michis har skrivit det mesta som hänt idag så orkar inte skriva om allt.

Puss / astrid :)


påsklov

2010-04-02 @ 18:05:54
Igår kväll hade vi extremt roligt som vi alltid har ! och imorse drog vi in till stan vid ca ett kanske med sebbe, tedde & Kesse, kolla runt efter jackor till dem men de hittade nog inga taha. Sen åt vi på donken och jag och astrid drog hem. bussen var en kvart försenad så vi bytte om på 3 min och sen drog vi på träningen. Nu sitter jag här och ska snart äta, sen hoppa in i duschen. Astrid sover här inatt så vi kommer träffa folkisch sen :)

Tänkte bara säga att på påsklovet skriver jag bara när jag kan och orkar. Jag kommer inte ta bloggen i första hand, utan andra hand. Jag kommer spendera min tid med kompisar och njuta av ledighet, så kommer förmodligen inte sitta så mycket vid datorn, men några inlägg slänger jag ändå in!


bilderna är tagna för 2 sek sen kanske.


Sova snart

2010-04-02 @ 01:00:47

Det börjar nog bli dags att stänga av den här burken och ta sig mot sängen.. eller? hihi^^ vi sitter och chattar med lite roliga människor. Har typ världens roligaste natthummor (höhö) Aja, i vilket fall. Vi har sätt på Barnhemmet och ätit ben&jerrys. MUMS!. Michis satt nästan på mig för att hon var så rädd x) Ska nog inte säga nåt, var också super rädd! Aja, nu väntar faktist sängen på oss!

GODNATT!

Puss / astrid :)


hos Astrid

2010-04-01 @ 20:47:41
Tjabbatjena! kom nyss hem till Astrid golvmopp. hon är en mupp, nej, inte fan vet jag :O hahahah!
Idag har dagen gått relativt snabbt. Slutade tio över tre men skulle egentligen slutat fem i fyra, men min träning började fyra jaja. Nu är jag iallafall här och äter chips och tänker inte snacka mera. skriver sen!


hahahha, från i sommras. jag ser drogad ut/ astrid


michis kommer snart :)

2010-04-01 @ 19:23:21

hihi^^ min älskling kommer hit snart, vi vet faktist inte vad vi ska göra riktigt änu.. x) men nåt kul blir det nog ;D
har köpt lite mumsigt också, hehe x) nu ska jag gå och lacka mina naglar. Tror jag ska göra dom rosa, det blir aldrig fel.

puss / astrid :)

 


veckans blogg

2010-04-01 @ 10:10:17
Vi är med och tävlar om att bli veckans blogg. Så snälla, gå in och rösta på oss! Vi är nummer två ;D
Klicka här!
Klicka här!
klicka här!

borstar tänderna

2010-04-01 @ 10:08:35
God morgon! Just nu sitter jag här och borstar tänderna och är nästan redo för att åka till skolan. Har idrott som första lektion 10.40 eftersom svenskan var inställd. och idag ska jag och min kära bebis Nor vara idrottslärare! Vi ska köra fotbollstunering, taha. Min buss går 10.26, så kanske ska fixa det sista? jaja, efter skolan är det ju direkt träning, eller ska gå tidigare från lektionen och möta astrid nånstans. Ska köpa en frukt, det får jag inte glömma!
Jaja, nu ska jag gå och fixa det sista.
vi hörs, pusssssar!


 


Skolan nästa

2010-04-01 @ 08:35:57

NU har jag gjort iårdning mig.. Sitter och äter min frulle framför dator. Kan ni gissa vad?  (Jo en yoggi såklart :D) Idag har hade jag sovmoron! Super skönt. Mitt humör är verkligen på topp idag! Hihi^^ kanske är för att det är sista dagen innan lovet? i vilket fall är jag väldigt glad! :D Hur mår alla? Efter skolan idag ska jag rusa iväg till min träning som börjar 16.00 (jag slutar 15.20). Åh, det lär bli stressigt.. men men :) Ska ta och snacka med min mamma lite nu.

Puss / astrid :)

 

Juste det är ju 1 april idag, kanske ska ta och lura nån? :D


RSS 2.0