blame it on the pop

2010-06-30 @ 16:53:37

michis kommer hem kl 6 typ idag, så ska hon säkert blogga och då ska jag vara med henne, chill va? =) jaja jag har jobbat färdigt nu. och ja vi fick inte in en häst, eller iaf inte jag men sara klara de. haha den sparng bara ifrån mig dumma häst :P jaja nu ska jag te en glass sen ska jag äta =) kollar ni på vm som går nu på tv? =) de gör jag haha=) jag hejar på brasilien om nu undrar =) nu lyssnar jag på musik och så. haha märker att statestiken går ner när jag bloggar haha. gör säkert något fel. michis gör rätt haha. säg vad jag ska göra och förbättra mig på =)

 jag vet ett tips jag kan ge er(bara till blondiner dock) om man precis blekt håret(som jag) då ska ni göra typ hårinpacking varje dag, blir faktiskt bra. och sen om ni inte får bleka de mer(efter som håret kan gå av) och vill ha blondare, så ska ni vara mycket i solen. sen kan ni faktiskt ha citron i hela håret. och ligga ute i solen då blir de också ljusare.

 men gör inte de om håret är skadat eller om de kan gå av för de vill ju ingen =) sen för ansiktet så ska man ta ett ägg och bara spara de vita. sen ska man smörja in de i ansiktet. låta de sitta ett tag tills de blir stelt. sen tar man bort de med vatten. de blir skit lent då =)

 och sen ska ni vara ute mer i solen för att få bort finnar också=) och sen ska jag säga kläm ALDRIG omogna finnar, för då får man sår efter åt. sen skarapar man bort skorporna seen blöder de bara mer så gör aldrig de. men ni kan annars ta en skrubbhandske om ni vill verkligen vill ha bort dom:)


sen tjejer så måste ni skaffa en sportbehå om ni inte har en, skönt att bara gå med den och mjukisar hemma. och så blir de inte lika jobbigt att ha vanlig behå när man joggar eller tränar =)


Kommentarer

Skriv här sötnos:

Namn:
Kommer du tillbaka? :)

E-postadress: (visas bara för mig)

Har du blogg? :)

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0