ASTRIDS NYA BLOGG!

2010-09-20 @ 07:41:14

Nu har jag äntligen fått igång min egna blogg, skönt! ^^ Hoppas ni tycker den är kul och så.. Jaja

 min nya blogg!


BYTER BLOGG!

2010-09-17 @ 18:48:53
Yes, ni läste rätt. Är äntligen nästan klar med min nya blogg, så jag byter till den. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN! Kommentera där istället för här, för här får ni inget svar!
Ha det bra, puss


Middag och sen mys!

2010-09-17 @ 17:30:37
Jag och michis har bestämt oss för att börja med enskilda bloggar, så det kommer bli betydligt mycket sämre updatering här. Men vi kommer tagga våre bloggar i länkar i ett inlägg senare när allt är som det ska! :)

Jag ska iaf iväg hem till Sofia för vi ska äta middag och sen kolla på en massa filmer vi hyrt. Ska bli hur mysigt och kul som helst! Var ju så länge sen jag var med dom så det ska bli jätte trevligt. Nu ska jag ta och och fixa det sista och sen försöka få mamma att bli klar ^^

Kisses A'


bilden är tagen precis. Ser lite sliten ut, men vem är inte det efter en jobbig dag? :)

förlåt..

2010-09-16 @ 21:18:23

This is me

 

Förlåt för idag, men har verkligen inte haft lust att blogga. Ingen aning om varför, men så blev det iallafall. Hoppas ni inte är för ledsna ;D Skolan gick väl helt okej, förutom att hissen slutade fungera. På morgonen när jag skulle åka upp till mitt skåp så kom den inte, så kom 20 minuter försent. Sen när jag skulle tillbaka till mitt skåp igen så kom inte den andra hissen, så Chengis var snäll och sprang och sa det till vaktis.. Så tillslut kunde jag gå till svenskan :) Efter skolan åkte jag och pappa till polisen och hämtade mitt pass och fixade legitimation. HAHA, ser ut som en mupp på båda bilderna! Sen drog vi hem och Frida kom efter ett tag. Vi satt mest och snackade. Sen drog hon och jag drog till edsbergs sportfält och kollade på när mitt lag tränade, söta Julia höll mig sällskap och sen hämtade pappa mig och vi åkte till täby och hämtade min brorsa. Nu ska jag packa klart eftersom jag åker till mamma imorgon och sen får vi se vad jag gör.

 

Vi hörs!


Plugg

2010-09-16 @ 17:23:04
Usch vad jag hatar skolan ibland, har ungefär 3 läxor som jag ska göra till imoron som jag fick idag. Asså blir galen.
Så har man ju träning också vilket inte underlättar alls?
Jag ska iaf ta tag i mina läxor nu, skriver senare :)

bloggtorka

2010-09-16 @ 14:30:05
Har bloggtorka och funderar på en sak. Så, vi får se när & vart jag skriver nästa gång.

god morgon.

2010-09-16 @ 07:36:20
Hostar som en galning och då gör det jätteont i örat, hm? God morgon! Jag tror ingen av er har sovit lika bra som jag, och ingen av er blev lika sur som mig när klockan ringde. Sov kanonbra inatt! Och en bra sak till, jag somnade innan tio. Ni hörde rätt, jag somnade runt halv tio! Helt otroligt, jag som sov hela eftermiddagen också, höhö. Idag är det torsdag, vilket betyder chill skoldag. Har bara en lektion efter lunch så slutar klockan ett eftersom jag inte kan vara med på idrotten, och jag behöver inte titta eftersom han vet att jag är skadad. Så, pappa hämtar mig förmodligen då och då ska vi till polisen och hämta mitt pass och fixa legitimation och sen ska jag träffa frida i think. Ska kolla på träningen ikväll om det inte regnar! Men nu hörreni, ska jag fixa det sista för att sedan gå till skolan. Vi hörs !


jag och julia ritade förra vintern.

blogg.se strular

2010-09-15 @ 21:42:05
Jag är otroligt trött och ska nog börja tänka på sängen. Ska bli skönt att gå och lägga sig tidigt ikväll! Behöver verkligen en sån där natt med lång skön sömn.
Juste, kakorna vi bakade idag blev lite smått misslyckade., men dom smakade helt okej. Fast trodde helt ärligt dom skulle smaka mycket mycket godare "/
Jaja, nästa gång lyckas vi fia! :D
Kisses A'



BAKA EN KAKA :D:D

2010-09-15 @ 17:07:28
Haha, jag och sofia har bakat havreflan med choklad i!!!!! Haha, hoppas dom blir så goda som vi tror dom kan bli. Fast dom blir ju aldrig klara -.- Laddar upp bilder på bakmästarna sen (oss). Ne ni, vi ska ta och fortsätta baka nu.
Kisses A'

bakning + tvspel

2010-09-15 @ 15:29:50
Har kollat på två avsnitt av pjamasklubben och funderar på att gå och baka eller spela tvspel. Tror det blir bakning först. En bra sak är att jag ska äta sushi ikvälll!!!!!!!!!!!!!!! jaja, byebye

tröööttiiisss

2010-09-15 @ 14:00:01
Hejsanhoppsan! Jag börjar få bloggtorka, känner att våran blogg inte är rolig överhuvudtaget. Det ända vi skriver om är våra dagar, ingenting mer en så. Åkte hem med pappa vid tolv, lagade mat och har sovit nu. Fick dra hem från skolan eftersom kryckorna tar död på mig och min fot gör riktigt ont. Så, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska ta och gå och sova, men jag vet faktiskt inte. Kanske sätta på något på datorn och lägga mig i sängen?
Vi får helt enkelt se!


i miss you darling!

Får får inga får, får får lam x)

2010-09-15 @ 08:36:00

haha, jag har typ sveriges tråkigaste humor. Märks det på rubriken eller? Tyckte det var hur kul som helst!
Nog med det, jag blev klar 30 min innan min bus går. Är ju typ rekord! :D Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Så tänkte blogga kunde vara en bra ide.
Vad ska ni göra idag?
Efter skolan ska jag och Sofia baka, får se hur det går^^

Kisses A'

Extremt ful bild.

Outfit

Halsduk: GINATRICOT              Tröja: H&M              Jeans: VILA            Halsband: AFRIKA


träningsvärk

2010-09-15 @ 07:33:11
God morgon ! Sovit gott? Det har jag, fram tills klockan ringde. Sov verkligen hur bra som helst inatt! Idag är det onsdag, vilket betyder vaddå? Ingen aning.. Får inte träna och får inte spela match så känner mig jätterastlös. Får väl hitta på något riktigt roligt.. Haha! Kanske ska träffa Frida annars ska jag träffa Julia. Jag har hur ont som helst i armarna och händerna. Kryckor är nästan rena mardrömmar. Fast foten är  ju värst.. Måste åka buss till skolan, så gå ändaaaaa bort till min skola. Inte roligt någonstans, men pappa ska hämta mig. Eller han sa, ring när jag ska hämta dig och vart. Så, det ordnar sig nog. Nu ska jag fixa det sista och sen gå till bussen. vi hörs!

blir tråkiga inlägg från mig utan bilder eftersom jag inte har haft tid att ta nya bilder..

det gör ont..

2010-09-14 @ 21:11:19
Det gör för ont nu. Ska ta lite värktabletter och sen sova. Har legat och sovit hela kvällen och kollat på idol, så nu blir det sängen. puuuss.

On my way

2010-09-14 @ 18:59:15

Om kanske 15 min ska jag ta och åka på träningen. Är inte så grymt taggad eftersom att det är SKIT väder ute. Regn och rusk är inte precis det roligaste jag vet. Men men, är bara att kämpa på ändå. ^^ Jaja, nu ska jag t och packa ner det sista i väskan.

Kisses A'


HUNGRIG!

2010-09-14 @ 18:06:05

GASSSSSCH ! KAN SKOLAN SKAFFA ÄTBAR MAT SNART ELLER? ;O Har inte ätit ordentlig lunch på över 3 veckor nu. Kommer typ hem med världens hungrigaste mage och världens sämsta humör? usch för EDSBERGSSKOLAN säger jag bara :S

Eftersom jag inte ätit något idag är jag fortfarande vrål hungrig efter en tallrik med chicken nuggets och potatis! Det är helt galet. Min mage har seriösa jordbävningar. Idag var jag en kortis med michis och jakob efterskolan. Träffade också Hugo och amanda (tror jag det var) på sollentunastation. Trevligt trevligt! NU ska jag tjocka i mig mat!

Kisses A'

haha kolla vad jag hittade för bild. x)


hejsanhoppsan!

2010-09-14 @ 17:50:39
Gaaaaaaaaasch vad det är jobbigt att hoppa på kryckor! Händerna blir helt typ avdomnade ?! Efter första dagen har jag redan tröttnat. Rullstol skulle vara skönt :) haha, det är väl bara att drömma.. Åkte ju tillbaka dit idag för att dom skulle kolla vidare. Men ingenting idag heller, bara en reäl stukning som igår... Ska dit igen om en vecka om jag fortfarade har ont och inte kan gå på den. Jag kan inte ens röra på foten utan att det gör jäääätteont "/ Jaja, jag ska sluta sitta här och klaga! Ska gå ut och kolla på tv, sen käka och plugga. är jättehungrig !
puss

ambulans och sjukhus..

2010-09-14 @ 08:32:40
Igår kväll på matchen hände någonting, jag kommer inte ihåg vad. Men jag kommer ihåg att det knakade jättehögt. Hela publiken hade tydligen hört det och alla kom springande och jag bara låg och skrek. Blev avburen på en bår och sen kom ambulansen efter ett tag. Fick åka in till astrid lingrens och där röntgade dom och klämde och allt möjligt. Hade inget brytet och ingen spricka men hade en reäl stukning. Doktorn hade tydligen ringt mamma för ett tag sen så vi ska tillbaka dit idag.. Men först ska jag till skolan , prata med min mentor och fixa hissnyckel. Hoppar runt på kryckor. Jaja, skriver mer sen. puss !

SKOLA!

2010-09-14 @ 07:39:15

GODMORGON ALLA SÖTNOSAR! Sovit gott? jag har iaf det.
Jag har tyvär väldigt brottom imorse så hinner inte skriva så mycke mer just nu.

Kisses A'

hemsk bild , men men


Fotboll-ambulans-sjukhus

2010-09-13 @ 22:09:00

Yupp, så har min kväll sätt ut. Michis gjorde något med sitt ben idag på matchen så det knakade till riktigt äckligt. Hon låg och skrek och hade jätte ont, tränarna tror att hon har brutit eller fått en spricka. Så ambulansen kom och tog med henne in till sjukhuset.  Hon är inne på sjukhuset just nu och hon ringde och sa att hon hade ont men har lungnat ner sig nu. Men att hon ska på rönken bilden aldelles strax. Hoppas bara på det bästa just nu! Krya på dig stumpan!

Matchen slutade med en förlust på 3-1 två av målen var offside och straff, riktigt tråkigt att förlora så "/ men men. Ska ta och sova nu.

Kisses A'
 

JAG HÅLLER TUMMARNA ATT DU INTE GJORT BRUTIT NÅGOT!

älskar dig bästis


@ cissis

2010-09-13 @ 17:05:54
FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT! jag har inte hunnit skriva så mycket idag, men jag skriver en snabbis nu. Sen är det ju av till match som jag skrev igårkväll :D Hoppas det går bra för oss idag. Skulle verkligen kännas bra att vinna mot BO FF! Hihi^^ Ne ni, nu kom hennes mamma hem så vi ska dra till bilen nu.

Kisses A'


hittade ingen annan bild. Vet att jag la upp den nyligen men den får duga!

försov mig.

2010-09-13 @ 16:11:21
Imorse ringde pappa mig som vanligt klockan halv sju, jag tänkte gå upp. Men sen när jag kollar på klockan igen så var den tio över sju! Så hann verkligen inte skriva imorse, förlåt för det. Har varit hemma i ungefär en halvtimma från skolan och har lagat mat. Skolan gick rätt så bra, hade bara lust att lägga huvudet på bänken och somna, men det gjorde jag ju inte såklart. Hade håltimme så jag och kim sov i biblan! Egentligen så har jag inte tid att sitta här eftersom vi ska åka om ungefär 50 minuter och har inte gjort någonting. Måste byta om och allt vad man nu gör innan match. Haha! Men vi hörs efter matchen!



tröttis

2010-09-13 @ 07:23:07

Jag är hur trött som helst, har sovit aldelles för gott inatt. Vet inte riktigt hur det kan vara så men så är det! hihi^^ Idag slutar jag 13.00 så jag ska försöka locka med mig nån som vill åka till stinsen med mig, måste nämligen lägga undan en jacka där. För sen tar ju mina strk'ar slut. "/ suck, är lite jobbigt faktist.
Kanske tar en mysig fika också!
Det är ju match ikväll igen så jag ska hem och sen dra iväg till BOO.. ingen aning vart det ligger, men men :D

PÖSS A'

Hemsk bild, meeen jag orkar inte bry mig!

Outfit:

KOFTA: salt         HALSDUK: ginatricot          JEANS: Vila              LINNE: h&m


ska stänga av nu.

2010-09-12 @ 21:34:05
ska dammsuga klart mitt rum eftersom jag inte kunde göra det förut och ska kolla satt jag inte blöder mer. Sen ska jag sova, vi hörs imorgon!

BLÖDER NÄSBLOD IGEN!

2010-09-12 @ 21:19:47
DET HÄR ÄR HELT JÄVLA SJUKT! Blödde i fredags, igår och två gånger idag. Ska till skolsyster imorgon men vad kan hon göra? ingenting! Jag är sur.

ensam mamma söker!

2010-09-12 @ 20:30:22
Fastnade framför ensam mamma söker. Det är roliga människor med i år! Just nu är det reklam och ska snart kila tillbaka till soffan och titta klart på det. När det är slut kommer några bilder. Hittade ingen bättre bild tyvärr, får leta vidare senare.

Tittar ni också på det? :)


Det är kallt!

2010-09-12 @ 19:53:48

GUUUD, vad jag fryser. Det är helt galet vad snabbt det kan bli kallt. Menar nån vecka sen var det ju så varmt så man svättades när man gick i bikini? ;O Fast ska inte klaga, tycker faktist hösten är en välidgt mysig månad! Nån annan som håller med om detta?
Jag har precis kommit hem från Åkersberga, var ju där på min syster match. Dom spelade 2-2 tror jag det blev. Hade inte så stort inträsse för matchen faktist.
Ne ni, nu ska jag tjocka i mig lite donken. Pappa kom hem med det precis.. Hehe, kommer få ångest efter "/
Jaja

Kisses A'

jag just nu


Gammal video på mig och astrid..

2010-09-12 @ 19:23:52

HAHAHA, jag tror jag garvar ihjäl mig! Den är från i vintras när vi letade efter en cykelpump.. Lyssna på hur jag säger " där är den ju.. " se och njut!


salt

2010-09-12 @ 19:00:20

Den filmen var faktiskt inte så bra. För mycket pangpang, och jag fattade inte så mycket. Jag gillar inte pangpang-filmer, eller jo vissa men inte denna. Så, om jag skulle vara ni skulle jag inte välja den här om jag skulle gå på bio eller något sånt, titta på något annat roligare! :)


gina.com

2010-09-12 @ 18:52:13

Vilka döläckra örhängen! 49 kr på gina, billigt och bra? Får väl ta och åka till sollentuna centrum i veckan och köpa de här, eller, vi får se.. kanske hittar några andra? Jaja!


movietime.

2010-09-12 @ 16:56:49
Ska sätta på en film som heter Salt.
Min kompis tycker den var helt okej, så vi får se vad jag
tycker om den. Hoppas bara att den bra bra!

har någon av er sett den , och isf var den bra? :)


ingen rubrik

2010-09-12 @ 15:47:11
hejsanhoppsan! Nu har jag äntligen tillbaka min egna dator, så nu kan jag lyssna på musik och lägga in alla favoriter på bloggen. Bra va? :) Som Astrid skrev, så vann vi matchen med 4-2. Jag gjorde första målet, spelade forward en liten stund. Typ första gången med det gick jättebra! Var jätteseg på att skriva igen eftersom jag tog ett låååångt bad och gjorde mig fräsch. Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Nu ska jag iallafall äta mat, är jättehungrig. Vi hörs senare!

Jack Johnson- better together


4-2

2010-09-12 @ 14:32:09

Vi vann matchen med 4-2 och vi spelade kanon bra! Riktig härlig start på dagen tycker jag. Jag ska aldelles strax hoppa in i duschen för att sen åka till Åkersberga och ta hand om en liten 8 veckors valp under en fotbollsmatch! Åh längtar verkligen.

Kisses A'

detta är den lilla rakaren jag ska ta hand om ;)


god morgon!

2010-09-12 @ 11:11:56
Jag blöder näsblod igen, vad är det här? Det är så irreterande! Har blödit fredag, lördag OCH söndag nu! Jaja. Jenny lär ju smsa när som helst och säga att jag ska gå till vivo, så här ska jag inte sitta. Vi gör så här , skriver sen efter matchen. pusspuss!

Jag älskar dig storasyster<3

2010-09-12 @ 00:08:36


Du är bland dom bäste på denna jord, du kommer alltid att stå mig närmast.
Jag älskar dig!


Läggdags

2010-09-11 @ 23:58:26

Ska gå och göra rent mitt ansikte, bortsa tänderna och sen hoppa i sängs. Tidig kväll för min del. Vill ju vara pigg inför matchen imoron! haha^^
jaja, sovgott så hörs vi imoron
Puss, A'

 


Som jag lovade

2010-09-11 @ 23:51:36



 

Bilder från idag, tyvärr hann jag inte ta mera eftersom min kamrea dog "/ men men, några stycken får ni iaf

smycken från Afrika (fått dom av älskade mamma)



Lite av dom nya kläderna jag har köpt, orkade inte ta kort på allt, men det här är det jag köpt nyligen! :)

 


god natt..

2010-09-11 @ 23:10:53
Nu ska jag ta bort allt från min säng, stänga av pappas dator och allt. Skriver imorgon efter matchen hörreni. När mitt rum är klart vilket är i morgon så blir det roligare inlägg. Vi hörs ! pusspuss

en fråga...

2010-09-11 @ 22:13:50


målat klart :D

2010-09-11 @ 22:05:16
Nu har jag målat klart hela rummet! Blev jättelyckat, tycker iallafall jag (: Julia kom hit för ett tag sen. Vi har käkat godis och sitter och kollar på fyran, men nu är det nyheter ;/ Jag ska snart gå och lägga mig så snart ska bruden dra. Men hörrni, jag ska vara social. Tänker fixa en sak till bloggen, ni ska få se ;D
vi hörs!

inga bilder pågrund av att jag sitter vid pappas dator..

So sorry

2010-09-11 @ 21:14:02

för den extremt hemska updateringen. Men men, kan ju inte alltid ligga på topp med sånt.
Jag har spänderat det mästa av min tid hemma hos michis med en pencel i handen. Det var faktist roligt att måla ^^ och som hon skrev är det aldeles strax klart. Jag tycker det blir otroligt fint, ni får säkert en bild sen.
I nästa inlägg lovar jag att lägga upp lite bilder på mina ny köpta grejer, har varit så dålig på det.
Justja, jag var i stinsen med Mammsan och Pappsen och kollade på vinter jackor, hittade en super snygg 8840 alltitude jacka som jag antagligen ska köpa, väntar bara på att strlk 36 ska komma in, 38 var nämligen lite för stor "/
Nu ska jag återvända till tven, Blir tidigt i sängen ikväll eftersom det är match imoron!

kisses A'

LÖÖVE YOU!


märkte nyss..

2010-09-11 @ 17:32:15


ledsen..

2010-09-11 @ 17:18:17
Idag fyller min pappas barndomsvän år så han ska på fest hos henne och åker när som helst. Ska vara hemma med lillebror och storebror, fast storebror lär ju gå ut men ändå. Pappa sa att vi fick köpa sushi, jag blev överlycklig. Sen springer min lillebrorsa och hans kompis ner till sushiresturangen och ser att det är stängt idag! åååååhh, blir så sur.. Så nu ska vi köpa pizza, men jag vill inte ha pizza. Ska laga något eget istället, typ pommes och sallad eller något sånt? Jaja, vi får se. Ska iallafall måla sista väggen för andra gången och sen är hela rummet klart, eller. Iallafall väggarna. Snart blir det en sväng till ikea och köpa massa nytt!

Juste, min dator fungerar inte för tillfället. Eftersom vi skulle måla bakom skrivbordet så har vi dragit ur alla sladdar och sånt så allt ligger på sängen förutom själva datorn. Så, ska fixa det senare.
vi hörs!



målar..

2010-09-11 @ 12:55:10
Astrid ringde och väckte mig klockan elva och då var det bara att gå upp och fixa och käka. Hon kom runt kvart över och sen började vi måla nångång. Har målat klart en vägg nu, och har en vägg kvar. Jaja, vi ska snart åka och handla med min pappa, jag ska ha goooodis... hihiihih... Jaja, ska vara social nu, vi hörs!


nattinatti!

2010-09-11 @ 01:24:50
Nu har jag sett klart på det jag missade. Vi missade faktiskt bara halva programmet. Pappa har inte kommit hem ännu och jag ska sova nu. Vi hörs imorgon helt enkelt! kramkram

han är grym!

2010-09-11 @ 00:36:18


jag ber om ursäkt..

2010-09-11 @ 00:08:00
Men Oskar är som han är och kommer alltid vara det. Alla tre gick iallafall nyss så nu funderar jag på vad jag ska hitta på. Tror att jag ska gå och städa i köket och i vardagsrummet så att jag inte får skäll när pappa kommer hem.. Sen blir det att sätta på idol eftersom jag missade nästan hela programmet och sen sova. Är faktiskt trött och imorgon ska jag måla resten av rummet..


hejsan!!

2010-09-10 @ 23:36:42
Hejsan, jag heter Oskar och suger på att skriva blogg!!! jag är en pojke på 14 år och jag gillar äldre männsikor :) om ni vill nå mej finns jag på 0765558544:) jag kan vara din chans


BLÖDER NÄSBLOD!

2010-09-10 @ 23:30:30
Calle bussringde en person, jag sitter och garvar och känner hur handen blir blöt, sen ser jag att den är alldeles röd! springer till handfatet och blodet bara sprutar.. inte roligt nånstans. Spillde på min vita soffa "/ och nu sitter jag med en sexig pappersbit i näsan :( mysigt värre...

myspys!

2010-09-10 @ 23:29:07
Hela familjen har varit hemma hos min syssling hela kvällen eller , dom är där fortfarande för att fira honom eftersom han fyller 18 :) Felix har kommit hem men inte sebbe och pappa.. Pappa kommer hem nångång inatt, vettefan när. Sebbe skulle på klassfest efter så ja. julia drog nyss och Oskar, Calle och philip kom för en stund sen. Dom attackerar min säng! Och Oskar fotat allt möjligt med min kamera.. Lär ju komma en massa roliga bilder sen, haha! Men hörrni, ska vara social nu och låta någon av dom gästblogga, haha. vi hörs! pusspuss

Oskar...



Fredags mys

2010-09-10 @ 21:23:59

Jag är hur mätt som helst. Har precis kommit hem från stan, var nämligen där och åt på en super mysig indisk resturang. Det var hur gott som helst. Saknar verkligen den maten ibland, brukade äta det ganska ofta i Dubai.
Min fredagskväll ska tillängnas åt att slappa. Ska bli skönt eftersom jag är så grymt trött! Men åh så skönt med fredag! Juste, tog en snabbis förbi sollentunacentrum och köpte en ny halsduk. (den jag har på mig på bilden lite längre ner) Mysss p g nu!

                                                                          Kisses A'

                                                                   Mammi och jag

                                                                  Min nya halsduk!

 


riktigt målare..

2010-09-10 @ 17:21:57
Jag är mästare på att måla! Eh, vi kan ju iallafall hoppas. haha! Har målat första vändan på två väggar och när som helst kommer Julia hit och vi ska laga middag och måla andra vändan på de väggarna. Så, vi hörs väl senare! pusspuss


mycket bättre!

2010-09-10 @ 12:10:41
Febern är borta, huvudvärken är borta, nu är det bara illamåendet kvar och att jag inte kan äta. Käkade lite yoghurt till frukost för en stund sen, det gick faktiskt bra :) Duschade nyss så ska klä på mig nu och pappa kommer snart så måste packa. Det var fakktiskt det ända jag ville säga, grattis till mig som är bättre! :)  Skriver sen!

Måste dra

2010-09-10 @ 07:40:05
Har nästan ingen tid på mig att blogga alls,

kisses A'

tröttis

2010-09-09 @ 22:19:59
Om några minuter ska jag lägga mig i sängen och sova, är så otroligt trött! Ska upp tidigt imoronbiti också så kanske inte hinner skiva på morgonen, men jag gör mitt bästa!
Sovgott!


tråkig michis, tråkigt inlägg.

2010-09-09 @ 21:45:33
Har kollat på idol och himmelblå. Ska gå och lägga mig nu och hoppas på att bli frisk. Men det blir förmodligen ingen skola för mig imorgon. Har fortfarande inte ätit något, eller jo. Lite till middagen men inte mycket alls. Och har jätteont i huvudet och febern är nog kvar. Men , vi hörs imorgon, pusspuss

Skön träning

2010-09-09 @ 21:04:20
Efter en underbar rolig träning tvingar min pappa mig att städa badrummet! Asså usch, jag gillar inte att göra sånt. Men men, får väll bara ta och hjälpa till helt enkelt. Messade en snabbis med michis och hon mår fortfarande inge bra. KRYA PÅ DIG NU SKITUNGE!
Ne ni ska sätta igång med städandet nu. -.-
PUSS PÅ RUMPAN!

Saknar mitt löshår ibland "/

Nu blir det av till träning

2010-09-09 @ 17:57:57


 haha, ursäkta för ful bild. Jag bjuder på den x)


sjukling "/

2010-09-09 @ 16:29:20
Jag har inte skrivit idag pågrund av att jag har legat och sovit hela dagen. Igår var jag ju i stallet, och när vi skulle åka hem började jag skaka, kändes som om jag hade feber, huvudvärk och jag vet inte vad. käkade ingen lunch i skolan, och åt en tallrik yoghurt med frostis vid halv fyra. Fick inte i mig någon middag så somnade på en gång. Vilket betyder att jag inte har ätit sen klockan halv fyra igår.. Sov inge vidare inatt, hade kvälningar konstant. Så, har sovit till och från hela dagen fram till två. Har inte käkat någonting heller, måste få i mig mat men jag kan inte äta. Direkt när jag reser mig upp börjar jag må illa och huvudet typ exploderar. Så får inte träna ikväll, jag som ville träffa Ellen "/ Jaja, det får bli nästa vecka! Nu ska jag fortsätta kolla på idol på tv4:as hemsida. Har ju missat båda programen. Vi hörs! puss

Treeening

2010-09-09 @ 16:05:16

Om ett tag ska jag iväg på träning, och jag är verkligen extra taggad för Ellen ska börja! Gud vad jag saknar den bruden.. var så kul när hon spelade med oss. ^^
Alldeles strax ska jag stoppa i mig något att äta, är vrål hungrig eftersom jag inte får i mig nån mat på morgonen eller vid lunch.. Inte bra inte bra "/
Som ni vet så skulle ju jag och Michis börja måla hennes rum idag, men gissa vad bruden gör? Hon går och blir sjuk! Jag som var så grymt taggad på att ha få färg på mig och glöm inte dom snygga målar kläder, dom är ju bara ÅH SÅ SNYGGA! haha,
Nu börjar detta bli långt.


                                                                    Kisses A'

 


får säkert inte göra detta men...

2010-09-09 @ 10:06:31

nu gästbloggar jag, för jag har håltimme, och michis och astrid har lektion haha, jaja, nu sitter jag med några pers är, och snart börjar jag :P så puss på er :*


jag och michis


YEEEAH!

2010-09-09 @ 07:28:39

Haha, jag är typ klar 40 min innan jag ska åka x) Det är super skönt ju, måste inte alls stressa :D WOHOO.. Fast michis är sjuk idag, inte bra inte bra. Jag ska nog försöka dra dit och måla lite med henne ändå, Jag tar med mina fotbolls kläder dit ivilketfall och sen ser vi vad hon säger!

Kisses A'


Outfit:

LEGGINGS: GINATRICOT     TRÖJA: vila      HALSDUK: ?        TJOL: H&M  


Sleeptight

2010-09-08 @ 21:59:04

Nu ska jag hoppa ner i min underbart mysiga säng och börja läsa min engbok! Får se hur långt jag kommer innan jag tappar den på näsan. ^^

Kisses A


Läxor -.-

2010-09-08 @ 21:28:51

Just nu sitter jag och kämpar igenom med min matteläxa, det är verkligen hur tråkigt som helst! Usch usch, matte är verkligen inte ett av mina starkare ämnen. Ska återvända till matten nu,

Kisses A'


Skolan..

2010-09-08 @ 08:55:04

Tjabbatjena hallå! :) Sitter i skolan på ringen eftersom matten blev inställd. Ganska segt faktiskt! Börjar tio över och har hmm.. B-engelska.. :) Det inlägget som lades in nyss var från Sevan, haha. han är skum! Måste dra, vi hörs. pusspuss


Linus är handikappad.

2010-09-08 @ 08:49:21

Det var en gång en kille som hette Linus som var konstig. Han var handikappad och dum i huvudet. Sen kom Jean och örfilade Linus och Linus grät och gick till Alex och Alex sa, vad har hänt? Linus berättade men fick en box av Alex. Alla levde lycklig i alla sina dagar utom Linus!
/ Sevan


FRISK!

2010-09-08 @ 08:43:06

haha, ja ni.. idag blir det av till skolan för min del. Är äntligen feber fri så det ska bli skönt att komma tillbaka och träffa alla. Har levt som i en bubbla dom senaste två dagarna ju. Har inte alls varit social x) Min buss går om 20 min så jag ska ta och borsta tänderna och sen dra ut till bussen om en stund. Har nämligen sovmoron idag så har inte alls behövt stressa. SKÖNT!

Kisses A'

 

Dagens Outfit

Leggings: GINATRICOT    VITT LINNE: H&M     SVART TRÖJA:  VeroModa

till det blir det mina Shephers och en mysig halsduk :)


God morgon!

2010-09-08 @ 07:23:08
Förlåt att jag inte skrev mer igår kväll, men jag mådde verkligen inte bra. Mådde jäätteilla eftersom jag blir åksjuk. Har ingen vidare lust att skriva nu heller, och måste fixa en massa. Är inte klar på långa vägar och ska gå till bussen om tjugo minuter. så vi säger så här, jag skriver sen. JUUUSTE! Efter skolan ska jag och kim skynda oss hem till mig, sen kör mamma oss till sollentuna station och vi åker till stallet. Så, seg uppdatering från min sida idag igen. sooorry!


orättvist!

2010-09-07 @ 22:15:36
Allting är inte alltid rättvist, eller hur? Matchen slutade 1-0. Fick spela mittback, inte van med det överhuvudtaget men det funkade väl ändå helt okej. Var nära att skjuta mål på en frispark från nästan halva planen. Målvakten var tvungen att hoppa högt och hon var nära att missa den.. Men hon tog den ;/ Jaja, bättre lycka nästa gång! Jag mår extremt illa, och behöver sova. Så vi gör så här, jag skriver imorgon bitti. Det tycker jag låter som en bra idé.
Vi hörs allihoppa! :)


fotbollsmatch

2010-09-07 @ 18:29:14
ska åka snart. skriver kanske när jag kommer hem! pussar

mest film

2010-09-07 @ 17:55:23
Hejsanhoppsan! Skolan var chill idag, nästan bara film. Livskunskap - film, svenska - argumentera, livskunskap - film, idrott - stå och snacka med massa folk so - film, engelska - kunde inte jobba så fick sitta och träna på glosor bara. Haha, det där var min skoldag! Bra att veta =) Efter skolan drog jag och Julia och hämtade Emilia och sen gick vi hem till min pappa. Fixade i mitt rum, ställde ut soffan osv och flyttade möblerna, tog ner allt från väggarna och allt man behövde göra. Sen kom Sofia och vi gick hem till mamma och sen drog dom. Nu är jag själv, ska snart käka och byta om till matchkläderna eftersom jag måste åka om ungefär 50 minuter.
Vi får helt enkelt höras senare, pusspuss !


Sjukis för mig idag... igen

2010-09-07 @ 16:41:11

Jag har legat hemma i soffan änu en dag. Det är så tråkigt! Men imoron ska jag verkligen pallra mig till skolan även om jag inte mår bra. Jag missar ju så mycket i skolan, och jag vill inte halka efter! Det blir heller ingen match för mig idag, men jag ska iaf åka och kolla på den.
Hoppas det går bra för alla underbara tjejer i laget idag. Håller på er brudar!

Kisses A'


Det var en person som frågade om jag kunde länka till videon. Så jag gör det nu, hoppas alla blir lika rörda som jag blir.

2010-09-07 @ 16:26:31

RIP Therese 

Det är sjukt hur människor kan göra så, det finns verkligen hemska personer på denna planet!


Imorgon..

2010-09-07 @ 08:11:25
Är det en dag som kommer komma varje månad, en dag som får mig att gråta, som får mig att tänka tillbaka på den tiden som var förut.

God morgon!

2010-09-07 @ 08:10:18
Idag är det tisdag, och jag har sovmorgon till kvart i nio. Riktigt skönt faktiskt! Och dagar börjar med typ tjugo minuters livskunskap, och sen svenska blablabla.. alltså, kommer inte ihåg mer ;D Efter skolan ska jag vara med Julia och Coffy, och vet inte om några fler ska vara med eller inte. Men jag har match klockan åtta på sollentuna vallen, och det är samling sju så jag hinner typ inte göra något eftersom jag slutar runt tre. Menmen! Nu ska jag lägga ner allt i väskan, vi hörs :)



outfit :
ljusblåa jeansleggings
svart tröja med puffarmar som jag köpte igår :)

Läggdags

2010-09-06 @ 21:35:32
Nu ska jag ta och dra mig tillbaka, behöver få en riktigt bra sömn inatt! vill ju bli frisk.
GODNATT!
kisses A'

Lev varje dag som om det var den sista

2010-09-06 @ 21:34:07
Jag har tillägnat min kväll till att sitta och kolla på R.I.P videos på youtube. Jag blir så sjukt ledsen, tänk er att en av era bästa vänner eller en i släkten dog. HEMSKT! Jag tror faktiskt inte jag skulle kunna fortsätta leva om en av mina närmaste vänner dog. En video rörde mig så grymt mycket, om en pojke på 14 års åldern som dog på fotbollsplanen. Tänk er att dö av något man älskar mer än allt annat, att ta ner en boll på bröstet och falla ner död. Att ens hjärta bara stannar. Det är sjukt och hemskt! Eller en tjej som blev strupen till döds av jämnåriga.
Läs hennes vänners blogg, får tårar i ögonen att läsa allt dom skrivit om henne.
RIP


Jag beklagar ända inifrån till deras vänner och familj!




sista inlägget.

2010-09-06 @ 21:21:59
Nu ska jag sätta på en film och sova. vi hörs imrogon! Har föresten sovmorgon så börjar kvart i nio. jaja, vi hörs!


rektorn (?)

2010-09-06 @ 19:44:14
Föööörlåt! Jag har varit jättedålig på att skriva idag. Men, lite svårt när man inte ens sitter vid datorn och inte ens är hemma.. Först var jag i skolan, gick väl sådär. Tänker inte ta upp det i bloggen, men allt slutade med att rektorn kom och allt möjligt och det sista som hände var att ingen gick på no-lektionen förutom typ två stycken.
Efter skolan satt Lydia utanför min skola, så åkte med henne till centrumet. Hon köpte ett par leggings, t-shirt och halsband och jag köpte en tröja. Bild kommer förmodligen imorgon. Sen drog vi hem till mig och hade sällskap av Agnes, Hugo och Sara. Hugo följde med mig och lydia hem och först var vi med mina syskon och sen pluggade vi. Hugo drog vid sju och så tittade jag på tv.

Oj jäklar , blöder på benet. Skriver sen!



booring ;(

2010-09-06 @ 17:33:17

jag har typ hur tråkigt som helst! Usch hatar att vara hemma sjuk. Hoppas verkligen på att få bli frisk till imoron. Min dag har sätt ut så här: sova, tv, sova, tv. Asså verkligen boring liv -.-

Kisses A'

 


home

2010-09-06 @ 17:15:18
ska plugga med hugo och lydia, skriver sen. puuussar!

SJUK!

2010-09-06 @ 15:23:18
Som rubriker säger är jag som sagt sjuk. Har feber och ont i huvudet. Hoppas verkligen jag blir frisk till imoron. Tror michis och jag ska börja måla hennes rum och sen spela match. Har iaf för mig att hon sa det! Ska ta och vila lite till.
Kisses A'



god morgon!

2010-09-06 @ 07:32:57
Sorry, måste packa min väska och sätta på mig ytterkläderna. Efter skolan ska jag träffa lydia och vi ska en snabbis till centrum annars vet jag inte. SKriver direkt när jag kan igen! pusss


behöver tänka en hel del.

2010-09-05 @ 20:57:41
Jag har duschat, rakat benen, noppat ögonbrynen & målat naglarna den här kvällen. Känner mig jättefräsch! Imorgon är det skola, tummen ner. Men det är väl bara att fortsätta kämpa. Jag hade faktiskt tänkt att det här är sista inlägget för idag. Måste tänka över en hel del och är jättetrött så ska sova. Kan försöka hinna skriva imorgon bitti, förmodligen så hinner jag. btw, jag älskar mitt hår idag! Sov i inbakad fläta så mitt hår är perfekt lockigt!  Men, vi hörs då. puuusss




 BTW, detta är vårat 1000 inlägg! :D

..

2010-09-05 @ 20:50:21



Jag och Andreas äntligen är  tillsammans efter all dena tid. Är så grymt glad över att jag kan kalla den underbara killen min!




Svar på tal

2010-09-05 @ 20:44:09



Svar till Linnes:

Vart har du köpt skorna och hur mycket? Jätte fina ! :)

 Tack så mycket, det glädjer mig att höra att du tycker dom är fina! Jag har köpte dom från Scorett eller Vegabond i Sollentuna Centrum förra vintern, kommer inte riktigt ihåg vilken av butikerna det var om jag ska vara helt ärlig. Dom kostade ca 2000 kr. Skorna heter SHEPHERDS.


Genom frusen

2010-09-05 @ 20:25:32

Asså gasch vad kallt det börjar bli ute! Verkligen höst nu, bye bye sommaren. Men höst är faktist mysigt det med, man kan ha brasor och ljus tända och gå med dunvästar och allt. Jag har absolut inget emot hösten. Matchen jag var och kollade på slutade 2-2. Det var iaf sjukt skönt att få ha träffat Andreas igen.

Kisses A'


min älskade hund hösten 2008


målat naglarna..

2010-09-05 @ 19:21:06

Har målat naglarna svarta.. Blev faktiskt lyckat, fast är inte klar ännu.
Har överlacket kvar =) Sen ska jag hoppa in i duschen, raka benen och
sen smörja in mig och använda ansiktsmask förmodligen. Det här får
bli en sån kväll där jag bara tar hand om mig själv, vilket behövs.
Har haft ont i huvudet hela helgen, mamma säger att det är
pågrund av vädret. ( jag får migrän om trycket är högt eller hur
det nu är )
Nej, nu ska jag fixa klart naglarna. vi hörs!


Äntligen hemma igen!

2010-09-05 @ 17:39:52
Efter att jag hade varit hemma hos dom en stund, sen skjutsade vi Hampus och Emilia hem till mig och vi andra åkte till sportfältet för att kolla på Casper's match. De vann mot brommapojkarna med 7-1. De var så små! 99or, alltså 11 år gamla. Jaja, direkt efter deras match började deras andra lags match. De förlorade mot kallhäll med 2-1 tyvärr. Menmen! Nu ska jag fixa naglarna, så vi hörs. puuuss


OUTFIT

2010-09-05 @ 15:44:01


 

en perfekt höstdags outfit om jag får säga det själv :)

 Visst är min nya CANADAGOOSE vest snygg?


'If you belive, you can do anything'

2010-09-05 @ 15:12:54

Om någon timme ska jag dra till sportfältet och kolla på min systers match med sötnosen Andreas. Hoppas det går bra för dom! Nu ska jag ta och fixa lite mat till min kurrande mage ^^

Kisses A'

tagen precis


still in pain

2010-09-05 @ 13:59:52

Jag trodde verkligen att mitt knä ont skulle gott över till idag, men det har bara blivit värre. Så pappa sa att vi skulle åka in och rönka om jag fortfarande har ont om nån dag. Eftersom att jag aldrig har haft knäproblem kan det ha hänt något där inne. Nu ska jag ta och gå på toa. Är typ hur kissnödig som helst, hövde kanske inte ni veta men men, x)

Kisses A'


SOFIA! OM DU SER DETTA SÅ RINGER DU MIG PÅ ÄN GÅNG! :O


nu cyklar vi!

2010-09-05 @ 12:41:14
Jag och Emilia cyklar till våra kusiner nu! vi hörs när jag kommer hem, ha det bra!


god morgon!

2010-09-05 @ 12:01:46
Matchen idag blev inställd så fick sovmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag, förutom att jag inte kunde somna inatt. Men tillslut gjorde jag det som tur var! :) Vad händer idag? Jo, jag ska käka frukost och klä på mig och sen gå till min gudmor och mina kusiner. Emilia följer nog med. Har inte träffat de på jättelänge så tar mig dig och träffar de sötnosarna. Men nu måste jag käka frulle! vi hörs


SJUKT LÄSKIG FILM!

2010-09-05 @ 00:52:39

MAMMA! usch usch, såg precis världens äckligaste skräckfilm. jag skojar inte, den var verkligen sjukt läskig! :O hihi, ne ni nu ska jag nog ta och dra mig tillbaka.

Kisses A'

 

i miss you so much<3


filmen är slut..

2010-09-04 @ 23:15:29
Nu är filmen slut, så ska gå och ta bort sminket, sätta på mig sovkläderna, borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla på film på datorn. Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske ska träffa Monica, eller htita på något med någon annan. men det kommer säkert fler inlägg sen..


sämst jag är.

2010-09-04 @ 22:29:17
Jag har inte uppdaterat på hela dagen, och det ber jag verkligen om ursäkt för. Har i stort sett inte ens varit hemma, har inte suttit vid datorn eller någonting. Först på morgonen spelade jag match, vi vann me 5-2 mot lidingö som ligger först i serien, så det känns skönt att har vunnit stort mot dom. Åkte hem direkt efter, duschade, åt och fixade mig sen vid halv fem åkte jag in till stan med Wima och hon käkade först på donken och sen gick vi på bio och såg eclips! Den var kaaaanon!

Just nu ligger jag i soffan och kollar på 4an, min brors flickvän och käkar godis. Riktigt gott! Men nu vill jag fortsätta titta, skriver sen. Puuuuss


satans ont i knät

2010-09-04 @ 19:42:54

Asså ajajaj, jag har fått sjukt ont i mitt knä efter matchen idag! Inte alls bra "/ Jag har iaf smörjt på lite voltaren och hoppas på att det ska bli bättre.. Min syrra och hennes kompisar får ta och komma hem snart, vill glo på
film ^^


Lugn kväll och thaimat!

2010-09-04 @ 17:44:27
haha, just precis. Ikväll får det bli en sån där slappis dag som alla behöver ibland. Jag har precis varit och hyrt en skräckfilm som heter THE COLLECTOR, hans om gjort SAW filmerna har gjort denna också. Hoppas den blir bra. Min syster ska ha en filmkväll hemma hos oss med ca 7 pers tror jag hon sa, det kan ju också blir trevligt. Jaja, ska alldeles strax ge mig av för att köpa thaimat med pappa! MUMSFILLIBABBA! :D
Kisses A'






sista inlägget för idag.

2010-09-03 @ 22:00:02
Vi gick en snabbis ner till ica med hunden och köpte choklad och mötte Wilma, Sarah, Wille, Maria och Sebbe. Det var faktiskt lite småkul. :) Sen drog vi hem igen eftersom det var så himla kallt och nu sitter vi och kollar på fotboll. Ska faktiskt vara lite social mot min bebis nu. Men vi hörs imorgon! puuuuuuuuss


huvudvärk

2010-09-03 @ 19:42:00
Tjabbatjena! :) Idag har det varit en ganska skön dag. Slutade klockan ett och mamma hämtade mig och vi åkte till polisen och fixade pass. Sen lämnade hon mig i skolan och jag satt och väntade på Astrid i typ tjugo minuter. När hon slutade gick jag, hon & Jakob till bussen och vi drog till sollentuna och hoppade på pedeltåget och åkte till häggvik. Därifrån gick vi till Sofias skola och mötte upp henne när hon slutade. Träffade också bebisen Lydia, gud vad jag saknar henne! Sen drog vi iallafall hem till min mamma och bara tog det lugnt. Astrid drog och vi andra kollade på film, och nu har alla dragit men Astrid kom tillbaka nys. skojsigt. ska vara social, vi hörs.


Utgång

2010-09-03 @ 18:54:44

Jag ska aldelsestrax gå och fråga pappa om han kan köra mig till michis, eftersom jag sover där inatt kommer det säkert bli en hel del bloggande. Men det vet man ju aldrig. ;) Jag har precis kommit hem från O'lerys, åt nämligen middag där med pappa och maria (min syster). Och Det är SÅ skönt att det är FREDAG idag. Helgen går åt till en hel del matcher, men man slipper ju skolan så det är bara plus i kanten! Nu ska jag packa ihop det sista tjata lite på pappsen och sen ringa michis.

Kisses A'

 Juste, gissa vem som gick i uggs första gången i år idag? JO JAG! :D

 

den här tröjan köpte jag igår, laddar upp en bild på det andra imoron kanske, kameran hade inga batterier "/


snabbis

2010-09-03 @ 07:32:51
Idag är det fredag, jiiihooo. Jag har typ bråttom, så måste fixa det sista. Skriver efter skolan! puss


GOODNATT!

2010-09-02 @ 22:02:59

Efter en lång men rolig träning har jag äntligen fixat mig färdig för sängen. Och jag har sovmoron till 9.20 imoron så ska verkligen sovagott inatt! Suck on that! Nu ska jag bara gå och bortsta tänderna och sen ska jag slå mig ner i min underbart sköna säng, vi är typ helt gaalet kära i varann. Ne ni, skojar bara. men jag älskar den väldigt mycket :)

Kisses A'

jag och min älskade stora syster när jag var 3 år :)


stänga av..

2010-09-02 @ 21:01:13
Ska stänga av datorn nu och packa det sista eftersom jag åker hem till mamma imorgon. Vill somna tidigt ikväll också,, är så fruktansvärt trött. Så nu stänger jag av, vi hörs imorgon bitti om jag hinner skriva, vilket jag borde hinna eftersom jag redan har lagt fram kläder och sånt. vi hörs!


kallt.

2010-09-02 @ 19:35:39
Det är jättekallt i mitt ruuuum! Och det går inte att få varmare på något sätt eftersom elementerna inte är på eller vad pappa nu sa. buuurr... Sitter här och lyssnar på musik och funderar på att gå och fixa te och sätta mig och läsa min underbara bok med en filt, men vi får se hur det blir med det. Har iallafall gjort alla läxor, så är läxfri. Men nu ska jag fixa det. Vi hörs!


bilder från i somras

2010-09-02 @ 17:39:57

Tagna av mig med pappas kamera!!

 


my day

2010-09-02 @ 17:38:33
Tjenapena! Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon. Och det betyder att det är helg och man kan soooova! :) Skolan idag gick fooooort. Slutade tjugo över elva. Sista lektionen var matte och min "lärare" ( har henne medans magnus är pappaledig) tänker gå till rektorn och säga att vi i klassen hostar! Så jävla komiskt, fattar inte vad hon tänker med helt ärligt. Menmen, slutsnackat om det! Astrid slutade 11.55 så väntade på henne, medans käkade jag med wilma, sarah, jessica, nor och kim. Sen drog jag, astrid och Joel till sollentuna centrum och astrid shoppade galet medans jag och joel bara stod och tittade på. Inte så kul som ni kanske förstår.

Sen drog vi till sateliten där Sarah, jessica, wilma & sebbe var. Träffade henke också, så vi alla var där, och sen drog joel och henke så vi drog till studion där armin, sevan och tre 97or var. Så vi alla drog in dit och sebbe s kom också, haha, så där var vi och hade roligt. Sen drog vi till k rauta eller vad det heter och fixade färg. Så nu har jag testat att måla lite och det blev jättebra! Ska välja de färgerna, kan försöka få en bra bild.

Nu ska jag fortsätta plugga och sluta skriva eftersom detta börjar bli långt. vi hörs!



gammal bild på mig och nor. :)

MÅLA!

2010-09-02 @ 15:55:01
haha, just precis. Jag och michis ska måla i hennes rum! Eller rättare sagt välja färger som vi sen ska måla i hennes rum. Tror det blir beige och brunt! Jaja, vi ska sätta igång nu.

PUSS PÅ ERA SMÅ RUMPOR ! ;)

Frulle

2010-09-02 @ 07:38:28

Ska aldelesstrax gå och äta frukost och sen ta mig ut till bussen. Jag hann inte skriva igår kväll på grund av att jag somnade vid datorn x) haha, så jag gick och la mig på engång.

Kisses A'


hemsk bil på mig, men så får jag se ut idag :)


this boy - james morrison

2010-09-02 @ 07:35:52


lockigt värre

2010-09-02 @ 07:30:46
God morgon! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Somnade när jag smsade med en person, så svarade inte på dens sms.. Elakt av mig! FÖÖÖRLÅT! :) haha, nejdå. skojade bara. Jag är klar, ska bara borsta tänderna. SKa försöka få en bra outfit-bild. Men det blir inte bra, hur jag än gör men ska fortsätta försöka. Kör på lockigt hår idag, så slänger in en bild på det i slutet. Idag slutar jag runt tolv, då åker jag, pappa och astrid till nån affär och kollar på färg till mitt rum! :) Sen är det träning, men vi får se om jag ska träna eller inte. Är jättehostig. Men nu måste jag sätta fart! Syns inte så mycket men får ta en bättre till senare.
vi hörs


dags för sängen för mig.

2010-09-01 @ 21:46:11
Eller, det är dags för att lämna datorn. Har inte ätit någon middag så tänker somna innan jag blir hungrig. Taha, bra va? :) Åhnej, jag bantar inte. Jag orkade bara inte värma maten, och var inte hungrig just då eftersom jag och Kim köpte macka och drickyogge, så jag har faktiskt ätit, lite iallafall. Men skriver imorgon bitti! vi hörs, puuuuuuuuss


Du är seriöst den som alltid gör mig på bra humör.

HAHAH

2010-09-01 @ 21:25:03

videoklipp

2010-09-01 @ 21:21:53


En kompis skickade den här till mig, tycker den är fruktansvärt rolig!!! :)

Stallet!

2010-09-01 @ 21:10:57
Skolan gick helt okej, det ända som var felet var att jag satt och väntade hela dagen att skolan skulle sluta, eftersom jag äntligen fick åka till stallet igen och rida. Jag har ridit i stort sätt hela mitt liv, och har inte ridit sen förra sommaren. Så ni kanske förstår hur mycket jag skrattade och log medans jag var i stallet och red, vilken  härlig känsla det är alltsåå! Det var sååååååååååå underbart! Fick rida en häst som hette Ingra, barbacka. Gick faktiskt ganska bra förutom att hon ville typ galoppera på sista raksträckan till stallet, haha. Fast när vi kom tillbaka till stallet så för att rida på volten så bytte vi häst.. :) Menmen! Tänkte bara skriva att jag lever, så nu ska jag sätta mig och plugga. skriver sen, puuuuuuuuuuss



Söööta ingra :)


Hunny :)



Kim och Ingra!


Hunny och jag :)


Ja, jag skrattar eftersom hästen inte ville stanna.. xD

tankar.

2010-09-01 @ 20:29:04
if you go behind my back, I have a right to be pissed. What hurts the most is that you can not even tell me. Or you do not even ask if it is okay, you just ignore me. I can not stand the tears flowing down my cheeks anymore, it takes too much energy, but yet I can not stop. I 'm just not feel good, and you know why. I can not cope with all the thoughts I have, and what I have to live with the rest of my life. I can not stand to go afraid every day, if it gets worse. Yet, as I continue, continue to struggle day in and day out.



Frestapizzeria

2010-09-01 @ 17:52:08
Just nu sitter jag sofia och filip på frestapizzeria och vantar på att få pomes. Haha tjockisar vi är. Ne ni, nu ska jag vara social. Kisses A

en ny dag

2010-09-01 @ 07:30:38
Idag är det en ny dag, med nya beskymmer. Nejdå! Inga beskymmer hittils :) Jag är jättehostig, skulle nog inte ha tränat igår, men man lär sig av sina misstag, eller hur? Vill ni veta vad jag åt till frukost? JORDGUBBAR, MJÖLK OCH SOCKER! Väääärsta lyxen alltså! och det är så fruktansvärt gott! Har iallafall fixat allting, packat väskan med ridsaker. Jag sålde ju lite av allt, men jag hade kvar ridskorna, chapsen, hanskarna, jackvästern, medlet till skona. Tuuuur,. Annars vet jag inte vad jag skulle behövt ha på mig?
Haha nejdå. Nu ska jag fixa det sista och sen pallra mig till bussen.
Vi hörs ikväll! puss


italien 08

RSS 2.0