SLEEPTIME

2010-08-31 @ 22:32:41
nu ska jag gå och lägga mig och sova i hela 12 timmar för jag har SOVMORON! så grymt skönt att få sova ut, behöver verkligen mina timmar. Nån annan än jags om har dom behoven?
Kisses A'

jag är snäll..

2010-08-31 @ 22:22:21
Så jag slänger in ett jätte ointressant inlägg! Träningen gick faktiskt helt okej, gick bra med förskyldningen, alla host och allting! Fast, låg ner två gånger för att jag inte kunde andas.. men det är strunt samma! Det var tre min på träningen, och jag sträcker min höft, satan vad ont det gjorde. Fast sträckte ut den igen så det gör inte lika ont längre. Men hörrni, jag måste städa mitt rum och packa grejer, träna på engelskan så ska faktiskt ta och sluta skriva nu. Kanske skriver imorgon bitti, vi får se. Menmen, god natt !


träning

2010-08-31 @ 18:57:31
Även fast jag är sjuk så tänker jag träna så mycket det går. Så jag skippar löpningen idag, kommer säkert få utskällningar men det struntar jag i. Nu är det ungefär en kvart tills jag ska gå till bilen, så tänkte fixa det sista nu. Träningen slutar halv tio , så det kommer förmodligen inte bli mer bloggande idag för min del, eftersom jag ska packa tills imorgon och plugga, duscha och sånt. Kanske hinner skriva imorgon bitti, men imorgon efter skolan ska jag åka direkt till stallet med kim, kommer hem sent på kvällen. Så vi hörs helt enkelt ! puussspusss



treeena snaart

2010-08-31 @ 18:39:45
Jag har äntligen pluggat klart, så grymt skönt att vara klart. Som michis skrev är det ju träning halv åtta. Är grymt taggad på att springa. Behöver verkligen röra på mig. Ska slänga i mig lite mat nu.
Kisses A'


orkade inte ta en bild så ni får klara er med dom :)

nytt!

2010-08-31 @ 16:39:45

Ingen bra bild överhuvudtaget.

Pappa har köpt lite grejer till mig! :)

Rosa - Nagelfil blå till vänster - Stoppar orenheter och förfinar huden till höger - rengörningsgel, tar bort make-up och förebygger orenhet. Kom nyss på att de är typ samma saker? Aja, strunt samma! Bra att ha, :)


handlat

2010-08-31 @ 16:17:40
Efter vi hade slutat kom pappa och hämtade mig så vi åkte och handlade. Fick med mig några grejer hem som jag fotar och lägger in sen. Dagen gick hyfsat fort, ändå ganska rolig. På idrotten körde vi först baseboll typ och sen fotboll. Mitt lag hade värsta spelet, vann med 1-0 :) Allt slutade iallafall med att jag låg ner och hostade sönder mig, men fick göra det jag älskar så skiter it :) Sitter just nu och lyssnar på musik, ska gå och göra en smoothie och sen sätta mig och dunka musik och plugga. Halv åtta är det träning ! Ska skippa joggningen och bara vara med på träningen så länge jag kan, sen blir det styrka för mig. Jaja, vi hörs !


Nudlar läxa sen träning

2010-08-31 @ 15:21:42
Så kommer mina nästa timmar se ut. Ska börja med ett eng projekt och plugga lite NO, måste också besvara lite SO frågor.. super jobiigt, men men. Just nu äter jag iallafall nudlar och funderar på hur jag ska börja mitt projekt. Hinner inte skriva så mycket mer,
Kisses A'

morsning

2010-08-31 @ 07:42:18

Dagens outfit

Leggins randigt linne ( ska inte ha socker när jag går till skolan )

Min buss går 08.01 så borde egentligen fixa det sista, inte sitta här som en slöfock! Min lillebror står bredvid mig och målar sina naglar med sån här sluta bita grej ni vet? Det luktar inge gott, och det smakar inte gott heller! Hade tandställning förut och då var jag tvungen att använda det varje dag i typ ett år, fast slarvade och hade det bara då och då men ändå. Nej, nu ska jag fortsätta packa min väska eftersom jag har idrott idag, och fortsätta försöka sjunga utan framgång. Vi hörs efter skolan!


läggdags.

2010-08-30 @ 21:55:25
Nej, nu ska jag fråga om kudden vill sova med mig i natt, hoppas den säger ja.. Eller, den har inget val! För den får sova med mig oavsett vad =) haha! Lite rolig är jag ju ibland.. eller inte.. Nej, sängen var det. Ska bara använda alla jävla salvor innan jag får sova. Det är det mest irreterande som finns, inte kunna få sova utan att använda dom, typ (?) wäääh, gasch, goooosch, gääääsch ? haha! Märks att jag är trött. god natt allihoppa! :)


Läggdags?

2010-08-30 @ 21:52:05

Känner mig så otroligt trött och utsliten. Måndagar är jobbiga dagar. Ska läsa på ett no häfte innan jag somnar sen är det huvet på kudden som gäller!
NATTI NATTI!

Kisses A'


heeeeeeeeees

2010-08-30 @ 21:45:03


Tog ett långt, varmt bad. Känner mig jättefräsch nu! Skulle ha skrivit för länge sen men det kom andra saker ivägen. Snackade nyss med Timmy om allt och inget, fast han var så trött så han pratade inte så mycket. Får ta och träffa honom, har mycket att prata om hörru. Sitter iallafall här och försöker sjunga, men har ingen röst att sjunga med. Håller på att tappa den vilket inte är bra. Är förskyld och hostig, men funderar ändå på att träna imorgon. Kan ju lixom köra stryka , right? Jaja, funderar på att gå och lägga mig, men inte riktigt än. Men tänkte kolla lite på kläder.

fiskade ju kräftor i helgen..

2010-08-30 @ 19:16:46

Fiskade kräftor i fredags kväll och hela natten. La i burar och fick upp en massa. Smakade på en på kvällen, men kände ingen smak överhuvudtaget så jag åt bara två klor och den ingenting mer. Vilket är synd, gillar faktiskt kräfot! Fiskade med på lördagsnatten så kokade Rickard dom igår, men jag åkte ju till pappa så jag fick inte smaka något.. :/ Menmen.


Tycker ni om kräftor?  :)

 


TJOHO!

2010-08-30 @ 19:13:27

Kom precis hem från michis. Imorse hade jag tyvärr lite brottom så hann inte skriva. Men men, sånt är livet. Jag tror nog ni klarar er nån dag utan så himla bra update, eller? Haha, jag har precis ätit så är inte alls så hungrig som jag var när jag kom innan för dörren, det var hemskt!


Kisses A'

tagen nyligen


hej, jag gillar inte att plugga!

2010-08-30 @ 19:12:50

Eftersom skolan faktiskt har börjat på riktigt nu, så har jag fått läxor. Inte några heller. No, so och engelska till onsdag, matte till torsdag och b-engelska till fredag. Inge vidare, hade helldre varit med en massa kompisar, blogga mer och allt annat förutom det. Men, läxorna går ändå ganska fort att göra. Har redan läst no ( 12 sidor om el ) och har redan börjat nöta in 13 engelskaglosor. Så nu är det bara resten kvar! Men funderar på att ta ett långt bad ikväll.. Ja, det lär det ju bli. Känner att jag behöver det! Nu ska jag fortsätta så att jag kan träffa kompisar imorgon! vi hörs, puuuuuss


ÄNTLIGEN ÄR MIN DATOR LAGAD!

2010-08-30 @ 18:31:18
Känner att det blir jättemycket förlåt, att det alltid börjar så men det lär ju fortsätta så. Förlåt så hemskt mycket för att jag inte har bloggat sen igår kväll, men eftersom min dator hos pappa var trasig så kunde jag inte. Men nu har han lagat min dator så nu kan jag blogga hur mycket som helst! :) Nästan iallafall.. Har varit med min älsklingsbebis idag, var hemma hos mig och chillade. Jag pluggade lite och så drack vi smoothie. Ska snart äta och sen ska jag begrava mig själv med läxor. = Jag måste plugga jättemycket, har jättemånga läxor den här veckan! Märks att jag har börjat 8an..

Men nu ska jag käka, vi hörs!


bilder från i somras.

2010-08-29 @ 19:59:52


1-1

2010-08-29 @ 19:50:43
Jag åkte ju som sagt och tittade på matchen och det blev 1-1 mot brommapojkarna. Jag och Cissi satt och typ garvade åt ingenting, så himla likt oss. Vi missade bussen så vi fick skjuts hem av Elsa och hennes mamma, jättesnällt. När jag kom hem så dukade jag och packade upp mina väskor. Pappa håller på och lagar min dator, men det är inte riktigt klart än så har inte fått tillbaka den till mitt rum än, men snart hoppas jag på att den står på mitt skrivbord igen, det ser så tomt ut utan den ;D

Menmen, vi hörs!


jag saknar dig stumpan.

Tårarna faller

2010-08-29 @ 19:21:11

Why? Why am I the wonrable one. I dont wanna be sad anymore. I meet this person who made my life bright again, This person was so funny and wonderful. That got taken away, a lot has been taken away from me. I feel like the person who takes care of everyone else but never gets anything in return. Maybe i do and just dont see it. How should i know, i am only a child. Sometimes, just once in a while i need someone to lean against and to hear that i am worthy, that i am loved, that everything is going to be okay. I dont wanna live like this anymore, with all this weight on my shoulders just pulling me down with all these tears. Unmeaningful tears.


ska snart gå till bussen..

2010-08-29 @ 16:34:54
Eftersom jag ska till sportfältet med Cissi ! Jag vet att det är fult väder, men vi hoppas på att få sitta i båset, eller, det kommer vi förmodligen att få göra eftersom vi spelar i laget men vi får se. åååhh, vill inte vara förskyld längre! flyg iväg från mig ... Men nu ska jag fixa det sista och vara lite med mamma och småsyskonen. vi hörs! puuusss


match nu, hörs sen, A'

2010-08-29 @ 15:43:43
  

hemma igen.

2010-08-29 @ 15:01:58
Hemma efter en tråkig helg eftersom jag har legat i feber hela helgen! I går morse vaknade jag upp med feber, huvudvärk, halsont och förskyldning så igår sov jag bara nästan hela dagen. Idag vaknade jag upp med nästan ingen röst kvar, men nu är det bättre med rösten iallafall. Febern är förmodligen borta, men är fortfarande jätteförskyld så jag får inte spela idag. Men jag tänker komma och titta. I fredags när vi åkte ut käkade vi på donken och köpte godis på sveriges största godisaffär som tyvärr ska stängas i oktober eller när det nu var. Men nu ska jag hoppa in i duschen! puss

blabla

2010-08-29 @ 14:46:35

Det är alltid jag som gör fel eller hur? Har du någonsin tänkt på att du kanske gör fel ibland också? För det gör du, jag lovar. Vi måste sätta oss ner och prata utan att bli sura. För varje gång jag försöker känns det som du bara blir sur på mig. Jag vet att du är irriterad och skit på mig men jag kanske är det på dig ibland också. Vi måste prata. Jag bryr mig inte om hur ont det kommer göra. Jag är berädd på mängder av tårar och jobbiga timmar. Men det kommer hjälpa, för det hoppas jag verkligen. För jag orkar inte gå runt och alltid ta all skit när jag inte gör allt fel. FÖR JAG GÖR INTE DET! Du vet att jag inte mår så jävla bra, och en del av det är för jag inte kan berätta hur jag känner till dig, för enligt dig är det jag som gör allt skit. Eller det är så det känns iaf. Och jag vet att du kommer läsa det här och förstå att det är dig det är riktagt till. Men ta det inte på fel sätt. Allt jag försöker komma till är att jag vill sitta ner och snacka. Komma över allt det här. Att allt ska bli som i förut. Innan allt det här nörjade. Jag vill höra hur du känner över allt. För båda går och snackar med andra kompisar och behöver prata. Men varför kommer vi inte bara till varandra istället. Jo för det är jobbigt, men det behövs, jag behöver det för att må bra igen. Jag vet inte hur du känner, man kan aldrig veta hur någon annan känner men jag önskar du kunde känna som mig. 
förhoppningsvis vet du vem du är. Och när du läser det här kan du väll ringa mig eller träffa mig.

jag älskar dig bästavän, det vet du
det är så jag känner. hur känner du?
du är världens undebaraste gumman
/ Astrid Weckman
 
 


3 timmar till match

2010-08-29 @ 13:44:59
Det ska bli så skönt att få spela match idag. Har inte spelat på 4 dagar nu så är hur taggad som helst! Jag vaknade hyffsat tidigt imorse, vet inte varför kunde inte sova? Tidiga mornar kanske också är bra, eller vad sägs? Har inte så mycke att skriva.
Vi hörs!

Kisses A'


Det blev Blåbärs te

2010-08-28 @ 22:13:32


MUMS! 


HISSAR OCH DISSAR

2010-08-28 @ 22:00:29



VÄNNER
Jag hissar riktiga vänner som alltid ställer upp och finns där för en. Det finns inget bättre än att veta att man har människor som älskar en för den man faktist är. Utan vänner skulle livet helt ärligt suga.
JAG ÄLSKAR MIN ÄLSKADE VÄNNER!



FÖRKYLDINGAR
Alla är ju typ sjuka nu när skolan har börjat. Det är så hemskt att vara förkyld med feber och bara ligga och må dåligt. Känner så många som är sjuka just nu. Usch usch säger jag bara. Krya på er! Det kan ju verkligen inte vara kul att ligga hemma och knappast kunna andas för man är så täppt.
FY FÖR FÖRKYLDINGAR!


where ever you go with all your heart

2010-08-28 @ 21:34:15

Efter en helt okej mysig kväll har jag äntligen kommit hem. Funderar på att ta en kopp te och hoppa in i min Juicy Couture mjukisdress och kolla på ONE TREE HILL hela kvällen. Kan ju faktist bli en lyckad kväll det med. orkar inte dra ut ikväll. Har inget ork eller lust för det faktist. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan.

Kisses A'

                                                           hittade den här bland alla bilder


snabb update

2010-08-28 @ 18:01:10
jag fick tillgång till datorn en snabbis så tänkte jag kunde blogga en snabbis. YAY! haha, men det var faktist trevligare än vad jag trode det skulle bli, så jag har inte alls så tråkigt. jaja, nu ska jag ämna tillbaka datrorn

kisses A'



gammal bild :)

Komfa fest

2010-08-28 @ 16:24:12

Om några minuter kommer mina föräldrar och plockar upp mig. Dom har nämligen tvingat med mig till en komfa fest som jag inte känner för att vara på. Jaja, jag får väll helt enkelt ställe upp för dom i några timmar. Men SNÄLLA underhåll mig med massa sms. Kan behövas.
Släner in en bild på min outfit och så..

Kisses A'

Tröja: BIKBOK  Leggings: GINATRICOT   HALSBAND: SNÖ


nördar

2010-08-27 @ 23:17:35

haha, nej ni. Jag och sofia sitter och lackar naglrna och har precis kollat på en S**T dålig film. usch den sög verkligen! Och jag har precis instätt att sofia är världens otåligaste unge, hon kan inte ens vänta på att lacket ska torka^^  Nu väntar godia påsen... hehe

Kisses A'

Orkade inte leta reda på en bättre bild. så den får duga så länge B****S :D


ska stänga av allt nu.

2010-08-27 @ 17:29:30
Så det här får bli sista inlägget. På söndag åker jag
direkt till match på sportfältet mot bromma så skriver
på söndag kväll förmodligen. vi hörs då!


samla krafter.

2010-08-27 @ 17:19:13
Har packat tre väskor, tagit bort sminket, sovit, käkat flingor med yoghurt och inte gjort så mycket mer.
Kände att jag var tvungen att göra vissa ord med fet text :) Jag har tråkigt, jag är trött, jag vill hitta på någonting men hinner inte göra ett skit. Snart bär det av, till västerås. Med mamma, rickard, emilia, leon, felix, sebbe, ina och jag. Jag sa till Ina att hon absolut inte fick glömma badkläder, för jag tänker kanske bada , om det är lite varmt iallafall.. Kanske blir donken påvägen dit, men det blir iallafall sveriges största godisaffär..
Vilket är niiiice!

Vill inte dit, men det ska ändå bli lite småskönt. Samla nya krafter och få nya tankar så vissa försvinner. Bara en chillhelg, utan någon än sin familj. Men, nu ska jag titta på tv med min lillebror och fixa det sista. Skriver hejdå sen, puss.


packa

2010-08-27 @ 15:02:04
Slängde nyss in några få bilder av alla vi tog. Men, alla såg faktiskt inte okej ut, tihi. Blev lite knas-bilder. Idag är det fredag, om ni inte visste det alltså.. Skoldagen var lugn, so:n fick vi göra som vi ville, välja mellan lektion eller håtimme. ( fick en uppgift som ska vara klar till måndag, eftersom vår lärare var borta ) Men jag och Kim satt och gjorde klart hela i biblan så slipper pluggmysigt över helgen! Har precis varit uppe och ätit bullar och druckit te med min mamma, lite faktiskt eftersom vi bråkade igår.. Måste packa, åker till ön idag och kommer hem på söndag, och åker hem till pappa på söndag. Så, måste packa nu. puss!



jag och Kim på so:n

2010-08-27 @ 14:50:54

 


BROTTOM BROTTOM BROTTOM

2010-08-27 @ 08:38:43

jag har typ 20 min på mig att slämga i mig mat och borstatänderna, jag måste skynda!

kisses A'


okej look för skolfotot? Den toppen och ett par jeans blir det idag :)


sötnos

2010-08-27 @ 07:31:54


vädret i stockholm

2010-08-27 @ 07:25:42

fredag 27 augusti

Solens upp och nedgång Upp kl. 05:32 Ner kl. 20:04
Tid Väder Vind (byvind) Tryck Nederbörd Luftfuktighet
08.00 Halvklart till mulet 12° sydväst N 3 (4) m/s 1005 hPa 0.1  mm/h 91 %
09.00 Molnigt 13° sydväst N 3 (5) m/s 1005 hPa 0.1  mm/h 90 %
10.00 Molnigt 14° sydväst N 3 (5) m/s 1005 hPa 0.1  mm/h 88 %
11.00 Halvklart till mulet 15° sydväst N 3 (5) m/s 1005 hPa 0.0  mm/h 83 %
12.00 Halvklart till mulet 15° sydväst N 4 (6) m/s 1006 hPa 0.0  mm/h 73 %
13.00 Halvklart till mulet 16° sydväst N 4 (7) m/s 1006 hPa 0.0  mm/h 63 %
14.00 Halvklart till mulet 16° sydväst N 5 (8) m/s 1006 hPa 0.0  mm/h 60 %
15.00 Halvklart 16° sydväst NO 5 (7) m/s 1006 hPa 0.0  mm/h 59 %
16.00 Halvklart till mulet 16° sydväst NO 5 (7) m/s 1006 hPa 0.0  mm/h 61 %
17.00 Halvklart till mulet 16° sydväst NO 4 (7) m/s 1006 hPa 0.0  mm/h 63 %
18.00 Halvklart till mulet 15° sydväst NO 4 (7) m/s 1006 hPa 0.1  mm/h 67 %
19.00 Halvklart till mulet 14° sydväst NO 4 (7) m/s 1006 hPa 0.1  mm/h 70 %
20.00 Halvklart till mulet 13° sydväst N 4 (7) m/s 1006 hPa 0.1  mm/h 72 %
21.00 Halvklart till mulet 12° sydväst N 4 (7) m/s 1006 hPa 0.1  mm/h 74 %
22.00 Halvklart till mulet 11° sydväst N 5 (8) m/s 1006 hPa 0.1  mm/h 76 %
23.00 Halvklart till mulet 10° sydväst N 5 (7) m/s 1006 hPa 0.1  mm/h 77 %

förlåt för igår.

2010-08-27 @ 07:24:12
Men jag bråkade med mamma och var verkligen inte glad, så ville inte ta ut allting på er och bloggen. Tänkte igenom det själv och somnade rätt så tidigt, otroligt skönt! Föresten, har ni sovit gott ? :) Det har jag, kommer inte ens ihåg vad jag drömde. Men, det gör jag nästan aldrig så det är lugnt, haha! Idag är det en ganska lugn dag, slutar fem i ett. musik - so - b-språk - lunch - no . Egentligen är det matte sist på dagen men det är bara för de som har no/Matte inriktning och den slutade jag med för ett långt tag sen. Efter skolan ska jag hem och packa och sånt. Ska åka bort idag över helgen och ska till pappa på söndag i en vecka så ska packa och bara ta det lugnt. Slänger in en bild på dagens outfit, men tror jag kanske ska byta t-shirten till något annat men vet inte riktigt, vi får se!


dagens outfit :
svarta shorts - HM Grå tjocktröja - bikbok t-shirt - ingen aning.

nu ska jag sova :)

2010-08-26 @ 21:50:30

NATTI NATTI

Kisses A'


orkar inte.

2010-08-26 @ 21:26:29
Jag bråkar med mamma och orkar inte skriva. Är inte på så bra humör om man säger så, vi hörs.

Det blev match istället.

2010-08-26 @ 20:56:33

20 minuter innan min träning ringde Stefan (våran tränare) mig och sa att han behövde mig till matchen som f-95 mot Hanninge. Vi vann med 1-0 och spelade en hur bra match som helst. Tror helt ärligt inte jag sätt oss spela så bra! så det var kanon. Det var bara lite synd för jag spelade inte mcyket och det känns som träningen hade varit roligare att vara med på eftersom jag satt och frös i nästan en timme. jaja, nästa gång blir det nog mera spel. Nu ska jag ta och sätta på mig varma kläder och krypa ner i soffan en stund.

Kisses A'


träningsdags

2010-08-26 @ 18:26:13
Pappa kommer om sex minuter och jag måste fixa det sista ! Skriver efter träningen, pusspuss

" jag ska fånga en ängel "

2010-08-26 @ 17:50:45

 

" Han - frånskild polis som bor och arbetar i stockholms förorten Sollentuna. Hon -framgångsrik, gift bokförläggare med kontor i Gamla stan och en tjusig lägenhet på Kungsholmen. Paul Bäckström och Ylva Ström verkar inte ha någonting gemensamt. Men deras hemliga, passionerade möten är det enda som får dem att känna sig levande.

 

Samtidigt som Ylvas och Pauls förhållande kompliceras blir Paul indragen i ett fall som engagerar hela Sollentuna. En konflikt mellan ungdomar från det fina villaområdet och ungdomar från lägenhetskomplexet Malmvägen tar sig allt vålsammare uttyck och slutar i tragedi. Medan Paul nystar i det som ledde fram till det fruktansvärda dådet blir Ylva allt mer osäker på vad hon håller på med. Hur högt pris är hon beredd att betala för relationen med Paul? Kan hon leva med sig själv om hon sviker sina barn? Och hur vet man vad som är kärlek och vad som är passion? "

Skriver av Håkan Östlundh



lästime

2010-08-26 @ 17:14:37
Låg i soffan och kollade på one tree hill, men somnade istället. Blev väckt av ett sms , tihi. Nu ska jag läsa boken har jag bestämt. Ska läsa 400 sidor på 3 veckor, men som tur är så åker jag bort i helgen till tråkiga ön så där kommer jag förmodligen läsa hur mycket som helst. Men, har inte så mycket tid på mig eftersom pappa hämtar mig halv sju så åker på träning då.


tjena tjena

2010-08-26 @ 15:51:45
ÅH så skönt att vara hemma! Fast det kanske det alltid är.. eller?
Hihi, jag var verkligen vrål hungrig när jag kom hem så jag fixade ihop en salad med nån bullgur i typ. Mumsigt blev det iaf.

kisses A'

promenad

2010-08-26 @ 15:36:19
Jag vill absolut inte vara med på bild! Ser jättehemsk ut! Jag och min lillasyster gick iallafall nyss en promenad ner till vattnet och tillbaka. Nu ska jag titta på tv och sen ska jag läsa min bok från svenskan. Kan berätta sen vad den handlar om! Nu är mamma tillbaka så jag och Emilia kommer inte ta några kort, kanske senare. puss!


barnvakt

2010-08-26 @ 14:46:31
Har ni haft en bra dag? :) Det har jag haft, eller helt okej faktiskt. Idrott som sista lektion så har fortfarande idrottskläderna på mig, ska faktiskt gå och duscha av mig lite. Hittils har jag ätit, käkat glass och varit med mina småsyskon. Är just nu barnvakt åt Emilia. ska duscha, slänger in en massa bilder sen jag och emilia kommer att ta.. puss!

Morgonbloggar

2010-08-26 @ 07:42:32

Jag har precis fixat färdigt mig och ska snart sätta mig på bussen mot skolan. So far so good. Jag har inte haft några problem den här morgonen vilket är UNDERBART! ^^ Har faktist inte så mycket mer att skriva. Så jag ska gå och bortsa bissingarna nu.

Kisses A'



 Dagen outfit består av:

 Tröja: Uringad rygg från JC     Jeans leggings: GINATRICOT    HALSDUK: Från dubai


fixa det sista

2010-08-26 @ 07:34:24
Nu ska jag fixa det sista och sen ska jag faktiskt gå till bussen. Just nu sitter jag och lyssnar på en spotify-lista som själva spotify har gjort, den här med lugna låtar. Vissa låtar är bra, vissa är skit kassa. Men nu måste jag gå ! Ha en bra dag allihoppa! :)


Modelljobb.

2010-08-26 @ 07:31:46
Jag har ju bdb, så jag la ut en bild på mig som jag har lagt ut här också. Slänger in den igen.. Sen får jag ett mejl från en kille som hittar modeller och som bor i new york och jobbar där. Han frågade om jag ville bli modell, då svarade jag att tanken har aldrig fallit mig in. Då svarade han att jag hade bra närvaro på bilderna, och att jag har rätt utseende och blablabla. Då svarade jag att jag aldrig har tid, så skrev han att man kan tacka ja och nej precis när man vill och att man måste verkligen vilja för att lyckas.
Men ärligt talat så har den tanken aldrig slagit mig , och kommer förmodligen inte göra det heller. Jag är inte en sån tjej, skulle helldre be en kompis sminka mig och sen fota mig och några kompisar som kanske händer framöver. Men modell, nej !


dagens väder

2010-08-26 @ 07:09:49
Jag är så otroligt trött ! Ville inte ens gå upp imorse! Märks hur mycket skolan typ tar död på en? Menmen. Jag är snart färdigfixad, ska sminka mig och borsta tänderna och fixa håret sen är jag klar typ. Bussen går 52 så ja. Idag är det nog inte så mycket i skolan Elevenstid, svenska, matte, slöjd, idrott. På slöjden ska vi välja vilken vi vill ha, och jag tänker välja syslöjd. Är så mycket bättre på det. Träslöjd och jag passar verkligen inte. Slutar fem över två och då vet jag inte vad som händer. Får hitta på något. Men nu, ska jag sätta fart! Kan ju inte sitta här hela dagen. Vi hörs! puss

torsdag 26 augusti

Solens upp och nedgång Upp kl. 05:30 Ner kl. 20:07
Tid Väder Vind (byvind) Tryck Nederbörd Luftfuktighet
08.00 Halvklart 12° sydväst NV 3 (5) m/s 1001 hPa 0.0  mm/h 85 %
09.00 Halvklart 13° sydväst NV 3 (5) m/s 1002 hPa 0.0  mm/h 80 %
10.00 Halvklart till mulet 14° sydväst NV 3 (5) m/s 1002 hPa 0.0  mm/h 75 %
11.00 Halvklart till mulet 14° sydväst NV 3 (5) m/s 1002 hPa 0.1  mm/h 72 %
12.00 Regn 15° sydväst NV 3 (5) m/s 1003 hPa 0.1  mm/h 73 %
13.00 Molnigt 15° sydväst NV 2 (4) m/s 1003 hPa 0.0  mm/h 75 %
14.00 Molnigt 15° sydväst NV 2 (3) m/s 1003 hPa 0.0  mm/h 77 %
15.00 Molnigt 15° sydväst NV 3 (5) m/s 1003 hPa 0.1  mm/h 77 %
16.00 Regn 15° sydväst N 4 (6) m/s 1004 hPa 0.1  mm/h 77 %
17.00 Regn 14° sydväst NV 4 (6) m/s 1004 hPa 0.1  mm/h 78 %
18.00 Molnigt 14° sydväst NV 4 (6) m/s 1004 hPa 0.1  mm/h 79 %
19.00 Molnigt 13° sydväst NV 4 (6) m/s 1004 hPa 0.0  mm/h 80 %
20.00 Molnigt 13° sydväst NV 4 (7) m/s 1004 hPa 0.0  mm/h 80 %
21.00 Halvklart 12° sydväst NV 4 (6) m/s 1004 hPa 0.0  mm/h 83 %
22.00 Halvklart 12° sydväst NV 4 (6) m/s 1005 hPa 0.1  mm/h 87 %
23.00 Halvklart till mulet 11° sydväst NV 4 (6) m/s 1005 hPa 0.0  mm/h 91 %

I dont wanna be anything other than what i have been trying to be lately

2010-08-25 @ 22:18:01

Jag ska nog försöka ta mig till sängs nu. Är så otroligt utsliten och almänt trött. jag somnade i soffan i mammas knä en stund, sen väckte hon mig och sa att jag var kall och borde krypa ner i min säng. Duktig flicka som jag är lyssnade jag på henne, så nu ska jag och kudden ha en underbar sömn tillsammans.

Kisses A'

en hemsk bild på mig utan smink. Men men, tycker ni borde få se mig utan det nån gång också :)


MYCKET GJORT

2010-08-25 @ 21:31:20
Idag har jag faktiskt varit rätt så duktig om jag tänker efter. Har gjort min no-läxa, har städat min "smink" hylla och tagit bort allt mitt smink från bokhyllan utanför toaletten och lagt det i min hylla istället och jag har skrivit ner alla träningar och matcher ända fram till slutet av oktober! Det kallar jag duktigt! Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och borsta tänderna och ta bort allting från min säng och bädda upp den. Men vet inte om jag ska sova eller inte, eller jo. Jag ska sova. Är faktiskt hur trött som helst. Imorgon slutar jag 14.05 och har träning 18.45 så vi får se vad jag hittar på där emellan. vi hörs! god natt! :)


Den här ungen gör mig verkligen glad.

nya skolsaker

2010-08-25 @ 21:19:35


AJ MIN LILLTÅ

2010-08-25 @ 20:39:07
Duschade precis och smörjde in hela kroppen. Känner mig jättefräsch! När jag var påväg till mitt rum igen så slog jag i tån i stolen utanför mitt rum. Gör det ont? Ja, som in i helskotta! Att jag alltid ska ha sån otur ;/ Jag har inte gjort no-läxan än, så ska faktikt sätta mig och göra den nu. Sen ska jag packa ner idrottskläder i min väska, och sen vet jag inte, kanske somna tidigt för en gångs skull ? Nej, ingen aning! vi hörs sen :)


nya kläderna

2010-08-25 @ 20:18:59
Eftersom jag inte får till någon bra bild på mig, så tog jag kläderna från deras hemsida istället så lägger in det. Slänger in en bild imorgon eller något istället, om jag använder tjocktröjan då :) dom svarta byxorna fanns inte på deras hemsida, men det är inte dom röda jag har utan de svarta!
från bikbok och gina.


 


bajsväder med bajshumör

2010-08-25 @ 19:40:55

jag blir så trött op detta skit väder. Det är mysigt och så när man sitter inne och tar det lungt. Men eftersom jag både har haft idrott och behövt gå ute har det inte varit så himla kul. PLUS ATT MICHIS gjorde min dag änu smäre när hon messade mig och sa att hon hade chockladbollar som hon absolut inte skulle dela med sig av. Den skitungen säger jag bara! ^^

På fredag har jag skolfoto och jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag och skolfoton går verkligen inge bra ihop.. tyvärr "/ Jag ska helt enkelt göra mitt bästa. LYCKA TILL säger jag bara.
Ne ni, nu börjar detta bli långt och extremt trist.

kisses A'

så har jag sätt ut  idag :)


Osociala människa.

2010-08-25 @ 19:02:27
när jag var klar med datorn och Julia fick kolla lite så la jag mig i sängen och somnade. Hon väckte med vid tjugo i sex, och vet ni hur hon gjorde? Hon höll för min näsa eftersom jag tydligen andades med den bara.. haha.. :) Hon tog 17.55 - bussen så hon väckte med mest för att säga hejdå. Känner mig jätteelak, förlåt gumman! Ber hemskt mycket om ursäkt, men kan inte rå för det.. Käkade för en stund sen och nu ska jag göra no-läxan. Kommer gå jätetfort, ska bara läsa fyra sidor.


gammal bild.,

Julia och jag - det gäller att bjuda på sig själv!

2010-08-25 @ 16:40:20


@ my place with Julia!

2010-08-25 @ 16:26:51
Sitter hemma hos mig med Julia och vi gör inte så mycket. Vi slutade vid tre efter en ganska chill-dag. Fast fick första läxorna. Tre stycken helt ärligt. En till på fredag, no. ska läsa 4 sidor så ska ta och göra det. Hade fotografering idag också, gick ganska bra. Såg väl helt okej ut? Men jag och Sarah fick inte göra det vi planerade att göra "/ Men Oskar fick hålla mig på axlarna :D När alla var klara gick alla som ville in igen och tog ett jätteoseriöst foto med min kamera, som just nu ligger på facebook. Ska ta och lägga in den här också. När jag kom hem låg det även nya kläder på min säng, ska lägga in en bild sen :) nu ska jag ta och vara social, skriver sen! puss


dålig updatering och läggdags

2010-08-24 @ 21:53:12
haha, ja ni rubriken säger verkligen ALLT! Jag ska ta och lägg amig snart eftersom jag är hur trött som helst efter en jobbigt och slitsam dag. Efter mycket tänkande gick jag och michis tillslut på fotbollsmatchen. Och GUD vad många små fjortisar det var där bland allt mycke mycke trevligt folk. Jaja, nu ska jag som sagt dra mig tillbaka.

Kisses A'


jag är jättedålig på det här.

2010-08-24 @ 21:34:42
God kväll! Känns som om jag är jättedålig på att uppdatera, men som ni kanske förstår så är det såklart så att jag tar skolan i första hand, bloggen kommer ju dårah inte först. Men jag försöker så gott jag kan, jag lovar! Första skoldagen är då avklarad och det gick faktiskt bättre än förväntat. Mest Chill-lektioner, och på idrotten hade vi kondition. Riktigt roligt faktiskt!

Slutade kvart i tre och då mötte jag upp julia och pappa kom och hämtade oss. Vi drog till ica maxi och handlade. Fick med mig rosa pennor och en almenacka hem. Sen kom jag hem runt kvart över fyra, pappa skulle hämta mig fyra så fick skynda som fan. Bytte om och skit och sen drog jag til träningen. Den gick faktiskt rätt så bra, men ändå inte. Sen kom jag hem runt tjugo i sju, duschade & satte på mig kläder och fönade håret sen skjutsade mamma mig till sollentuna vallen. Där träffade jag en massa gulliga personer bl a Astrid, Sanna, Linnea, Sofia & Frida. Sen skjutsade sofias pappa mig , jenny och sofia hem. Nu sitter jag här, själv och ska nog hitta på något. Sitter uppe och funderar på att gå ner med datorn men det orkar jag inte. Ska faktiskt gå och lägga mig, datorn får stå kvar. Ska fotograferas imorgon.. tihi. Men vi hörs! puss


första riktiga skoldagen.

2010-08-24 @ 07:11:26
Morsningkorsning! Idag är det första riktiga skoldagen, men lektioner och allt.. Lite små läskigt faktiskt, men detta ska jag klara! Kan skriva ner allting som jag måste tänka på när jag kommer hem sen, eftersom jag inte hinner nu. Börjar 08.20, bussen går 07.59 så måste gå härifrån vid tio i. Är inte klar, har iallafall kläder på och uppsatt hår men längre har jag inte kommit. så måste sätta fart, skriver sen!

försöker ta en outfit-bild men den ser bara konstig ut eftersom mitt face inte kommer med. Så, lägger inte upp någon idag heller.. :( kanske senare!


läggdags.

2010-08-23 @ 21:33:09
Första skoldagen imorgon, börjar 08.20 så ska faktiskt gå och borsta tänderna nu. Är jättetrött och behöver sova. Har även träning 17.00 imorgon, efter det är det el classico match mellan united - rotebro på vallen. Tror inte jag ska titta, men vi får helt enkelt se imorgon. Nu ska jag ju som sagt sova. Vi hörs imorgon! puss


Skit dag!

2010-08-23 @ 21:29:34

Som sagt var, har jag haft en ganska dålig dag. Skolan började ju idag. Det var faktist helt okej. Det som gjorde allt dåligt var att min syrra lacka ur på mig och då började vi bråka. Tuff shit.
Jaja, ska inte tråka ut er med det. Jag kom iaf hem från michis kanske tre timmar sen. Som hon sa kollade vi bara på ONE TREE HILL, var super mysigt. Behövde verkligen ligga och dega en stund. ^^ Ne ni, nu ska jag borsta tänderna och så, ska ju faktist up tidigt imoronbitti.

Kisses A'

love you darling


lista

2010-08-23 @ 21:02:03

Du heter: Michaela Jonsson
Smeknamn: Michis helst.

Låt som när du är ledsen sörjer till: ingen aning

Beroende av: att ha vänner nära.

Vad tror folk om dig? Jag har ingen aning, fråga vettja!

Stämmer det?     jag har ingen aning xD

Vad får du oftast komplimanger för? För mitt utseende & min kropp.

Hur imponerar man på dig? oj, svår fråga..
Brukar du skratta för dig själv? beror väl på om jag är trött eller inte, skrattar ofta iaf :O

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: " haha, tack <3 "

Var bor du? Sollentuna

Trivs du där? ja , självklart! :)

Hur svarar du i mobilen? oftast ahhej, annars hej det är michaela..

Vem ringde du senast? oscar

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: han svarade inte, så sa ingenting?
Antal timmar sömn inatt: ehm, ca 10 timmar.

Sov du ensam: ja ;/

Brukar du komma i tid: kan hända att jag kommer försent, men det är det värsta jag vet typ.
Hur känner du dig nu: tröööött..

Vanligaste färg på dina kläder: ehmn... typ svart vitt?

Vad tycker du om fötter: gillas inte!

Vad saknar du: hmm.. jag vet faktiskt inte, saknar ganska mycket..

Hade du en bra kväll igår: låg och kollade på film , så helt okej!

Favorit dryck på morgonen: oboy.
När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på om det är helg/lov eller skoldag! Runt tio när det är skola, eller ännu senare.
Är du blyg? Beror på. Men jag är blyg, men inte alltid.
Sysslar du med någon idrott: Fooootboll.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: hmm.. jag vet faktiskt inte..

Är du nöjd med ditt liv: Det finns saker som går att ändra, ganska många faktiskt. Men, jag är ändå rätt nöjd. Men det finns båda negativa och positiva saker med mitt liv.

Är du bortskämd: Det skulle jag inte säga, men, är någonstans mitt emellan..
Vad gör du imorgon: Skola, sen har jag sen träning. Innan det vet jag inte.
Vad är det värsta du vet: folk som ljuger.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har äkta vänner, som jag verkligen älskar.

Vad är det finaste du fått? oj,.. det finaste jag nog har fått är alla  mina underbara vänner..
En speciell dag du minns: Finns många specialla dagar jag minns.. Kan inte direkt skriva någon nu, eftersom det skulle bli långa historier.
Du samlar på: Fina minnen.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror på vad saken handlar om. Men oftast min bästavän astrid weckman!
När grät du senast: för några dagar sen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Antagligen köpa en häst och börja leva hästliv. Det drömmar jag om, men jag vill fortsätta spela fotboll, så kanske spara och resa,?

Vill du gifta dig: klart jag vill.. gäller bara att hitta den rätta !
Vill du ha barn: mjoooo

Är du musikalisk? Nja, folk säger att jag kan sjunga men jag själv tycker jag inte kan det. Lyssnar på musik om det räknas?

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nix.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Alldeles för många gånger.

Biter du på naglarna: Ja, det gör jag. Men inte när jag har nagellack på så målar naglarna ofta..


lång promenad

2010-08-23 @ 20:48:04
Jag och Astrid låg bara framför tvn och kollade på one tree hill , det är jättebra! Hade alla sesonger förut, men då kraschade min dator så jag blev skit sur. menmen! Vi åkte fram och tillbaka till malla för att lämna Astrids systers tröja. Det var bara då vi rörde på oss, haha. Sen åkte hon runt sju, följde med henne till bussen, mötte Rebecka med sin hund och jag drog hem till mig och bytte om, hämtade hunden sen gick jag och hon på en lång promenix! Var jättemysigt. Snackade om allt och inget, behövde verkligen det. Nu ska jag hitta på någonting, vi hörs!


together.

2010-08-23 @ 13:36:29
Vi båda sitter hos min mamma nu, har precis käkat varsin macka och ska kolla på one tre hill-asvnitt. Slutade ju runt ett idag så vi kom hem runt tio över. Dagen var chill, mycket prat bara. Vid tolv gick min klass (michis)  till en lekpark som heter svampen. Snackade mest där också, om sommarminnen. Men nu ska vi titta!

astrid ville inte vara med ;/


God morgon!

2010-08-23 @ 09:00:13
Nu är klockan nio och jag börjar om en timma. Den första dagen i skolan, fast har ingen riktig skoldag vilket är tur. Har ni sovit gott föresten? :) Det har jag, fast inte nu på morgonen.. Jaja. Jag är färdigsminkad, kläderna är på och jag är färdigfixad. Tror jag iallafall. Ska packa väskan och sen borsta tänderna. Vet inte om jag vill ha shortsen på mig eller inte, jag sitter lixom här och fryser. Men nu ska jag sätta fart! Bussen går tjugo i så måste gå om en halv timma. pusspuss


natti natti

2010-08-22 @ 22:21:20
nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imoron. Det är ju efter allt skola -.-' Haha, possetiv ínställning jag har :P

kisses A'

hmmm....

2010-08-22 @ 20:36:04
har ju lagt in hur vädret ska se ut imorgon i stockholm, så nu är bara frågan vad man ska ha på sig?  Jag har absolut ingen aning! Men, jag bestämmer det imorgon bitti faktiskt. Annars kommer jag bara ångra mig och sånt. Nu hade jag faktiskt tänkt att gå och borsta tänderna, sen kolla på något program och sen sova faktiskt. är jättetrött, verkligen jättetrött och behöver sova. Slänger kanske in ett inlägg till ikväll, vi får se. Annars hörs vi imorgon bitti. puss!


jag ser ut som ett spöke :O

vädret imorgon.

2010-08-22 @ 20:31:31
Måndag 23 augusti Detaljerad tabell
02.00 Klart 15° V 6 (10) m/s
08.00 Klart 15° V 5 (8) m/s
14.00 Klart 21° V 3 (6) m/s
20.00 Halvklart 18° S 4 (7) m/s

HJÄLP MIG! Besluts ångest! "/

2010-08-22 @ 20:00:08

Jag kan inte bestäma mig vad jag ska ha på mig imoron! Besluts ångest kallas det.. "/ usch

1

 


2



Snälla säg vad ni tycker! STOR HJÄLP :D


Ni borde verkligen vara sura på mig.

2010-08-22 @ 19:57:31
Åh va sura ni borde vara på mig! Har inte skött bloggningen på två dagar! Julia bloggade igår kväll eftersom jag inte satt vid datorn någonting, och imorse/idag har jag verkligen inte haft tid att blogga! Sebbe och Julia sov här inatt, vi var uppe till ca halv fem eller någonting sånt. Vid halv tio väckte Sebbe mig, på sms eftersom han sov i min systers säng. Han tyckte vi skulle gå upp, och det var det vi gjorde också. Käkade frukost och fixade och sånt.

Halv tolv skulle jag och Julia ta bussen så vi hade sällskap till sjöberg sen tog vi brudar bussen. Stannade hos Julia, hon fixade sig och sånt och sen drog vi till kista och letade efter en tröja till Julia och en ögonskugga till min mamma. Vi hittade ingenting av de så Julia köpte en massa andra saker. Plus att vi träffade hennes killkompis. Sen drog vi till sollentuna vallen och tittade på p95ornas match och sen till sportfältet med elsa och kollade på vårat lags match mot sollentuna fotboll. Mickis, Monica, Jenny, Sofia var också där, så vi kollade med dom. Vårat lag vann med 3-1 :d
Har precis duschat och ska fixa lite saker och sen kolla på film och sova, är extremt trött (:


Julia

me and monica :)

sofia och jenny :)

smexig bild på Elsa och mickis :D

skolfixar

2010-08-22 @ 17:59:41

haha, ni som undrar vad det inebär för mig är det att typ lackanaglarna, sätta i en ansiktsmask, ta fram kläder osv. Första dagen vill man ju se hyglig ut. Är jag den enda som känner så? Jag är faktist inte inte säker på vad jag ska ha på mig men jag lovar er att det kommer en bild på outfiten senare. Naglarna blir pastell blåa med tre rosa prickar på. LÄCKERT! jaja, puss så länge A'


Hemma igen

2010-08-22 @ 16:13:53

Borta bra men hemma best? Ja, jag håller faktist helt med om det. Haha^^ jag har haft det super mysigt men det är verkligen skönt att vara hemma igen! Och jag kom precis på att skolan börjar IMORON! :O :O :O! OGILLA! Jag vill verkligen inte! jaja, ska sluta deprimera mig själv. haha, usch för skolan säger jag bara. Lovet har gott för fort! En månad till kanske? ;) ne ni, tyvärr funkar det ju inte så... Ska städa lite nu.

Kisses A'


förra sommaren, good times


Skriver åt michis

2010-08-22 @ 01:43:37
hej igen, idag har jag och michis vart med massor av kompisar och haft det trevligt, och imorgon så ska michis och jag till kista för jag ska köpa en tröja skit fin är den. har tjänat 300 spänn idag :D jag har prospelat för en film förresten :D skit kul, just nu så sitter sebbe och michis i vardagsrummet, och kollar på tv, och jag sitter och bloggar åt michis den latmasken :P vi har inte gjort så himla mycket just nu typ bara snackat, lyssnat på musik vart inne på fejjan och så the random stuff :P


Michis och jag =)

Juliaaaaa häära! :D

2010-08-21 @ 22:47:44
nu skriver jaaag( Julia) har inget annat att göra så jag skriver lite haha, jaja just nu vet jag inte vart michis är och jag och sebbe ska sova häär myysigt :D


en fail bild :P

ska träffa julia ikväll!

2010-08-21 @ 18:03:48
Struntade i att tittta på ett till avsnitt. Julia ringde och sa att jag skulle åka till henne, men jag sa att jag inte hade ätit än och sånt så hon kommer hit när jag ringer henne. Hoppas på att vi bara är i kärrdal, eftersom mitt huvud inte är på topp ? eller vad man ska säga. Nu ska jag noppa mina ögonbryn och sen ska jag äta. Skriver ikväll, pusspuss


himmelblå

2010-08-21 @ 17:33:08
Jag har inte bloggat på tre timmar, gooodi alltså. Nej, det är inte ett dugg bra! Men jag har faktiskt en rätt så bra anledning till varför jag inte har gjort det. Jag har haft migrän eftersom det åskade ! Så har legat och kollat på tre avsnitt av himmelblå, och det är faktiskt helt okej. Kanonbra program om man inte vet vad man ska titta på eller vad man ska göra.. Har också badat mina småsyskon, blivit nerskvätt av Emilia. Nu ska jag kolla på ett avsnitt till, och fixa en sak. Vi hörs! puss




4-0

2010-08-21 @ 13:52:14
Det här var den sämsta matchen jag någonsin har spelat! Jag driver inte, jag lovar att alla håller med. Jag stod  bara där och gjorde ingenting, var inte ett dugg taggad, missade varenda frispark jag fick nära målet, sköt bara över eller missade krysset med typ några dm. Skadade foten igen, två gånger. Så har ont igen, inte bra någonstans. Har haft is på, så det är inte lika svullet längre, men det gör fortfarande jätteont.. Vi köpte glass påvägen hem, och direkt när jag kom hem fixade jag tonfisksallad till mamma, mig  och rickard. Det var gott.. Sen käkade vi glass.. Ni kanske märker att jag inte är på humör. Ska lägga mig och kolla på någonting, för har jätteont i huvudet och i foten.. Så, ska vila lite. Hörs sen!


SEGLA!

2010-08-21 @ 10:30:46

Nu åker jag iväg till båten och kommer hem på imoron igen. Ni får helt enkelt klara er med Michis den här helgen. ^^ Ha det bra,

kisses A'

 


vaken ?

2010-08-21 @ 07:48:47
Jag är vaken!!! vaknade tjugo över sju av att Monica smsade mig, alltså min bebis som ska vara målvakt idag. Sen smsade jenny mig vid fem i halv och sa att hon skulle åka hemifrån klockan åtta, då blev det fart på mig. Har käkat frukost, bytt om, fyllt vattenflaskan, packat väskan, tagit med frukt och är faktiskt klar. Ska bara borsta tänderna. Jag sitter just nu i mitt rum och fryser, har på mig overolen och tränings/matchsstället.. Men fryser ändå! Det är svinkallt och jag har inget underställ hos mamma, allt för vintersesongen är hos pappa.. Men hörrni, nu måste jag borsta tänderna !vi hörs, puss

Läggdags?

2010-08-21 @ 00:42:05

Haha ne ni, är inte trött! Tror jag somnade i soffan en stund. Kanske är därför jag är så pigg! Jag kom precis på att jag har glömt att skriva att jag kommer åka ut med båten över helgen och kommer tillbaka på söndag igen. Så michis kommer få sköta bloggandet över helgen. Fast det har hon iförsig gjort några dagar nu eftersom jag har varit så dålig på att skriva. Men nu har jag ju en anldening som faktist är godkänd. Eller vad tycker ni? ;) Känns som jag bara bablar nu.

kisses A'


tagen precis


Mobil bloggande

2010-08-20 @ 23:31:26
Dålig update från min sida. Men jag har verkligen inte varit på blogghumör. Förlåt! Ska verkligen försöka bättra mig. Men just nu sitter jag iaf i soffan och kollar one tree hill och bloggar en snabbis från mobilen. Ne ni, detta kan bli dyrt. Skriver mera senare. Kisses A'

målat naglarna..

2010-08-20 @ 22:07:17
Har målat naglarna vita med röda hjärtan på vänsterhanden. Nu ska jag sätta på nån film och sen sova. Ska samlas kvart i nio i älvsjö imorgon bitti så ska upp vid halv åtta, har nämligen match. Astrid ska tyvärr ut med sin båt imorgon så hon kommer inte vara med "/ vad ska jag hitta på imorgon då ? ingen aning, alltså efter matchen. Vi får helt enkelt se! vi hörs, pusspuss <3


3 dagar kvar

2010-08-20 @ 20:40:26
Tre fucking dagar kvar tills sommarlovet är slut, TRE DAGAR?! Kommer inte klara det här.. Jo, klart jag kommer. Ska faktikst bli skönt att komma tillbaka till skolan, inte för "skolans" skull, utan för att träffa alla kompisar igen. Men tre dagar? "/ Det är för lite! Plus att imorgon bitti har jag match och sen ska jag verkligen köra gärnet lördag-söndag. Ja, det får vara min plan. Haha, undra om det kommer hända? kommer förmodligen bara vara för trött. Men vetni ? Nu ska jag måla mina naglar, hörs sen!


duschade hunden.

2010-08-20 @ 19:05:57

 

Imorse bestämde jag mig för att duscha min hund, så jag gjorde det. Hon ser ut som en mupp på de här bilderna, men hann inte ta några bättre. De är tagna direkt när vi kom ut från badrummet. Min söta lillebror ville också va med på bild, som ni kanske ser i bakgrunden. :)


jobbet avklarat.

2010-08-20 @ 18:59:57
Hejsanhoppsan! Först åkte jag till sollentuna vallen och tittade på en hockeymatch med astrid, hennes syster och hennes två kompisar. Jag är inte så intresserad av hockey, tycker det är extremt tråkigt att titta på. haha, ingenting fick mig som ni kanske märker. Efter en stund gick vi upp till parkeringen och mötte alla brudar som skulle med och jobba. Sen åkte vi till bosön och jobbdagen började. Jag, Celine, Elsa och Sofia fick ta hand om efterätterna. Ta ut massa kartonger från frysen, packa upp alla glasbyttor där pannakottan låg i. Plus att vi var tvungen att ta bort locket, lägga det i en vad det nu heter och sen lägga plast över. Det var det vi gjorde, låter det kul ? njaa, fast vi hade värsta sammarbetet! Sen blev vi klara hur mycket tidigare som helst, så vi gick och hjälpte de andra tjejerna att fixa bestick. Vi fick en coola, bullar och frukt när vi var klara. Sen började vi fixa med två vagnar öl, bära in alla i kylskåp som stod i varje bar. Tre barer, 9 kylskåp -.- jaja, sen vid fem drog vi hem.


mot sollentuna vallen

2010-08-20 @ 12:04:16
Ska åka redan nu eftersom astrid ville det. Vi hörs ikväll! pusspuss

god morgon!

2010-08-20 @ 10:57:11
Åh jag känner mig jättetaskig! Jag har bloggat urdåligt ! Förlåt! Hoppas ni förlåter mig, jag lovar att köra gärnet nu igen. Eller, försöka iallafall. Lite tufft just nu. Idag ska jag samlas 13.15 sen ska jag jobba 14-18, sen ska jag åka hem också eftersom det är på lidigö. Vi är 10 brudar från laget som ska jobba i köket eller göra packningsarbete. Det står att man absolut inte får ha nagellack, så ska gå och ta bort mitt. Börjar ändå bli så fult så för mig spelar det ingen roll. Ikväll tänker jag ta en hemmakväll med mamma och mina syskon, fixa naglarna och sånt. Har två påsar popcorn också ( såna man gör i micron ) Jaja, jag måste gå och äta frukost och sånt, skriver snart!

två bilder på coffy och en på astrid :)



sitter hemma hos pappa med Astrid.

2010-08-20 @ 00:39:34
Träningen gick faktiskt helt okej, fast ändå inte. Vet inte vad som gick fel men något var det iallafall. Jaja, slutsnackat om det! Direkt när mamma hade kört hem oss till pappa kutade vi ner till ica för att kunna köpa läsk, chips och popcorn. Det stängde nio och vi sprang ner vid fem i.. vi hann iallafall! Cissi kom hit och käkade allt med oss, allt är faktiskt inte slut men ni fattar. Vi tittade också på djävulen bär prada , har sett den förut. Cissi drog vid halv ett så nu är vi ensamma. Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Astrid har sovit i soffan medans vi tittade på filmen, så nu är det min tur att sova. Imorgon ska jag jobba på bosön, ska gå upp tidigt för att åka till mamma också. Jaja. Nu har jag iallafall skrivit. Vi hörs imorgon, puss!

stressad!

2010-08-19 @ 17:43:25
är hur stressad som helst och bussen går 12 över, vilket betyder att jag måste gå hel och jag är inte ens klar. Ikväll sover jag och astrid hemma hos hemlig. Vi hörs! puss

alone again

2010-08-19 @ 17:01:02
Coffy och Michis drog precis från mig eftersom både behövde hem och fixa lite före deras träningar. Jag med för den delen. ^^ Vi kollade på HITTA NEMO! Det var hur kul som helst eftersom jag och Coffy töntar oss med repliker från den filmen. (dålig humor?) Aaa, tror det va.

hemma hos coffy

2010-08-19 @ 14:13:46
Jag hann inte skriva igen eftersom jag tog bussen tio över ett. Astrid hoppade på vid sportflältet och vi åkte vidare till sollentuna station. Där kom coffy och mötte oss och just nu ligger vi i hans säng och gör ingenting. Tror hans kompiar kommer hit snart, men har faktiskt ingen aning. Har träning halv sju så kommer hem runt halv fem, så skriver då. Eftersom vi båda är här kommer det bli dålig uppdatering, som ni kanske förstår. Skriver så fort jag kan. kan ju bara säga att astrid skulle egetnligen också bloggat men jag tänkte göra det istället, så vi säger att det här är tillsammans! :)

förra sommaren.


suris!

2010-08-19 @ 11:35:42
åååååååååååh! Jag satte klockan på halv tio, men tror ni jag gick upp då? Nej, skulle inte tro det! VAknade för fyra minuter sen, varför kan ingen ii huset väcka mig för? Va sur jag blir alltså. Astrid kommer hit snart, och jag måste gå och duscha. Så vi gör så här, jag skriver senare. puss !

imorgon

2010-08-19 @ 02:00:26
Vet jag inte riktigt vad det är som händer. Bara att Astrid kommer hit runt halv ett, hon kommer iallafall ta tolv bussen från henne. innan det ska jag ha hunnit duscha, mer behöver jag inte ha gjort har jag bestämt. haha! Har träning imorgon kväll också, fast vet inte när :) Jaja, det får jag reda på imorgon. Nu ska jag sova! vi hörs! puss


dålig uppdate

2010-08-19 @ 01:32:17
Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåt ! Men jag ringde Julia vid kvart i sju, och hon sa att jag skulle ta nästa buss mot edsberg och den gick 56 så fick springa ! Plus att jag satt i bara hotpants och ett linne så fick slänga på mig någon fort som attans! Vi träffade Lollo, Sanna, Agapi, Coffy, Vilgot & Ludde. Sen drog Lollo, Sanna & Ludde. Vi andra gjorde inte så mycket, tillslut så drog jag och Julia hem till mig och tittade på film. Drog där ifrån runt halv tolv och kom hem runt kvart i. Vid tolv kom jag på att jag var osäker på om jag hade glömt att släcka ljusen eller inte, så jag cyklade tillbaka runt tjugo över tolv och kollade. Det hade jag som tur var! så, nu är jag äntligen helt klar för ikväll och ligger i sängen och ska sova. eller kanske kolla på något? Men vi får helt enkelt se!

Hade ingen kamera med mig tyvärr.. :(

Gammal,

Stängt in mig själv

2010-08-19 @ 01:16:38
Anledningen till en sån urusel update från min sida är för att jag behövt ta en paus från allt! Jag har stängt in mig själv i två dagar nu och tänk över allt. Det var nödvändigt för min del. jaja, nog med det tråkiga. Jag ska snart gå och lägga mig. Är helt slut efter en jobbig men rolig dag. Ikväll har jag legat i min soffa och kollat på ONE TREE HILL, ja älskar den serien mer än allt annat!

kisses A'


3 sommrar sen

:'(

2010-08-18 @ 17:54:25

5 månader och 10 dagar sen du lämnade mig ensam kvar på jorden. Varför lämnade du mig? Jag vet varför, men varför var just du tvungen att bli sjuk? Du kunde ju ha varit frisk och levt längre.. Jag saknar dig, jag saknar dig så att det gör ont. Tänder ljus nästan varje kväll, för dig. Ibland lyssnar jag på din favorit låt, som de spelade på begravningen.. Den får mig att börja gråta.. Jag kommer fortfarande ihåg sista dagen jag träffade dig.. Onsdagen på sportlovet.. På morgonen, medans Astrid låg och sov.. Du bara låg där, jag klarade inte av att titta på dig. Du såg förlåt, för hemsk ut. Du såg verkligen sjuk ut. Jag började gråta och ville därifrån, klarade inte av att stanna. Men, det var mitt farväl. Vill spola tillbaka tiden och säga farväl på ett bättre sätt, men man kan inte det.. Hoppas du är min skyddsängel, som alltid vakar över mig dag som natt.. jag saknar dig, farfar.


mums

2010-08-18 @ 17:36:23
Jessica drog tyvärr runt fem, men vi hann baka innan hon drog! Vi bakade chokladbollar med strössel på, och vi hann faktiskt tillochmed käka två var innan. De blev riktigt goda! Förutom att vi skulle ha haft i kaffe istället för vatten.. Tycker iallafall jag. Snart är det mat och sen får vi se vad jag hittar på! :)


täby centrum..

2010-08-18 @ 15:54:55
Hejsanhoppsan! Vi åkte en sväng till täby centrum och kollade runt lite och jag träffade en killkompis och sen drog vi hem igen. Så just nu sitter vi hemma hos mig och jag vill baka.. Men vi får se hur det blir med det! Jag tänker inte blogga medans jag är med henne eftersom jag inte har varit med henne på hela sommarlovet. Så vi hörs sen! pusspuss

Jessica ville inte vara med "/


svar på tal !

2010-08-18 @ 15:47:32
sarah om mästerkocken Michaela Jonsson ;D:
taskigt michis ;( jag ser ut som en jäkla mupp </3

svar: Dudär! Tyst med dig! Du ser inte alls ut som en mupp "/

Tycker ni att hon med randig tröja ser ut som en mupp ?


Jessica Almqvist!

2010-08-18 @ 12:49:01
Den bruden ska jag träffa idag! Har inte träffat henne på hela sommarlovet, vilket är synd faktiskt. Hon är helt fantatiskt! Vi ska förmodligen åka till täby centrum, vi får helt enkelt så. Ska bara fråga mamma om hon kan fläta min lugg annars är jag klar. Ska få låna jessicas tjocktröja, tihi. Skriver sen när jag kommer hem och har tid, vi hörs! puss


mästerkocken Michaela Jonsson ;D

2010-08-18 @ 12:06:40
Mästerkocken lagade mat idag! Haha, jag lagade omelett till mig och min storebror och fixade sallad. Värsta lyxiga frukosten ju.. eller inte , men vi säger så! :) Han tyckte iallafall att det var gott, verkade det som iallafall. haha! Vill ni veta vad jag faktiskt ska göra nu? Jag ska bädda min säng, byta kläder och fixa lite. Funderar på att träffa min barndomsvän Rebecka om hon svarar på det smset jag skickade till henne nyss. Men vi får helt enkelt se!
Wilma, jag och Sarah :)


kläder.

2010-08-18 @ 11:14:31


Kläderkläderkläder, man kan aldrig få nog..
De här kommer från Gina och Bikbok om jag minns rätt.
Skulle absolut inte bli sur om någon var snäll och köpte
det här till mig.. haha!


sängen.

2010-08-18 @ 10:51:04
Jag vaknade för en stund sen så ligger fortfarande i min supermysiga och varma säng.. Vill inte gå upp eftersom jag somnade med fönstret öppet, så det är ganska kallt "/ Hur har ni sovit i natt? Jag har faktiskt sovit jättebra, inga knasiga drömmar eller någonting. Jag har ingen aning om vad som händer idag. Skulle kanske träffa min kompis Johanna men hon ska till sin pojkvän klockan fem och hon bor i vallentuna så tar en stund att åka dit plus att jag fortfarande ligger i sängen så hon säger att jag inte hinner.. Så jag får hitta på någonting annat :) En killkompis vill att jag ska komma till täby centrum och träffa honom, men vi får se ! ska gå upp och käka frukost, vi hörs!


soova..

2010-08-18 @ 00:30:51
Nu ska jag stänga av datorn och sova. Är otroligt trött och behöver faktiskt sova. Har sovit lite de senaste dygnen. Jag har ingen aning om vad som händer imorgon, det får vi helt enkelt se då. Får bestämma mig imorgon, helt enkelt. Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn, fixa i ordning kuddarna och sen släcka ljuset och sooova. vi hörs imorgon, pusspuss!

lillasyster och hästarna på landet..


bra eller dålig?

2010-08-17 @ 23:43:02

you belong to me - jason wade

 

Kan inte bestämma mig om den här är bra eller inte.. Men den fick vara med i min blogg ändå =)
Vad tycker ni om den? :)


jag hatar lögnare.

2010-08-17 @ 22:56:02
Lögnare är verkligen det värsta jag vet. Eller när folk säger en sak men menar en annan.. Du läser förmodligen det här, och du anar inte hur mycket du har sårat mig. Folk hade rätt om dig, jag skulle ha trott på dom från första början. men det gjorde jag inte, för du bevisade motsatsen mot mig, men nu har du visat vem du egentligen är. Eller överreagerar bara jag? Eller tror jag fel? Du vägrar ju berätta så jag har ingenting annat att tro på.

hemma från träningen.

2010-08-17 @ 22:36:36
Nu är jag hemma! Eller, kom hem runt tio efter en ganska jobbig träning faktiskt. Idag sprang vi 5 varv runt 400m banan, rätt så jobbig helt ärligt. Fast, gick inte av idag! Klarade av smärtan hela vägen =) Duktig flicka.. Körde stege, teknikcirkel, passningsövning, sen match två mot två och sen vanlig match. Sista delen stod jag i mål, eftersom jag fick så extremt ont i revbenen och Selma hade gått av så var tvungen. Så, man kan säga att träningen gick sisådär! Men hörrni, nu ska jag gå upp och fixa något att äta, är hungrig. Vi hörs! puss

slänger in en bild från första doppet iår..


fixa det sista

2010-08-17 @ 18:59:16
Nu ska jag fixa det sista. Det regnar ute, eller det har gjort och det är redan mörkt. Det är svinkallt, tror jag (?) Och jag är inte på träningshumör för fem öre. Det är löpning och stege innan vi kör fotboll idag. Förra tisdagen sprang vi fyra varv runt 400m banan , undra vad det blir idag? Jaja, nu ska jag sätta upp håret och sen åka. Skriver efter! puss!


Fjutboll

2010-08-17 @ 18:54:17

haha, snart ska jag iväg på fotbollsträning efter bland dom skönaste dagarna på länge! Jag och Sofia har sutit och kollat på tv precis hela dagen! så grymt mysigt och skönt. Ska nog ta och fixa naglarna ikväll och mysa till det med min chocklate mudmask. MYSIGT! ne ni, nu ska jag sätta på mig det sista.

kisses A'

hittade denna fina bild som MICHIS har lagt up, SKIT FIN!


Gick fortare än vad jag trodde

2010-08-17 @ 18:46:15
Bytte om på 3 minuter, 3 MINUTER? Och jag var inte ens snabb! + att jag tog fram joggingdojjerna och fotbollsdojjerna, TRE MINUTER!? Måste ju vara rekord ! Så nu har jag 25 kvar tills jag ska åka, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Får väl sitta vid datorn och kika runt på en massa skitsaker och inte göra någonting alls. Har redan packat väskan och allt. Ska bara sätta upp håret, sen är jag helt klar.


http://weheartit.com/

2010-08-17 @ 18:34:46


fixat bloggen lite!

2010-08-17 @ 18:11:52
Tyckte att det gamla inte såg så bra ut, så jag har passat på att fixa om den lite! Hoppas ni gillar't. Idag har jag inte gjort någonting typ. Kollat på film, två pippi filmer med min lillasyster, suttit i soffan hela dagen typ. Men hörrni, såna dagar behövs också, eller hur? :) Ska snart käka och sen har jag träning halv åtta. Så måste käka snart.. Börjar faktiskt bli hungrig. Träningen slutar halv tio och då tänker jag faktiskt vara hemma och sova. Har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt, men sånt säger jag bara.. haha, det händer aldrig! Men nu ska jag fixa lite till. Vi hörs!
slänger in en bild från landet 09


gina

2010-08-17 @ 16:38:26

Jag skulle inte bli sur om de här två hamnar i min garderob... 
själv tycker jag att dom två var jättefina.

Vad tycker ni? :)

 


Unwed father

2010-08-17 @ 16:04:09
Det blev en film ändå! Den var jättebra. Grät flera gånger för att den var så sorlig. Stackars Jason "/ Och att mamman bara tror att hon kan komma tillbaka och få barnet? Herregud säger jag bara! Nu ska jag titta på pippi långstrump tivoli med min lillasyster och äta kakor. vi hörs!


TV

2010-08-17 @ 14:21:52
Har tagit tid och svarat på frågestunden. Jag och Astrid skulle egentligen göra det tillsammans men vi har aldrig haft tid att göra det så jag tog min tid och gjorde det själv. Hade självklart kontakt med Astrid medans, eftersom frågorna inte bara för det mig. Så alla svar hon har gett har hon skrivit på sms till mig. Sitter iallafall just nu ute i vardagsrummet och kollar tv. Funderar på att sätta på en film, men det finns ingen anledning att göra det eftersom min lillasyster ska hämtas klockan tre, och när hon kommer hem kommer inte jag få titta på tv. Men ska ta bort alla sängkläder och allt som sofia och astrid hade i natt. vi hörs!


svar på frågestunden.

2010-08-17 @ 14:05:56

Postat av: fridah
varför startade ni en gemensam blogg? =)

svar: Helt ärligt så kommer jag faktiskt inte ihåg.
Vi kom väl på en sån smart idé eller någonting!

Postat av: Anonym

till båda: brukar ni vara kaxiga/bitchiga mot dom ni inte känner ? (typ mot dom som är mindre)

svar: Astrid: Ibland, det kan hända.
Michis: Alltså, det beror helt enkelt på. Men det kan hända, men inte så ofta.

Postat av: Anonym

ä ni oskulda :)

svar: Ja.

Postat av: Anonym

lägg in mer kläder och sånt tycker jag!

favvo äffär? :D

svar: Okej, det kan vi göra!
Michis: Helt ärligt så har jag ingen favoaffär.
Astrid: typ Vila, veramoda, salt och gina!

Postat av: Isabella Luther

Vad har ni genemsamt?
På vilka sett är ni olika?
Hur länge har ni kännt varandra?
Vilka är era favoritfärger?
Vad gör ni på fritiden?


svar: Åh vilken svåra frågor!
1. hm.. Vi har allt möjligt gemensamt, vi gillar samma saker, likadan stil, samma musiksmak, samma humor. Den listan kan bli lång, räcker de? :)
2. Olika hårfärger? Nej men för tillfället kommer jag faktiskt inte på något.
3. När vi började 6an började vi i samma skola, så då lärde vi lixom känna varandra, men vi blev bästavänner förra sommaren.
4. astrid: Marinblå Michis: Jag tycker alla färger är fina och har ingen riktigt favorit. Men grön..
5. spela fotboll & vara med kompisar typ.

Postat av: Netty♥

om du fick slå till en kändis utan att få något som helst straff. vem skulle du välja? :)

svar: Michis: Jag har inte tänkt den tanken förut ens så jag vet inte!
Astrid: Jag vet inte, kanske Paris Hilton för hon verkar så bitchig.

Favoritfärg?

svar: kika längre upp så ser du att vi redan har svarat på den frågan! :)

Postat av: Jasmin

Favoritaffär?

svar: Kika längre upp! :)

Postat av: ~ JENNIFER

Om du fick vara en kändis i en dag vem skulle du vara???

svar: michis: åh jag har ingen aning.. men kanske bella i twilight? :) astrid: Sarah Jesscia Parker :)

Postat av: EBBA

Skulle du vilja vara typ lika känd bloggerska som typ blondinbella? :

svar: michis: Nej, jag skulle aldrig någonsin vilja vara så känd helt ärligt. Inte kunna gå ut utan att bli foton och sånt, nej, sån är inte jag. Jag vill kunna vara anonym. Men visst, jag skulle kunna vilja bli känd, men inte så känd. astrid: ja!

 

Postat av: mk

javisst kan jag fråga lite,
hur länge har du bloggat?
favoritskådespelerska?
favoritfärg?
färg på din tandborste?
dröm resemål?
vrf börja du blogga?
vart utomland?
vart isf? :)

svar: michis: 1. Jag har bloggat i flera år, men i den här har jag bara bloggat i sen mars 2010. 2.har ingen. 3. Kolla längre upp! 4. ehm, rosa hos pappa och grön hos mamma. 5. någonstans med astrid. 6. Jag började för att kunna skriva av mig varje dag, kunna visa andra hur mitt liv egentligen ser ut. För mig spelar det ingen roll hur många som läser bloggen, eftersom jag bloggar för min skull, för att jag tycker att det är kul. 7. Ja, jag har bilat till Italien så åkte igenom massa olika länder, och har varit i holland, finland, Tyskland och ska till england i höst.


astrid: 1. I den här bloggen sen mars 2010. 2. Camoran Diaz 3. kika längre upp! 4. blå 5. inget svar. 6. För att det är kul och ett bra sätt att släppa tankarna och så. Kul att kolla tillbaka på det man gjort och så. 7. Dubai, frankrike, thailand, tyskland, tansania, zanzibar, danmark, Finland, greklan, oman, sharja.

 

Går du på ngn sport

svar: Vi båda går på fotboll!

 

Postat av: sofia

favorit bandet/artisten? :)

svar: michis: Finns så många. Men John mayer, Gavin Degraw och typ nickelback :) astrid: Gavin Degraw

Postat av: amanda

vad innebär lycka för dig ?

svar: Michis: Lycka för mig är mina kompisar, min familj och fotbollen. Astrid: Riktiga sanna vänner och äkta vänner. Veta att man är älskad och alla i sin omgivning mår bra :)

 

 


Chilldag

2010-08-17 @ 12:29:19
God morgon! Sitter i min säng och lyssnar på eminem i myskläder. Orkar helt ärligt inte göra någonting idag. Så idag tänker jag bara vara hemma, dissa alla som frågor om vi kan träffas och bara titta på tv/film eller göra någonting annat. Har varit borta hela tiden dom senaste veckorna så känner att jag vill vara hemma lite. Har träning ikväll så ja. Så idag ska jag bara samla nya krafter och försöka komma på hur jag ska göra med en grej. Så, det kommer förmodligen komma ganska många inlägg från mig idag, så det är bra (y)
puss!


been bags

2010-08-16 @ 23:49:43
jag har precis stoppat i mig en kladdkaksbit och ligger i en sackosäkk (stavfel). Det är skit mysigt faktist ^^ hihi,, jaja, jag har egntligen inget att skriva så jag ska sluta nu..

kisses A'

my bitches

2010-08-16 @ 23:44:48
Åh vilken lång dag! Först gick jag till sjöberg för att träffa Sofia och vi gick vidare till vivo för att träffa Sofias pappa för att köpa busskort till sofia. Det tog år! Ingen som jobbade där visste hur man gjorde typ, tillslut kom det någon och hjälpa till. Vi åkte till sollentuna station och träffade sebbe, sebbe, ilias & matte. Vi drog vidare till Norrviken för att träffa två av deras tjejkompisar men jag och sofia drog tillbaka typ direkt. Vi åkte till täby och träffade Kevin och Philip, sen åkte vi tillbaka till mig och sofia drog hem till sig. Jag & grabbarna la oss i min säng och typ nästan sov.

Efter ett tag kom astrid och sofia och sofia hade med sig sin hundvalp, sen drog vi till my daddy och satt utanför och snackade lite. Sen drog dom hem runt halv nio och då drog jag hem till sebbe och Ilias med sarah och Astrid och sofia åkte hem till sofia och lämnade hunden. Tillslut kom Oskar, Calle & Mattias och sen kom brudarna också. Sen drog vi ut och nu är jag hemma.

AStrid och sofia sover här inatt, och jag har grymt ont i magen och är sjukt trött så kommer inte blogga mer. Ska låta astrid titta sin facebook och sofia också om hon vill, annars lämnar jag upp datorn till mamma eftersom hon ville ha den imorgon bitti. Ska bädda upp soffan också.

Det här blir för långt, vi hörs!


sofia är påväg!

2010-08-16 @ 13:42:42
Fick precis ett sms från sofia där det stod att hon är påväg till bussen nu. Så tänkte gå och möta henne snart. Jag har färdigfixad och efter tusen år har jag bestämt mig vad jag ska ha på mig. Enkelt, halvsnyggt, orkar inte bry mig. Philip och Kevin kommer idag, vet inte när, men idag iallafall. Och ska träffa sebbe en stund nu, men vi hörs! puss

Blogging on the go

2010-08-16 @ 12:47:30
Tjena alla söta. Jag hann inte skriva imorse på grund av att jag hade försovit mig en timme! Aja baja på mig:o just nu sitter jag iaf på märsta tåget på väg till min mormor. Ska nog vara där en stund. Ska bli mysigt! Ikväll får vi se vad jag hittar på. Tror det är filmkväll hemma hos michis. Men får se om jag drar dit på grund av en viss anledning jag inte tänker ta upp i bloggen. Ne ni nu har jag inget mer att skriva for the moment. Kisses

sov hos *****

2010-08-16 @ 11:31:17
Igår kväll och inatt var super! Jag och Sofia köpte Läsk och popcorn och kollade på två filmer. Scary movie 3 och shutter island. Somnade runt halv fem imorse och mobilen ringde halv elva. Då gick vi upp och städade eftersom det låg popcorn överallt.. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite och käka frulle, sen får vi se vad som händer. Sofia tog mitt busskort och åkte hem så hon kommer iallafall tillbaka hit när hon är färdigduschad och klar och då hittar vi på någonting. Men jag ska sätta fart nu! vi hörs!
Sofia har bilder på sin kamera.





Just jag

2010-08-16 @ 00:41:04
Jag har det inte så jävla lätt jag heller. Men jag ställer upp och kämpar för mina kompisar. Jag har nu insätt att jag är bra på en sak i denna värld. Såra och irritera. Jag kanske till och med gör vissa besvikna. Känns som att alla dom som står mig så nära bara tycker jag gör fel. Jag var glad i 10 min så blev det bara skit igen. Asså jag gör en grej så blir allt fel. Jag ska inte försöka längre. Jag orkar bara inte!:-(

i just dont know ?

2010-08-15 @ 22:53:36



Jag saknar dig. Jag är bara så rädd att såra dig igen. Jag vet inte om jag klarar det. Det fanns en anleding varför jag gjorde det beslut jag gjorde. Kanske var det fel? jag vet inte vad jag ska göra :( </3
Alla säger, Astrid du gillar honom. Du saknar honom.
Men jag tvekar. Jag tvekar på om jag ska berätta för dig eller inte. Det kanske kan funka ändå. Jag äter upp mig själv från insidan. jag klarar inte det här.
Vad ska jag säga till dig!?

i miss you


film+popcorn+läsk!

2010-08-15 @ 21:43:17
Nu ska vi sätta på film/er och äta popcorn, dricka läsk och ha det jättemysigt! Bloggar förmodligen itne mer idag, men vi höres isf imorgon. puss!

drar nu..

2010-08-15 @ 19:55:20
Sover borta i kväll , säger inte vart eftersom det är en hemlighet som inte kommer att berättas, kanske senare.
Skriver senare, vi hörs. pusspuss

bilder från veckan..

2010-08-15 @ 19:17:53
Alla bilder är tagna från Sofias blogg, http://sfoton.blogg.se/ !


Timmy och Christoffer!


Timmy, Christoffer, Tobbe, Astrid, Jag och Robert


Sofia darlig, <3


hm?



några på donken som satt och peka på oss.



Philip och jag (:


Phiiiiilip <3



Kevin och Adde (:


Jag och Sofia !


Sofia <3



Jag, Philip och Kevin


Super söta Astrid!

SUSHI

2010-08-15 @ 17:34:29

Jag är på sjukt oseriöst humör just nu, så om ni får ett flamsigt inlägg ber jag så mycket om ursäkt. Jaja, jag kom hem från sollentuna centrum för kanske 30 min sen. Det var super kul och mysigt med Nono, Julia och Agnes. Var inte så mycket med michis och michis. Dom två drog och snackade och hade det mysigt själva^^ Efter vi hade jobbat klart satte sig Jag, Julia och Agnes och åt. Hihi,, Juste! det var en j***a glass gubbe som tog 114 kr från mig för 4 kulor glass! ;O Jag och nono skulle nämligne ha glass och då typ rånade han mig. Men tillslut fick jag pengar tbx. Har också passat på att köpa två ansiktsmasker! YAY :D NU börjar detta bli långt

Kisses A'

Juste, Stefan ville att jag skulle skriva att han typ är sötast och snällast x)

en chocolate mudmask och en Naturel Mudmask


sollentuna centrum.

2010-08-15 @ 13:04:40

God morgon! Har ni sovit gott? :) Det har jag. Fram till att Astrid kom in i mitt rum, satte sig på min fot och satte på datorn. Hon drog iallafall för ett tag sen och då gick jag upp och käkade lunch. Jag är nästan färdigfixad och min buss går 27. Måste gå runt tjugo över, lite tidigare ändå faktiskt. Ska ju jobba i sollentuna centrum, ska stå och dela ut papper. Jag ser skit hemsk ut, men det orkar jag inte bry mig om. Slutar fyra och drar nog hem då, duschar och bara tar det lugnt och sen ikväll får vi se vad som händer.
Men nu ska jag fixa det sista. Bilder kommer när sofia har fixat dom!
puss


waiting on mammi

2010-08-15 @ 11:49:33
Just nu sitter jag och väntar på min mamma som ska hämta mig från michis eftersom sl är cp. Men men, så min kära mamma ställer upp och hämtar mig. ^^ igår kväll hade vi bruttar massvis med kul. hihi^^ jaja, idag ska vi ju jobba i sollentuna centrum 14-16.00 så om ni inte har något bättre för er kan ni ju STÖRA lite ;) ne ni, ska kissa och sen hoppa in i min bil hem.

kisses


vilken kväll!

2010-08-15 @ 01:07:23
Det ända vi kan säga är, vilken kväll! Först träffades vi på sollentuna station, drog in till kungsan och träffade en massa folk. Kvällen var faktiskt helt okej. Träffade en massa gamla kompisar och hade otroligt skoj. Men, själva the voice var inte direkt super, menmen. Alla småflickor sprang runt och rökte, usch säger jag bara. jaja. Vi åkte hem därifrån runt tjugo över nio och tog tio i elva bussen från danderyd. I rinkeby var jag tvungen att hoppa av eftersom jag blev så sjukt åksjuk och hade migrängrej. Så, mamma kom och hämtade oss.

Just nu sitter vi och tittar på ps. i love you men jag funderar på att hitta på något annat eftersom jag har sett den för många gånger. jaja, känner att det här börjar bli långt. vi hörs!

Sofia har 300 bilder på sin systemis så jag tar bilderna från henne när hon laddar upp dom på sin blogg.

målat naglarna..

2010-08-14 @ 16:37:17
Jag har hunnit med att duscha, rakade benen, bestämt kläder och målat naglarna. Mer har jag inte hunnit med. Jo, har sovit lite också. Jaja, men ni fattar att jag är seg.. haha! Har mer än en timma på mig att sätta på mig kläderna, sminka mig, fråga mamma snällt om hon kan fläta min lugg. Jaja, det här klarar jag. Väntar några minuter till på att naglarna ska torka helt. Känns som om jag bara skriver tråkiga saker, har ingen fantasi just nu. Eller, det har jag ju aldrig haft men ni fattar ! puss

bildbrist, gammal bild

fööööööööööörlåt!

2010-08-14 @ 14:48:18
Åååhh,,, förlåt för att jag inte har skrivit på jättelänge, men har inte varit hemma. Var i stan igår hela dagen typ, eller drog dit vid halv tre. Var där inne med Kevin, Philip, Sofia, Adde, sam & Astrid. Astrid drog vid typ sex och vi stannade kvar till typ halv tio. Då drog vi hem till mig, jag käkade och packade och sen drog vi hem till sofia. Sov där och har jobbat tolv - två idag. Så kom hem för en stund sen. Nu ska jag duscha och börja fixa mig, måla naglarna osv och sen ska jag träffa Astrid och sofia framåt kvällen.
puss


gammmaaalll bild!

tihi^^

2010-08-13 @ 23:37:00
Att jag pratar flytande Amerikans engelska. Jag har nämligen bott i Dubai i fyra år. Det är sant, jag flyttade dit när jag var sju år och flyttade hem som trettonåring. Alltså började jag 6an hemma i Sverige. Så mycket av min barndom kommer ifrån Dubai. Ganska ballt va? ;)

booring

2010-08-13 @ 22:22:14
asså jag har hur tråkigt som helst.. Fick inte dra ut ikväll eftersom min mamma ville spendera tid med mig. Men så sitter man vid datorn igen och har (ursäkta språket) men s**t tråkigt. Jaja, jag ska ta och ringa michis. Råkade lägga på efter min mamam och Emma (michis mamma) snackade.

kisses A'


fjoooortis

2010-08-13 @ 13:59:05

Hittade den här gamla bilden på min bilddagboken. Från förra vintern i think, när jag och frida skulle åka och driva med alla wannabe's på galaxen. haha, pinsam bild alltså! menmen, tycker ändå den är najs, eftersom det är mina älskade gamla solglasögon.. Jag råkade sätta mig på dom i bilen med johanna så dom gick sönder.. Jaja, är man klumpig så är man :) Sitter just nu och väntar på att Sofia ska hoppa på sin buss, då kommer hon ringer oss och då ska vi dra in till stan förmodligen. Den bruden är saknad alltså. Jaja, vi hörs! puss


Hinner skriva lite

2010-08-13 @ 13:29:49
Som ni kanske märkte hann jag inte skriva så himla mycket i det förra inlägget, så jag skriver lite till nu. Michis och jag har iaf tänkt att dra in till UNG  idag igen. Kanske inte är där lika länge. Är ju bara kul att vara där om man är med kompisar lixom. Vad ska ni göra idag då? Har typ inge mer att skriva? så känns som jag bara tråkar ut er.

kisses A'



BROTTOM!

2010-08-13 @ 11:50:04
jag har hur brottom som helst just nu. Så hinner igentligen inte skriva men vad gör man inte får er sötnosar. Skriver mera senare ikväll

kisses

music

2010-08-13 @ 11:40:32


morsningkorsning!

2010-08-13 @ 11:31:45
Hejsanhoppsan! Har alla sovit gott? Det har jag.. Fram till klockan fyra.. Då började min hund låta skit konsitgt, som hon brukar göra. Så gick ut till henne men hon tystnade inte, sen bad jag henne vara tyst och då vet jag inte om hon blev tyst eller inte för jag gick tillbaka till sängen och somnade. Haha, elakt!

Idag är det fredag, det betyder att det är the voice imorgon. Ska bli rätt så kul, tror jag? Astrid tar tolv bussen och kommer hit någon gång, sen vet jag inte vad vi hittar på. Kanske blir det ung och kanske blir det någonting annat. Det är inte så speciellt roligt där om man inte är med roligt folk, så ja..

Menmen, ska faktiskt gå upp och börja fixa mig, eller börja platta håret iallafall. Vi hörs!


Jag liten och Celest.

utråkad och trött

2010-08-12 @ 23:15:51
Rubriken säger nästan allt. Är helt slut och ska upp tidigt imoron för jag ska nämligen hinna städa huset duscha och sen dra till michis. haha, jag har fullt upp hela tiden känns det som. Måste lära mig varva ner då och då. ^^ Just nu sitter jag och kollar fajan och chattar med lite random människor. Ganska trevligt faktist. Ska nog börja tänka på sängen snart! är hur trött som helst.

kisses A'



.

2010-08-12 @ 23:12:41


låt

2010-08-12 @ 22:49:53

you and i both - jason mraz


home again.

2010-08-12 @ 22:21:38
Tjenixen! Nu är jag hemma, eller kom hem runt kvart över men har duschat och sånt så nu kan jag äntligen ta det lugnt. En tjej i laget stämplade mig så har en blå stortå typ , uppsvullen är den också "/ Satan i gatan vad ont det gjorde.. Som tur är så gör det inte lika ont längre, bara om man rör vid den. jaja, sitter i sängen och lyssnar på musik men funderar på att titta på något och sova till det för är extremt trött. Ska iallafall gå och torka/borsta mitt hår och sen bädda ner mig i sängen.  oj, glömde att klicka på knappen. uppps! skulle läggas in vid tio i tio.

nytt

2010-08-12 @ 20:46:54
hejsan hoppsan! jag har gjort om michis och astrids header igen, vad tycks? gillade faktiskt inte den förra (a) hade kanske lite dålig fantasi den här gången, men det blir "tills vidare" iallafall, kika gärna in på min blogg och stanna gärna kvar där :) puss /sofia h


tycks?

svar på tal.

2010-08-12 @ 18:00:37
en fundersam anonym person om det här kommer att försämra mitt självförtroende ännu mer.:
Men vadå, vad har hänt? :O
svar:
Helt ärligt, så vill jag faktiskt inte berätta det än för så många personer. Det är rätt så privat och jag mår dåligt över det.. Folk kommer säkert börja tro saker nu.. Det skiter jag i. Jag berättar när jag känner mig redo för att göra det, eftersom jag kommer att få leva med det till och från i hela mitt liv. Skriv dit namn nästa gång så om jag känner dig så berättar jag för dig!

UTSLITEN!

2010-08-12 @ 17:48:56

Idag var ju jag och Michis på ung08 igen. Det var inte precis lika kul som igår eftersom dom vi hade tänkt träffa tydligen inte kunde "/ så vi ska nog träffa dom imoron efter vi har jobbat i sollentuna centrum.. TRÅKIGT! vill verkligen inte ängna 2 timmar av mitt liv i ett centrum och dela ut massa papper till random folk :O aja, vad gör man inte för laget. Nu ropar min pappa att jag ska komma och äta.

kisses A'


hemma!

2010-08-12 @ 17:31:31
Alltså, det är galet varmt ute! Imorse åkte vi först till sollentuna centrum där astrid köpte ett nytt linne, urgulligt kan jag bara avslöja.. Astrid får lägga in bild sen :) Sen drog vi till ung08, där var henke, Adam, Nicko, Gurra, Jagge, tror inte det var några fler med.. Vi gick till något tält och klottrade ner varandra med pennor. Så, jag har lite klotter överallt. haha! Henke blir värst, tihi. Jagge också, för han blev ritad och pussad på magen. Jaja. Sen gick vi omkring, träffade Coffy, Nicklas, André, Wille, Willgot. Var med dom ett tag och kollade på "showen" vid sltältet. Sen kom Timmy och sa hej, sen drog vi mot pedeln och tog den till sollentuna. Där skilldes alla åt.

Jag har varit urdålig på att ta foton! Kameran ligger i väskan men jag har inte kommit på att jag ska fota .. Förlåt för det! Just nu sitter jag i min säng och väntar på att maten ska vara klar. Har träning sju till nio på sportfältet.
Ska fixa lite småsaker nu. Vi hörs! puss


dålig bloggning

2010-08-12 @ 11:30:37

Igår kunde jag inte blogga eftersom vi var inne på ung08 hela dagen. Träffade en massa trevliga människor och speciellt kompisar som jag inte hade trättat på flera år. Sprang omkring och roglodde på alla minifjortisar, haha. Fattar inte hur alla kan gå runt så. Just nu så fixar vi oss hemma hos astrid och om en halv timma går bussen. Vi ska dra in dit idag igen och träffa Philip, Kevin och kanske Nicklas.

Menmen, ska fixa klart och käka frulle. Svarar på alla kommentarer när jag kommer hem efter träning ikväll. pusspuss!


från valborg!

 


utgång

2010-08-11 @ 19:48:34

just nu sitter jag och michis, philip, niklas, kevin och jag hemma hos mig och ska snart dra ut. Får se vad vi hittar på, blir säkert trevligt. jaja, nu ska jag fixa mig och så.

kisses


väntar på astrid..

2010-08-11 @ 12:04:01
Jag ställde klockan på halv elva, men tror ni min klocka ringde? Nej, det gjorde den inte! Så vaknade tjugo över elva av någonting, som tur var. Är klar och sitter och väntar på astrid. Jag har en väärsta snygg tröja på mig (: tänkte lägga upp dagens klädval snart.. Vi ska ju som sagt till ung08 och träffa alla där.. Så, vi hörs sen! pusspuss


¨svarta shorts
vit linne
svart tshirt - söt men livsfarlig köpte den på älmstanatta!

ung 08

2010-08-11 @ 11:35:21

Idag är det ung 08 som gäller. Hoppas på att träffa en massa roliga och trevliga människor. En hel del som man redan känner är ju där så ska se om vi kan hinna träffa dom en kortis. Jag är på toppen bra humör idag. Allt är som det ska och jag har hittat en tröja jag aldrig använt förut! Så tänkte ha på mig den idag. Kanske bara bevisar på hur mycket kläder jag har i en mycket mycket stökig garderob. Men man kan ju aldrig få nog av kläder? ;)

kisses


vad tycker ni? :)


natti natti

2010-08-11 @ 00:48:17
Nu får det vara nog! är jättetrött , kan knappt hålla upp ögonen så nu blir det sängen för mig. Fast ligger redan i sängen så ska bara stänga av datorn och ställa bort den så kommer att somna.. Astrid tar 12 bussen från sig imorgon ockå så den kommer komma hit runt halv ett och jag har ingen aning om vad vi ska göra. Förmodligen blir det kungsan och träffa alla kompisar som är där! jaja, god natt!


piiiinsamt!

2010-08-10 @ 23:34:20
En kompis kommenterade det senaste inlägget och skrev att coscos var något slags ris. Kommer på nu att det faktiskt är det, och det var inte det som i kakan. Det var cokos ! haha, pinsamt alltså. Menmen..

Sitter och lyssnar på musik. Kan ju säga att jag går som en haltande åsna typ. uschusch, känner mig otränad, har inte tränat riktig fotboll på hela sommaren! Så en massa muskler saknas :( Bara att träna upp igen !


duschen väntar..

2010-08-10 @ 22:05:27
Kom hem runt kvart i och direkt när jag kom innanför dörren skrek mamma att det var fika. Hon hade bakat en kladdkaka, fast ingen vanligt kladdkaka utan en med vit choklad och cokosmjölk och coscos tror jag hon sa.. Det sista är jag inte säkert på, men vi säger väl så ändå..

Träningen gick inge vidare. Vi skulle börja med att springa 4 varv runt och det är sammanlagt 1,6 mil har jag för mig.. Fast var tvungen att gå av eftersom underlaget gjorde så att jag fick ont i knäna. Så gick tilllbaka till fotbollsplanen och tejpade knäna och sen fortsätta jag med stegen, tekninkcirkeln, skottövningen, smålagsspel och spelade match också. Kan ju säga att sendrag i tån, är inte skönt! Galet ont gjorde det, och det försvann inte heller, det ville envisas med mig.. Jaja, ska hoppa in i duschen nu!


Cissi darling!

träningsdags

2010-08-10 @ 18:59:59
nu ska jag åka! Träningen slutar halv tio så kommer väl hem innan tio iallafall. pusspuss!


det här kommer att försämra mitt självförtroende ännu mer.

2010-08-10 @ 18:47:07
Pengar, pengar, pengar.. Det är det de handlar om. Men om det här gör så jag mår dåligt, kan inte ni vara snälla och köpa dom där jävla tabletterna om det gör mig bättre? För jag har inte bett om att få lida av det här, jag skulle helldre viljat att inte ha den. Det är så här det har blivit, och man måste göra något åt saken också. Visst, allt kostar pengar, speciellt det här, det är dyrt, men om det verkligen gör mig bättre blir jag överlycklig. För vintern kommer bli jobbig, om det blir sämre. Jag kommer inte vilja gå till skolan, jag kommer inte vilja visa mig.
Jag älskar er, men jag det handlar om mig nu. Om hur jag kommer att må.

stackars lillebror "/

2010-08-10 @ 18:34:04
Åh vilken dag! Vi bara gick och gick, haha. Men trevligt hade vi (: Tack Oscar för att du inte är lika omogen som de andra! ;D Vi tog bussen till danderydsvägen och där hämtade Astrid's mamma oss så fick skjuts hem.

Direkt när jag kom hem så hörde jag att Leon grät så jag gick upp, delvis därför och för att säga att jag var hemma. Då berättade mamma att Emilia inte hade stängt grinden så Leon hade gått till kanten och mamma hörde dunk dunk dunk. Han ramlade ner för hela trappan och satt ner på stengolvet i hallen när mamma kom springande efter honom. Det verkar inte som om något har hänt, han kryper omkring och är jätteglad, låter sina konstiga ljud och skrattar. Så vi får hoppas att ingenting har hänt med min älskade lillebror!

Men nu måste jag börja byta och för ska åka snart. Vi höres!


TJAAABBA !

2010-08-10 @ 18:09:53

Haha, är typ på hur knaaasigt humör som helst! Förutom att jag är lite orolig för michis lillebror. "/ Men det ska vi inte gå in på, låter michis skriva om det om hon vill. Jag har precis kommit hem från Täby Kyrkby efter mycke gång och mera gång. Kan man skriva så? x) Jaja, vad jag försöker komma fram till är att mina fötter är helt sluuuut! Vi har ju träning om 1 timme, så måste vila upp dom lite.. Låter ju kanon bra hörrni. Nu ska jag äta.

kisses


Celine, Jill, och jag på liseberg gothia vecka :)


tihihiihihihi

2010-08-10 @ 12:14:36

Mitt nya rosa linne, jeansleggings och min systers tröja!

Det fick bli min outfit idag. Astrid borde sitta på sin buss nu, men jag har ingen aning om hon gör det eller inte. Smsade nyss och skrev att hon skulle ringa mig när hon åkte från malla, men det svarade hon inte på. Så, jag kanske borde ringa henne? Jaja. Det kommer förmodligen inte bli några inlägg idag, eller inte från min sida iallafall. Eftersom vi ska träffa några killkompisar och sen har vi träning halv åtta till halv tio, så vi får helt enkelt se. Men skriver iallafall ikväll efter träningen eftersom jag ska sova hemma och sover förhoppningsvis själv, ingen aning. Men, vi hörs iallafall!

en fråga bara, vad ska ni göra idag? :)

puss!


god morgon!

2010-08-10 @ 11:16:34
Har ni sovit gott? :) Det har jag, äntligen. Vaknade för tio min sen! tur att jag vaknade då, för astrid tar sin buss om 45 min.. Så har lite smått bråttom. Ska gå upp och käka frukost nu. Skriver innan jag åker! puss


i miss you, i miss you, i miss you, i miss you!

2010-08-09 @ 23:49:08
Tror faktiskt att lilla jag ska gå och lägga mig nu. Är faktiskt hur trött som helst, eller, inte hur trött som helst men tillräckligt för att behöva sova. Jag tycker synd om mina fötter, eller mina tår.. Har skavsår på båda mina stortår och en blåsa på vänstra lilltån.. Okej, intressant infromation, yeaaaah. Imorgon tänker jag sova tills jag vaknar, om inte mamma eller någon annan väcker mig. Eller, behöver inte åka förens runt halv ett typ.

Jaja, vi hörs imorgon ! Nattinatti!

0
Älmstanattakvällen.

ni är riktigt dåliga...

2010-08-09 @ 22:28:47
På att fråga frågor till frågestunden! Klicka här för att komma till den!


nystädat rum! (y)

2010-08-09 @ 22:24:40
Har städat hela mitt rum, rensat min garderob och slängt massa gammalt! och packat upp alla mina tre väskor ! Äntligen gjort! Nu ska jag ladda upp bilderna från kameran och sen sätta den på laddning om den behöver det.. Sen ska jag nog faktiskt sova, tror jag. Astrid tar en buss från henne klockan tolv imorgon bitti, sen ska jag hoppa på samma buss som henne mot dandneryd och vi ska dra till täby kyrkby. hmm.. nej, nu ska jag fortsätta med bilderna!
puss


haha, bild från igår..

Myskväll

2010-08-09 @ 20:37:04

Asså suck, är helt slut. Träningen var väll sådär. inte den bästa om man säger så, nen det rullade väll på helt okej. Jag har iaf bestämt mig att jag ska ta hand om mig själv ikväll. Kolla på film och bara slappa. Såna kvällar kan okcså behövas. Ska nog faktist ta och kolla på en film med mamma, är på mamma humör. Bara snacka och mysa. Det betyder helt eneklt att det kanske inte blir fler inlägg ikväll. Men om jag sätter mig vid datorn igen skriver jag ju självklart! :)

kisses


älskar dig,


gaaaaaaaaaaahh

2010-08-09 @ 20:26:17
hejsanhoppsan! Vi träffade inte hänke och Oscar idag.. Vi åkte först till sollentuna station, åkte till sportfältet och sebbe satt på bussen så han hänkade med. Sen drog vi till vallen och sen hem till mig. hm, man kan säga att vi inte hade något liv, vi åkte bara omkring. haha! hemma hos mig lekte vi med mina syskon och käkade bullar :) Sen drog vi till träningen. Det gick faktiskt rätt så bra för att ha varit första träningen sen innan sommarlovet. Fick bara så otroligt ont i ryggen när vi körde match på slutet, hade så ont så att jag inte kunde andas. + att jag hade ont i huvudet. Jajää, inte klaga nu!

Nu ska jag faktiskt bara lyssna på musik, packa upp mina väskor, kolla på film antagligen och sen somna tidigt. Är jättetrött och mår inte så bra. Imorgon kommer astrid hit och vi ska träffa hänke och typ erik och oscar, ingen aning. Vi hörs ! tänkte kanske lägga in alla bilder också..


hemma hos astrid

2010-08-09 @ 11:28:52

Kom hem till Astrid för en stund sen. Igår kväll hade vi skojsigt! Träffade Oskar och Hääänke och sen när vi kom hem till mig igen så sminkade vi oss till fjortisar, tihi. Kul liv? ja! :) Vad händer idag? Jo, Oskar och Hänke kommer hit och sen har vi träning vid kvart över fem. yeah. Men ska vara social nu, ! Vi hörs! :)


saknar er brudar!


nu drar jag till michis

2010-08-08 @ 16:30:50



 outfit:

Linne: SALT    TJOCKTRÖJA: H&M   JEANS: CROCKETS    HALSBAND: present

kisses


Spelar monopol

2010-08-08 @ 15:30:28
Med min älskade mamma, ska aldeles strax dra till Michis och ha det hur kul och mysigt som helst. GASCH vad jag längtar! ^^ jaja, nu vill hon att vi ska fortsätta spela.

kisses


ääääääääntligen heeeemmmaa!

2010-08-08 @ 15:18:12
Gaaaaaaaaaaah, snacka om skönt att vara hemma! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh! Sitter här och väntar på att Astrid ska komma, vi ska käka pizza till middag och sen ska vi träffa några killkompisar :) Eftersom jag inte har någon egen dator hemma hos pappa ( den är ju trasig, tihi ) så kommer det att bli dålig uppdatering för mig! Men jag åker förmodligen till mamma imorgon, då har jag ju hennes bärbara på mitt rum! :) Najjsnajjs..
Men, pappa ska ha sin dator! Hörs sen. pussspuss


13.23

2010-08-08 @ 13:24:18

Jag har precis vaknat och gissa vad?! IDAG KOMMER MICHIS HEM! haha, åh vad jag har längtat efter den skitungen. Jag ska sova där ikväll och då kanske vi kan hinna med att svara på frågestunden. Jag lovar inget så vi får helt enkelt se. Jag måste iaf hoppa i duschen för jag känner min som världens ofräschaste unge, hehe ;$

kisses


inga mer inlägg

2010-08-07 @ 23:43:12
eftersom det blixtrar och åskar måste jag stänga av mina dator..

puss :)

INTERNET HAR VARIT NERE!

2010-08-07 @ 17:26:50

Så pågrund av det har jag inte kunnat skriva. Men nu är jag igång igen! SKÖNT! Iaf, Sofia och Julia är påväg hit och vi ska ha det hur kul som helst. Bara mysa och så. YAY. Haha, ne ni ska ta och städa mitt lilla rum nu.

kisses :)


åker hem imorgon

2010-08-07 @ 13:16:07

Yes, imorgon kommer jag äntligen hem! Ska bli hur skönt som helst att komma hem, börjar bli lite långtråkigt här ute. Fast igår åkte vi faktiskt eckerölinjen eller hur det nu stavas med några i släkten. Var faktiskt jättemysigt ! Sitter just nu hos mormor och morfar och väntar på att mormor ska komma tillbaka. Vi ska äta pannkakor, muuums. Målade nyss men det börjarde regna så kunde inte fortsätt..

Nej, vet inte om jag får låna hennes dator eller inte så ska nog sluta innan hon kommer hem. Skriver imorgon !
Fast Astrid kanske ska sova hos mig och vi har planer.. Aja, byebye !


ny fixade naglar

2010-08-05 @ 23:19:22


vad tycker ni?


Trött!

2010-08-05 @ 20:58:30

Jag har precis kommit hem från en super bra träning. Känns som jag börjar komma in i fotbollen igen efter sommarelovet. SKÖNT! Nu väntar bara duschen på mig. kan behövas säger jag bara. tror jag ska ta och lacka mina naglar ikväll också. Bara ta en mysigt lungn kväll.

kisses


släpper på tankarna

2010-08-05 @ 16:23:49

Vart ska jag börja, har så mycket att skriva så många ord att få ur mig.
Orkar inte att se dig ledsen men ändå kan jag inte ta tillbaka mina ord.
Det är för sent att ta tillbaka dom. Den enda anldedningen till att jag gjorde det beslutet jag gjorde var för jag verkligen inte har tid. Jag har inte den tiden du förkännar.
Jag kan inte ge dig det där underbara, det där exta du förkänar.
Det gör ont att tänka på, att skriva. Men det är sanningen. 
Och sanningen svider ibland. I know. Det sista jag ville var att det skulle bli så här.. men nu blev det så.
Men jag har en fråga till dig. Skulle du hellre vilja höra att jag inte har tid när det redan är för sent.
När det har hunnit gått en massa tid som jag vetat att detta inte skulle funkat! Det skulle bara sårat dig mera än det redan har gjort! Höra dig gråta var nog bland det jobbigaste, när jag tänker att det rinner små vatten droppar från dina ögon.. ja tårar, blir jag bara fyld med skuld, ångest, en kännsla att jag har svikigt dig.
Du säger att jag bara dissar. Men jag har inte dissat dig. Jag går ingenstans jag finns alltid här.
Du kan ALLTID ringa/messa om du har jobbigt. Eller om du bara känner för att ha en gnutta kul. Snälla, du måste förstå att detta är lika jobbigt för mig som det är för dig. Förlåt mig. Det var det sista jag ville.


skyndar mig på att skriva

2010-08-05 @ 10:44:54

Jag måste tyvär dras om 3 min, så är lite stressad, Men jag drar ju och shoppar med Mormor idag.
 Ha en bra dag!

Kisses


ligger i sängen..

2010-08-05 @ 02:34:31
och kom på att jag kanske skulle blogga en stund. Visst är det bra att jag tänker på er? haha, ne ni. Ikväll har jag och julia bara varit med Frida och Lollo. Trevligt var det iaf.
Man kan faktist inte säga att jag har varit vaken hela kvällen. Jag somnade nämligen i soffan medans Julia och Alexander (julias storebror) satt och kollade på tv. Latmasken som jag är^^ ne men jag var faktist helt slut. Sov nästana ingenting förra natten.
Imoron kommer det nog bli sämre updatering efter jag och min kära mormor ska shoppa! Längtar faktist. Saknat henne så mycket.
Ne ni, om jag ska orka upp kl 10.00 imoronbitti ska jag nog slänga huvudet på kudden och somna.

kisses



FORTSÄTT FRÅGA! NI HAR BLIVIT DÅLIGA PÅ DET! KOM IGEN NU :)


FOOD

2010-08-04 @ 17:56:10

ska slänga i mig lite mat och sen dra till Julia. Ska nämligen sova där ikväll. MYSIGT! Vet bara inte vad jag ska sätta på mig! ^^ haha, hittar säkert något fint i garderoben. Vi var ju som sagt i stan idag för att boka tid åt julia. Men hon visste inte att salongen var sommar stängd. den blondinen! ;) Ne nu ska vi inte vara taskiga.


julia today :)


Ny vakna och ny fixade

2010-08-04 @ 13:49:56

Efter en lång kväll har vi äntligen vaknat. Hur ser dagens planer ut? Vi ska nog försöka dra in till stan och boka tid hos frisören och se om vi hittar lite fint. Jag ska försöka spärra upp mitt bankkort också. Blir seriöst galen när detinte funkar -.- Aja, ska försöka få Julia att skynda på lite nu.
kisses


 

Outfit

tröja: GINATRICOT    Linne: H&M   jeans: CROCKET   halsband: SNÖ och ZARAH


NATTBLOGGAR

2010-08-04 @ 04:30:42
eller ska jag säga morgon bloggar. Haha, ivilket fall ska jag och julia gå och lägga oss nu. Vi har suttit uppe och kollat på Desperate Housewives hela natten :P MYSIGT. jaja, ska sova nu.
kisses

hemma hos julia

2010-08-03 @ 17:13:52
Med Julia, Felix och Pelle sitter i julias säng och snackar.. Jag ska nog dra snart för jag ska nämligen på träning senare ikväll. Får se om jag kommer tillbaka hit senare ikväll eller inte. ne ska vara lite social nu.
kisses



lyckad kväll

2010-08-03 @ 00:27:59

Efter en lång kväll på sergels bio är jag helt slut och trött. Ska nog gå och ta bort mitt smink och fixa mig för att sova. Är så himla trött! Jaja, Julia och jag hade super kul och trevligt. Imoron ska vi iväg och shoppa en väska och sen se vad vi hittar på för skoj. ne ni, nu håller mina ögon på att slutas igen.
,Natti natti


färdig fixad

2010-08-02 @ 18:05:59

för att gå på bio med JULIA! Haha, det ska bli underbart kul. Julia kommer och hämtar mig och sen är det iväg till Sergel.  Ska snart äta nån mat som pappa har lagat. Är riktigt hungrig så det ska bli riktigt gott med mat.

kisses

 '

Outfit

Tröja: H&M   Linne: JC   HALSBAND: SNÖ och ZARAH    Leggings: Ginatricot


åker hem till mig nu.

2010-08-02 @ 15:33:22

Eftersom det regnar ute så tänker inte jag cykla hem och pappa har varit och köpt grönsaker så han hämtar mig och min lillebror på vägen hem! HEM OCH SOVA !!!! Eller glo på film eller spela xbox. Jaja, pappa väntar inte! skriver sen. pusspuss!


låt

2010-08-02 @ 15:15:24


Oliver James - Greatest story ever told


tankar

2010-08-02 @ 15:10:21

Att folk kan förändras på så få dagar, på sån kort tid, som du har gjort, det trodde jag seriöst inte var möjligt. På en vecka, just den veckan, blev du en ny person som jag inte känner igen.


tillgång till dator!

2010-08-02 @ 14:56:28

Jag har inte skrivit på evigheter! Men nu har jag äntligen tillgång till dator, eller det är bara just nu men ni fattar? :) Här ute är det faktiskt helt okej. Jobbade igår och imorse, målade mormor och morfars staket och vi kunde inte fortsätta eftersom det regnar. Har jobbat med en massa annat också, tjänat jättemycket pengar.

När Astrid var här så gjorde vi en massa. T ex åkte vi ring efter båten och tittade mycket på film eftersom det var dåligt väder nästan hela tiden. Vi skulle gå ut och bada i regnet, så vi sprang ner med badkläderna bara och jag lyckades halka och fick ett stort skrapsår, såg ut som skärsår precis under rumpan, så jag har fått gå med kompresser och skit men nu är det äntligen läkt! Inte allt men det mesta, men det gör fortfarande ont, men inte lika ont som det gjorde förut.

Jag åker hem antingen den 8onde eller den 9onde, vet inte riktigt, tänker inte stanna till den 14onde iallafall för fotbollen börjar imorgon så vill hem.

Menmen, nu tänkte jag faktiskt kolla runt på annat! Nu vet ni allafall att jag lever! :)
pusspuss


Valentines day

2010-08-01 @ 22:36:27

Jag har precis kollat på världens gulligaste film med familjen. Asså åh känner mig alldeles kär! Den heter Valentines Day för er som inte sätt den se den! Jag ska nog snacka i tele en stund, känner att jag behöver snacka ut lite.

Juste, fortsätt ställa frågor till frågestunden! Tack för er sötnosar som redan har gjort det! :)

kisses

 


hundar

2010-08-01 @ 18:43:08

kom hem för en stund sen och bestämde mig för att kolla på hundar på nätet. Jag har ju redan en underbar hund men skulle vara kul med en till.. haha. Så jag kollar runt lite. OMG säger jag bara, det är ju så många raser som helst att gå igenom. Men jag har verkligen fastnat på DANSK SVENK GÅRDSHUND eller en LAPSK VALLHUND. Nu känns det som jag tråkar ut er med allt babbel så ska sluta skriva nu.

Kisses

Lapsk Vallhund



dansksvensk gårdshund


Gävleborg

2010-08-01 @ 10:10:23

haha, nej ni jag ska dra till gävle över dagen. Kanske kan skriva lite där uppe men tror nog vi kommer vara ute eftersom det är så fint väder! :D Måste fixa iordning mig nu.

kisses :)


RSS 2.0