Nu drar jag

2010-07-31 @ 17:45:42

till Gustav. Hoppas det blir kul. Jag saknar honom som bara den.

Glöm inte bort frågestunden!
Det är bara att fråga på :)

simpel outfit:

Kofta: vila   Linne: Zarah    shorts: H&M    Halsband: SNÖ och Forever21

kisses


SOLLENTUNA, i am back

2010-07-31 @ 15:42:45

Kom precis hem och har hunnit börja packa upp lite när jag kom på att jag kanske borde BLOGGA och säga att jag äntligen är hemma igen! Tack så jätte mycket julia bebis för den fina updateringen under nästan hela sommaren. Nog med det, jag har haft det grymt underbart hos Michis. Massa skratt och mängder med skoj. Det har inte varit så vidare bra väder men vi har haft det kul ändå. Ikväll ska jag tydligen hem till Gurra på nån middags grej? Åh, har inget att ha på mig.. allt är ju smutisigt typ. ne skojar bara, men hatar att få sånna här överraskingar -.- men alltid lika kul att träffa gurra. Ne ni, nu ska jag nog återvända till min väska. Har massor att packa upp.
/kisses


10 saker ni kanske inte visste om mig =)

2010-07-31 @ 00:43:27

Jag har haft rött hår =)

Jag har haft epilepsi

Jag gillade tokio hotel typ för 4 år sen

Jag har ingen riktiga släktingar

Jag har blivit trampad och biten av en häst, har fortfarande jätte ont i foten

Jag drömmer typ alltid att jag strular med folk, fast ingen av dom är bra, fast jag vet vilka de är :P

Jag har en egen gitarr men spelar aldrig  på den:P

Jag får någon slags dejavu(stavning?)/flashback grej, så jag mår illa

Jag har bara badat minst 5 gr i sommar vet inte varför de inte blivit något mer

Jag hatar blodprov


aday

2010-07-30 @ 16:42:28

tjooo har inte uppdaterat så mycket synd för er, märker att statestiken inte mår så bra nu, men nu ska jag mata lilla älsklingen med värdelösa ord =) hej allihopa, igår sovde jag hemma hos, Lollos pappa, vi kollade på film, och gjorde mat mitt inatten, vi var lite hungriga. idag är jag med Lollo igen, vi var på stinsen för typ några minuter sen, och nu sitter vi hemma hoss lollo, och hon äter pannkaka -.- sen kanske på kvällen så ska jag vara med sofia som har fått en hyyynd(bara vissa som förstår)


Sleepwalking'

2010-07-28 @ 17:58:39

nu ska jag skapa ett inlägg: Hej:) jag har precis jobbat, och duschat, ska bara vänta tills lollo och sofia kmr hem, då ska jag vara meed dom =) fyfan, jag ska jobba 1 gång på helgen får maaasssa cash då, sen 2 gånger nästa och en gång i agusti, fyyyyfan, ska käka snart ligger och lyssnar på min favvolåt sen långt tillbaka, eller jag har två =) men ni får lyssna på den ena =)


Jason derulo-Sleepwalking
en gammal låt som jag och min kompis lyssnade på påminner oss om en person =)


puuuuundar äckeeel!

2010-07-28 @ 00:12:02

Idag har jag varit med, Lollo, Sofia, Coffy, Ralle och Felix =) vi var på stinsen, ett tag och , jag och sofia fick på Coffy ett rosa linne och en rosa tröja :P ska lägga upp bilden, jaja men sen så stack sofia, sen stack jag och lollo för att käka på donken, TJOCKISAR! sen så åkte hon och jag hem till henne, så stack jag hem, sen har jag varit ute lite, och snart ska jag sova för ska jobba, guud jag kommer få much money på söndag :D
 (de här inlägget skulle komma upp igår men den gjiorde inte de så de kom upp nu)

johanää igår :P

sofia jag och melina igår

coffy idag


Frågestund

2010-07-27 @ 17:36:08

Vi har bestämt oss för att öppna en frågestund igen. Det var ju ett tag sen nu. Så det är bara att fråga på så kommer vi svara på frågorna när vi kommer hem från landet om kanske 1 vecka eller så.

INGEN FRÅGA ÄR FÖR DUM!

 


Hinner skriva lite

2010-07-27 @ 17:31:17

Just idag har vi haft tillgång till dator. Vi är nämligen hemma hos Michis mormor och morfar och ska snart iväg på en valp kurs. KUL! Vi har det super kul här ute på landet och har åkt vatten ring idag. Det blev lite små kallt med det var det värt. Michis skriker på mig att jag måste gå och sätta på mig skorna nu, så kanske ska ta och göra det.. Annars kanske jag får skäll :(

Kisses :)

 


tjaaaatjaaatjaaaaaaaaaa

2010-07-26 @ 22:55:06

tjena, idag har jag varit med, Melina på kista, sen kom Johanna,Emilia och Sofia. vi va i kista ett tag, sen stack vi till donken, och käkade då kom, Amanda, sen gick vi till stinsen, kollade på butiker och så, sen kom Patricia, jaa sen så åkte jag hem, sen  har jag inte gjort så mycket mer, förutom att jag har vart på väsjöbacken haha, fett skönt =)
/puss


gaaamal bild


LANDET HERE I COME

2010-07-26 @ 08:44:24

Om ca en timme kommer Emma (michis mamma) och hämtar mig då vi ska bila ut till Norrtälje. Jag ska ÄNTLIGEN få träffa michis, jag saknar henne som bara den. Åh, ska bli så skönt att komma ut till henne. Längtar gallet efter nåt som heter älmstanatta, det ska bli super kul. Jaja, nu ska jag slänga i mig lite frulle och packa ner det sista.

Julia har sagt att hon kommer fortsätta blogga åt oss. TACK <3

kisses 

 


bildbomd

2010-07-26 @ 00:54:42






Ni får en  bildbomb med massa gamla bilder. Jag har tråkigt "/


00:10

2010-07-26 @ 00:10:15

jag ska upp tidigt imoron bitti men jag är verkligen inte trött! Asså blir lite smått galen för jag måste sova "/ har typ börjat få sömnproblem dom senaste dagarna, sov inte alls så bra som jag ska.. Men men, livet går vidare.
GODNATT ALLA SÖTA :)

togs precis :)


JULIA IS HERE

2010-07-25 @ 23:13:16

Vi har precis kollat klart på en film som heter FAME, den var sjukt bra faktist. Vi låg och typ garvade hela tiden, iaf jag x) aja, nu ska vi chatta med nån norsk kille en stund.

Puss  / astrid :)

 

tagen nån sekund sen, ser hemsk ut. Men bjuder på den :)


Landet

2010-07-25 @ 17:58:40

Asså jag blir helt yr! jag måste åka bort igen. Jag ska nämligen till michis landställe, så nu är det bara att börja packa IGEN!
Jag har iaf bestämt mig för att ta det lungt ikväll och bara dega, Julia kanske kommer men vi får helt enkelt se. Kanske ska ta och fixa naglarna och sätta i en ansiktsmask. Fräscha till sig lite.
Jag ska höra med Julia om hon kan fortsätta blogga ett tag till. Var inte meningen att jag skulle åka iväg på engång ju. Men men.

Idag har jag varit med sötnosen Andreas som åkte iväg till England nån timme sen. Saknar honom redan om jag ska vara helt ärlig. ^^
Ne ni, nu ska jag börja packa

Kisses astrid


kom hem igen!


ASTRID IS BACK

2010-07-24 @ 21:04:45

Efter en underbart härlig vecka i göteborg med laget är jag ÄNTLIGEN hemma igen. Det har varit så super duper kul att spela fotboll och umgås med alla underbara brudar. Men man längtar ju alltid hem på något sätt. Vi kom iaf 5a av 132 länder. Det är som att säga att vi är 5e bäst i hela världen! GRYMT! Men nu är det så att jag är helt slut i kroppen och behöver ta hand om mig själv. Jag kommer nog slänga in ett inlägg senare ikväll.

Jag saknar er mina änglar Michis, Sofia och Julia

Puss / astrid :)


swisch!!! :D

2010-07-23 @ 21:29:08

tjena again, nu är jag med lollo =) och vi ska kolla på film eller något, och imorgon ska vi på grööönan! fett najs asså, vi ska åka frottfall på direkten =) Energykick :P:P


just gonna stand here and watch me burn

2010-07-23 @ 19:31:52

lalala, just nu lyssnar jag på musik, och sen kommer nog lollo hit, jag har idag åkt från sundsvall ner till stockholm, sen säger michis att jag ska blogga!:D gör allt för henne, såklart jag bloggar =) jaja men, michis är på landet, kankse ska dit någon gång under veckan =), blabla lalaa, gud vad jag vill sjunga, whatever, har inte gjort så mycket idag, men uppdaterar mer senare under kvällen =)
/Fiskpussen'






min farmor



haha lite ego bilder, put how cares i only love me ;)


pappa är här!

2010-07-23 @ 12:59:50
Så nu drar jag ut till landet i tre veckor. Kommer kanske kunna uppdatera om jag åker hem till mormor och morfar, så ja. Vi hörs om tre veckor! puss

who says - john mayer

2010-07-23 @ 12:59:13


tränatränaträna

2010-07-23 @ 12:55:13
Sådär, nu hoppas jag verkligen att jag har fått med mig allting. Har en tränarväska och där i ligger skor också, sen en stor väska med kläder och sånt och sen min vanliga väska med laddare och skit. Är faktiskt inte så taggad på att åka, men måste man så måste man + att det faktiskt kommer att bli rätt så kul. Har massa planer och kompisar ska komma ut och mina kusiner är hos mormor och morfar, ska även jobba en massa och direkt när jag kommer ut idag tänker jag faktiskt jogga till mormor och morfar. Känner att det behövs verkligen! Har inte joggat på flera dagar, och inte joggat sen förra fredagen ? Åh herregud! Tur att jag kommer att jogga varannan dag ungefär ute på landet. Så grymt härligt att jogga där ute!

Men snart är det dags att åka iväg, eller pappa kommer säkert när som helst. Så, det kommer ett hejdå inlägg snart!
puuuss

paaaaaaaaaaaacka

2010-07-23 @ 11:50:48
har en timma och tio minuter på mig att klä på mig, äta frukost, fixa mig och packa allt. Så är extremt stressad. skriver sen!

målat naglarna

2010-07-23 @ 00:00:09
Målade naglarna ljusrosa och på vänstra tummen gjorde jag ett hjärta, och tånaglarna är svarta med glitter i. Orkar inte ta bild på det. Är hur trött som helst så ska lägga mig och sova nu. Imorgon kommer pappa och hämtar oss vid ca ett så hinner blogga innan, men måste packa vanliga väskan också. Så, ja. bloggar så mycket som möjligt helt enkelt! Vi hörs imorgon. nattinatti :) <3


nelly.com

2010-07-22 @ 23:32:53

Sally Dress SEK 369, Jeane Blush - NELLY.COM

Visst var den här klänningen hur söt som helst?
Det tycker jag, gasch hur söt som helst!

låt

2010-07-22 @ 23:30:53

so sick - ne-yo



snaaaaaark

2010-07-22 @ 22:25:26
åh verkligen förlåt! Jag skulle lägga in alla bilder, men jag somnade istället, eller, inte somnade. Utan jag tittade på tv och typ halvsov, haha, samma sak. Sitter här och lyssnar på lite annorlunda musik än vad jag brukar lyssna på. Amanda Jenssen, Lyssnade på henne när jag var yngre, men sen slutade jag och nu kom jag på henne helt plötsligt, eller, jag hörde hennes låt i en reklam på spotify så värt att lyssna på lixom. Så nu måste jag bestämma om hon är bra eller inte, vilket är svårt.

Men nu ska jag packa min tränarväska som ska med till landet, så slipper jag göra det imorgon. Sen laddar jag förmodligen kanske upp bilderna.

puss på nosen.


baddag

2010-07-22 @ 19:00:21
Det blev ändrade planer! Behövde inte åka till mörby centrum. Märkte att mamma hade tre stycken örhängen till lika dana så jag tog de :) Istället åkte vi ner till rösjön där Oskar, Wilma, Sarah, Jonatan och Philip var, och sen efter ett långt tag gick vi till vivo och åkte slänggunga och sen gick vi hem till Wilma och badade i hennes pool. Eftersom inte Philip badade så fotade han, så har jättemånga bilder från poolen. Det var min dag det! Slänger in bilder, lär ju bli många eftersom vi tydligen har fotat 193 bilder idag.. ska bara gå igenom alla först ;D


mörby centrum

2010-07-22 @ 12:44:43
Idag ska jag ju träffa Nor, och vi ska först åka till mörby eftersom jag ska köpa örhängen, lika dana som jag har. Små blåa diamanter, har bara två stycken och har 5 hål så behöver köpa tre till. När vi har gjort det åker vi säkert till rösjön. Det är våra planer för idag, i think.  Ska gå upp och hjälpa mamma med skrikande bebisar, vi hörs sen! puss


God morgon!

2010-07-22 @ 11:48:38
Ligger fortfarande i sängen. åh, vill inte gå upp, men det värsta jag vet är att sova bort dagen ;/ Så ska faktiskt gå upp och äta frukost nu.

idag ska jag:
  • Träffa Nor
  • Packa till landet
  • Träffa oskar och johanna och grilla med dom ikväll, kaaaaanske

Vi hörs senare, puss

superduper

2010-07-22 @ 00:56:32
Trött! Har kollat runt på kläder på bikbok.com och hm.com. Hittade en massa snygga saker! Synd att jag bara har 130 kronor, annars skulle jag shoppa loss! Men vill ni veta en sak? Jag åker ju ut till landet på fredag i tre veckor, och då ska jag måla mormor och morfars staket och det får jag pengar för, sen ska jag tvätta pappas bil ( invändigt och utvändigt ) och tvätta huset på landet och måla det! Jag kan nog tjäna mer än 3-4000 kronor för allt det! Då blir jag rik, MaHAHHAHAHHAHA !

Nej, vill ni veta en sak? Michaela behöver sin skönhetssömn så hon ska gå och borsta tänderna. Imorgon ska jag vara med Nor, som jag inte har träffat på hur länge som helst! Vi får se vad vi hittar på, tihi. Måste packa också, yeah... som tur är så finns det tvättmaskin på landet, haha :D

Innan det här blir för långt ska jag säga god natt. Vi hörs imorgon bitti!


inte glad längre..

2010-07-21 @ 23:55:58
Nej , absolut inte! Får ingenting att fungera, och när jag väl har fått det att fungera så fungerar det ändå inte. Jag tror jag blir gaaaaaaalen! Kan ju direkt inte säga att jag och datorer är bästavänner, eller jo. Men inte när det gäller komplicerade saker! Eller så är det så att jag gör det mer komplicerat än vad det egentligen är, det skulle verkligen inte förvåna mig.

Kan knappt hålla ögonen öppna men jag tänker inte gå och lägga mig riktigt än. Så, tänker hitta på något annat skoj, hmm.. någon som kan komma på något? :)

JAG ÄR GLAD

2010-07-21 @ 22:55:29
JAG ÄR JÄTTEGLAD! Tack vare Fridah! :) Nu kan jag äntligen se alla one tree hill avsnitt, lär ju ligga och titta hela natten. ååh, Tack så jättemycket bruden! :D


Never alone always alone

2010-07-21 @ 22:08:44

- Takida


edsviken

2010-07-21 @ 22:03:06
Kom hem runt nio kanske. Vi låg i badet i över en timma! Fast, kan inte klaga. Vi hade det jättekul. Körde herren på täppan på flotten, oskar vann... Fast, vi brudar lyckades faktiskt putta i honom några få gånger. Haha, bättre lyckat nästa gång, eller, bättre några få gånger än ingenting? aja,fattar inte vad jag snackar om x)
shit glömde bort att jag skrev inlägg, uppppsiii!

skriver mer sen

drar nu..

2010-07-21 @ 18:56:10
Ska gå och möta johanna och oskar nu :)
Det blir bad och mys nere vid edsviken.
Skriver när jag kommer hem ikväll! pusspss

Vad ska ni göra ikväll? :) <3


Himmelblå

2010-07-21 @ 17:52:13
Fråga mig inte vad det är.... Ville titta på nånting så kollade runt på olika tvhemsidor och tittade på svt.se och hittade den. Men, helt ärligt så verkar den faktiskt vara helt okej. Har snart sett ett helt avsnitt, eftersom det bara finns ett så kan jag inte fortsätta titta. Men kan inte riktigt komma på om jag tycker den är bra eller inte, menmen. Fortsätter kolla !

Har någon av er sett den? isf, vad tycker ni om den? :)



lek i badhus med småbarn.

2010-07-21 @ 16:41:44
Gasch vilken dag! När vi kom fram till upplands väsby så stod Sofia och Elsa på perrongen och mötte oss, eftersom vi inte ville gå fel. Sen gick vi mot badhuset och Elsa och Emilia var så söta tillsammans! Dom gick och höll varandra i handen, aaww.. När vi kom fram till badet så åkte vi vattenrutschbanan, badade i stora poolen, lilla, bubbelpoolen, ja vi badade överallt förutom i motionspoolen. Vi åt mat, fikade, snackade, skrattade, grät, hade hur kul som helst! :) Dagen blev verkligen lyckad. Sen gick vi hem till sofia vid halv två och käkade lite kladdkaka, plockade hallon och jordgubbar och sen kom mormor och morfar och hämtade oss och vi var tvungen att säga hejdå. Men hoppas dom ser igen :)

Ikväll ska jag dra och bada med Johanna & Oskar, så det blir mysigt. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara ta det lugnt, efter en sån här dag kan jag bara säga att man är död!

puss





tidigt

2010-07-21 @ 08:47:38
Klockan är inte mycket alls. Vid den här tiden brukar jag ligga och sova i min skönhetssömn.. Men inte idag!
Vid tio-fem kör mamma oss till sollentuna centrum sen ska jag ta pedeln därifrån. Jag hoppas att dagen blir lyckad, varför skulle den inte lixom? Så, vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem!
ha det bra, puss



08.00

2010-07-20 @ 23:51:47
Eftersom jag ska gå upp klockan åtta imorgon så väntar sängen för mig. Är faktiskt trött och behöver sova. Så, skriver kanske imorgon bitti annars så skriver jag när jag kommer hem från allt!
Hoppas ni får en bra dag imorgon, för det kommer jag att få.
pusspuss!



från i början av sommarlovet

morgondagen

2010-07-20 @ 22:43:46

Det ska faktiskt bli en extremt rolig dag imorgon. När jag var ute på ön kom jag på en jättebra idé , att åka till skansen med en kompis och min lillasyster! Så jag frågade runt om någon ville följa med, och sofia svarade ja. Men sen kom vi på att vi kanske kunde åka och bada istället. Så imorgon bitti tidigt, ska vi åka till upplands väsby och träffa sofia och hennes lillasyster! Så vi ska åka och bada, äta lunch och sånt. Kanske gå i centrumet, och sen kanske gå hem till sofia och sen kommer mormor och morfar och hämtar mig och Emilia.

Så eftersom jag ska gå upp vid åtta så kanske jag måste ta och gå och lägga mig snart. Men funderar på en film, men vi får se! Men nu vet ni vad det är som händer imorgon!

puss


john mayer

2010-07-20 @ 22:14:29

Ska gå upp och dricka te med min mamma och lillebror och titta på tv. När jag kommer tillbaka tänkte jag berätta vad det är jag packar till och vad som händer imorgon, hoppas ni är nyfikna! :)

Slänger in en underbar låt!


Danderyd

2010-07-20 @ 22:00:32
Jag har inte skrivit på hela kvällen eftersom jag har varit i Danderyd med Timmy. Kvart i sju ringde han och bad mig ta nästa buss. Så jag bytte om och sen drog jag till Danderyd där han var. Vi satt mest och snackade, eller åkte fram och tillbaka från mörby och danderyd. Helt galet skönt att få träffa honom igen, det var jättelänge sen! :o Vi snackade om allt mellan himmel och jord, rätt så skönt faktiskt. Menmen. Kom iallafall hem för en halv timma sen. Sitter här och lyssnar på musik och dricker ett glas kallt vatten. Ska packa eftersom jag ska bort imorgon! Berättar sen vad det är jag ska göra, tihiihh.

puss!



timmyyyyyyyyyy

you are my sunshine

2010-07-20 @ 18:06:10


klippt mig

2010-07-20 @ 17:14:29
Nu har jag tagit modet och klippt mig korthårig, snaggat som min brorsa.
haha, nejdå! Jag skojar bara :) Jag klippte bara topparna, luggen sne
och uppklippt :) Som jag brukar ha ;D haha!

Nej, nu ska jag smsa Sofia! puss


efterlängtad dusch..

2010-07-20 @ 16:04:23
Att man kan längta efter en dusch så mycket jag gjorde, det trodde inte jag gick. Men, tydligen så gick det eftersom jag gjorde det? Har iallfall precis duschat, rakat bena, smört in benen och ja? Ska snart klippa mig.. Mamma skulle bara lägga Leon. Vet inte hur jag ska klippa mig, tror jag bara ska klippa topparna men vi får se hur det blir :) Vill inte göra någon stor förändring iallafall, men klippas behövs ju. Jaja, vi får helt enkelt se!

Bilden är jääääätteredigerad! Plus onoppade ögonbryn, inget smink och ja. Den ser helt enkelt konstig ut , men det gäller ju att bjuda på sig själv?

låt

2010-07-20 @ 15:16:20
När vi var påväg hem från båten, alltså när jag var ute i skärgården med astrid så sa hon att jag skulle lyssna på den här låten direkt när jag kom hem. Det gjorde jag och jag har verkligen fasnat för den! Såg att Sofia också hade gjort det, tihi. Men den är riktigt bra! Eller vad tycker ni?

Cooler Than me - Mike Posner

 


bilder

2010-07-20 @ 15:11:57

 

 

 


hemma!

2010-07-20 @ 14:49:42
Efter några otroligt tråkiga dagar på ön är jag äntligen hemma. Känns skönt, ni förstår inte hur tråkigt jag har haft det! Varje dag har varit blåsig, det åskade och blixtrade i lördags och man har knappt kunnat ligga på bryggan och sola eftersom det kändes som om man skulle blåsa bort. Men har i alla fall badat en hel del, eller, inte lika mycket som vanligt men rätt så mycket iallafall , och sen har jag inte gjort så mycket mer. Eller jo, men inga roliga saker som jag kan "skryta" om. Har i och för sig åkt surfingbrädan efter båten en gång med lillebror, har massa bilder på det som jag tänkte slänga in i ett inlägg när jag har lagt in dom på datorn.

Ska bara säga Tack till Astrid och Sofia som har gjort våran blogg otroligt fin!
Verkligen lyckat brudar. Jag älskar er! <3



Gästbloggning!

2010-07-19 @ 17:54:47
Hallå där, eftersom både michis och astrid sitter strandsatta (skämt åsido), någonstans utan till gång till internet så får väl jag ta mig i kragen och gästblogga lite. Har solat hela dagen, somnade till och med i den lilla uppblåsbara poolen vi har. var på morgonen ute och fotade min lillasyster lite, fick mig en redig promenad. och det var faktiskt riktigt skönt. Nu ska jag alldelles strax fota min andra lillasyster lite, eftersom jag ska göra en design till hennes nya blogg. kul va? inte direkt, men eftersom jag har lovat så får jag väl göra det. nu ska jga börja. ha en underbar dag! / Sofia <3

Foto: Sofia Hynninen, Copyright

GOTHIA

2010-07-17 @ 23:11:29

Nu är det tyvär så att jag drar till tåget som ska ta oss till Göteborg imoron, ska nämligen spela Gothia. För er som inte vet vad det är, är det en av världens största fotbollscuper för hela världen. Det ska bli SÅ underbart roligt. Jag är verkligen taggad för att dra nu.
Nån annan som ska dit?
Men det betyder ju att jag inte kommer kunna blogga på nästan en vecka "/ men sofia har sagt att hon kan gäst blogga åt mig medans jag är borta. SUPER SNÄLLT! Men man kan ju alltid nå mig på mobben för er som har mitt nummer.
Eftersom jag ska upp så otroligt tidigt imoron ska jag nog dra mig tillbaka. Hoppas ni inte saknar mig alldeles för mycket!

Puss / astrid :)


klar!

2010-07-17 @ 13:43:20
nu har jag (sofia) och astrid gjort klart michis och astrids design, först började astrid men jag tog lixom över.. för det blev så kul.. men men blev den söt?


/sofia h, besök gärna min blogg!

@ sofias lägenhet

2010-07-17 @ 11:27:22

hahaha, det där lät ju normalt. Ni kanskre märker vad jag är på för humör. Jag är som sagt hemma hos sofia och vi tänkte dra ut och träffsa nån. Men det får vi se. Ikväll ska vi iaf till min syrras tjejkväll med hennes kompisar. Ska bli riktigt mysigt. ^^ Vad ska ni göra idag?

Sofia har precis skapat en ny blogg och behöver lite hjälp med att få läsare, skulle vara jätte guligt om ni gav den en chans. :)
sofias blogg

puss / asstrid :)


sofia älskling


Puss / astrid :)


LJUVLIGA HEM

2010-07-16 @ 18:18:30

visst är det verkligen skönt att komma hem när man har varit ute en hel dag. Jag tycker det iaf. Har haft en underbar dag med Andreas och Sofia. Andreas åker nämligen till Turiket idag. KOMMER  SAKNA DIG! Jaja, Sofia och jag kanske drar ut och gör något  mysigt ikväll annars ska jag börja packa till Gothia! Jag åker ju dit på söndag morgon redan så det börjar bli ont om tid att packa alla dessa saker som ska med. Ne ni, ska ut med min lilla hund nu. Puss puss, A


Väsby

2010-07-16 @ 13:57:44
just nu sitter jag i Andreas lägenhet med sofia och tänkte att jag kunde skriva ett snabbis inlägg. Asså jag dör, det är typ hur varmt som helst ju! Nån som badar? Skulle verkligen vilja göra det just nu. Ne ni, hinner inte skriva mera.

Puss / astrid :)


åker nu

2010-07-16 @ 12:43:09
nu åker jag, skriver när jag kommer hem på tisdag eller onsdag! puss

Joggingrunda med Sofia

2010-07-16 @ 12:02:16
Sofia ringde och väckte mig vid elva och vid kvart över drog vi ut och joggade en snabbrunda! Jätteskönt faktiskt, bara jättevarmt.. Sprang i bara sportbh och shorts, men det var ändå varmt. hah! Har precis duschat och ska gå upp och käka frukost. Sen efter det ska jag packa och sen åker vi tror jag.
Nej, jag är vrååålhungrig. Vi hörs! pusss


trööööttiiiissss

2010-07-16 @ 01:04:18
Sofia kom hit i typ en kvart och lämnade min tröja och lite sånt, sen drog hon igen eftersom hon skulle till astrid. Vid Tio träffade jag Oscar och hans kompis henke till typ elva. Sen har jag varit med min syster, hennes pojkvän och deras tjejkompis. Hon och kompisen ska åka till alanda klockan tre eftersom de ska till Grekland med 4 andra kompisar. jaja, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag sova länge har jag bestämt.

Imorgon åker jag till ön och stannar kvar där till tisdag eller onsdag. Ska be någon att gästblogga så ni har något att läsa medans jag är borta. Astrid åker ju på söndag så hon bloggar ju fram till det. Annars så får ni kika in igen på tisdag eller onsdag!

Nu ska jag sova, skriver imorgon. pussssssss

Tälta

2010-07-15 @ 22:18:47

YAY! sofia kom precis hit, och gissa vad vi ska göra, vi ska tälta! Asså, vi kommer nog bli super rädda men det struntar vi i. Ne ni nu ska vi tälta!

puss / astrid


badsugen

2010-07-15 @ 18:56:36
Känns som alla inlägg jag skriver är jättetråkiga! Börjar tycka att bloggandet är tråkigt, men ändå får jag hur mycket ångerst som helst när jag inte skriver. Helt sjuk ? jaja! Hemma hos sofia det vi det bara lugnt. Vi la oss i soffan och kollade på tv & snackade. Jag ska snart äta och sen ska jag träffa henne igen och Oskar och förmodligen hans kompis och vi ska dra och bada tror jag. Jag är riktigt badsugen!

puss!

18.00

2010-07-15 @ 16:31:04

Om ungefär en timme ska jag dra på träning som börjar kl sex. Har inte tränat på ett tag nu, så jag hoppas verkliegn det kommer gå bra. Asså jag har seriöst tråkigt, har absolut inget att göra! aja, jag ska ta hand om lite tvätt och så. Göra mamma glad är ju aldrig helt fel ;)

Puss / astrid :)

sabba det inte, jag ber dig


hemma hos sofia

2010-07-15 @ 15:53:01

Sitter hemma hos Sofia. Hon städade köket när jag kom hit och sen nu fixar hon mat. Hon tog ut grillkorv från frysen och trodde hon skulle kunna ta loss en korv.. men det gick inte så hon tog en kniv och då gick kniven sönder, haha! eller, jag skulle försöka hjälpa till men jag gjorde sönder kniven istället... :$ Vi dunkar musik också och har snackat en massa. Nu ska jag gå och vara social sen om ett tag ska jag dra hem :)

puss!


mat tipps

2010-07-15 @ 14:41:52

Just nu sitter jag och äter en otroligt mumsig och nyttig lunch nämligen couscous och wokade grönsaker. Det är hur gott som helst och nyttigt!

Jag har iaf precis kommit hem från Sigtuna och stinsen. Mamma och jag hade lite ärenden vi behövde fixa innan jag åker till gothia. T.ex som att köpa luft madrass osv. behövde också fixa mitt legg! GASCH VILKEN HEMSK BILD SÄGER JAG BARA, kommer ju skämas när jag lämnar fram det. Ne ni, känns som jag skriver om onödiga tråkiga saker.

puss / astrid :)

 


trött, seg. ?

2010-07-15 @ 14:36:02
Fanny väckte mig halv ett imorse och då sa hon att hennes mamma skulle hämta henne så hon körde hem mig också. Har sovit ungefär typ minst 4 timmar i natt. Är jättetrött men jaja. Nu ska jag åka hem till Sofia för att hämta min tjocktröja och snacka lite med henne. Sen ikväll ska jag förmodligen träffa en killkompis eller åka med astrid vart hon nu skulle. Men, jag ska bara en snabbis till sofia sen skriver jag igen!
då kommer det även en massa bilder från igår.
puss!

nattbloggning

2010-07-15 @ 03:16:47
Kvällen har varit asnice! Först var det bara vi brudar Elsa, Lydia, Fanny, Cissi, Astrid åh jag. Alla dom käkade pizza, förutom jag som käkade innan jag drog hit. Vi dunkade musik, fotade en himla massa och hade hur roligt som helst. Efter ett tag kom Gustav och Wille och gjorde oss sällskap. Jag, grabbarna och Astrid gick hem till min mamma och hämtade lite saker till mig, sen gick vi tillbaka och då hade lydia dragit. Sen drog astrid och vi gick ner till rösjön vid halv ett eftersom Fanny och Cissi ville bada, men de ångrade sig när vi kom dit. Så vi satte oss på en klippa sen drog vi hem igen. Elsa drog och nu är det bara jag, Fanny, cissi och grabbarna kvar. Alla sover förutom jag och Cissi. Vi har suttit och käkat chips och druckit coola och haft det jättemysigt. Wille ska upp vid sex, jippi! (y)

ja, som sagt så kommer jag sova här. Kommer hem nångång imorgon. Skriver då eftersom jag ska vara social nu.
pusspuss!

Seg

2010-07-15 @ 00:26:30

Känner mig otroligt seg, trött och utråkad? Det tror jag iaf det beror på. Men jag har i vilket fall som helst precis kommit hem och tagit bort mitt smink bortstat tänderna och allt sånt. Känner mig verkligen färdig för att sova snart. Tack för en underbar kväll brudar :) Michis kommer nog ladda upp bilder imoron eftersom hon inte sover hemma inatt.

puss / astrid :)

 

 


färdigfixad.

2010-07-14 @ 17:43:33

 

 

Nu är jag färdigfixad, tror jag iallafall. Jag blev jättenöjd. Bilderna ser lite konstiga ut eftersom jag ville ha dom bredvid varandra i mitten och då var jag tvungen att göra dom lite mindre.


Har på mig min nya tröja som låg på sängen när jag kom hem idag, besälld från ellos. Sen har jag på mig min vita kjol under eftersom tröjan inte är så lång. Smycken, fläta i luggen, smink och sånt. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och sen drar jag hem till cissi. Har ingen aning om hur länge jag är där. Sent iallafall. Jaja, nu ska jag fixa lite småsaker. Ska packa ner kameran så att jag inte glömmer den!

kysss

 


700 inlägg!

2010-07-14 @ 16:12:36
Det här är vårat 700rade inlägg! Grattis till oss! När vi har tusen inlägg ska det firas.. haha, eller ? :) Jag har värsta chilldagen. Har bara legat i sängen och kollat på film. Känner att jag behöver sova. Har hållt på att somna ett flertal gånger men precis då har jag fått en sms, inte bra. Ska käka vid sex och efter maten ska jag dra hem till cissi. Där kommer Cissi, Astrid, Fanny, Elsa och lydia vara så då ska vi brudar ha en myskväll. Mina två killkompisar kanske kommer också, ska bara snacka med alla när jag kommer dit. Så, jag kanske ska ta och börja fixa mig nu. För jag har bestämt att jag ska sminka mig och platta mitt hår. Har inte plattat det på evigheter. Så, vi får se vad jag hittar på att göra. Kanske blir lockigt? vem vet!

Nu ska jag noppa ögonbrynen. pusspuss!

bilder och annat

2010-07-14 @ 14:06:14
Jag var borta i 6 dagar, har haft underbart med bästastevännen. Nästan gjort saker hela tiden och gick omkring med hotpants och bikiniöverdel vart vi än gick så har fått otroligt mycket färg. Vi har spelat fotboll, sjungit och spelat gitarr, spelat spel och kortspel, badat, solat, raggat killar, gått fram och tillbaka till affären och köpt glass, seglat till olika ställen, tittat på fotboll, sett vm finalen,  vad mer har vi gjort? Vi var med Marcus och Maria hela tiden också, eller nästan iallafall. Maria är Astrid's storasyster och Marcus var våran båtgranne.

Haft det otroligt roligt, men det är ändå skönt att vara hemma. Att sitta i sin egna säng är så härligt! haha, delat säng med Maria och Astrid sen i torsdags, förutom inatt då jag och astrid sov själva eftersom Maria åkte hem igår.

Igår åkte vi till hemmahamnen sent på kvällen så då var det en jättefin solnedgång! bilder längre ner.

Jaja, tänkte lägga in lite bilder innan jag somnar.



Maria, Astrid och Marcus! :)















ÄNTLIGEN HEMMA! :D

2010-07-14 @ 12:34:37

Gud vad underbart, nu är jag och michis äntligen hemma. Altså back to normal igen. Tack så grymt mycket Julia och Sofia för erat bloggande! :)
Det har varit kanon väder i hela tre veckor, super mysigt! Jag jag komme slänga in bilder i olika inlägg eftersom jag har så många.
ne ni, nu väntar en EFTERLÄNGTAT dusch på mig.

Puss / astrid :)
 
 


hemma!

2010-07-14 @ 11:49:15
nu är jag hemma igen. Lägger in bilder och skriver mer när jag har duschat ! pussar

svar

2010-07-14 @ 00:21:45

Anonym om sofia sover här :D

vilken slags mobil fick du? :)

Svar: jag fick en sony ericsson HD vivaz pro en vit




fail...

2010-07-12 @ 00:10:31
HAHA MICHIS HADE SAGT TILL MIG ATT JAG SKULLE BLOGGA FÖR LÄNGE SEN, MEN DE KOM INTE JAG I HÅG SÅ NU FÅR ETT INLÄGG NU, JAG SKRIVER FRÅN MOBILEN DÄRFÖR ÄR DET STORA BOKSTÄVER. JAJA JAG OCH SOFIA AR HEMMA HOS COFFY OCH KOLLADE PÅ VM MACTHEN MED KHALDI ANTON, KHALDIS TJEJ THERES HON VAR SKIT SHYSST :) OCH SPANIEN VANN !!!! JAG JOBBAR 7 IMORGON, SEN SKA JA VARA MED SOFIA SEN VETTE FAAN VAD VI SKA GÖRA JAJA, NU MÅSTE JAG SOVA :)

19.23

2010-07-08 @ 19:03:25
Som det står i rubriken så går min buss 19.23 härifrån, sen ska jag byta till 670 och åka till vaxholm. ÄNTLIGEN SKA JAG FÅ TRÄFFA MIN ÄLSKLING! Vill ni veta hur länge sen det är jag träffade henne? Det är överdrivet länge sen! saknar den sjuka ungen hur mycket som helst. Men det här är iallafall sista inlägget innan jag åker. Kameran är med så det kommer säkert hur mycket bilder som helst när jag är tillbaka. nu ska jag fixa det sista och sen gå till bussen. Vi hörss, puuss!


måste packa , har egentligen inte tid.

2010-07-08 @ 17:02:15
Har egentligen inte tid att blogga men känner att jag verkligen måste det. Det kommer vara sämst uppdatering eftersom jag ska åka ut till astrid ikväll istället för imorgon bitti. Kommer förmodligen hem på tisdag.

Igår kväll var skoooj! Först körde matte mig till Sofia, vi tog bussen till sollentuna och gick mot Sofias killkompis. Coffy mötte oss och vi drog dit. Där var Villgot, Mulle, Coffy, Hanna, Clara och Khaldi. Asså vi var hemma hos Khaldi. Han hade pool så alla ville att vi skulle bada men det gjorde vi inte. vid halv tolv körde Villgot mig och sofia på hans moppe, och vi tog bussen tjugo i hem. Sen hände det inte mycket mer.

Idag gick jag upp halv nio, tog bussen tjugo över nio och kom till roslagsstoppet vid fem över tio. Där stod redan ingela och väntade på mig, i bilen var även Kim och hennes två barn. Så vi åkte hem till Ingela, var med hundvalparna och jag var med barnen. Sen åkte vi till vetrinären och där var det mesta bra. Sen drog vi till donken och käka glass och sen drog jag hem.

Nu måste jag verkligen packa och ringa Astrid. Jag skriver innan jag åker?
puuuuuuuuuuuuuuss

snabbis

2010-07-07 @ 21:36:01
Har legat på stranden hela dagen med becka, Sofia, Lollo och amanda. Sen drog jag, sofia & becka hem till mig och åt och sånt. Sen drog jag ut och joggade med Cissi till edsberg och tillbaka och nu är jag färdigfixat och ska åka hem till sofia och sova där. Imorgon ska jag vara i roslagsstoppet klockan halv elvva för att hjälpa ingela med hundvalparna. Skriver imorgon när jag kommer hem, har lite smått bråttom. pusspuss!


morsningkorsning!

2010-07-07 @ 11:29:49
Mamma väckte mig vid kvart över elva. Sen dess har jag busat med Emilia i sängen. Hon hoppar och sjunger prästens lilla kråka, haha. Idag ska jag ner till stranden med Becka, så ska sätta fart. Har egentligen inte tid att skriva, vill ut i solen, tihi. Men vi hörs, pusss!

du gör mig så jävla förbannad.

2010-07-07 @ 00:49:53
Jag är så fruktansvärt sur just nu. Du är så otroligt omogen, vet du det? Det var du som skapade det här problemet, det var du som startade allting, det var du som gjorde mig sur, det var du som förstörde min dag! Snälla, VÄX UPP! Nej, ni ska inte få läsa surheter. Så det här blir det sista inlägget.
Skriver imorgon!


Svar på tal

2010-07-07 @ 00:14:36
Lydia om ny design:
är det bara jag som inte ser ngn ändring alls? :O <3

svar: Om du inte gör det så klickar du på f5. Då borde det ändras!
puss på nosen stumpan <3


lugn musik i högtalarna

2010-07-07 @ 00:11:35
Ligger i sängen just nu och lyssnar på lugn musik och borde egentligen sova. Men jag måste skriva av mig, känns det som. Men jag vet inte vad det är jag vill skriva? Komplicerat allt blev nu! Kollade precis vädret och det ska tydligen vara 27 grader på eftermiddagen och 24 grader på kvällen.

Imorgon är jag inte riktigt säker på vad som händer.
Har lite saker att välja mellan så nämner ingenting nu!


JAG SAKNAR DIG!

ny design

2010-07-06 @ 22:56:00
Jag blev så otroligt trött på den gamla designen och allt så jag ändrade. Medans elsapelsa var här, ups, osocial ? Förlåt gumman! :o Vi joggade iallafall en bit och sen badade vi nere vif Edsviken. Vi hittade en badring som vi tog och plaskade med. Kan ju bara säga att det faktiskt var extremt varmt och att det var hur roligt som helst. Fast vi hade inte med oss några handddukar och vi badade med kläderna på, så vi gick hem med blöta kläder (y) Direkt när vi kom hem hoppade jag in i duschen, rakade bena osv så nu känner jag mig hur fräsch som helst! Sen tog vi fruktsallad och tittade på fotboll. Holland vann med 3-2, fast tror redan alla vet det, haha. Hon tog 22.29 bussen, så är själv nu.

Bloggen är inte riktigt klar, funderar på att ändra lite till. Men vad tycker ni hittils? :)
Själv är jag ändå ganska nöjd.


nya planer

2010-07-06 @ 17:23:35
Sitter här i min säng, dunkar musik och har målat naglarna. ska snart äta och sen ska jag träffa Elsa. Vi ska gå ut och jogga och sen bada nere vid esviken och ha en nicekväll. Vad ska ni hitta på i kväll ? :) puss!

Begravningen..

2010-07-06 @ 16:00:27
Jag var ju på begavning i fredags, eller inte vanlig begravning utan vad det nu heter. Vi hällde Farfar's aska i havet. Här kommer iaf lite bilder!




hemma igen!

2010-07-06 @ 15:30:55
Nu är jag äntligen hemma! borta bra men hemma är verkligen bäst. Eller, det beror iochförsig på vart man har varit. Det har både varit roligt och tråkigt där borta. På dagarna låg man nere på bryggan med sololja och solade och badade, körde båt med killarna efter på surfingbräda, eller så satt man på surfingbrädan själv, och på kvällen satt man nere vid flaggstången vid stranden och tittade på solnedgången. Hur underbart låter inte det? Bara sitta, låta tankarna flyga iväg? Har otroligt fina bilder på det! Har faktiskt fått en hel del färg, me like.

Så nu när jag har kommit hem ska jag bara ta det lugnt. Ska ta en lång dusch senare ikväll och göra mig fräsch. Ska ta en lång joggingrunda också. Tror iallafall inte att jag ska träffa någon idag, eller jo. Kanske att Cissi joggar med mig om den bruden orkar. Hon har precis kommit hem från Grekland.......

jaja, Tack Julia för att du har bloggat medans jag har varit borta! :D i love u <3





sofia sover här :D

2010-07-05 @ 23:27:54
NU ÄR SOFI HÄR OCH HONSKA SOVA HÄÄÄR TREVLIGT,HAHA SKRIVER FRÅN MIN NYA MOBIL HAHA DEN ÄR FETT NICE :D HAHA BLEV STORA BOKSTÄVER=)

soooooofia!

2010-07-05 @ 00:01:39

hej igen, igår hann jag inte uppdatera, för jag var på racing med min brosa och kesse. kom hem då kl3 så orkade inte skriva, men jaja. idag har jag sovit för de mesta, jag vaknade och gick till soffan och råkade somna om, sen fick jag faan dejavuc(stavning?) helatiden, också mådde jag illa, jaja sen var jag med lollo, och berfin på kvällen, vi chillade och så

 och imorgon ska jag jobba. sen ska jag vara med sofia och vi ska in till stan och ta en fika, och shoppa hoppas jag =) haha har inte bett om pengar på skit länge, men men. michis är nu på ön fortfarande. hon har de säkert skit mysigt där, hon hade badat och åkt båt, och åkt nån grej efter båten =) och sånt.





waxshakers!:D

2010-07-03 @ 16:19:29

haha, solade på balkongen för en stund sen så nu är jag brunare en vad jag var :P ska äta nu, sen ska jag till västerås och kolla på någon racing. whatever




nu ser inte jag er men jag känner att de är lite spänt va

2010-07-03 @ 00:30:56
neeeej uruguay vann!!! han tog ju fan med händerna, riskerar allt för den inte ska komma i mål, jaja han får iaf inte vara med nästa match, smart drag menmen. nu sitter jag och kollar på the real world=) jag har jobbat idag också, en häst smet haha. jaja sen gick jag hem. sen somnade jag tills kl6 sen åt jag mat sen färgade jag och noppade mammas ögonbryn, sen har jag kollat på matchen så de var chill dag idag. sen ska jag vara med sofia på måndag ist-.- då ska jag också jobba
 vilket lag hejar ni på i vm? 


(gammal bild)

haha sofia då=)

nu åker jag vidare..

2010-07-02 @ 17:17:35
haft det underbart idag och igår och ska åka vidare nu. Ska till ön, min mammas mans landställe. Han äger en ö och ja. skriver på tisdag! pussssssssssssssss

:P

2010-07-01 @ 19:56:49

nyss har jag ätit och kollat på en film, pallar faktiskt inte göra så mycket, men typ alla är bortresta-.- jaja kom hem från michis när hon åkte till landet, sen i morgon ska jag jobba trevligt trevligt, ska upp då kl 7. sen vette fan vad jag ska göra sen. på söndag ska jag vara med sofia som precis då kommit från landet =) eftersom michis har ett tajt ''schema'' med de här resande. så frågar jag dig sofia om du vll följa upp till sundsvall med min familj. om inte michis kan. vi ska vara hos våra kusiner då också=) så ja=)

 jo juste ska bara berätta jesper(MJW) är min kusin som gör musik med sin polare robin(SmyR) och dom heter då sms music, lyssna på doms låtar på youtube eller spotify riktigt bra =) om någon vill göra något på fredag eller på lördag så ring eller smsa =)

 haha emilia är så söt, förut när jag var hemma hos michis på en fredag så sa emila att hon får ostbågar och finskapinnar och chips på fredagar efter middagen. jag bara jaha men jag får de när jag vill =) haha hon bara ska vi ut och hämta de i skogen jag bara aa. ostbågarna hänger i granarna och pinnarna ligger på marken sa jag haha. sen har hon trott på de helatiden. och man pratar om de ämnet så kommer hon bara börja babla om de haha. hon är så gullig=)


klar..

2010-07-01 @ 14:45:57
Nu är jag klar med allting, skönt faktiskt. Fast ska börja lägga fram saker på sängen också. imorgon hinner jag säkert skriva, eller jag tror jag gör det. Men julia ska iallafall gästblogga. Men jag måste sätt fart nu. Så vi hörs! puuuuuuss


bilder

2010-07-01 @ 14:02:04

 


att göra - listan..

2010-07-01 @ 12:40:37
* Packa
* Duscha
* Städa mitt rum
* Ladda över bilder från kameran till datorn
* ladda upp bilderna på bloggen

LYCKA TILL !

;d

2010-07-01 @ 12:38:22
Det blev extremt sent inatt! När jag skrev gick vi faktiskt och la oss, men vi låg och snackade jättelänge. Faktiskt hur mysigt som helst, eftersom ja, mycket att snacka om kanske? Nej, jag vet faktiskt inte. Menmen.. Mamma väckte oss vid typ elva, men vi somnade om och vaknade vid halv tolv. Då kom mamma igen och skrek att först till kvar får annanasbitar. Men det struntar vi i, fick Leon och låg kvar i sängen. Han var rätt så gnällig, inte så kul , han tog min mobil och dreglade ner den (y) Men sen gick vi upp och ingen hade tagit dom, så vi tog alla och sparade fyra stycken till min storebror. Haha! sen käkade vi frukost och nu sitter vi i min säng.

Hon ska väl åka hem snart, och då ska jag hoppa in i duschen och packa. Eftersom pappa kommer om 2 och en halv timma och hämtar oss för att vi ska till landet. Ska ut och jogga ikväll så ska packa träningskläderna. Tänkte ta en runda till mormor och morfar och tillbaka. Och det är ganska långt faktiskt! Ungefär 4 km dit, och likaså tillbaka.

skriver sen, puss!

nattbloggning

2010-07-01 @ 03:29:36
Just nu ligger jag och Julia och chillar i min säng. Vi somnade, men sen vaknade vi igen av någon konstig anledning. Eller jag vaknade och väckte Julia, dum som jag är. Sen dess har vi inte kunnat somna. Men jag tror faktiskt vi ska gå och lägga oss snart, för jag börjar bli trött. Ögonen börjar gå i kors, haha. Inte bra! Vi båda börjar bli hungriga också, och vi får inte gå till köket. Buuuuhuu..

Nej, nu ska jag säga till julia att jag är trött. Puuussen!


RSS 2.0