badat..

2010-06-30 @ 23:55:20
När julia kom så åt vi lite kladdkaka och sen cyklade vi ner till badet. Vi badade hur länge som helst & det var kanonvarmt! underbart med sena badkvällar! Mathias, Krippe & Martin kom ner också, så vi badade med dom och sen spelade vi fotboll med dom också. Så vi kom hem nyss. Nu ska vi hoppa lite i sängen och sen sova. Eftersom vi båda är otroligt trötta. Skriver imorgon bitti! god natt & puss!

uppäten..

2010-06-30 @ 17:56:33
Tyvärr så är jag uppäten så kan inte blogga.. haha, nejdå! Jag lever, har bara några rivsår här och där! Det har varit kanon där borta, jätteskönt att komma bort från allt. Igår lämnade Ingela mig och Jenny ensamma med hundarna från halv ett till klockan halv sju ungefär. Fast vi gick ändå ner och badade några gånger. Det var så otroligt varmt ju! Sen låg vi och solade inne hos valparna. Tror ni det gick bra? Nej, inte så faktiskt. Direkt när man la sig ner så attackerade dom en, tog tag i håret och drog. Tillslut gick det iallafall, och när de somnade så blev det så lugnt.. Jag och Jenny råkade också somna, tillsammans med valparna. Undra hur söta vi var egentligen ? taha! Idag har det inte hänt så mycket. Mest tagit det lugnt, spelat kort med Ingela och ätit frukt.

Kom nyss hem och det är ändå ganska skönt att vara hemma. Men det är ändå otroligt skönt att komma bort från allt, vilket man behöver ibland. Nu ska jag snart äta och sen kommer Julia hit. Då ska vi nog gå ner och bada. Men först hade jag tänkt försöka att få med henne ut på en promenad, eftersom jag vill jogga men kan inte, så då får det bli en mysig promenad. Om julia vill så att säga.

Min kamera är full med mysiga bilder på valparna, men tyvärr så har jag ingen ork till att ladda upp dom just nu. Så ni får titta på dom sen.

ska leka med min lillasyster nu. Vi hörs, pusspuss!

blame it on the pop

2010-06-30 @ 16:53:37

michis kommer hem kl 6 typ idag, så ska hon säkert blogga och då ska jag vara med henne, chill va? =) jaja jag har jobbat färdigt nu. och ja vi fick inte in en häst, eller iaf inte jag men sara klara de. haha den sparng bara ifrån mig dumma häst :P jaja nu ska jag te en glass sen ska jag äta =) kollar ni på vm som går nu på tv? =) de gör jag haha=) jag hejar på brasilien om nu undrar =) nu lyssnar jag på musik och så. haha märker att statestiken går ner när jag bloggar haha. gör säkert något fel. michis gör rätt haha. säg vad jag ska göra och förbättra mig på =)

 jag vet ett tips jag kan ge er(bara till blondiner dock) om man precis blekt håret(som jag) då ska ni göra typ hårinpacking varje dag, blir faktiskt bra. och sen om ni inte får bleka de mer(efter som håret kan gå av) och vill ha blondare, så ska ni vara mycket i solen. sen kan ni faktiskt ha citron i hela håret. och ligga ute i solen då blir de också ljusare.

 men gör inte de om håret är skadat eller om de kan gå av för de vill ju ingen =) sen för ansiktet så ska man ta ett ägg och bara spara de vita. sen ska man smörja in de i ansiktet. låta de sitta ett tag tills de blir stelt. sen tar man bort de med vatten. de blir skit lent då =)

 och sen ska ni vara ute mer i solen för att få bort finnar också=) och sen ska jag säga kläm ALDRIG omogna finnar, för då får man sår efter åt. sen skarapar man bort skorporna seen blöder de bara mer så gör aldrig de. men ni kan annars ta en skrubbhandske om ni vill verkligen vill ha bort dom:)


sen tjejer så måste ni skaffa en sportbehå om ni inte har en, skönt att bara gå med den och mjukisar hemma. och så blir de inte lika jobbigt att ha vanlig behå när man joggar eller tränar =)


vet inte hur länge jag skulle blogga! :S

2010-06-30 @ 13:08:56

jaja men, nu väntar jag på felix, sen ska jag till bööögsgård, haha jobbar där, får mycket cash! :D jaja men men sen kanske jag ska vara med söötaste janita :D fett chill. annars vet jag inte de är onsdag idag! haha jaja


blää!


=)

2010-06-29 @ 19:51:00

Michis har : badat =) solat, vart med jenny vaart valpvakt hon har gjort en stor frukttallrik =) sovit blivit attackerade av valparna och blivit upp äten, så ja michis kommer då inte driva denna blogg eftersom hon är uppäten

pusspuss'


michis är inte här så jag skriver ist

2010-06-29 @ 16:43:13

okej, haha michis har inte berättat än vad hon har gjort idag. men jag kan säga att jag har vart hos doktorn. och ja kag vaknade 8.00 och jag skulle vara där 45 minuter senare!!! :O jaja så när jag kom hem sen, så somnade jag på soffan, och vaknade nyss för några minuter sen haha. vilket liv. haha imorgon, så ska jag jobba =) sen vet jag inte vad jag ska göra mohaha.

Puss


fint väder

2010-06-29 @ 09:29:50
Idag när jag vaknade tittade jag direkt ut genom fönstret, det är fint väder idag igen! Solen skiner och det är säkert jättevarmt! jag vet ju inte eftersom jag inte har varit ute än. Min buss går 09.48 och jag måste gå och borsta tänderna sen är jag klar. Jag tänkte gå vid typ 42 eller något, eftersom jag tänkte gå till en annan busshållsplats.

Jag tittade ut genom min dörr nyss och såg att min lillebror hade mössa, vantar, täckbyxor, tjocktröja, vinterskor och hela paddeluutten! & när jag frågade honom varför han har så, så sa han att han skulle göra en sak? Den ungen är konstig! hhaa, men jättesöt, tihiihih.

Nu måste jag fixa det sista! Som sagt så blir det inge mer inlägg från min sida today, men ska fråga Julia om hon kan vara gullig och hjälpa mig. Men vi får se! Titta in lite senare och se vad som har hänt.

Skriver imorgon när jag kommer hem, då blir det även en massa bilder.
pusspuss!


jättemysig dag..

2010-06-28 @ 23:20:34
Efter att jag skrev inlägget cyklade vi ner och köpte glas som jag skrev, sen cyklade vi ner till badet som jag också skrev. Först satte vi oss på klippan och bara tittade på solen och åt upp glassen, sen bestämde vi oss för att bada men det var hur mycket sjögräs som helst! Så vi gick till stranden istället. Vi simmade hur mycket som helst, och det var faktiskt jättevarmt! Efter ett tag tog vi cyklen hem igen och tittade på matchen. Brasilien vann ! :D Glad, eller vad? ;D

Imorgon händer det grejer ska ni veta. Min buss går här ifrån tio i tio, Då ska jag hem till Ingela. Ska vara valpvakt medans hon åker nånstans och då kommer Jenny över. Sen kommer jag nog vara med Jenny hela dagen. Sover iallafall där och ska jobba där på onsdag, bära ved och grejer med jenny. Så, jag kommer nog slänga in ett eller några inlägg imorgon bitti, beroende på när jag går upp. Annars skriver jag inte förens på onsdag! Men jag försöker hitta det där med att blogga i mobilen, men det går inte så bra för mig. Men ska fortsätta leta och ska be Julia blogga åt mig så att ni får något att läsa iallafall.

Men, nu ska jag faktiskt sova. Vi hörs! pussar

bilder från dagen

2010-06-28 @ 22:28:53

 


svar på tal

2010-06-28 @ 22:15:56
Anonym: hej kan du fråga Julia
vart hon har köpt sitt linne som har en stor rosett på sidan?
:D

svar: Det är en klänning, inget linne. Men den är köpt på Gina förra året.
Hon säger att det finns liknande med paljetter på rosetten och att den
inte är pösig, utan att den är tajt hela vägen ner. Fast den med paljetter
kanske inte finns kvar & hon vet inte om den hon har finns kvar eller inte.

pusss!

gamla stan

2010-06-28 @ 18:06:43
Har varit i gamla stan med Julia hela dagen. Hur mysigt som helst! Fast, har kommit på att jag hatar fåglar. När vi gick där börjar helt plötsligt en duva prata med mig, trodde jag. Sen när vi gick ner för en trappa flög det ut en fågel från trappsteget vi precis skulle kliva på! hur läskigt som helst. Vi gick iallafall upp på ett berg eller vad man ska kalla det och hade perfekt utsikt. Hade det jättemysigt, köpte slusch och gick runt och sörplade. Sen gick vi ner till båtarna och satte oss på kanten och kollade ner i vattnet. Efter det åkte vi hem, till julia för att hämta badkläder, sen åkte vi vidare hem till mig och har precis käkat. Nu ska vi åka ner till vi och köpa ben & jerry's och sen vidare ner till edsviken och bada vid ett hemligt ställe, tsss. Efter det ska vi hem och titta på fotbollen!

Har fotat hur mycket som helst, bilder kommer sen. pussar!

leka häst

2010-06-28 @ 12:42:39
Jag gick ut för ett tag sen och tänkte sola, men går det? nej, det är ju massa moln på himlen! Varför ska molnen vara ivägen för? :( Jag som trodde det skulle bli jättefint väder. Men varmt är det, men ingen sol typ. åh, besviken jag blir. Istället så såg jag att min lillebror och lillasyster hoppade studsmatta och de tänkte precis leka "häst". Så Emilia satt på felix rygg och sprang omkring. Jättegullig faktiskt. Tihi, kommer ihåg när jag och några av mina kompisar gjorde det när vi var mindre. Vi sprang omkring på studsmattan, hade tillochmed slängt upp en massa gräs. Sen hade vi gräs som bajs och så tog vi en borsta varje gång vi skulle mocka. haha, slutsnackat om det!

Väntar fortfarande på Julia. Hon ringde vid tio i tolv och då var hon påväg hem. Hon skulle duscha och fixa sig också. Snart kommer Mamma och Sebbe hem och då ska typ alla ner till stranden, förutom sebbe dådå. Undra vad jag och Julia ska hitta på? Känner för att sminka mig, men jag orkar inte. Juste, en sak jag måste göra är att noppa ögonbrynen. Ska upp och göra det nu. Vi hörs!

Emilia lekte med webbkameran innan, så har jättemånga fina bilder på henne! :)


god morgon!

2010-06-28 @ 11:24:33
Har ni sovit gott? :) Det har jag, fram till typ kvart över sju imorse. Min mamma & storebror skulle åka till sjukhuset, och Emilia ville hänga med men hon fick inte så hon skrek hur högt som helst. Men sen somnade jag iallafall om jag vaknade när klockan ringde klockan tio. Men, gick jag upp då ? Nej, jag gick upp typ nyss! Illaaaaa. Nu ska jag sätta på mig kläder, sätta upp håret i en bulle och sen gå och käka frukost. Efter det ska jag ringa Julia!
puss på nosen!

kan inte sova..

2010-06-28 @ 02:09:08
Kan verkligen inte sova! Har vridit och vänt mig sen jag skrev sist, och ögonen vill stängas, men hjärnan vill inte kopplas av. seeeeeeegt. Min hjärna är full med tankar, tankar som jag själv inte förstår. tralalalalala. Vid ett så skrek en massa folk utanför mitt fönster. Undra vilka det var? Nej, inga jag kände i alla fall.
Nu ska jag stänga av datorn och fortsätta försöka somna, för jag behöver verkligen sova.
vi hörs, pussar!

inte den bästa..

2010-06-28 @ 00:01:59
Filmen var verkligen inte den bästa. Kom inte så långt, och orkar inte titta mer. Ska gå och borsta tänderna och sen ska jag faktiskt sova. Är trött & behöver sova. Julia börjar jobba sju imorgon bitti och jobbar ca tre timmar och då skulle hon ringa mig.. Men, vi får se vad som händer. Hon ringer inte så tidigt, du får hon en puss! haha, vilket hot.. Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag försvinna i mina underbara drömmar.. undra om vad? ;D hmm.. God natt och sov gott!


movetime

2010-06-27 @ 22:33:24
Nu ska jag sätta på the bounty hunter. Fråga inte mig vad det är för film. Det är en Action / Comedy / Romance. Typ allt på samma gång? haha! Efter filmen ska jag sova. Imorgon ringer Julia mig på morgonen så ska vi träffas och hitta på något. Jag har en plan för henne och mig, som jag tyvärr inte kan avslöja än ;D Men, jag skriver säkert efter filmen. Pussar!


gammal bild!

rawr

2010-06-27 @ 19:17:48

Sen jag skrev sist har jag hunnit med en hel del saker. Jag har hunnit packa upp min jääättestora väska, lagt smutstvätten i tvätten, ätit, duschat, tvättat håret och rakat bena. Eller, det tycker jag är ganska mycket iallafall, eftersom jag inte precis har varit snabb. Nu ska jag kolla sl och ta reda på några saker och ta reda på en annan sak på internet och sen är det match halv nio. Åttondelsfinal mellan Argentina-Mexiko. Vilka ska man heja på? Det vet jag inte, vi får väl se vem som vinner. Mohahhahaa.

Nej, nu ska jag sätta fart. Slänger in en jättegullig bild på mig från midsommar. Pappas tröja, huva eftersom jag inte ville bli sönderbiten av alla myggor i håret. Visst är den söt? :)

 


hemma!

2010-06-27 @ 17:05:31
Nu är jag äntligen hemma igen! Känns otroligt skönt, men ändå inte. Men det blev tråkigt där ute, haha. Vad har jag gjort medans jag har varit borta? hmm.. Jag har firat midsommar med min släkt och massa vänner, haft jättetrevligt från morgon till kväll. Fast för mig startade dagen vid halv tolv varje dag, ganska sent faktiskt. Men vi var uppe sent varje kväll så ja.. Men jag har haft det jättetrevligt, tyvärr så fotade jag med pappas kamera och inte min, så pappa har alla bilder och är hos mamma nu i tre veckor.. Menmen. Nu ska jag packa upp alla väskor, sen får vi se vad jag gör. Men har några saker på att göra - listan. haha!

Men hur har ni haft det medans jag har varit borta? :)


Och tack till den här bruden som har skrivit i bloggen medans jag har varit borta! jag älskar och saknar dig gumman, <3

this is how you remind me

2010-06-27 @ 02:11:29

nu har jjag vart os kusinerna igen, vi åt och så, och hade de mysigt. michis är fortfarande på sitt land och hade de mysigt igår och firade midsomar =) kul kul, jaja immorgonag hem och då kommer michis då blogga tror jag, haha jag har inte bloggat så mycket, har inte vart med datan, och inte haft så mycket tid, jaja hah här uppe i sundsvall går aldrig solen ner, haha de år fortfarande solnedgång här, och snart kommer de bli ljust för de är dag om några timmar, jaja sjkt, men fint mohaha, okej tråkig humor, vet inte vad ni vill läsa om.

 jag vet jag kan berätta lite om hur jag lärde känna michis och astrid okej jag börjar med michis för de var henne jag först lärde känna. okej jag började i samma skola som henne och några tjejer i min klass kände michis lite från fotbollen eller hur de nu va. sen så var dom typ alltid med dom på varje rast, och michis tyckte att jag var en wb fjortis då haha. de var förra året  och jag hade satt upp håret då llite slarvigt, whatever. sen började vi bara snacka. sen vart de väll att vi började sova hos varandra och så och hade de sjukt kul. de var vinter då så hon spelade ju inte fotboll den perioden. sen dess var vi alltid med varandra.

 sen då hur jag började lära känna astrid var väll, att. jag och michis och astrid skule till täby c, för att typ kolla runt och lite så. sen typ så var vi vid ica och astrid bara där är den där skit snygga killen, jag bara vart hon bara i mitten . sen så sa hon att vi skulle följa efter dom in till ica hah, vi garvade som faan. jaja sen földe vi efter honom och så. sen gick vi till bussen. ahaha sen började jag och astrod strippa på bussen, haha minnen.

 sen dess så har vi  hållit ihop fast jag är inte så mycket med dom nu, måste vara de nu på sommaren faan. sen så sa jag till min barndomsvän sofia att hon måste träffa michis för hon är ju skit rolig och så. dom blev fett bra vänner. och med astrid också. så vi fyra kommer alltid överäns och har alltid kul =)


sofia<3


Astrid&Michis<3


jag<3


damp

2010-06-26 @ 14:15:51

jag får damp på mitt internet, jag hade igår skrivit vad vi hade gjort och så på midsomar men, sen dör internet, jag stänger av min data då, sen så är fortfarande blogg.se på sen funkar internet och jag skriver attt de inlägget skulle upp igår. sen när jag ska publicera de så loggas jag ut-.- hatar ibland blogg.se


A&M

2010-06-25 @ 21:07:23

Astrid är nu på båten och har de mysigt, ska ringa michispickispironpäronpungråtta nu ;) haha hon svarade inte :( jaja får ringa henne senare, just u är jag hos kusinerna och firara midsomar =) jaja ska gå u =)



ÅÅÅÅh

2010-06-25 @ 01:05:34

jag hade gjort de finaste på word, jag hade skrivit vad michis gör och är och sånna grejer och gjort färger till varje del de handla om sen när jag ska kopiera in den här, så blir det inte färg ååååh, hatar de, jaja snart ska jag sova, puss


mina små sööööta bebisar, tänk er när dom var bebisar vad söööta, hihi =)


Lååång dag

2010-06-25 @ 01:01:49

just nu sitter jag i bilen och har inte tillgång till internet, som sagt ska jag blogga åt astrid och michis igen :D de här kommer komma lite senare för just nu skriver jag på word, för jag kände för att skriva. nu sitter jag i bilen upp till sundsvall, ska bli kul,

vi ska fira midsomar där med kusiner och vänner =) fett sooooft! jag och ida ska faan röja hela sundsvall imorgon! :D älskar den ungen =)

 

michis är påvåg till the landet nu, fett skönt, avis på henne för faan :P jaja, vet inte riktigt vad jag ska skriva men. har inte vart med dom där guldklimparna(Michis& Astrid) på läääänge, men men älskar er iaf=)

imorgon hoppas jag de blir ett fint väder, i sundsvall vet inte hur de blir nere i stockholm, mne får se, haha

. riverside är faan den nya we no speak americano, den är fett bra. juste jag glömde ta med mig hörlurar till min mobil, så jag kan inte lyssna på mina nya låtar :'( jaja. kl är 17:42 och jag har tråkigt, kanske ska kolla på a movie. gud vad tråkig jag är. men men ska blogga sen när jag kommer fram också.

och jag ska lova att jag tar massor av kort, med datan-.- när jag är där på både, mig och ida. och några killar vi skulle träffa där. och när vi ska bada, och när alla blir lite lulligga kanske haha.

 

Astrid är på sin båt vi jag nyss reda på=) fett härligt för hon har en väldigt stor båt som man kan sova många i och så. och hon har ett litet kök =) haha jag vet bara de fast jag inte har vart på doms båt, för hanna har typ en likadan, som är skit härlig att åka med saknar den bruden, jaja.

jag har ett soltak i min bil haha sen på natten kan man typ lägga sig ner i bilen och kolla upp mot stjärnorna härligt va!? =) okej gud vilket liv jag har haha, men men ni får stå ut haha. jag kommer säkert vara framme om några timmar, hatar de, jaja kan se om jag hittar internet mitt i skogen kanske? ;) nej men jag kan kolla om de finns internet om jag stannar i gävle =) jag har tänkt på en sak, varför kan inte blogg.se ha word när man skriver, för manm skriver typ fel helatiden och palla ändra och hålla på. jag pallar inte läsa igenom hela min text för att rätta(jag gör de iaf) tråkigt liv va?min brosa pumpar musik som man inte hör vad man tänker skit jobbigt-.- jaja men han har bra smak =)

 vadå kolla upp innan ni leker fb, vi kollar faktiskt upp din lilla pippi långstrump, va är du så söt va? aa kom då, har du snurrat, har lilla berta fjärtat, har du snurrat klart, om du inte gillar riverside, så synd min sköna för du är så söt. skaka rumpa, we no speak americano , do you speak americano lille hanna? haha gud, nor och hennes humor asså. haha så bra asså.jaja nu är vi iaf i gävle, och dom har inte internet, fyfan, fattiga jävlar ibland asså. mohaha, men vi är vid gävle bron de är helt öde där haha. jaja men nu har jag nog skrivit klart, hoppas ni orkade läsa annars är ni dryga jävlar haha(jag ska inte säga något jag brukar inte heller läsa texten jaja)

Pixie Lott-Gravity


hahah

 

 


BÅTEN!

2010-06-24 @ 16:18:16

Nu drar jag till båten och kommer inte hem förens om 3 veckor! Jag ska verkligen försöka hitta en dator då och då, men förvänta er inte så mycket. ska ju lixom ut på sjön. haha, men jag ska försöka hitta nån som kan ersätta mig (altså gästblogga) Hoppas alla har det bra och en underbar midsommar!

puss / astrid :)








ändrade planer..

2010-06-24 @ 13:13:40
Jag går ner till rösjön istället när astrid ringer och har det mysigt där med henne och gurra. Eller, det beror på. Gurra hade glömt något hemma när de äntligen hade kommit till malla så de fick ta bussen hem till honom igen och hämta det. Och eftersom bussarna inte går så ofta i think så tar det nog ett tag. Astrid sa en halv timma, men vi får se. Så, jag går ner dit om jag hinner.

Men , som sagt så åker jag till landet idag och kommer hem på söndag. Så det blir inge mer bloggning från min sida. Jag tänkte be Julia gästblogga eftersom det lär behövas. Så, vi får se om hon gör det eller inte! om inte ber jag någon annan. Men vi hörs iallafall när jag kommer hem på söndag.
Ha en trevlig helg allihoppa! pusspuss


morsningkorsning!

2010-06-24 @ 12:48:40
Eller god morgon är väl kanske fel ord, eller kanske inte? haha. Astrid ringde och väckte mig vid halv tolv eftersom vi skulle till rösjön. Men jag skulle inte hunnit eftersom jag ska till landet vid två, trodde jag. Felix sa nyss att pappa inte kommer hem förens tre. Asså jävligt sur blir jag. Att ingen säger det tidigare lixom?
Jag sa igår att kameran var med till badet, men när jag kom ner dit märkte jag att den inte hade något batteri. Så nu är den fulladdad och redo att åka till landet! haha!

Nej, nu ska jag lägga mig på balkongen och sola. Vi hörs! pussar


färdig packad

2010-06-23 @ 23:09:25

sådär ja, det gick faktist bättre att packa än jag trodde! men nu är allt klart och redo att flyttas till båten! SUPER
Jag är faktist ganska trött eftersom jag vaknade 06.30 imorse. Det har också varit en ganska ansträngande dag, ligga i solen tar verkligen kolen på en. Så jag tror nog jag ska ta och kolla lite tv och sen dra mig tillbaka.

Hoppas det är lika bra väder imoron så man kan dra till rösjö igen ;O

puss / astrid :)


Home again!

2010-06-23 @ 22:12:58

vill bara börja med att säga, DET ÄR SÅ UNDERBART SKÖNT ATT VARA HEMMA IGEN!

Idag har jag som sagt varit på rösjön och chillat med sol och bad. SUPER mysigt. Sen har man ju bränt sig lite på axlarna, men jag har sånt bra piggment att jag blir pepparkaks brun dagen efter! YAY :D
Jag tänker inte gå in på vad vi gjorde idag eftersom michis redan har hunnit skriva det.
Men men, just nu sitter jag och äter min middag och tänker på vad jag ska packa ner. Jag åker ju nämligen imoron eftermiddag i 3 veckor med båten. Ska faktist bli ganska kul, men eftersom det är 3 veckor känns det lite länge.

Nehep, nu måste jag börja packa.. ÅH HATAR ATT PACKA, man vet aldrig vad man ska ha med sig :O

Puss / astrid :)
(slänger in bilder från dagrarna som gått (bildbomd) )






 
 
 
 


en mysig dag vid rösjön! :D

2010-06-23 @ 21:23:29
Den här dagen har faktiskt varit lyckad! Otroligt bra väder det har varit alltså. Jag ser ut som en tomat i facet, har säkert bränt mig överallt. inte bra, inte bra. Men har varit med jättetrevligt folk faktiskt! :) Först var det bara Astrid, Gurra & Albin, men sen kom Alex, Adam & Henke ner så vi alla låg och solade och hade det mysigt. Badade också, blev i puttad ett antal gånger. Sen drog alla och då träffade vi Victor och Fille där nere. Så hade det mysigt med dom och sen kom jag hem för kanske en timma sen. Fixade mat och ja.

Nu ska jag packa eftersom jag åker till landet imorgon till på söndag.
Så, vi hörs! pusspuss

svar på tal.

2010-06-23 @ 11:11:56
från anonym:
vem e ingela?

svar: Det är johannas mamma (:

god morgon!

2010-06-23 @ 11:11:09
Jag skrev ett sms till astrid igår där det stod : ring inte före halv tolv !! Men ändå så gör hon det, ååååååååååååååååååhh.. jag är i alla fall uppe nu och ska gå och fixa mig och käka frulle sen dra ner till rösjön med Astrid och Gurramurra. Det är tydligen extremt fint väder så det får bli en mysdag där med mysiga personer ;D men måste sätta fart! Astrid ringde förut och sa att dom skulle hoppa på bussen från henne nu, så har bråååttoom.
Skriver ikväll! puss
kameran är med ;D

Tänker

2010-06-22 @ 22:56:01

jag har så mycket att tänka på. Jag tänker inte dela med mig om vad jag tänker på, men det handlar om en person. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag kommer sakna dig om du försvinner, men ändå vill jag inte längre. DET ÄR SÅ JOBBIGT! JAG ORKAR INTE TÄNKA MER!
men jag tror jag har bestämt mig nu, eller jag vet inte.. ÅH!


puss / astrid :)


fotboll..

2010-06-22 @ 22:10:31
ska lägga mig i min brors säng och titta på fotboll och sen ska jag faktiskt sova. Är otroligt trött och vill ni veta en sak ? :D IMORGON HAR JAG SOVMORGON! som ni vet har jag inte haft det på två dagar, suuuuuuuuuuuuck . men imorgon ska jag sova! :D Astrid ska komma till mig nångång på morgonen. Så ska be henne att inte ringa mig innan tolv..  Eller kanske halv tolv? jaja, det får vi se ! Skriver imorgon, pusspusspusspusspuss


i miss you skitunge!

föööööööörlåt!

2010-06-22 @ 22:04:36
Herregud, verkligen förlåt. Har inte haft någon dator sen i söndags och på kvällen försvann internet så kunde inte fortsätta blogga. tänkte berätta vad jag har gjort under dom här dagarna :)

måndag: jag gick upp klockan sex eftersom min buss gick tio i sju, jag åkte till danderyd och mötte upp johanna och sen åkte vi vidare hem till henne. Hennes hund har ju fått 7 valpar så vi va med dom hela dagen typ. Sen kom Pier och Jenny. Vi gick ner och badade fast jag & Jenny badade inte. Pier hade badat och satte sig på min rygg, asså jag hade ett rumpmärke :O haha. Sen vid tre typ drog johanna hem men jag stannade kvar med alla. Vi alla drog hem till Jenny och Niklas. Fast, jenny var inne i stora huset medans jag, pier & Niklas drog ut till niklas rum. Där hände inte mycket, de skulle sova men jag hoppade på dom, sen spelade dom cs så jag somnade typ. Sen drog pier och niklas satt bara och spelade, så jag somnade, haha. Sen körde han mig till Ingela med sin moppe. Lite senare på kvällen gick jag tillbaka till niklas och var där i typ tjugo minuter och sen gick jag igen (var ute med hunden, tihi) Resten av kvällen satt jag och ingela och spelade kort och åt choklad, haha. Sen somnade jag nångång.

tisdag: Ingela bankade på dörren klockan sju eftersom vi skulle åka kvart i åtta. Till frukost fick jag jordgubbar med mjölk, muuumma! Sen lämnade hon av mig i stallet och sen åkte hon vidare. Jag körde en häst tillsammans med Kjell, ingelas pappa. Eller, han körde men jag satt bredvid. Medans en häst sprang löst och en annan reds av Jossan. Själv tyckte jag det var otroligt kul, länge sen man var med hästar. Var där i ungefär två timmar sen körde kjell hem mig till ingela. Jag var "hundvakt" eftersom hon inte hade kommit hem än. När hon kom hem åt vi jordgubbar med vaniljvisp och sen gick jag hem till jenny. Vi badade, spelade fotboll och en massa. Sen åkte jag hem vid halv sju eftersom en grej hände med min brorsa, tänker faktiskt inte ta upp det här. Kan iallafall säga att han och mamma åkte till akuten så var tvungen att ta hand om Emilia, fast egentligen behövde jag inte det eftersom rickard var där, sajk säger jag bara. Drog hem till pappa och åt och badade för ett tag sen. Sitter och tittar på fotboll, taha.









Det här blev långt, hoppas ni orkar läsa, haha!

Its not about what you got, its about what you make of what you got.

2010-06-22 @ 18:29:37

TJA TJA BLOGGEN! nej jag driver bara med er, ta det lungt. haha^^
Jag har precis packat ihop alla mina grejer och är redo att åka iväg imoron biti. Mitt tåg går 07.50 så jag kommer få vakna cp tidigt. Jaja, ibland får man offra sin sovmoron.
Det ska bli skönt att komma hem iaf, börjar faktist sakna min älskade familj lite smått.
Nog med det, snart ska vi ta och äta middag, jag blir så bortskämd här med all super mumsig mat! Anna min mellan kusin ÄLSKAR att laga mat så hon lagar alltid super smarig mat.
nej ni, nu ska hag ta och kolla lite mera på min absolut favortita serie

DESPERATE HOUSEWIVES


puss / astrid :)


solen skiner

2010-06-22 @ 14:01:53

Godmoron, imorse vaknade jag halv 1 och kollade ut ur fönstret. Det är helt underbart att det är soligt ju! åh vad jag älskar sommaren. Imoron åker jag ju hem från gävle, och ni får förbereda er på att jag inte kommr kunna skriva på 3 veckor eftersom jag ska dra ut med båten. men jag ska försöka fixa någon som kan ersätta mig medans jag är borta. Hoppas ni inte blir aldeles för ledsna.
Nu ska jag gå ut i det fina vädret en stund.

Puss / astrid :)

 


tralallalalal

2010-06-22 @ 12:27:33
skriver när jag kommer hem, kan inte nu. puuuuuuuuussssssssssssssssssss

vaken 24 timmar?

2010-06-21 @ 23:47:32
nej ni tror inte det bli 24 h, men iaf stanna uppe sent ikväll ska det bli. Jag och min kusin har precis kollat klart på några filmer. Super mysigt. Vi har också ätit jordgubbar med glass! MUMS! jag älskar verkligen jordgubbar, för mig är det ett tecken på sommaren! ILOVE IT!

Puss / astrid :)

HUNGRIG!

2010-06-21 @ 19:25:54

Åh, vi kom precis hem och min mage kurrar högt! Det känns som den blir misshandlad typ! oj oj, hoppas maten är klar snart. ska bli riktigt mumsigt!
Jaja, nog med det. Jag fick med mig 3 påsar hem idag.
Ett par jeans shorts, en tröja, och sen en bikini.

ne ni, nu ska vi ÄNTLIGEN äta den efterlängtade maten.

Puss / astrid :)

(slänger in bilder på allt jag köpt och gjort när jag kommer hem på onsdag)


Stan nu

2010-06-21 @ 14:28:14

God morgon alla sötnosar! Eller godeftermiddag kanske man ska säga? ;) Man sover ju så länge på sommaren och det är verkligen underbart, har längtat så mycket!
Idag ska jag iaf ta en runda in till stan med min kusin och shoppa lite! Jag kan nog aldrig få nog av det,
ILOVE SHOPPING!

Nu ska vi ta och röra på oss,

puss / astrid :)


skriver åt MICHIS

2010-06-20 @ 21:47:38

michis messade precis mig och bad mig skriva att hennes internet har gått sönder.. :( Men hon har lovat att skriva så fort det kommer igång igen.
Imoron skulle hon nog inte uppdatera så bra eftersom hon ska iväg tidigt på morgonen och träffa sin kompis Johanna. Men hon skriver nog imorgon kväll om hennes internet kommer igång igen.

 


Filmen var ju BRA!

2010-06-20 @ 21:45:31

Asså nu fattar jag inte riktigt vad alla film kritiker snackar om? jag tyckte filmen var super bra och rolig! Jag ger den <3 <3 <3 utav <3 <3 <3.

Nej nej, nog med det. Jag vet inte riktigt vad Kristin (kusinen) och jag ska hitta på ikväll, vi får helt enkelt se vad det blir av kvällen. Nej ni, nu ska jag gå och tjocka i mig lite godis. Gud, godis är seriöst bland det godaste som finns !

Puss / astrid :)


några bilder

2010-06-20 @ 16:40:24
Vi fotade inte mycket alls, nästan ingenting. så slänger in bara några stycken. Och jag har inga på Cissi, eftersom vi bytte kamera varje gång vi skulle fota.. Så sorry!







tillbaka!

2010-06-20 @ 16:30:21
Nu är jag äntligen hemma igen! Eller, äntligen är nog inte rätt ord, men det är iallafall skönt att vara hemma igen. Helgen har varit superlyckad, eller rätt så. Vädret kunde ha varit bättre! Ni kanske vill veta vad vi gjorde , tihi.

Fredags:
Direkt när vi kom ut så klippte vi fotbollsplanen och sen gick vi ut och joggade. var ute i kanske 50 min och det ösregnade! Man kunde krama ur våra kläder efter, asså det kom hur mycket som helst! det var nog det ända speciella vi gjorde, sen tog vi bara det lugnt, käkade middag och myste. Vi spelade även fotboll vid halv elva tiden.

Lördags: Vi ville verkligen inte gå upp på morgonen, men tillslut så hamnade vi i soffan framför tvn. Sen gick vi ut och jobbade, tjänade 50 spänn var. Vi tog bort en jordhög, asså det var en massa gräs på den så det var jättejobbigt och ganska svårt, men tillslut så lyckades vi bli klara! Sen gjorde vi faktiskt inget speciellt, badade, åkte fyrhjuling, kollade på fotboll, solade, spelade fotboll och en massa. På kvällen spelade vi fotboll med pappa och felix, en match, killarna mot tjejerna. Det slutade med att vi tjejer vann iallafall ! :)

Söndags: Idag har vi mest tagit det lugnt. Åkt fyrhjuling, kollat på fotboll & tv, packat och inte gjrot så mycket. Vi åkte iallafall vid halv tre typ och jag sov som en stock i bilen! jag var så fruktansvärt trött, tihi.

Nu ska jag försöka ladda över bilderna från kameran till datorn. Men jag har glömt mitt usbminne hos mamma så får försöka klara mig utan den.

pusspuss!

Sex and the City 2

2010-06-20 @ 15:23:49

Nu har jag och min kusin vaknat. haha eller vi vaknade för typ 2 timmar sen, men har bara legat och degat till nu. Vi har iaf bestämt att vi ska dra och kolla på bio! gissa vad vi ska se, jo SEX AND THE CITY 2! :D hoppas verklgen den är bra, har hört ganska dålig kritik om den.. men men, det får jag ta och avgöra själv. Om ni har sätt den. Vad tycker ni om den ? jaja, nu ska jag ta och klä på mig.

Puss / astrid :)




FRAMME!

2010-06-19 @ 23:05:38
Nu är jag äntligen framme i Gävle, hur skönt som helst! gud vad jag hatar att sitta i en bil i timmar. Det är dö tråkigt.
Kommer inte ha så bra update eftersom jag ska vara med min kusin och inte sitta vid dator hela tiden, men lite då och då kommer jag försöka slänga in ett inlägg.
hur har eran dag varit? :)
Min dag har varit full med prat och skoj, lite små tråkigt också men ändå trevligt.

ne ni, nu ska jag ta och vara social.

Puss / astrid :)

Nu drar jag iväg

2010-06-19 @ 11:31:18

och kommer antagligen inte skriva förren senare mot kvällen. jag ska ju iväg på 75 års fest och sen mot gävle. Men ni får helt enkelt klara er utan mig. haha, ne jag skojar bara. men ni får ha det absolut bäst.

Puss / astrid :)
 
 


En underbart mysig kväll

2010-06-19 @ 01:10:36

Idag har jag som sagt varit med min syster och hennes kompisar. Underbart trevligt och mysigt.
Massa prat och roligt sälskap är aldrig fel! jaja, jag är i vilket fall som helst super trött och måste sova.
Imoron ska jag på 75 års fest och sen drar jag till gävle, så jag kommer nog inte skriva så mycket imoron, men så fort jag kommer upp till Gävle skriver jag, PROMIS!

GOODNIGHT SÖTISAR!

Puss / astrid :)

tagen precis :)


..

2010-06-18 @ 16:10:20



Jag älskar åska och blixtrar, det är så mysigt att kunna sitta inne med en kopp te eller chocklad och bara mysa med ljus och kanske en bra bok.
Nån annan som också tycker det är mysigt? :)
(anledningen till att jag srkiver det nu är för att det åskar just nu)


Hjärnan funkar inte

2010-06-18 @ 16:05:26

Asså  jag är hur seg som helst idag fattar inte?! Det känns verkligen som att min hjärna inte funkar! Jag har iaf hunnit träffa Rasmus en stund idag. Alltid lika mysigt även om jag typ var hur dryg som helst "/. Jag har också hunnit baka idag. MUMS!
Senare ikväll ska vi ju som sagt till Olery's på middag med marias kompisar.
Jag har absolut inget att göra den här helgen, så jag kanske tar ett tåg upp till Gävle och träffar min älskade kusin, saknar henne :'(

Puss / astrid :)


miss you<3


landet next.

2010-06-18 @ 13:15:10
Sitter här och lyssnar på musik och tänker äta min banan. Fixade nyss så att jag har nya sängkläder och sånt tills jag kommer hit nästa gång. Så nästa gång jag kommer hit har jag en nybäddad säng! alltid lika mysigt.. Blev ingen film eftersom jag inte orkade. Råkade nog somna en stund, eller jag vet faktiskt inte. Vilade iallafall. Pappa kommer nog när som helst, så ska nog börja fixa det sista, gå upp med datorn och sånt.

Vi hörs på söndag. Jag har inte tillgång till någon dator alls, så jag skriver direkt när jag kommer hem. Hoppas ni klarar er, och jag kanske kan smsa astrid så hon kan berätta vad vi har gjort eller ska göra. menmen, hoppas ni får en bra helg, som jag kommer att få!

pusspuss


Tagen för några sek sen.

fotobrudarna

2010-06-18 @ 12:33:42

Taio Cruz - break your heart


Den låten sitter jag just nu och lyssnar på. Tycker den är helt okej. vad tycker ni om den? :) Jag har iallafall packat klart, äntligen. Pappa kommer kanske ca om en timma och hämtar mig och alla väskor. Då ska vi åka hem till honom, bära upp alla väskor och sen ska vi åka till landet efter en stund. Hoppas vi åker så fort som möjligt, tihi. Idag är det fredag, äntligen helg tänker man, men det är ju sommarlov så varje dag är som en helgdag? ;D Visst är jag smart?

Min kamera är tom på bilder, batteriet är nog fullt men har med mig laddaren ändå och så är det två fotobrudar med - mycket bilder ? Ja, det blir det förmodligen. vi hoppas på det bästa! Jag skriver innan pappa kommer. Tänkte sätta på en film nu och bara titta lite på den. Har ingenting annat för mig och jag tror mamma sover så ska inte väcka henne. Nej, vi säger så här, vi hörs sen!


cissi och jag i vintras ;D

vaken..

2010-06-18 @ 10:17:59
Nu är jag vaken fast ligger fortfarande i sängen. Är jättetrött! Fast, efter jag har skrivit klart det här måste jag skynda mig upp för att packa! Har ju inte gjort det än och det är inte bra någonstans. Menmen, bättre sent än aldrig, right? ;D Nej, måste sätta fart. Skriver sen! pussar

det är den här bruden som hänger med ;D


Sängen väntar

2010-06-17 @ 23:49:46
Nej ni, jag fattar inte hur jag kan vara så trött?! Jag är typ trött hela tiden, kanske bara är den åldern? haha ^^
Men som Michis sa ska man ju inte tvinga ögonen vara öppna när dom vill blunda.
Så nu blir det sängen för min del också.

Natti natti,
puss / astrid :)


imoron blir det middag med min syrra och hennes
kompisar på Olery's. Hoppas det bli roligt :)

orkar inte..

2010-06-17 @ 23:10:58
jag orkar inte titta på filmen så jag stängde nyss
av den och har bestämt mig för att sova. Finns i
ngen anledning att tvinga ögonen att vara öppna.
Så, Jag skriver imorgon när jag vaknar. Tror jag
sätter på ett alarm på klockan tio, eftersom jag
inte har någon aning om när pappa hämtar oss,
och jag har ju inte ens börjat packa. Så får det
bli, God natt alla söta bloggläsare!


twilight

2010-06-17 @ 22:48:10
Jag har inte orkat packa så jag struntar i det. Gör det imorgon bitti istället innan jag åker. För er som undrar så ska jag till mitt landställe med Cecilia och jag kommer hem igen på söndag, så är inte borta så länge. Jag är jättetrött och känner hur näsan är helt täppt. Så jag tänkte sätta på new moon . Har sett den förut men tröttnar aldrig, haha! Jag kanske slänger in ett litet godnatt inlägg innan jag somnar, men antagligen somnar jag till filmen så ska gå och borsta tänderna också. Men jag lovar att skriva innan jag åker, eller jag skriver direkt när jag vaknar, det är bäst.

pusselussii


lite bilder från igår

2010-06-17 @ 22:30:01

 



Ont i huvudet

2010-06-17 @ 21:42:59

Jag kom precis hem från träningen med värdens huvudvärk. USCH USCH,
Jag ska nog ta och ta en efter längtad dusch och sen bara lägga mig i soffan och mysa ner mig.
INATT kommer min älskade pöjke hem, gud vad jag har saknat honom. Så jag ska såklart träffa honom imoron. hihi^^ Iloveu bbay<3
Ne ni, nu ska jag ta och duscha, ha det bäst.

Puss / astrid :)


 

 


speciell träning

2010-06-17 @ 21:16:42
Har varit på en speciell träning, nämlingen ingen vanlig träning utan vi hade 5kamp, och sen spelade vi match och sen fick vi fika. Det var iallafall jätteroligt. Nu har jag precis duschat och rakat bena så känner mig otroligt fräsch. Har ätit middag också så nu blir det jordgubbar idag igen. Jag har en mamma som älskar jordgubbar, grädde & maränger så jag har fått det varje dag sen i tisdag.. Men jag ska inte klaga! Otroligt goooott! :D
nej, ska springa upp nu. Efter måste jag packa & ladda över bilder.
vi hörs!

hemma igen!

2010-06-17 @ 17:35:29
Haft en kanondag i stan idag! Hur mysigt som helst. Fast det slutade med att vi var tjocka och åt på donken, menmen.. haha! Sen drog vi till täby till hennes pappas jobb och lämnade en nyckel, sen drog vi till täby centrum och kollade lite i affärer. Det var rea på underkläder på h&m så jag fick med mig ett par knallrosa spetstrosor och ett par knallrosa string. Hur billigt som helst, spetsen kostade 30 kr och stringen 10 kr. haha! bild får ni senare. Hon hängde iallafall med mig hem och vi sprang bara omkring, och nu gick hon precis. Tjugo över kommer Cissi och hämtar mig så jag måste snart börja byta om. Är genomförskyld men det hindrar inte mig från att träna!


tagen för några sekunder sen.

svarta shorts
vitröd randig tröja


Dont let the fear of striking out keep you from playing the game

2010-06-17 @ 17:31:10

Nu är jag hemma igen med 7 st presenter. Haha, undra vad det är till? Det berättar jag inte. Nu ska jag iaf snart kila iväg på träning. Sla bli kul faktist, eller jag hoppas det. När jag kommer hem sen tror jag nog jag ska ta och kolla på en riktigt bra film. Några bra förslag? Det kanske får bli min absolut favorita Friday 13 eller Prom Night.

Puss / astrid :)

 
 


Träffa Mami

2010-06-17 @ 13:42:15

ÅH VILKET UNDERBART VÄDER BÖRJAR JAG MED ATT SÄGA! Åh vad jag älskar sommaren och solen :) Regn är bara blä ju

Snart ska jag åka in till centrum och träffa min älskade mamma, vi ska köpa lite småsaker och presenter tydligen? haha, fast varför vi ska göra det säger jag inte. (secret ^^) Bussen går om ca 1 timme så jag hinner nog sola lite till och umgås lite mera med min så kallade Stora syster. Hon är så snäll mot mig så jag ska få vara med henne och hennes kompisar imoron kväll, så jag ska tydligen grilla med massa 17 åringar. Det kan bli kul det med! :D

Puss / astrid :)


Första gången jag har mitt riktiga hår utsläppt :O


stan

2010-06-17 @ 11:33:19
med johanna nu, skriver när jag kommer hem! Hinner inte skriva långt nu, bussen går om ungefär tio minuter. så vi hörs, pusspuss

movie

2010-06-17 @ 01:00:03
Nu har jag sett klart på Beauty & the briefcase, den var faktiskt helt okej! Nu ska jag faktiskt ta och sova. Ska vara i danderyd klockan 12 imorgon och
min buss går 11.47 från mig. Ska in till stan med Johanna Nilsson, min förra
bästavän. Ska faktiskt bli skojsigt att träffa henne igen, har inte träffat
henne på ett tag. Och förut träffades vi varje helg, delade allt osv. Saknar
faktiskt den bruden, så ja, de ska bli skönt att äntligen få träffa henne igen.
Menmen, är hur trött som helst och jag mår ju som sagt inte så bra.
Så vi hörs imorgon, pusspuss!






lååång dag.

2010-06-16 @ 22:49:20
Direkt när jag kom till astrid tog vi cyklarna ner till väsjöbadet, till en jättemysig brygga. Där var Bill & Felix så vi åt pannkakor, grillade korv, åt frysta jordgubbar & hallon (?) och hade det hur mysigt som helst! Allt slutade med att jag och astrid badade medans de fega killarna tittade på.

Sen drog vi hem och käkade och så och sen åkte vi till sportfältet. Lydia och Elsa kom så satt och tittade på matchen med dom, och fysjutton vad det blev kallt!
Det slutade med att vi alla tre stod och hoppade upp och ner. Vi vann i allafall med 1-0 mot hammarby , snyggaste målet alltså. Hanna sköt en hörna, skruvad in i målet! Asså totalsnyggt!

Efter fick jag skjuts hem av Sofia och hennes mamma, jättesnällt, tack ! Sen var jag bara hemma, tittade på greys anatomy och direkt efter det så drog jag ut och joggade.

Nu ska jag äta min marabochoklad och titta på film, utan att få skuldkänslor!
Har massa bilder som jag ska lägga upp också, så dom får ni nångång.
pusspuss!


drar..

2010-06-16 @ 14:19:25
till astrid nu , skriver ikväll! puss


Dagens

2010-06-16 @ 13:41:30

hur är vädret hos dig? :)


solat

2010-06-16 @ 13:40:51
Nu har jag legat och solat sen vi skrev sist. Gasch vad varmt det är! Helt underbart, saknat det här vädret. Men jag mår inte så bra, har jätteont i halsen, är förskyld och mitt huvud känns tungt. Varför ska jag bli sjuk precis när sommarlovet börjar? Första dagen på sommarlovet fick jag ont i halsen, dagen innan kände jag mig hur frisk som helst. Typiskt, allt ska hända mig. Men, det här kan inte stoppa mig från att leva livet!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa lite småsaker.
puss!


btw så såg vi den här filmen igår! och den var grymt bra!

fint väder

2010-06-16 @ 11:36:08
morsningkorsning! Vill ni veta vad vi åt till frukost? :D Maränger, grädde & jordgubbar! :D Asså snacka om sommargott alltså. Eftersom det är fint väder tänker inte vi förstöra våran dag genom att sitta inne vid datorn, så vi tänkte gå ut och sola nu. Vid ett ska astrid till sin farmor och käka pannkakor och sen ska vi två till väsjöbadet och bada & sola. Soft dag, i know. Astrid har match ikväll också, så tänkte nog titta på den, eller jag ska titta på den. Men, nu ska vi sola. Bilder får ni sen, pusssssss!

home again.

2010-06-15 @ 23:29:02
Efter en underbatrt mysig kväll är vi hemma igen! det har varit en super kul kväll med massa prat och roliga människor! men både michis och jag är trötta och utslitna efter en lång dag så vi ska dra oss tillbaka.

Puss / astrid :)


Träning sen grilla

2010-06-15 @ 19:10:26

SÅ kommer min kväll se ut. Jag är inte alls taggad inför träningen men grillningen ska bli SUPER roligt! haha, hoppas det kommer massa roliga människor dit. Senare ska jag och michis bara ta det lungt och så. Kan nog behövas^^

Puss / astrid :)


Nu är jag hos michis x)

2010-06-15 @ 15:55:44
Efter typ 2 timmar har jag bestämt mig att säga att jag är här nu.. bra jobbat säger jag bara. Det är ap dåligt väder men vad förväntar man sig? det är ju sverige lixom -.- jaja, vi kanske kan kolla på en film? Maybe, vi får se.

Puss / astrid :)


astrid is heeeeeeeeeere

2010-06-15 @ 14:26:48
Astrid är påväg hit och säkert här när som helst. Det tråkiga är att filmen inte är slut än, den är otroligt bra! Nu är hon här så ska vara social. Skriver sen, pusspusssssssssssssssssssssssssssssssss



Sådär ja,

2010-06-15 @ 13:35:37

nu är jag färdigfixad och redo att gå ut till bussen. Jag ska ta och ringa Michis om några minuter och säga att jag är på väg. ^^ jaja, det var inte så fint vder idag så jag slängde på mig en tjockpolo tröja och ett par jeans. Det blev snyggt det med. haha.. jaja, nu börjar det bli brottom.

Jag saknar dig Rasmus! COME HOME BABY! :(<3

 Puss / astrid :)

 
 Dagens outfit :)


blogg.se krånglar!

2010-06-15 @ 12:28:59
wäääh :o kan inte ens titta på bloggen eftersom blogg.se krånglar hur mycket som helst. Idag är det tisdag, och jag känner mig sjuk. ont i halsen, förkyld och nyser rätt så mycket. Kanon bra start på sommarlovet, verkligen. Fast, jag tänker inte bli sjuk. Nej, nu tänker jag nog se klart på ps i love you eller fixa mig. vi hörs ! puss

Allting är löst

2010-06-15 @ 12:00:32

YES, nu mår jag mycke mycke bättre. Jag har inte utegångsförbud längre vilket är underbart. Men jag ska träna och sen dra på fest. Det är väll så det får bli, lite segt men men.. aja, Vad ska ni göra idag?
Jag ska träffa up michis och fixa lite ärenden som måste göras inför ikväll.
TTYL

Puss / astrid :)

(duma blogg.se till låter mig inte ladda upp bilder :@ )


jag är trööööött

2010-06-15 @ 11:11:37
Min kropp & hjärna har nog inte riktigt förstått att jag har sommarlov. Imorse, jag vet inte när så vaknade jag upp och tänkte gå upp , men vafan lixom? Jag vaknade vid kvart i elva av att det ringer på dörren. Vet inte vem det var, nån tjej med kortklippt hår så jag tog hunden och stängde in henne hos mig. Sen skrek mamma tack så släppte ut henne igen. Vad händer idag? Jag har faktiskt ingen aning hittils. Just nu ligger jag i sängen och har fruktansvärt ont i halsen. Inte skönt nånstans. Nej, nu ska jag gå upp och fixa frukost.
vi hörs!

orkar inte..

2010-06-14 @ 23:40:40
orkar inte titta mer. Ser på filmen någon annan dag, är för trött nu. Imorgon ska jag sova lääänge, ingen ska få väcka mig! :D Men, vi hörs imorgon., God natt!


ps i love you..

2010-06-14 @ 23:00:22
Den tänkte jag titta på nu! Sist jag såg den var med Johanna, och då satt vi båda och grät som jag vet inte vad.. Så , vi får se om jag sitter och gråter hur mycket som helst när den är slut. Först ska jag gå och ta bort sminket.
skriver sen!


sooooommarlov!

2010-06-14 @ 22:51:55
Skolan gick faktiskt ganska bra idag, otroligt skön dag. Vill ni veta en sak ? Jag orkar inte ens berätta allt vi gjorde eftersom vi inte ens gjorde så mycket. Vi gick till kyrkan och tittade på när några sjöng, och herrejävlar vad vissa kunde sjunga bra! Rysningar i hela kroppen, helt gaaaaaaaalet. När vi slutade drog iallafall jag och Astrid hem till mig och efter ett tag kom Julia också. Vi gjorde inte så mycket, jag var jättetrött & deppig så jag sov mest typ. Sen drog jag på match eller de också , de fick skjuts och astrid tittade. Vi vann med 6-0 mot boo, galet det med.

Efter matchen åkte jag hem och duchade och sen drog jag ut med Jenny och Simon. Vi satt på ängen och helt plötsligt kom det vääärsta gänget. Sarah, Jessica, Sebbe, Oskar, Anton, Matte och tillslut kom frida. Vi satt mest och snackade. Gick hem vid halv tio eftersom jag frös sönder och inte orkade vara kvar. Så, vad har jag gjort sen dess? inte mycket faktiskt, mest suttit och degat. Försöker få tillbaka min värme, vilket jag har lyckats med. Nu hade jag tänkt att sätta på en film, ingen aning om vilken men det får vi snart reda på.
slänger in lite bilder från dagen!

kika in på facebook på Michaela Jonsson så kan ni se fler!









Ingen blogg lust..

2010-06-14 @ 22:43:21

Alls just nu. Tyvär så har jag bara inte ork för att blogga pågrund av några anledningar. Men det är som det är. Jag skriver mer imoron istället.

Puss / astrid :)


ÄNTLIGEN SOMMARLOV! :D

2010-06-14 @ 16:10:23
YES YES YES! nu har vi lov. Fy bubblan vad skönt! haha, det var super mysigt och roligt idag faktist. Var en hel del med Hanna och Clara. Trevligt trevligt. Vi har ju alltid avslutning i kyrkan, och där sjöng tre personer.. Videosar på det kommer senare idag tror jag. Annars får ni dom imoron. jaja, nu ska jag försäka pigga up michis med julia .

Puss / astrid :)


fin bild på oss tjejer ;) underbarrt fina alla var idag :D

skolavslutning

2010-06-14 @ 08:35:42

 

Nu är vi typ färdigfixade till skolavslutningen. Vi ska bara gå och borsta tänderna, tihi. Bussen går tio över nio eller så kanske vi kan flörta med mamma så hon sjutsar oss, fast det är nog en ganska liten chans att hon gör det. Men ändå! Vi gick och la oss vid ett, och man märker nu att det blev sent. Är faktiskt trött, men vi har dunkmusik på och ska bli pigga :D Nej, nu ska vi gå och borsta tänderna. Där uppe ser ni en bild som vi tog nyss. Bättre bilder kommer sen, vi båda har kamrorna med!

Pusspuss!


Sova? nej tack

2010-06-13 @ 23:49:08
Asså gud, michis och jag har skola imoron och klocka  är vad typ kvart i 12! kanske ska vara uppe hela natten? nej skulle inte tro det, vill ju inte ha påsar under ögonen på skolavslutningen! x) vackert vackert säger jag bara. haha ^^ Jag är på oerhört flummigt humör just nu, ni kanske märker det? (a) Nej nej, nu räcker det.

GodNatt :*

Puss / astrid :)


movietime!

2010-06-13 @ 21:26:32
Nu ska vi sätta på Aquamarine. Hoppas den är lika bra som Astrid säger att den är. Efter det ska vi soooova. imorgon ska vi upp vid halv åtta, suck. Men, som sagt. Skriver imorgon nångång när jag kan! Laddar kameran under natten så har tänkt att fota en massa imorgon. jaja, pusspuss



klart! :D

2010-06-13 @ 20:16:49
Nu är det äntligen klart! Eller, vi blev klara vid kvart över sex men ändå x) haha! Det blev faktiskt helt okej, i like it :) Jenny drog vid halv sju, synd faktiskt "/ Men astrid kom vid sju, och då åt vi också. sen dess, vad har vi gjort? hm.. Jag har försökt att få till några fina foton, men det har jag inte lyckats med så bra.. Hon har duschat och just nu sitter hon och målar sina naglar och vi lyssnar på musik. Jag har så fruktansvärt ont i huvudet, har haft det tillochfrån hela dagen.

Imorgon är det skolavslutning, äntligen säger jag bara! så fruktansvärt skönt!
Börjar halv tio och slutar typ halv tre.. eller någonting sånt.. egentligen helt onödigt,
måste se match på sportfältet mellan lärarna & 9orna, och sen klassrummet och sen
kyrkan är då slutar jag. Nej usch, inte kyrkan. Kanske lyckas rymma iväg, fast har
aldrig lyckat tidigare så gör nog inte det den här gången heller. Men nu ska jag vara
social, eller så social det går att vara.

Vi hörs!


syns inte så mycket, syns mer i verkligheten.

slingorna är i..

2010-06-13 @ 18:27:42
Jenny är väärsta paparazzin ! Skulle inte förvåna mig om hon har tagit uppåt trettio bilder? .. hmm.. haha! Men , det är iallafall bra för då får ni före, under, under och efter bilder ;D haha! sitter iallafall här med slingorna i, Jenny sitter bredvid men hon ska gå snart ); Bajs på henne! Astrid kommer någongång också, vettefan när men nån gång iallafall, haha. hon ska äta here, tralallala.

Men nu ska jag vara social. pusspuss på nosen!


Färgen i..

2010-06-13 @ 17:51:26
Sitter här med färgen i håret med Jenny bredvid mig. Haha, hon tycker tydligen det är jättekul att sitta och titta på när mamma färgar mitt hår, Haha! Men vi måste skölja ur färgen nu. skriver när slingorna är i. pusspuss!

Match nu, skriver mera senare när jag kommer hem till michis / puss Astrid :)

2010-06-13 @ 15:10:33
 

knaaaaaaaaaaaaaak

2010-06-13 @ 14:10:57
Tyvärr så förlorade vi med 4-1 tror jag det blev. I andra halvlek ramlade jag och mitt revben knakade, tänk att ni knäcker en pinne, ungefär så. Ont gjorde det, och ont gör det. Menmen, sånt är livet.. Tänker faktiskt inte prata mer om matchen eftersom jag är sur pga många anledningar. Alltså, inte för att vi förlorade utan för andra saker. Men nu ska jag gå upp och ta något att äta, hörs!


Dagens fråga!

2010-06-13 @ 10:22:00

Vad ska ni göra idag? :)


måste skryta lite..

2010-06-13 @ 10:18:15
Det här är vårat 780 inlägg i den här bloggen, jiihohoo ;D
Nu är jag i allafall vaken, eller har varit vaken ett tag. Har hunnit sätta
på mig kläderna, fixat håret, tejpat örat & ätit frukost. Ska gå och borsta
tänderna ochn sen ska jag fixa lite.. Tihi! :)
Nej, nu ska jag gå och göra det. Vi hörs sen, pusspuss! 




god natt..

2010-06-12 @ 23:43:53


vilken hårfärg? hmm....

2010-06-12 @ 23:01:07

Imorgon har jag samling elva eftersom matchen börjar tolv. Så jag måste gå upp vid tio så borde egentligen gå och lägga mig nu. Efter matchen ska jag vara med Jenny och vi ska köpa hårfärg till mig. Jag ska färga och slinga, men jag har ingen aning om vilken färg jag ska färga till.. Men slingorna ska iallafall vara blonda.. Eller nått sånt. Sen kom kvällen kommer Astrid till mig och sover här, eftersom vi ska fixa oss tillsammans till skolavslutningen. tihiihihihiihh.

Jag ska ju färga håret imorgon, men jag har ingen aning om vilken färg. Skulle vara snällt om ni ville hjälpa mig, :)

 

slänger in en bild som jag tog nyss.. ska gå och borsta tänderna och ta bort sminket nu. Skriver sen, pusspuss!

 


video

2010-06-12 @ 22:38:37
Kollade nyss på ellens blogg och såg att hon hade lagt upp den här.. Jag klickade på play och såg vad den handlade om. Tårarna började rinna på en gång.. Asså tänk hur hemskt att se sin lagkamrat bara dö sådär. Bara falla ihop, utan förvarning. Nej usch, fyfan. Skulle aldrig klara av att titta på.. vilka tankar jag fick nu "/

Skriv eran första tanke, första tanken som ni får när ni ser den här videon.


besviken..

2010-06-12 @ 22:15:33
Jag är faktiskt besviken på er. Jag frågar en fråga, men det får bara två svar. Det är inte jobbigt att skriva vad man ska göra i sommar, vet ni det? Det tar inte lång tid alls, det tar inte så mycket på er energi eller någonting. Så varför kan ni inte göra mig glad och skriva vad ni ska göra i sommar? :) Känn er tvingade, ! ALLVARLIGT!

KLICKA HÄR !

hemma!

2010-06-12 @ 21:02:16
Nu är jag hemma igen och det var faktiskt helt okej där. Träffade trevligt folk, jobbade och tjänade pengar, åt en massa god mat och ja, vad mer finns det att säga? Fixade även sommarjobb! :D Det var iallafall jättemysigt. Kom hem för kanske en kvart sen, ska lägga mig i soffan och titta på fotboll nu, eller när jag har skrivit klart det här. Tog en massa bilder så de ska läggas upp också. Men eftersom jag har match samling elva imorgon så blir det en tidig kväll för mig idag, haha, om jag lyckas.

Nej, nu ska jag slänga mig ner i soffan så den brakar, nej jag driver, hhaa!
pusspuss!


Miss you

2010-06-12 @ 19:34:38

Jag saknar dig älskling!  jag älskar dig av hela mitt hjärta ! <3
kom hem!


Ingen fantasi?

2010-06-12 @ 19:22:59

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva som rubrik. Man har ju skrivit alla som går att skriva känns det som.
Vad jag vill komma till är att jag har JOGGAT idag, jag joggade 4,3 km idag med hunden för ungefär 1 timme sen. Det var hur skönt som helst. Så nu känner jag mig jätte duktig. Och det som är så bra är att jag kan sitta och proppa i mig godis utan att få ångest! WIIHOO :D

Sitter och myser i mitt rum med ljus och bra musik! så kommer nog min lördags kväll se ut ikväll!
GUD SÅ SKÖNT! behöver verkligen en lungn kväll to night!


Min lilla älskling Jasper hittade jag i min säng när jag kom in :)


HOME AGAIN!

2010-06-12 @ 15:24:14

Äntligen har jag kommit hem igen! det var bårde mysigt och tråkigt igår kväll. Men nu är vi hemma igen och GUD så skönt det är x) Jag har hunnit STORSTÄDA mitt rum idag, jag har slängt gamla kläder och massa onödiga papaer och små saker. Jag slängde 2 stora svarta plastpåsar med kläder :'( nu är min garderob helt tom känns det som.. men men, det är bara ut och fylla på den igen :D Det är verkligen skönt att få det fint i ditt rum!
Jag har också hunnit en runda på IKEA och köpt lite inrednings grejer till min garderob, behövde verkligen det. Och så har jag köpt lite doft ljus och sånt mysigt. 
Ne ni, nu ska jag kolla på lite fotbolls VM.


Puss / astrid :)




visst blev det fint? :)


outfit

2010-06-12 @ 10:41:49

Rosa klänning med spets - Ina's

svarta leggings med skinn på knäna - Mamma's

Rosett i håret - Astrid's

Till det här ska jag ha gladiator skor om jag inte snor något snyggt par klackar av min syster. Bild på hela mig kommer ikväll.

 

GLÖM INTE!


nästan helt färdigfixad..

2010-06-12 @ 10:39:51
Ja, som det står i rubriken är jag nästan klar. Jag är jättekonstig, utan att ställa väckarklocka och allt vaknar jag till vid kvart över åtta, men jag fortsätte ju sova men ändå. Gick upp vid halv tio och är redan klar! Super! :) Idag ska jag ju ut till landet till min Mormor och Morfar som har fyllt år. Har värta presenten presenten som faktiskt jag har slagit in, haha. Inte så bra bild, men ändå en bild lixom.

Jag kommer hem sent ikväll, jag har ingen aning om när, så jag skriver iallafall när jag kommer hem och då får ni en massa bilder eftersom kameran är med. pusspuss!

GLÖM INTE!


släpper på tankarna

2010-06-12 @ 00:40:35
Det är så mycket jag vill säga till dig, men jag är för feg. Jag vill förklara för dig hur jag känner men varje gång jag ska göra det så säger någonting inom mig att jag inte kan göra det, eftersom jag verkligen är för feg..

Jag har gått igenom sjukt mycket i mitt liv, både bra och dåliga saker. Men när jag träffade dig, förändrades någonting i mitt liv. Vart jag än gick hade jag största smilet på läpparna, varje gång jag träffade dig kunde jag inte sluta titta på dig.. Fjärilarna ville inte sluta hoppa upp och ner i min mage.. Jag hade ett äkta leende på läpparna, jag kände mig trygg hos dig, i din famn.. Du försvann aldrig ifrån mina tankar, du fanns där hela tiden.. Sen sa det pang, det tog slut.. Vet du hur ensam jag känner mig nu? Vart jag än går känner jag mig vilsen, jag känner mig otroligt svag, känslig, jag vet inte vad.. När du var vid min sida, mådde jag äntligen bra igen.. Jag saknar dig så otroligt mycket, jag saknar det vi hade hur mycket som helst. jag vill ha tillbaka det, jag vill ha tillbaka dig.. Men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska göra nu, jag har ingen aning.. Jag önskar att du kunde läsa det här och förstå, förstå hur jag känner.. Om inte, får jag leta efter modet och säga det här till dig..

Jag gillar verkligen dig, och jag tänker inte ge upp..

sista inlägget, god natt!

2010-06-12 @ 00:04:35
Jag ligger och tittar på The day after tomorrow och verkligen känner hur ögonen bara vill blunda. Är hur trött som helst och jag känner hur huvudvärken är påväg att bryta ut. Så tror faktiskt att jag ska gå och borsta tänderna och sen gå och lägga mig i min sköna säng. Det blir ju tidigt imorgon också, måste vara klar vid ca elva.. Så, måste gå upp vid nio, gasch! Så, säger god natt nu. God natt och sov så gott allihoppa!

GLÖM INTE!

Dagens fråga!

2010-06-11 @ 23:12:54

Vad ska ni göra i sommar?

I morgon kväll beroende på hur många som har svarat, lägger jag upp antingen alla eller några stycken kommentarer och länkar även till deras blogg om dom har det. Så, eftersom vi har ca 100 läsare varje dag så tycker jag att nästan alla faktiskt kan svara på den frågan, annars vet jag inte vad jag gör..


Bröllopsfixaren

2010-06-11 @ 22:20:04
Den filmen ligger jag och tittar på med ett stort glas vatten och hade ostbågar nyss men nu är dom slut ;/ Haha, tjock som jag är så har jag ätit upp det! Filmen är faktiskt bra, är det någon annan som sitter och glor på den ? (: Tänkte ställa en fråga till alla er sen , som jag verkligen tycker ni måste svara på. Så, kika in lite senare så har ni en fråga att svara på! Just nu är det reklman och det början snart igen, så ska börja fixa till frågan redan nu.

Tyvärr så kan jag inte lägga in någon bild just nu, eftersom jag har jätteroliga saker i håret.
Imorgon har min mormor och morfar fest på landet så ska åka vid elva, halv tolv och vara där hela dagen och åka därifrån vid 9-10 på kvällen. Så tänkte ha lockigt hår så har duschat, rakat bena osv och satt upp det med roliga saker, haha! Så, ni får stå ut utan bild !

Nu börjar det, måste titta pusspuss!


the fray - never say never


surfingbrädan

2010-06-11 @ 20:31:59

 

Hittade två helt underbara sommarbilder från förrförra sommaren tror jag. Längst fram är det min storasyster Ina, i mitten är det min kusin Dennis och längst bak är jag. På andra bilden ser ni hur jag och min syster lyckas ställa oss upp på surfingbrädan, typ ett mirakel eftersom man brukar flyga av. haha! Det är kanonkul att åka med den efter båten, tihi. Ni borde testa det! Jag kan ju säga att man inte är torr efter det, haha.

picture

2010-06-11 @ 19:42:10

Bild från i vintras.

Cecilia <3 Michaela

 


Remember me

2010-06-11 @ 18:00:27
Har legat och kollat på Remember me , och satan va den var bra! Den var jättesorlig.. Kan inte avslöja så mycket men den filmen är tummen upp iallafall! (Y)  Så tycker ni alla borde se den :) Jag har ingen aning om vad som händer ikväll, kanske ska träffa en person om han har lust, men vi får se. Ska iallafall äta nu, är hur hungrig som helst, typ.

skrivver sen, pusspuss!



Nu drar jag till BÅTEN

2010-06-11 @ 17:21:59

Anldedningen till dåliga updatreringen är för mitt internet har varit nere "/ Men nu är det igång igen! YAY
Som det står i rubriken drar jag och min familj ut med båten nu, super mysigt. Men det betyder ju inga inlägg från mig! och jag tror inte michis kommer skriva helelr, men ni får helt enkelt stå ut!

Puss / astrid :)


orättvist

2010-06-11 @ 14:27:51
Kollar runt på facebook och ser att dom flesta har skrivit att dom har skolavslutning idag, eller att dom har fått sommarlov.. Vill ni veta en sak ? DET VILL JAG OCKSÅ HA! NUNUNUNUNUN!

Jag är i alla fall hemma nu efter en skön skoldag. Eller, jag slutade ett så har varit hemma en stund. På b-engelskan kollade vi på film & åt glass, på engelskan tittade vi på film, på so:n städade vi, på idrotten låg jag på en bänk och sov, på matten åt vi glass och tittade på roliga/läskiga youtube-klipp och elevens val var inställd. Soft dag, såklart! Rättare sagt så har det inte hänt så mycket idag, helt meningslöst att vara i skolan egentligen -.- Och vädret gör mig inte på bättre humör heller, asså gasch.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film
skriver sen!


god morgon!

2010-06-11 @ 07:31:32
Har ni sovit gott? Det har jag.. tills den där jävla väckarklockan ringde, det ska bli så grymt skönt med sommarlov, faktiskt. Då blir det inga fler tidiga väckarklocksringningar! Soooova, soooova, sooooova! :D Jag vaknade iallafall och det första jag hörde var att det spöregnade ute... Jag vet fortfarande inte hur jag ska komma till bussen, inga paraply , ingen jacka och ingen fot man kan springa med, kan det bli bättre? -.- Hmm.. Får försöka klura ut det. Idag är det iallafall en jätteskön skoldag idag. Alla som har ma/no inriktning är på något museum, så vi är ca 10 stycken today. & Vi ska fika på varje lektion typ eller kolla på film. Ha! Efter skolan skulle jag egentligen ha haft träning, men helt ärligt tror jag att jag skippar den. Vill inte göra min fot värre och ska ju spela match på söndag.. Så, det är nog det bästa "/

Men, nu ska jag faktiskt gå och fixa det sista. Klockan bara springer iväg.
Skriver sen, pussss!

ska fixa..

2010-06-10 @ 21:31:49
varm oboy och en macka, är hungrig :s sen ska jag titta på vampire diaries ! efter det ska jag soooova.
så, skriver inte mer idag, god natt!


träning..

2010-06-10 @ 17:29:16
Sitter och äter sallad & ska gå och byta om nu. Har träning halv sju - halv nio och efter det ska jag hem, duscha och paaaaaaacka. har inte packat och åker till mamma imorgon, så det här är nog sista inlägget för idag.
skriver så fort jag kan!


jag är trött på det här.

video!

2010-06-10 @ 17:07:26


klassens dag!

2010-06-10 @ 16:07:17
Den här dagen var faktiskt helt okej, det började med att vi kom dit vid halv tio och jag spelade fotboll med grabbarna, stod mest målvakt eftersom alla mobbade mig för att jag sprang runt och hoppade på ett ben och skrek varje gång jag passade/sköt bollen. fast gjorde faktiskt två mål när jag var målvakt, haha, lite roligt faktiskt. Vi grillade och åt och gjorde allt möjligt. Efter ett tag gick jag, Oskar & Jonatan hem till min mamma och hämtade Kimmi, så hon fick vara med hela dagen, nästan iallafall. Vi drog ner till edsviken och de flesta badade, och jag badade faktiskt! och det var varmt, helt ärligt. Kimmi badade också, hur mycket som helst. Hon fick leka apan i mitten, haha, eftersom alla kastade sjögräs på varandra, tihi.

Vi slutade vid ett och då drog jag och Nor hem till min mamma, jag bytte om och lämnade hunden och tillslut hamnade vi i soffan, med varsin filt och glodde på tv. Vi båda höll nog på att somna, haha. Sen skjutsade mamma oss till vivo och jag drog hem, och hon tog bussen.

Alla möjliga brudar har tagit kort med min kamera idag, så har jättemånga fina bilder. Så tänkte faktiskt slänga in dom ;D Jag orkar faktiskt inte skriva in vilka som är med på alla bilder, så ja.
Klicka på bilderna för att få de större!


svar på tal..

2010-06-10 @ 09:14:38
från anonym:
vad menar du med att du kommer få gå igenom samma sak som han fick göra ? :) <33
svar: Om jag ska vara helt ärlig så vill jag faktiskt inte berätta det än, men det svaret kommer så småningom. Ni vet ju att jag använder salvor, och det får ni nöja er med just nu.

god morgon!

2010-06-10 @ 08:59:35
Det är inte fint väder någonstans, och jag ska vara ute hela dagen. suuuuucckk, tror ni jag kommer klara det utan att typ frysa? Neej, inte riktigt! Eftersom jag ändå knappt kommer att kunna vara med på brännboll, fotboll osv så kommer jag får sitta bredvid och titta på ... Rolig dag, tjiiihohooo (y) Nej men jag tänker försöka vara med iallafall. Ska tejpa min fot och glömma bort smärtan och köra gärnet! haha! Jag har fixat en sallad och ska gå och fixa en flaska saft. Ska gå vid tjugo över och jag har inte alls mycket kvar att göra. Så, får hitta på något så att tiden går fortare..

Jag fick en jättebra idé ! Jag ska ha soooockor på mig :D
haha, eller jag vettefan.. Nu ska jag hoppa till toaletten och borsta tänderna,
skriver sen!



3 månader

2010-06-09 @ 22:27:29
Igår var det 3 månader sen du lämnade mig.. Jag saknar dig, jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Tankarna bara åker fram och tillbaka i mitt huvud.
varför just du? varför just då? jag fick en del av dig som jag inte ens
vill ha, varje gång jag tittar på det så tänker jag på dig. Det var inte ens
ditt fel att jag fick det också, det var inte ens ditt fel att du själv hade samma
sak! Men ändå är jag lite sur på dig, sur för att jag också måste gå igenom samma
sak som du fick gå igenom.. Och jag kan bara säga att det är tufft, men jag
tänker fortsätta kämpa. Jag älskade dig och kommer alltid att älska dig, jag lovar.


2-1

2010-06-09 @ 22:22:06
spelade ju match för ett tag sen och tyvär så förlorade vi faktiskt med 2-1. Tycker jag är lite synd, eftersom vi var betydligt mycket bättre än dom. Störde mig extremt mycket på domaren.. Orkar faktiskt inte ens berätta vad som hände. Men man kan ju säga att saker hände iallafall :p sitter i min brors rum med hans dator och har en fot som dunkar av smärta, inte så skönt faktiskt.

Imorgon börjar jag halv tio och då ska jag vara borta vid ängen, ligger 5 minuter bort från mig minst. Där ska vi typ leka lekar, grilla, äta.. alltså, jag har klassens dag. Slutar runt ett, tummen upp! Efter skolan har jag ingen aning om vad som händer. Måste packa och sen har jag träning. Det är det jag vet just nu iallafall :)
Nu ska jag kolla på tv, om jag inte ångrar mig och somnar istället.

Vi hörs imorgon, pusspuss!


Vi ses ju om en vecka...

2010-06-09 @ 21:55:13
Jag fattar inte hur du kan göra så mot mig? Jag trodde verkligen att något som det här var viktigt. Jag kanske överreagerar. Men att nån man älskar så djup inom sig drar en vecka utan att säga hejdå? det fattar jag inte. Jag vet att du älskar mig och allt. Jag älskar dig också. Vi hade sagt att vi skulle säga hejdå idag, du visste men ändå så glömer du! Det gör ont i mig att veta att något som jag tycker var så viktigt inte betyder lika mycket för dig. Det gör så ont inom mig. Din mamma ringer och säger att du måste packa? Du kunde ha packat dagar innan, DU VISSTE ATT DU SKULLE TRÄFFA MIG IDAG ! :'( Men visst, det kanske är så du ville säga hejdå. Via sms. Jag menar vi ses ju ändå om en vecka, men jag kanske inte är hemma när du kommer hem! jag kanske har dragit någonstans.. Tex ut med båten. 4 veckor utan dig kanske inte gör så mycke om man säger hejdå på SMS.

Tror du vet vem du är, jag älskar dig och det vet du <3. Blir bara så j***a ledsen att det blir såhär?! :'(

svar på frågestunden

2010-06-09 @ 16:34:23
SVARAR PÅ



Visa bilder på era pojkvänner!
svar: Okej, ska försöka få tag på lite bättre bilder så ni kan se hur han ser ut. I will try my best :)



Till astrid - Har du och ralle haft sex?
svar: Nej det har vi inte haft.


är ni oskulder?
är ni bra på fotboll?
till michis
hur gör du den där flätan i luggen?
svar: 1: Ja det är vi

2. Jarå helt okej faktist ^^


3. Min mamma gör en inbakad fläta. Kanske kan ladda upp en video på hur hon gör nångång :)



Vad har ni för högtalare till era datorer,
och hur mycket minne har ni på era hårddiskar.
vad har ni för datorer, hur många tum" skärm
har ni och vad har ni för moderkort i era datorer?
svar: Asså vi är tyvärr inte riktigt inne i datorer och så. men om det hjälper något har jag en windows xp dator? x)



till båda: har ni legat med era killar??
svar: nej som vi svarade i de tidigare frågorna är vi båda oskuld.



Till Astrid
Mer bilder!!!!!!!!!!!
Till Michis
As mer bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svar: haha, okej okej, ska verkligen försöka ge er lite mera bilder. Vi gör vårat bästa men det är lite jobbigt att gå runt och fota hela tiden, men absolut ska det bli mer bilder än vad det redan är.



ARFÖR ÄLSKAR NI MIG SÅ MKT?!<3 hiihihihihih
svar: För du är grymmast gumman :D <3



vad föredrar ni, vox eller marshall?
svar: Tyvärr spelar inte vi gitarr så vi vet inte så mycket om ljudförstärkare, men vi tror nog att båda är lika bra. Eller vete fan? x)




Så där ja, nu har vi svarat på era frågor, det blev ju inte så många den här gången "/ Kom igen nu, var inte blyga att fråga! Vi har ju trots allt ungefär 100 besökare om dagen så alla borde ju kunna slänga in en fråga! Hoppas det blir bättre resultat nästa gång! <3





Nu har vi iaf en fråga till er bloggläsare. Hur kan vi göra våran blogg roligare för er att läsa? Mer bilder, videos, musik. HJÄLP HJÄLP HJÄLP, vi vill ju trots allt att ni ska tycka det är kul att läsa. Det är ju därför vi bloggar! :D



Morsningkorsning!

2010-06-09 @ 07:32:39
Igår på träningen lyckades jag vricka till foten, eller vad man ska kalla det. Så jag fick stå målvakt när vi körde match & jag har stått målvakt i ca 5 år, och jag märkte att jag hade kvar alla mina målvaktskils , nästan iallafall x) Så nu har jag iallafall ett bandage runt den.. :( Har ju match ikväll och måste verkligen spela den, haha.
Men måste gå till bussen om 8 min och är inte ens klar. Så, skriver direkt när jag kan !

Btw, astrid kommer till mig idag så vi kommer säkert svara på frågestunden!

snart träning..

2010-06-08 @ 18:37:37
Efter jag hade skrivit låg jag och tittade på " vi hade iallafall tur med vädret " , men det slutade med att jag somnade. Vaknade då och då eftersom felix skrek på mig, så jag gick och la mig i sängen och somnade om. Sen kom pappa in och väckte mig, gaaaaaaaaaaah. Måste gå och byta om när som helst, typ nu eftersom jag ska på träning. Efter träningen skriver jag ingenting, då är det bara hem och duscha och sen sova, typ. haha, aa ni fattar. nej, nu måste jag byta om , hörs imorgon!

Med Rasmus

2010-06-08 @ 18:26:12
Just nu sitter jag här och är lite små irriterad på Ralle, han ska typ åka till Grekland om 2 dagar och jag kommer sakna honom så jävla mycket :( Men men, så söt som han är ska han ta med kontant kort och ringa mig när han är där! YAY.
Snart är det iväg på träning som jag sa i ett tidigare inlägg, och just nu känner jag att jag ska vara lite social mot honom x)
Puss / astrid :)

en sak jag inte har berättat...

2010-06-08 @ 15:48:02
I söndags kväll tog jag hål i örat med en nål !
För ca två år sen så hade jag tagit tre hål i högra örat och två i andra.
Det hade gått så många veckor man skulle ha i det första örhänget,
så jag tog ut det eftersom jag skulle spela fotbollscup.
Men när jag kom hem igen så fick jag inte i det, utan det hade växt
igen, så jag gav upp. Men i söndags kom jag på att jag skulle
kunna försöka få tillbaka det, så fick faktiskt tillbaka det!
Så nu har jag fem hål igen :D


meningslöst (?)

2010-06-08 @ 15:42:52
Skolan idag har gått fort. På hemkunskapen städade vi och sen fick vi glass & chokladsås, på engelskan tittade vi på film, på bilden gjorde vi klart våra arbeten och på so:n läste hon upp arbeten, vi lämnade tillbaka böcker och vi fick reda på vad vi ska göra på torsdag. Rolig skoldag? nej, helt meningslös. Varför får vi inte bara sommarlov? Förstår faktiskt inte varför vi ska vara i skolan. Menmen. På lunchen spelade jag match med boysen och Nor, faktiskt riktigt roligt. Jag hade flipp-flopp, så tänk mig springa omkring och försöka skjuta bollen ? Haha, gick faktiskt inte så bra!

Menmen, nu ska jag hitta på någonting annat. Är hur trött som helst och har ont i örat, så ska nog titta på film med min lillebrorsa, höhö roligt...


nu drar jag

2010-06-08 @ 15:09:04


Hem till Rasmus snart :)

2010-06-08 @ 14:35:02

Jag har precis slängt i mig lite mat och ska nu packa ner mina träningskläder i min väska och dra mot Ralle. hihi^^ jag vet inte om han är hemma än, men hans syster är hemma så jag får väll sitta och snacka med henne en stund. Aja, nu ska jag ta och läsa lite räkningar jag har fått, Usch sånt är aldrig roligt "/

puss / astrid :)

 


Löve u


tisdag

2010-06-08 @ 08:48:22
gah, Jag ville verkligen uppdatera men sen när jag väl är inne på blogg.se för att skriva ett litet inlägg så försvinner alla mina tankar. Idag är det tisdag, kommer bli en skön dag i skolan, inte så mycket att göra. Tihi, hk - engelska- lunch- bild- so. Jag ska tydligen komma till skolan tidigare eftersom jag inte blev klar med min hylla på slöjden igår, så ska måla och skriva utvärdering idag. Så min buss går 56, så det är nog bra om jag faktiskt tar och börjar fixa satt jag kan gå till den nu. Efter skolan har jag ingen aning om vad som händer, kanske ska hem till Monica, vi får se. Har iallafall träning halv åtta.

Känns otroligt tråkigt att skriva inlägg utan bilder, men ni får stå ut. För jag kan inte göra något åt det "/
pusspuss!

Svar:

2010-06-08 @ 08:27:37

Till Anonym


vara har du köpt den ´svartvita tröjan/tunikan??
hur mycket kostade den??

Svar: Den är köpt på BikBok och kostade 199 kr, det var dock den sista dom hade kvar i just stinsen iaf. Men den finns ockå tillgänglig i Orange vit prickig.

Today is a good day :)

2010-06-08 @ 08:25:34

Godmorgon alla moron människor, haha, jag är jätte taggad idag. Efter skolan ska jag träffa min älskling och sen iväg på träning, måste verkligen träffa honom mycket nu eftersom han åker till Grekland i 1 VECKA :( AAAH, kommer sakna dig så mycket :(
´jaja, nu vill mamma att vi ska åka,

Puss / astrid :)


känner ni igen halsbandet och tröjan ? ;)


OMG

2010-06-07 @ 22:02:07

vad jag har förändrats utseende mässigt :O kolla bara på bilderna x)






sommaren 09

hösten 09





vintern 09

och nu :)


Shopping i Stinsen

2010-06-07 @ 21:32:08

Har inte hunnit blogga idag eftersom nästan hela min dag har tillgängnats in Stinsen men Kristin. Det var verkligen hur kul och mysigt som helst att spendera en dag med henne, var verkligen länge sen.
Jag fick iaf med mig massor med gulliga och fina saker hem ^^ Bilder på det kommer i slutet.

Jag fick tillbaka mitt matte-prov idag iaf, hehe jo gissa hur det gick.. såg inte så lovande ut kan jag ju säga, men eqvationer är inte min starka sida och jag fick inte underkänt, så jag är faktist inte besviken.
Imoron hoppas jag på att få träffa min älskade pööjkvän, älskar honom så mycket. Ska nog ta och ringa honom när jag skrivit klart och snacka av mig lite, kan behövas ^^ Det är sånt han får stå ut med x)

Puss / astrid :)
 







lite små fynd sådär :)


bloggtorka

2010-06-07 @ 20:27:41
Känns som om jag har bloggtorka, har ingenting att skriva för tillfället. Skriver mer imorgon. pussar.

sitter hos monica...

2010-06-07 @ 16:53:03
skriver när jag kommer hem, pusspuss!

hemma från skolan

2010-06-07 @ 15:51:55
Nu är jag hemma, eller har varit hemma ett tag men inte orkat skriva. Typ alla lektioner kollade vi på film, ganska roligt faktiskt. Vid halv två stack vi ner till rösjön och badade, fast lilla jag badade inte :$ Det var hur kallt som helst! Nöjde mig med att spela fotboll med grabbsen istället, mycket roligare. och gjorde mål, gaaaaaaaaah :D Haha. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle egentligen ha träffat Johanna, men hon tappade sin mobil så vi kan tyvärr inte träffas, synd faktiskt.. Menmen, får träffa henne någon annan dag.

Nu ska jag gå och hitta på något, som jag inte vet vad. Men jag får väl hitta på något, kanske fixa min fotogrej, fast naajj, har inga foton, elakt. Jag ska sova, Vilken bra idé :D

skriver sen, pöööööööööss

God morgon!

2010-06-07 @ 07:16:48
Morsningkorsning! Idag har det bara chill-lektioner i think. So:n & livskunskapen är i alla fall inställda eftersom vi ska gå och bada i rösjön, eller vad vi nu ska göra. Efter skolan ska jag nog träffa Johanna Nilsson. Länge sen jag träffade henne, aja. Nu måste jag dra och fixa det sista. pussar!


i somras



svar på tal

2010-06-06 @ 20:27:52
Anonym om låg på sängen när jag kom hem..:
as söta, kan du inte visa när du har de på dig i stället, det är mycket lättare att säga vad man tycker då :) <3 vart är det ifrån för affär ?

svar: Jag har ju bilder från idag när jag har på mig den där svarta, men jag kan inte lägga in dom på pappas dator så får försöka låna någons dator i veckan och fixa det :)

Louise om en dag i poolen (y):
Vrf gjorde du och din kille slut ? :(
svar: För att vi ska lära känna varandra bättre.

en dag i poolen (y)

2010-06-06 @ 18:28:16
Direkt när jag kom hem så åt jag bara och sen drog jag hem till Sofia. Dit kom Jenny också så vi badade i Sofias pool, badade, fotade och hade det jätteroligt ! tycker iallafall jag, och det tycker faktiskt jag förtjänade pågrund av en sak. Matchen torskade vi iallafall med 2-0 , förvånade? Nej, inte riktigt. Och astrid fick hjärnskakning pågrund av att en tjej sköt bollen i hennes ansikte.

Nu ska jag snart äta och sen inte göra någonting eftersom jag har sjukt ont i huvudet.
Och kan ju inte lägga upp bilderna, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.
pusspuss.

Hjärnskakning

2010-06-06 @ 15:49:09

jag ska egentligen inte sitta vid datan eftersom jag har fått en lätt hjärnskakning. men jag kommer få ÅNGEST om jag inte skriver. Men det här blir nog det sista inlägget på ett tag iaf.
Michis kommer berätta hur jag fick den och så.

puss / astrid


Michis kommer snart,

2010-06-06 @ 11:01:14

och hämtar mig, sen är det iväg på match. Om ni har lust och ork kan man ju alltid pallra sig till Stora Mossens Ip. hihi^^

juste, tack alla söta som har svarat och gätt lite råd. Förtsätt svara på!
Och glöm inte att det inte är för sent att fråga på frågestunden! den kommer svaras snart, men det tar lite tid bara.

Puss / astrid :)


match

2010-06-06 @ 10:45:23
nu ska vi åka och hämta astrid sen åka vidare till stora mossens ip och möta brommapojkarna. Tror vi kommer förlora, tihi. Vi har en massa 97or med, inte för att det är negativt, det är bara positivt eftersom dom är så bra och det är i 96serien. men skriver när jag kommer hem, pussar.

sooova.

2010-06-05 @ 23:00:34
ska sova, skriver imorgon. byebye!

taking it easy..

2010-06-05 @ 22:11:42

och så får det fortsätta bli ikväll, ska bara ta det lungt och ladda inför matchen imoron..
jag har inge ork för att blogga just nu, slänger in ett inlägg sen.

puss / astrid


sitter i min mjukisdress och tar det lungt


förlåt

2010-06-05 @ 20:50:36
Jag har inte bloggat sen igår, men jag har verkligen inte orkat. Astrid har ju redan berättat vad vi har gjort så jag har inte så mycket att säga, förutom att igår kväll var det extremt roooooligt. Verkligen en lyckad kväll alltså :)
och eftersom jag inte kan ladda upp mina bilder på pappas dator så kan inte jag göra det, så snor sofias. Hon har ju äntligen fått sin systemkamera så hon fotar allt och alla, så tyvärr var inte hon med på något kort "/ eller jo , det var hon, men hon har inte lagt upp dom :) eftersom jag tog hennes kamera och fotade henne, tihi.

Nu ska jag springa till kylskåpet och ta fram jordgubbar och äta med med mjölk och socker, eller ingenting av de, haha. suuuugen :D som ni kanske märker är det en mysig hemmakväll för mig, är extremt trött och har match imorgon samling halv tolv borta, långt borta. så, skriver senare!







Help me?

2010-06-05 @ 20:06:52

Bestämma mig hur jag ska ha min nya klänning som köptes idag! Ni kommer få se tre bilder på hur jag kan ha den. JÄTTE SNÄLLT om ni svarar vilken av dom ni tycker ser finast ut!

Innan jag börjar med det ska jag ta och berätta lite snabbt hur gårdagen dagen såg ut!
Igår fyllde ju Sofia sötisen 15 år! :D så vi firade henne, det var verkligen hur kul och mysigt som helst. Efter vi hade firat henne drog jag och michis hem till mig runt 11. vi satte oss på min altan och bara mös och snacka, super mysigt det med! Vi gick och la oss runt 2 tror jag klockan blev.

Imorse vaknade vi 12.30! asså det är ju helt sanslöst! Vi drog till Sollentuna Centrum en snabbis och köpte min klänning. YAY! :D Där träffade vi en gammal kompis till Michis, trevligt trevligt.
Senare drog vi hem till michis och gissa vad? Jag fick sveriges mensvärk där..:( Så jag somnade på hennes soffa i ca 2 timmar x) Asså snacka om att jag sover idag? Kommer nog inte kunna sova inatt! :O

Nej nej, nu börjar detta bli långt, ska bara slänga in bilderna på klänningen!

1

2

3

 

Snälla snälla hjälp mig sötnosar!

Puss / astrid :)


snart..

2010-06-04 @ 19:17:11
ska jag dra till sofia, eller när hon ringer. ska ringa astrid och julia. sen sover jag hos astrid så vettefan när nästa inlägg kommer. pusspuss!


music

2010-06-04 @ 16:29:09


den här låten ligger vi och lyssnar på. och jag kan inte bestämma mig om den är bra eller inte ;o men helt okej att ligga och lyssna på, tihi. Vad tycker ni? :)


julia my darling

2010-06-04 @ 16:23:49

Jag var faktiskt med på idrotten, vi körde fotboll och massa saker. haha, faktiskt ganska kul för jag gjorde mål hela tiden med Linus, haha. Vad gjorde vi sen? På lunchen fixade jag, Astrid & Julia en överraskning till Sofia :) Efter skolan åkte jag hem och sen kom Julia hit, vi har kollat på ett tvprogram och inte gjort så mycket mer, busat med Emilia och försökt att få till ett videoinlägg. men när vi väl lyckades och försökte få in den på youtube så stod det att det var ett fel och blablabla.

Snart ska vi dra home till min daaaddyyy. Julia ska också dra hem snart, bajs på henne -.-. Men satan vad kul det kommer att bli ikväll alltså, taggad till hundra ! :D

aja, nu ska vi soooooooova en stund. pusspuss


@ so

2010-06-04 @ 10:22:22
verkligen förlåt för i morse, men hade totalt glömt bort att vi hade idrott idag så var tvungen att packa om min väska helt. Blev lite stressigt och var nära på att missa bussen, men jag sprang så jag hann :) haha, stolt eller vad? nja, inte riktigt. På engelskan tittade vi på film, den är faktiskt jättebra :) jaja, ska fortsätta titta på en bild på typ jesus och skriva vad jag ser, booooooooring. sen har vi idrott men vet inte om jag ska vara med. Min fot gör otroligt ont, vet inte varför men kan knappt gå. segt värre. jaja. Efter skolan vet jag inte vad som händer, men senare ikväll ska jag, julia & astrid träffa sofia och fira henne :D

aja, vi syns. pusspuss.


morsningkorsning! :)

2010-06-04 @ 07:28:01
Just nu sitter jag på min säng och gör ingenting. Borstade nyss tänderna och snart är det dax att gå till bussen. Jag är hur trött som helst, vill bara lägga mig i sängen och somna om och sova vidare. Men ickesanicke, måste till skolan! Egentligen tycker jag själv att det är ganska onödigt, eftersom först har jag b-engelska och då ska jag bara typ gå till biblioteket och läsa en lättläst engelskt bok. VISSTFAN VI HAR IDROTT IDAG, WÄÄÄÄÄÄÄÄH. MÅSTE PACKA !!!!
Skriver direkt när jag kan, puss.


tagen för två sek sen

Mysigt!

2010-06-03 @ 22:51:04

hejhej, idag har dagen vart jätte skönt, vi hade svenska först, sen bild sen so. sen slutade jag för vi hade dom sista inställda, jaja. efter skolan gick jag hem, för jag var verkligen skit trött, så jag somnade. sen var jag med sötaste nor. vi gick ner till sportfältet där michis och astrid hade match. jag vet inte om dom vann eller inte. sen stack jag och nor ner till ica, vi köpte is tee, och kolsyrat vatteb, sen blandade vi de. min var god men inte nor's. aja, vi gick ner till rösjön för de var fett skönt vi doppade fötterna och hade de mysigt. jag är hemma nu, och ska sova snart. sofia fyller år imorgon. hon blir byxmyndig!!!!!!!!! haha så jävla kul vi ska, ha fett taggad!!! :D lägger in två eller mer låtar som ni får lyssna på =)


denna låt spelad nor till mig, skit bra låt =)


och den här låten, den är gammal men bra =)


och republic låten=)



en väldigt gammal låt, älskar han slags röst=) chill låt haha så jag jag har väldigt olika smaker på musik =)

 


..

2010-06-03 @ 22:21:07
ska packa ner det sista och sen sova, är hur trött som helst. Imorgon är det fredag, = helg! verkligen tummen upp för det! (y) Imorgon fyller min bebis Sofia byxmyndig & hon får äntligen cykla utan hjälm, tihiiihiihih.. Så jag och brudarna ska fira henne! skojsigtkojsigt :) Menmen, god natt <3


bilder från idag (:

2010-06-03 @ 22:11:06

Kim red på min rygg, och så här slutade det... och sen sjönk vi :)

 


låg på sängen när jag kom hem..

2010-06-03 @ 21:55:31
två nya bikinis! men jag vet inte om jag tycker dom är fina eller inte, that's the problem.. det jag stör mig på är att det lixom är "hotpants".. men, vi får se. Vad tycker ni om dom ? :)



Sur på mig själv -.-

2010-06-03 @ 21:00:56

Asså jag är så jävla pissed på mig själv -.- jag spelade fan hur j***a dåligt som hälst idag! ÅÅÅHHHHHHHHH! sveriges suraste unge som bloggar just nu -.- så eftersom jag är så förbanat irriterad på mig själv ska jag inte blogga och låta det gå över er läsare. Jag skriver senare när jag lungnat ner mig.


Tjenixen!

2010-06-03 @ 20:59:07
Tyvärr så svarade vi aldrig på frågestunden, tycker jag faktiskt är ganska synd. Men Astrid ska kanske sova hos mig imorgon om det gick så då svarar vi säkert. Dagen har gått ovanligt fort, svenska-idrott-lunch sen stack vi till väsjön och skulle titta på blommor & vattendjur, men istället så badade jag, Nor, Jessica & Kim. Efter skolan kom pappa dit med kakor och sen körde han hem mig, så jag packade ner mina matchkläder och sen kom astrid och vi gjorde inte så mycket, snackade. Sen drog vi hem till henne, solade, hoppade i vattenspridaren, gjorde en hemlis tills imorgon och ja. inte så mycket mer.

Vi förlorade tyvärr matchen med 2-0, tycker inte det var rättvist ett dugg. Vi spelade hur jämt som helst, men dom hade sina svagheter. bara för att jag går hårt in med kropp och alla små fjollor flög iväg så skriker dom jävla fitta, jävla hora och skit. Jag stod och asgarvade, tycker det var otroligt omogot gjort. haha, aja! jag tänker inte ändra på hur jag spelar, för jag spelar fotboll. Domaren kom tillochmed fram till mig och sa: Du spelar tufft, men bra. Du ska fortsätta så och strunta i vad dom säger till dig, för du ska inte sluta bara för att dom ber om det. För du kör fotboll.

Aja, någonting sånt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag packa. Har lyckats strecka rumpan, bajs på det. Aja, skriver senare!

HELA KAMERAN ÄR FULL MED BILDER SOM NI FÅR SEN!

god morgon!

2010-06-03 @ 08:53:38
Min buss går om tjugo minuter och jag måste gå om ca tio. så det här får bli snabbt! God morgon, har alla sovit gott? :) Det har jag, tills min syster kom in i mitt rum och tog mina örhängen som inte var okej. jaja, måste faktiskt fixa det sista. Efter skolan drar jag nog direkt hem, packar och sånt och sen kanske om jag hinner åker jag till Astrid, men det beror på. Har ju samling tio i sex så kanske inte ens hinner, men vi får hoppas på det bästa.
pusspuss!


idag blir det min systers vad man nu ska kalla det, och ett par beiga shorts.
och en gullig fläta i håret, tihi.

Snabb inlägg

2010-06-03 @ 08:33:09

Hinner inte skriva så mycket mer än Godmoron idag! har ganska brottom så ni får nöja er med ett litet inlägg nu, så får ni ett längre senare! ÅH, en sak till! Vilket underbart väder säger jag bara!

Puss / astrid :)

Satsar på sommrigt idag :D


Gratts filippo!

2010-06-02 @ 23:41:19

shaba, kom hem för en stund sen. lyssnar på musik och så, jag ska gå lägga mig efter inlägget =) aja, hade de skit trevligt (igen) hos, mina tremänningar. Och dom är ju sånna här sköna itialenare(stavning?) också, så dom är ju itne ett dugg, blyga utan dom bara tja! hur mår du? skit trevliga verkligen. även om vi har vart där så många gånger, och känner hela bunten. så är det endå stelt i början för mig.

 men nu var de två nya snubbar där som var fett härliga. mina tremännigar bor ju i ett skit stort hus. så dom har lite bortskämda bratz kompisar. som är fett härliga. vi åt värsta goda itialenska(stavning?) maten, så gott varje gång. tack nana och elfanso! och så har vi liv och viking. tjejen heter liv. jaja hon är så jävla härlig. hon är verkligen skit rolig och hon är typ bara 10 haha så kul. aja och hon kan  låta som typ alla slags  djur. hon kan låta som en björn, lejon, säl, delfin och m.m.

 sen vissade jag att jag kunde kolla ett öga in ochh ett ut på båda sidorna och darra på ögonen. och sätta foten bakom huvudet. sen så visade en trevlig kvinna där  att man skulle göra en cirkel med högra foten medurs. och medans göra en sexa i luften med höger hand, testa! skit svårt verkligen. aja sen spelade vi lite fotboll hoppade stutsmatta och sånt kul. jaja ni skulle ha vart där så jävla kul och trevligt. och juste de var min ena tremänning filippo som fyllde år =)


haha kolla vad jag kan!

och med andra!XD

och den sista bilde god natt!


god natt!

2010-06-02 @ 22:41:22
Nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Börjar tjugo över nio imorgon har har läsning, boooring. sen idrott. Härligt att min mattelärare flyttar fram mattelektionen en timma eftersom vi ska ut och kolla i naturer på matten och no:n, så slutar tidigare! Naaaaaaaaaaaaajs. Imorgon efter skolan drar jag nog hem till Astrid på en gång så att vi kan svara på frågestunden, sen spelar vi ju match. aja, måste sticka. vi hörs, pusspuss!


gått en runda..

2010-06-02 @ 22:27:04
Behövde tänka klart alla tankar så gick en runda med min söta äckliga vove. Vi gick ner till berget och kollade på den fina solnedgången, hela vattnet var lila. tihi! Jättemysigt faktiskt, fast en person saknades... jaja! Var ute i ca 40 min, sen direkt när jag kom hem så duschade jag. Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och överförde alla bilder från kameran till datorn nyss, så tänkte lägga upp några stycken. se och njut!








vann med 1-0

2010-06-02 @ 22:23:00

Har verkligen inte haft tid för en dator idag. I AM SO SORRY!

Jag kom hem från skolan idag med ångest över en läxa jag inte gjort, och duktig som jag är så lägger jag mig i sofan för att göra den.. men istället somnade jag i ca 1 timme. Sen var det dags för match, den vann vi med 1-0 ! Hur skönt som helst, eftersom vi behövde vinna den!
Imoron är det änu en match.. PUH! men brinner man för något ska man ju självklart satsa!
nu börjar detta bli långt och trist. har ingen hjätna att tänka med today "/

Puss / astrid :)

 
så ser man ut utan smink! jag vet HEMSK!


Kelly Clarkson-Breakaway

2010-06-02 @ 20:34:21
Det är seriöst min nya favoritlåt, på ett ungefär iallafall. har totalt fasnat för den alltså, ni anar inte. haha !  :)
Skoldagen gick seeeeeeeeeegt. usch för onsdagar! På lunchrasten låg jag och Julia bebis och solade hela tiden, jättemysigt faktiskt och färg har lilla jag fått :) Sen efter skolan drog jag och julia till bussen och mötte sofia, sen drog vi hem till henne åt lite och sen vidare hem till julia och sen vidare ner till sportfältet. Där snackade vi en massa och solade och sen kom min älskling Lukas ner eftersom han skulle träna, så var lite med honom.
När han hade dragit hoppade jag och julia runt i "vattenspridaren" , haha. Fick genomskiljning tröja, inte bra inte bra... haha! Efter en stund drog vi alla hem iaf..

Sen dess har jag inte gjort så mycket, råkade somna, kollat tv, bara tagit det lugnt. Är hur trött som helst, usch alltså. jaja, måste upp och ta ett litet snack med mamsen, pusspuss!

lägger in bilder när jag kommer tillbaka!


har no..

2010-06-02 @ 09:59:36
sitter på no-lektionen och fick reda på en sak nyss.. jag vet vart blommornas kön ligger :O Och jag fick reda på att pollen är spermier, vi andas in det? Och det finns blommor som parar sig själva, tillexempel maskrosor :o Det visste ni inte va ?^^ inte jag heller, förens nu, tihi...

jaja, nu ska jag hitta på någonting annat. pusspuss!


orkar inte gå till skolan.

2010-06-02 @ 07:33:05

Jag orkar verkligen inte gå till skolan! Har inge ork för det idag -.- Jag satte upp mitt hår i en bulle och slängde på mig något bara. Så jag ska ha en slappis dag idag!
Efter skolan skulle jag ha shoppat med Kristin, men jag blev kallad till div 2 match med f95, så jag kunde inte tacka nej till det. Förlåt Kristin!


Slappis dag, here i come!


God morgon (:

2010-06-02 @ 07:28:46
Vilken seg morgon! Jag vill bara slänga mig i sängen och soooova, är så fruktansvärt trött. Även fast jag råkade sova längre så blev jag ändå klar kvart över, vilket betyder att det tog en halv timma för mig att fixa mig & äta frukost today, tihi. Det nya rekordet kanske? :) haha, najjj. Jag hatar onsdag, verkligen h-a-t-a-r. Först b-engelska, no, matte, engelska, lunch, mentorstid, svenska. Egentligen har vi rytmik efter svenskan men den är slut, alltså vi skulle bara ha det typ sju gånger.

Klädvalet idag fick bli ett par svarta shorts, en t-shirt med tryck och min farfars gamla tröja. Den ser inte så bra ut men det är hur skön som helst, så pallar inte bry mig. Plus att jag kommer nog ta av den och sätta på mig en jacka, eller bara gå med t-shirt sen. Fast just nu sitter jag och fryser.

Aja, efter skolan ska jag nog bara hem och plugga matte och sova, eller hitta på någonting annat, jag vet inte. vi får helt enkelt se vad som händer :)

pusspuss!




tröööööööööööööööööööööööött

2010-06-01 @ 22:51:39
sov gott!


Ny duschad...

2010-06-01 @ 22:44:20

och klar! Det var as jobbigt att träna idag eftersom jag varit sjuk så länge. Fick ju knappast nån luft! jaja, jag överlevde iaf.
Jag är verkligen inte trött ikväll, så ska försöka få rasmus messa med mig ett tag. J
jaja, ska lägga huvet på kudden nu.

Puss / astrid :)


Student Fest nästa.

2010-06-01 @ 16:06:59

Nu är jag färdig fixad och redo att åka mot täby! Ska bli super kul.. hihi^^

Tack för jag fick låna klänningen michis! Underbart fin! :D

 
och

Ser jag okej ut? :)


sitter hos cp:t.

2010-06-01 @ 15:28:05
Hon tror att hon äger mig bara för att hon har slickat på mig, hon är så äääääckligt. :S Jaja, bara satt ni vet så är jag hos Monica, och det är hon som är cp:t och det är hon som har slickat på mig, haha. På lunchen today drog jag, Jessica, Kim & Nor till sollentuna centrum och kollade runt och jag & nor köpte glass. MUUUUMS! Slutade en timma tidigare today så drog hem till monica på direkten. Vi ska typ nu dra tillbaka till min skola och möta upp cissi sen dra någonstans och ha roligt. Nu kommer monica in och säger att hon har skaffat kuk.. ehm, hon är inte normal bara satt ni vet! Ikväll har jag träning halv åtta - halv tio så kommer förmodligen inte att skriva mer idag.
jajaja, känner att det här börjar bli tråkigt. Vi hörs!



Sitter med farmor

2010-06-01 @ 14:41:06
hihi^^ bloggar och umgås med farmor just nu. Riktigt roligt och mysigt.
Jag älskar verkligen tisdagar, börjar nio och slutar halv 2. UNDERBART!
Snart ska jag iväg på student fest. Ska faktist bli riktigt kul!
jaja, nu ska jag gå ut och sätta mig med läxboken och försöka göra lite iaf..

Puss / astrid :)

RSS 2.0