Ur usel update

2010-05-31 @ 22:22:41
Japp som sagt, har inte alls varit duktig på att skriva idag "/ skäms på mig.. jaja, idag har det varit en ganska skön och lungn dag. Hann träffa Ralle en stund vilket var så bra eftersom jag saknat honom så mycke, men vi hann bara träffas en kortis :( ÅH JAG ÄLSKAR DIG GUBBEN!
Imoron är det matte prov -.- snark, kommer nog inte gå så bra.. men man får alltid hoppas på det bästa.
Nu är det så att sängen väntar på mig..

Puss / astrid :)

huvudvärk..

2010-05-31 @ 21:38:47
Efter skolan drog jag och Julia till Sofias skola och mötte upp Sofia, Rebecka och nån snubbe som jag inte kommer ihåg namnet på. Sen gick vi till tåget och snubben och julia gick av i sollentuna och vi andra fortsatta mot stan. Vi gick och kollade i olika affärer sen drog Rebecka och jag & sofia drog till donken och köpte en glass och sen drog vi hem till mig. Vi var barnvakter en liten stund och sen åt vi pannkakor. Efter det drog vi till sollentuna centrum och kollade runt lite, efter en stund tog sofia tåget och jag bussen och monica hoppade på. Vi drog till edsberg och träffade Sanna och sen drog vi till vallen och träffade Astrid. Sen åkte vi alla hem och jag kom hem för kanske en halv timma sen, haha. Kortfattat, i know.

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på lite musik, och har ont i huvudet. Har haft det hela dagen, hur jobbigt som helst. Borde gå och lägga mig snart, är så fruktansvärt trött, ni anar inte.

slänger in en inte så fin bild.. tihi.

Sofia<3

2010-05-31 @ 13:21:50

okej, eftersom jag har koden till den här bloggen, så kanske jag lägger in ett inlägg då och då, så ni vet. jaja men efter skolan, ska, jag åka till häggvik för att träffa sofia, och några i hennes klass, roliga typer, aja, men ska dra nu =)


från förra året =)

förra året

hihi

idag, haha anton vill inte va med hihi


@ b-engelska

2010-05-31 @ 09:34:49
Har b-engelska och det är hur tråkigt som helst. är klar så funderar på att gå till biblan eftersom Julia smsade mig att jag skulle göra det så ska ta och gå dit. efter skolan ska jag förmodligen till stan med Sofia, eller jag vet inte.
vi hörs sen, pusspuss.

sängen väntar!

2010-05-30 @ 22:36:53
nu ska jag fixa så att jag kan sova, god natt!


'Om du var i liv skulle du vara stolt över mig'

2010-05-30 @ 22:02:26


bilder

2010-05-30 @ 21:58:44








från vänster. Marus, Min kusin Rasmus, min syssling Robban och min brorsa Sebbe.




Mina två kusiner Linn och Saithong :)





Min kusin Dennis och min lillasyster (:



Inte så många men några stycken iallafall!
se och njut..


Michis is gone

2010-05-30 @ 20:06:04

Efter en helt sjukt underbar helg på hennes land har vi nu skiljts åt, (michis drog till bussen precis.)  Ne, det är faktist inte så hemskt som det låter. haha, vi ses ju imoron igen!
Tack så jätte mycket Julia för att du varit så duktig och snäll på att gästblogga! Hoppas alla tyckte det var kul också! :)
Men nu är det så att jág verkligen MÅSTE läsa i en bok som vi läser i klassen.. altså läsläxa -.-

Puss / astrid :)


känner ni fortfarande igen mig? ;)


åh va det är skönt åh va naken dingla med snabeln åh vifta med baken...

2010-05-30 @ 19:47:19

Sitter hos Astrid och lyssnar på våran nya favorit låt! Min buss går om ca en kvart så ja. Vi drog hem till Lukas och gjorde inte så mycket, låg på studsmattan och snackade och hade det mysigt. Sen gick vi hem och Astrids föräldrar hade köpt pizza så vi har ätit oss tjocka igen. Kommer hem ca tjugo i nio och så kan jag logga in på datorn och lägga in alla bilder och skriva om våran helg. Om jag inte måste städa mitt rum som jag förmodligen måste eftersom jag slängde ut hela min gardurob i fredag, tihi!

Slänger in en video och våran låt. Kolla på hela, han dansar fett sexigt ! eller inte...


Hemma !

2010-05-30 @ 15:28:40

Nu är vi hemma igen och gud vilken helg! Den har varit helt otroligt, seriöst. Så himla rolig ni anar inte! :) Måste bara säga Tack till våran älskling Julia som har hållt er uppdaterade! Och den där videon du har gjort, vi älskar dig gumman <3

Just nu är vi hemma hos Astrid och hon är i duschen, snart är det min tur och sen kommer Lukas och kanske Ralle. Vi har tagit hur många bilder som helst, så jag lägger upp dom när jag kommer hem och då skriver jag också vad vi har gjort för det orkar jag inte just nu.
pusspuss!


nu ska jag gå

2010-05-30 @ 14:37:43

god morgon haha, vaknade för några minuter sen. jag ska nu till lollo, och jag vte inte vad vi ska göra. har inte vart mmed henne på lnge så de ska bli kul. aja de är mors dag idag tror jag, hihi och jag grattade aldrig mamma, jag var för trött sen igår. med videon. aja men nu ska jag gå pusspuss


haha


Guuuuuuud! vad alla var snälla!

2010-05-30 @ 03:35:24

okej, nu är jag hemma dåra, hade de jätte mysigt, förutom skräckfilmen, den var inte kul, vi kollade på fredag den 13. jaja. har inte fått något sms från michis eller astrid, då ligger säkert och sover nu så jag messar då inte. hihi. men jag är fett skriv sugen. och kvällen började lite konstigt, jag var ju dock lite blyg, hihih men sen hade vi skit kul.

 haha sofia skrev nyss till mig: collide-howie day. nånting. haha jag ba: bra film!. haha hon ba de är en låt haha, jag visste att de var en låt orkade bara inte lyssna på den-.- men men nu lyssnar jag på musik chattar med sofia och har de lite socialt. imorgon är det söndag. vet inte vad jag ska göra då. gör väll något trevligt =)

 jaja men jag vill lägga in fett mycket bilder sen vill jag lägga in video inlägget jag skulle lägga in, haha gjorde fett mycket fail saker, blev skit irreterad, för jag blinkar hur sakta som helst. haha slow tix. aja men nu vart de tråkigt.




gjorde en vidoe ist, hihi tog skit lång tid att göra den, tog typ två timmar hahah =)


Videoinlägg

2010-05-29 @ 20:58:41

jag tänkte göra ett videoinlägg, men de blev aldrig av haha tog för lång tid... men men nu är jag iaf klar, och sofia har inte kommit än-.- jga ,åste ta bussen, nu så jag hinner inte skriva, puss puss


Dåligt luktsinne för humor:D?

2010-05-29 @ 13:25:24

hej igen, haha nu ska jag lägga in massor av bilder och jag ska berätta mer om vad jag ska gör idag. idag ska jag vara med sofia igen :D så vi ska till en av hennes klasskompis, och ha myskväll och så mysigt=) sen då typ snart ska jag till bia. sen ska jag duscha och göra mig klar för i kväll. nu då ska jag lägga in massor av bilder kul kul :)


haha mmichis och jag förra året=)

när vi åt kebabpizza för inte så länge sen.

haha så här rött hår hade jag förut, de vart lite fel :S

och en avslutningsbild på mig, hahah jag vet att jag skrev massor med bilder, men jag trodde jag hade mer-.-


Glömde en till sak alltså numero uno

2010-05-28 @ 23:38:40

hej igen, precis när jag vart klar med numero dos inlägg, så fick jag sms av Michis och dom hade. åkt fyrhjuling, the usual stuff we to there. klippt gräset med den stora gräsklipparen, den är så jävla kul haha. bakat FYRA kladdkakor(sjuka människor) dom hade vart med cina och ANNIKA min typ bästis! nej drev men nu vill jag också dit:( och vart med pappa och hälsat på hästarna, dom är så söta jag lovar:)


Här är dom gulliga hästarna dom var med idag:)


Glömde två saker!

2010-05-28 @ 23:26:07

okej, den första var vad jag gör just nu, sofia kommer sova här hos mig och vi kommer ha lite myskväll med chips och så:) och sen så undrade ni om svaren på frågestunden. jag har för mig att Michis sa efter helgen. på den veckan iaf, så jag säger de bara en gång till efter helgen på den veckan någon gång kommer Astrid och Michis svara på frågorna=) och de blir en tredje grej=) vill ni att jag ska lägga in bilder på min vardag och så, och lite bilder på Astrid och Michis. eller ska jag bara skriva?=)


Vilken kväll!

2010-05-28 @ 23:09:45

Hejsan allihop vilka nu som läser. jag Julia ska gästblogga hela helgen tills Michis och Astrid kommer tillbaka. kul va!? nej jag vet. men idag har jag<-------(julia) haft rösjön runt-.- inte kul... jaja men jag var tvungen att avbryta för jag fick ont, hihih. så jag var med Astrid som heller inte va med:) väldigt kul. Axel vann igen. lite tråkigt tycker jag för han är ju så duktig:D

 jaja, men sen efter de gick jag hem. och somnade i soffan. vakande sen typ vid 6. och då åt jag kycklig gott gott! sen så ringde jag till sofia, och vii drog till vallen. och de var massa folk där, lollo agapi nellie rebecka, frida malin, beijer veigas, ralle lukas, jörnåker, oscar, ludde, albin, linnea jannica, mathias, emma, linda och några flera. aja vi hade de kul och så hihih.

 sen gick jag och sofia till malla då kom bussen. sen kör inte bussen, till edsbergs centrum utan han kör mot flintlåsvägen-.- sofia som har haft en dålig dag, går fram till busschaffören och skäller ut honom och så. sen så backar han och han har ju skit lång buss, så vi typ åker in i grejer.

 sen så när han har kommit därifrån. så säger han i högtalaren: bortskämda unge tvätta munnen man pratar inte så till en busschafför visa respekt. och de är så kul för den här gubben, är ju turk, så alla garvade på bussen. haha visst om jag var honom skulle jag också ha gjort så. men visade han respekt när han spottade ut fula ord? nej, så vi jiddrar med busschafförer.

 men men jag ringdde michis för en stund sen och hon sa att hon inte kunde prata för dom gjorde någon lek, hahah bus unngar:P


för alla busschafförer där ute!


Rösjön runt är slut !

2010-05-28 @ 14:19:41

Det är verkligen hur skönt som helst att den är över nu, gasch så onödigt och tråkigt att springa 7,3 km. Jag var i vilket fall inte med i år.. men jag klagar ändå. Se alla springa och typ dö var ju lixom jobbigt.
Efter allt slutade så drog jag och kristin hem och gjorde i ordning en mumsig GREKISK SALLAD! känner mig så otroligt nyttig nu.  nej nej, skojar bara.. men gud vad jag ÄLSKAR sallad ^^
Snart kommer Ralle älskling hit, jag måste ju verkligen hinna träffa honom innan jag och michis drar och har det absolut bäst i norrtäje!
Ring och messa gärna mycket ;)

Nu måste jag nog börja ta och packa lite smått..

Puss / astrid :)

 

mums!


SISTA INLÄGGET!

2010-05-28 @ 13:56:25
Lägger upp alla bilder på söndag, orkar faktiskt inte göra det nu. Måste gå och packa och sånt. Skriver igen på söndag när jag kommer hem! Ha det bra hörrni, för det kommer jag att ha..

jag åh Kim igår :D

Astrid <3 Michis

2010-05-28 @ 13:54:25

 


hoooome

2010-05-28 @ 13:51:09
Jag är så proffsig, jag gick med Cissi, Jan & jocke, fast mest med jocke, tahahhaa för vi kom före cissi och jan :D har varit hemma en stund nu och har faktiskt lagt över alla bilder på datorn nu! Så tänkte lägga upp dom .. Har iallafall fixat en som gästbloggar medans vi är borta och det är Julia min älskling!
pusspuss


rösjön runt.

2010-05-28 @ 09:33:13
wäääh, jag vill inte gå till skolan! Det är rösjön-runt vilket inte är roligt någonstans. Ska jogga med Jonte & Julia, typ 7 km eller vad det var. puuuuuhh... Fast det positiva är att jag slutar halv ett :) Då ska jag i alla fall hem och sen ska jag träffa Lukas i think. Har träning halv fem - halv sex och sen drar jag till landet med astrid :D Eftersom det är fest imorgon så blir det hur mycket roligt folk som helst, höhö gissa varför.. Jaja, vi kommer i alla fall hem på söndag så det blir inga inlägg över helgen, eller vänta, kan fråga om någon vill gästblogga. tihi!
jaja, måste fixa det sista innan bussen går.
Kanske skriver sen, kyssar!

hahahhhaha, jag och min kompis med hennes hästar 04 xD

träning

2010-05-27 @ 18:02:25
Efter skolan today gick jag till sportfältet och träffade Lukas fast sen skulle han träna så jag drog hem. Har käkat en macka och ska snart gå ner till bussen och åka tillbaka till sportfältet för att träna. Hoppas det går lika bra som igår, tihi. Efter träningen som slutar halv nio har jag nog ingen tid alls till att blogga. Ska packa mina väskor, käka middag, duscha och städa mitt rum -.- Så, jag skriver imorgon bitti eftersom jag börjar klockan tio! och slutar jag runt tolv- halv ett.

jaja, nu vet ni iallafall! pusspuss


slänger in en bild på min lilla hund (:

Pasta = mums?

2010-05-27 @ 17:33:27

Jag har precis ätit middag, och kan ni gissa vad jag åt.. jo pasta x) Det är så gott. I Love it!
Jag får i vilket fall inte träna idag, så kunde stoppa i mig ovanligt mycket mat idag.. usch usch, det är verkligen inte bra. Jag vill verkligen träna. Men jag måste bli frisk, har ju varit förkyld i 2 VECKOR nu -.-
Men jag ska nog åka och kolla på i vilket fall som helst !


Puss / astrid :)


GRATTIS ÄLSKLING <3

2010-05-27 @ 10:04:38



sovmorgon..

2010-05-27 @ 10:03:09
Jag hann inte skriva igår efter skolan, var aldrig hemma. Först kom pappa åh hämtade mig i skolan och vi drog till stinsen och köpte ett par underbyxor eller vad man ska kalla dom till mig. Sen drog vi hem och efter ett tag kom Astrid, vi käkade middag, jag bytte om och sen drog vi till bussen och vidare till sportfältet. Där spelade vi match och vi förlorade tyvärr med 3-1 , osis. Nej men jaja. Jag fick iallafall jättemycket beröm av våra tränare :D haha, och klantiga jag fick bollen på näsan så började blöda näsblod så var tvungen att gå av de sista fem minuterna :(
Efter matchen stannade jag kvar med några stycken men alla drog vid nio så var kvar med Lukas, fast vi drog till bussen typ direkt.

Idag fick jag sovmorgon så börjar inte förens tjugo i elva :) Fast sovmorgon kan jag ju inte direkt kalla det eftersom Lukas började ringa mig redan vid åtta -.- jaja, ska gå och borsta tänderna nu och fixa lite. Bussen går inte förens 26!


Hämta kikkis..

2010-05-27 @ 08:47:24

innan skolan idag, vi har nämligen stora eng projekt som måste tas till skolan utan att gå sönder.. Så mamma erbjöd sig att sjutsa oss. Snällt! Jag har iaf sovit hur gott som helst inatt, känner mig faktist inte alls sliten eller så. Är helt utvilad. Idag kanske jag ska försöka träffa Rasmus en stund, han har ju varit sjuk i 2 dagar nu.. Och jag var ju också sjuk ett tag där. Jaja, vi får helt enkelt se hur det blir.
Nu ska jag ta och fixa det sista, taha^^

Puss / astrid :)

så här ser jag ut idag,

bjuder på den ^^


svar på tal :)

2010-05-26 @ 13:42:27

När kommer ni svara på frågorna till frågestunden?

SVAR: det får bli nångång nästa vecka. Så fortsätt fråga på bara. Ingen fråga är för dum :)


sitter i skolan

2010-05-26 @ 13:18:51

just nu sitter jag i skolan och jobbar med bibeln -.- men med anders är ju allt kul x) Höhö, ne skojar bara. Efter skolan ska jag ta en spruta, usch hatar verkligen att ta sprutor. Tänk om man dör lixom? Nej nu börjar detta bli väldigt oseriöst.. hehe

puss /astrid :)


Adam Tensta!

2010-05-26 @ 13:00:45
Just nu sitter jag i skolan, i korridoren idag igen, haha. Ramlade i trappan när vi gick upp, varför lyckas jag alltid? Dagen har iallafall varit helt okej. Började med sovmorgon så började tio över nio. Sen hade jag mattelektion till tio över elva, med en rast på tio minuter. och nej, jag klarade det inte. det var hur hemskt som helst, slutade med att jag satt och spelade mobilspel med Kim, taha.

Juste, Adam Tensta var i min skolan när jag hade lunch, coolt va? haha, nej inte ett dugg. x) Har mentorstid & svenska sen slutar jag, och då ska jag åka och handla i stinsen med pappa och sen drar jag hem och då kommer astrid nångång och äter hos mig sen ska vi dra på match. Så kommer nog förmodligen inte bli några mer inlägg förens ikväll, eller jag vettefan. Aja !

nu ska jag försöka vara social, Pusspuss!


Trött?

2010-05-25 @ 22:43:25

Jag kan inte bestämma mig om jag är trött eller inte. Jag är egentligen inte alls trött, har ju sovit hela dagen. Men jag tror nog att det får bli sängen nu, vill vara pigg imoron.

natti natti

puss / astrid :)


Astrid är sjukling.

2010-05-25 @ 20:54:10



Som sagt har jag varit hemma från skolan idag, har nämligen varit sjuk. Drärför jag inte har skrivit så mycket, jag har mäst sovit. Men nu skriver jag! Michis har ju iaf skrivit en hel del idag, så hoppas det duger. ^^ Just nu sitter jag och snackar med min älskade Rasmus.. haha, han är lite små tokig.. ^^

Just det, jag fattar fan inte varför du ska lacka sönder på mig när jag inte har gjort ett jävla skit. Det var fan inte jag som gjorde något, så du kanske inte ska anklaga människor som inte har gjort nåt före du är säker :S Gaah, hatar verkligen dig. Ditt äckel!
(fråga inte vem det är till, för ni kommer inte få ett svar)


Nu ska jag nog ta och dricka en kopp te, jag har ont i min hals.

Pussi / astrid :)


 


inställd b-engelska tomorrow !

2010-05-25 @ 15:30:30
Min b-engelska lärare är faktiskt jättesmart, hon har allas nummer, alltså dom som går i min b-engelskagrupps. Så fick nyss ett sms där det stod att lektionen var inställd imorgon! så jag börjar kvart över nio tror jag istället för åtta, jiiihooo. Glad, jag vet. sovmorgon älskar jag ju, som ni kanske vet.

Typ direkt efter att jag skrev senaste inlägget blev det slagsmål i klassen mellan två grabbar. Jag hatar slagsmål så jag stod och gömde mig bakom Nor, fast blev nästan träffad med en målarflaska. Skulle ju egentligen ha träffat Lukas efter skolan men han skulle plugga matte och fick inte träffa mig.. wäääh.. Men sofia är påväg hit och kommer när som helst ! :D Ska försöka plugga matte, men det kommer säkert inte gå eftersom flumfian då är här.

skriver sen!


från i vintras. älskar dig gumman!

bildlektion

2010-05-25 @ 13:41:05

yeah, jag är kladdig i facet. Nor gjorde en mask på mig , så är alldelse lerig eller vafan det nu var.
Fast har faktiskt tvättat mig, duktig som jag är så det är iallafall borta. Den är jättesexig ! Nästa gång ska jag måla den, rawr.

jaja, jag och Nor retar upp oss själva
 på att läraren kommer komma, så måste sluta.
pusspuss!


@ skolan

2010-05-25 @ 12:58:14
Just nu sitter jag i skolan på en bänk vid mina skåp tillsammans med jobbiga Linus och söta Nor. Jag får inte göra någonting utan att han tittar på min dator, såååååååååååå irreterande. Han kan seriöst trycka upp någonting, tihi! Vi har snart bild, eller fem över. Äntligen satte flyttade han på sig, haha. Jag är sur, har slarvat bort mitt planning sheet till engelskan, och jag måste ha det, hur lyckad får man vara?
Jaja, nu ska jag dra till bilden eftersom det är i ett annat hus, bajs.
skriver sen, pusssss



1 vecka med älsklingen idag <3

2010-05-25 @ 08:37:50
Igår fick jag inte låna datorn igen för pappa, så jag kunde inte skriva mer.
wääääh, tjugo minuter kvar och jag har inte gjort ett piss. kanske måste skynda mig lite?
Idag efter skolan ska jag nog vara med Lukas och sen har jag träning halv åtta-halv tio :)
jaja, skriver sen.
pusspuss


precis badat..

2010-05-24 @ 20:05:32
Sitter här med en bulle på huvudet och känner mig otroligt seg. Har precis badat men smarta jag råkade somna, inte så bra. Vaknade av att pappa ropade på mig, tihi. Tänkte ha en " ta hand om mig kväll " eller vad man ska kalla det, ska iallafall måla mina naglar!! Och självklart plugga matte... men jag kommer bara skjuta upp det , jaja. Måste verkligen göra det, bajs. Min lillebror håller på att fixa smoothie så snart ska jag dricka det också, tihi.


hahahha, asg.. Bild från förra ordet x)

hemma igen

2010-05-24 @ 19:08:27
Nu är jag hemma igen efter en lång dag, tihi. Fast den har faktiskt varit ganska rolig. Skolan gick väll helt okej, ska väll inte klaga även om man verkligen vill det, haha, hoppas ni fattar. Efter skolan kom Lukas till min skola och vi satt åh väntade på Julia, så kom hon och vi gick till vaxmora hem till Beijer. Där var också någon Gustav. Först var vi bara hemma hos honom sen drog vi ut till någon lekpark. Beijer är dum, han kastade coola på mig! wäääh.

Nu har jag precis käkat och kanske åker till sportfältet och träffar Julia och tittar på Lukas träning, men vet helt ärlligt inte om jag pallar. Har matteprov på torsdag som jag måste klara, jag vet, högpress på mig själv men jag hatar omprov. Så det gäller väl att plugga ordentligt.. hmm...

Jaja, fortfarande inga bilder och min kamera har typ över 100 bilder som jag inte kan lägga in , tummen upp (y)
Aja, hejdå!


bildbrist

@ ralles

2010-05-24 @ 17:58:10
KaninKaninKaninKanin / ralle
haha, har ingen aning om vad det där var, men men.. hihi^^ Idag har nog varit en av dom trögaste dagarna på hela månaden. Dom ända positiva sakerna som hände var väll att jag fick en glass av Simon och såklart att jag är med min älskling :) Han ska typ träna kl 20.00 så vi får se om jag hänger med eller drar hem.
Hur har eran dag varit?
förlåt, bild brist

Puss / astrid

Macka och yoggi..

2010-05-24 @ 06:49:23

sitter jag just nu och äter framför datorn. jag mår fortfarande piss, men ska försöka ta mig till skolan iaf. VIll ju nämligen kunna träffa Ralle efterskolan.. Älskar dig gubben<3 får väll se vad vi hittar på, men kommer nog inte blogga undertiden. Nu ska jag nog gå och kolla lite på tv med min älsade syster.

Puss / astrid :)

 

Jag och Ralle :)


Ska läsa sen sova

2010-05-23 @ 21:03:50

Har en läs läxa som MÅSTE göras, så jag ska ta hand om den nu. Efter det är det sova på engång. Jag mår inte bra överhuvud taget..

Puss / astrid


3-1

2010-05-23 @ 20:59:46
Vi vann matchen med 3-1. Skönt att vi fick i ordning på spelet i andra halvlek. behövdes verkligen ! Vad har jag gjort efter matchen? Jo, jag har duschat, käkat och kollat på film med min lillebrorsa. Nu måste jag lämna datorn eftersom pappa ska fixa med sitt jobbgrejs, så det här blir sista inlägget för dagen. Imorgon slutar jag kvart i fyra och ska vara med min älskling, så skriver så fort som möjligt.
Vi hörs, pusspuss!

fuck va tråkigt utan bilder, men stå ut!

FRÅGESTUND :)

2010-05-23 @ 15:05:47

Det var ett tag sen vi hade en frågestund och ni läsare har säkert en hel del att fråga. Så nu har ni fått chansen att fråga precis vad ni vill. Ingen fårga är för dum! :) Svar på era frågar blir väll kaske nån gång nästa vecka i ett inlägg. Så det är bara att börja fråga på!


ingen matlust

2010-05-23 @ 15:04:54
Jag har ingen matlust överhuvudtaget, gasch. Jag som behöver äta, sur jag blir.
Idag har jag inte gjort någonting känns det som, har pluggat matte , fast inte så mycket. Det slutade med att jag la mig i sängen och somnade nästan. Jenny kommer och hämtar mig vid kvart i fyra, så tänkte ta och börja fixa mig lååångsamt nu. Skriver efter matchen, puss på nosen.

Dålig update

2010-05-23 @ 14:49:25

från min sida. Men igår sov Sofia älsklingen hos mig och vi satt verkligen inte vid nån dator. Efter michis och julia hade lämnat oss igår kväll (snyft) tog sofia och jag ett par filtar,ljus och en kopp te var och satte ute på terasen i ungefär 4 timmar och snackade. Det var verkligen hur mysigt som helst.
Jag, kom iaf precis hem edsbacka, vi firade min farmors födelsedag eftersom hon fyllde 75 år. Det var verkligen mysigt mysigt.
Det är iaf match idag, samling kl 16.00 på sportfältet, och jag är hur taggad som helst. Hoppas bara inte den blir inställd på grund av skit vädret.. "/

Här kommer iaf lite/många bilder från en obeskrivligt mysig kväll igår :)








Där fick nu liten smakbit av hur mysigt vi hade med musik, mat och snack igår :)

Puss / astrid :)


god morgon!

2010-05-23 @ 11:58:02
Pappa väckte mig vid halv elva men gick inte upp förens halv tolv. Kan tyvärr inte träffa Lukas idag eftersom han skulle bort :( Men ska vara duktig och plugga lite matte eftersom jag har matteprov på onsdag eller torsdag. Sen ska jag ju spela match fyra, så ja. Jaja, nu ska jag fixa frukost! pusspuss!

Juste, har tagit reda på varför jag inte kan ladda upp bilderna. och det är för att pappa inte har programvaran så ni kan inte få dom på ett tag "/

god natt, tror jag.

2010-05-22 @ 23:31:00
Imorgon har jag match samling klockan 4 och matchen börjar 5. Innan ska jag förmodligen vara med min baby Lukas om han kunde, men vi får se. Han ska iallafall titta på min match, tihi (a) Men nu hade jag faktiskt tänkt att fixa mig så att jag kan gå och lägga mig. Orkar inte se klart på filmen, är faktiskt trött och känner att jag behöver sova, faktiskt. Så jag skriver mera imorgon.
God natt!

hemma!

2010-05-22 @ 22:52:02
Nu är jag äntligen hemma och kan andas igen. Första gången jag är hemma idag och verkligen tar det lugnt. tihi!
Dagen har varit super mysigt! Tyvärr så går det tydligen itne att ladda över bilder från kameran till pappas dator så ni får inga bilder just nu. Pappa är hos mina kusiner med min lillebror och de kommer väl hem när som helst antar jag så får fråga honom då.

Men iallafall, Lukas & hans lag vann med 4-1 och Jag, becca & Astrid låg och solade med bikiniöverdel, åt jordgubbar & chipsgrejs. Sen efter matchen så drog vi ner till edsviken och badade & solade. Tyvärr så har jag lyckats bränna min rygg, har bild på det. Sen drog vi hem till astrid och becca drog hem. Vi fixade lite och efter ett långt tag så kom Sofia och Julia så vi drog till berget vi skulle till och grillade, snackade om precis allt och hade det hur mysigt som helst. Sen körde Julias pappa hem mig och julia så kom hem för kanske 20 min sen. Jag vill verkligen lägga in bilderna, men det går ju tyvärr inte..

Jaja, nu ska jag sätta på Herbie fulltankad eller hur fan de stavas, smsa och dricka min kaaaaalla cooola.
vi hörs!

Astrid är här!

2010-05-22 @ 11:40:29
Imorse väckdes jag av tusen sms kände det som, sen ringde Astrid mig också vid halv elva och sa jag kommer med nästa buss. Så hon är hon här och jag har duschat och känner mig kanonfräsch. Om 40 min ska vi träffa Rebecka nere vid Vivo och sen åka vidare till sportfältet. Vi kanske ska bada senare, tihi. Ikväll ska jag, Julia, Sofia & Astrid grilla hemma hos Astrid. Så idag kommer det inga inlägg, eftersom vi ska vara ute hela tiden. Men det här får ni nöja er med! skriver ikväll om jag sover hemma. Pusspuss!


Tappat rösten

2010-05-21 @ 23:48:39

Yes, jag har tappat min stackars lilla röst. Låter verkligen som en död kråka. haha ^^ Jaja, nu är det faktist god tid att stänga av datorn och gå och lägga sig.. Klockan är tidigt men jag är trött och förkyld. Så natti natti.

Puss / astrid :)


ingen fotboll

2010-05-21 @ 21:36:29
Blev ingen fotboll för mig eftersom de skulle till gården istället och jag har inget gårdskort och gården är boooooring. Så jag stannar hemma istället och umgås med min familj, itne så kul men det är ändå någonting, eller hur? Just nu sitter jag och pappa här och kollar på Familjen är värre eller vad den nu heter, Lukas säger att den är rolig så får väll ta och titta på den :) Min dator har kraschat här så använder pappas, så vi får se om jag bloggar mer idag eller inte. men ni får ha det så bra!

Vad har ni själva gjort idag? :D

sushi

2010-05-21 @ 20:18:27
Tjenixen! Just nu sitter jag hemma hos pappa och åt sushi för en tag sen. Pappa fyller ju år så vi skulle ju som sagt äta på pizzerian men nej , det ville inte lilla jag så köpte sushi istället och drog hem och åt. Ikväll så ska jag förmodligen spela fotboll med några klasskompisar. Väntar på att Jonte ska ringa så att jag kan dra någonstans. Är inte på humör för att göra värsta grejen lixom, somnade som en stock när jag kom hit. Tihi, så ja. en lugn kväll med kompisar får det bli :)

Imorgon ska jag och min barndomsvän Rebecka åka och kolla på Lukas match vid ett, och sen ska vi hitta på något annat skojsigt. Har saknat henne! Förut umgicks vi alltid, sen har det inte hänt på länge :( Vi ses ju på morgonen eftersom vi oftast tar samma buss men ändå, inte samma sak "/ jaja, nu ska jag smsa och fråga vad han håller på mig. Skriver sen, pussar!

Grilla nästa

2010-05-21 @ 20:11:58




Efter en väldigt up och ner dag har jag nu iaf bestämt mig för att hänga med ralle och grilla med hans kompisar i vaxmora.. Får väll se om det blir kul elr inte. Men får hoppas på det bästa.
En hel del av dagen spenderades på vallen under solen idag, så nu är jag helt knalbrun på min rygg.. Jag har lite ont i huvet också, men det går nog över.. Jaja, nu ska jag nog ta och försöka få tag på rasmus, börjar bli otålig. men han dömmer en math så det kan bli lite svårt. -.-

puss / astrid :)


svar på tal..

2010-05-21 @ 15:40:05
Anonym om det är du som gör mig glad, <3:
vad andvänder du salvor till????
svar: Tyvärr så är det så att jag vill faktiskt inte berätta varför eftersom jag inte känner att alla som läser den här bloggen behöver få reda på varför. Det är iallafall en grej som jag mår dåligt över, så ni får reda på det när jag är redo att berätta..

friluftsdag

2010-05-21 @ 15:36:08
åååhh vad jag är trött! Var inte ens med på själva "friluftsdagen" men var ändå där, tihi. Orkade inte. Jag, Astrid & Julia var med Ralle, Lukas & Beijer istället och sprang omkring med dom. Vi hade också vattenkrig, föörsta i år (y) Nej men den här dagen har faktiskt vara helt okej, faktiskt nästan perfekt.. nästan perfekt till en sak hände, så jag, Astrid åh Julia drog upp till busshållsplatsen. Ringde min söta pappa så han hämtade oss och körde hem oss alla till var och en. Just nu sitter jag hemma hos mamma, ska packa, duscha, och lite sånt sen kör mamma mig hem till pappa. Efttersom pappa fyller 50 år idag så ska vi tydligen äta på pizzerian men jag vill inte, vill inte äta pizza.

jaja, vi får se hur vi gör. Känner att jag verkligen behöver duscha nu, känner mig inte alls fräsch nånstans.
Skriver senare!


@ b-engelskan

2010-05-21 @ 08:27:08
Just nu sitter jag på b-engelskan och har hur tråkigt som helst. Tror att jag är klar men jag vet inte. Orkar inte kolla heller. Idag vaknade jag av att mamma kom in i mitt rum och skrek att jag hade försovit mig en halv timma, men smidiga jag hann iallafall :) Har bara tre lektioner idag, sen lunch och sen har jag friluftsdag. Jag och Astrid ska nog träffa Elsa eftersom vi ska till vallen, den bruden är skön säger jag bara.

Om min lärare ser vad jag gör kommer jag säkert på avstängd från skolan datorer och bli av med min mobil, eftersom jag sitter och smsar och är inne på facebook och bloggen. Hahah!
nej, nu kommer hon.
byebye!



stänga av..

2010-05-20 @ 22:33:23
ska stänga av nu. Har vanlig dag fram till halv elva då jag har lunch och sen ska jag vidare till vallen eftersom jag har friluftsdag. Efter det har jag ingen aningn om vad som händer, har unitedakademin, kanske träffar kompisar innan. Pappa fyller 50 år men jag vet inte hur jag ska göra. slutsnackat om det! god natt.


Lite bilder från idag!

2010-05-20 @ 22:23:25

 


vilket dag!

2010-05-20 @ 22:17:17
Alltså, seg uppdatering den här dagen också, men vem sitter inne när det är fint väder ute? inte jag i alla fall! Först skolan, skulle fixa en redovisning, redovisa, kolla på 6ornas resemässa och sen dra hem. Härligt dag, eftersom jag och Nor blev klara extremt fort så låg jag och solade hela dagen, och snacka om att jag har fått färg.

Efter skolan tog jag och Cissi samma buss hem, då kom jag på en galant idé, att vi skulle bada! Så vi drog hem till henne och hämtade hennes badkläder, sen vidare hem till mig och så tog vi cyklarna ner och badade. Faktiskt ganska skönt, men extremt kallt. Sen efter ett tag drog vi hem till mig igen, åt lite & solade. Sen vid fem skulle jag ta bussen till sporfältet där Astrid, Ralle och beijer eller vad han nu heter var. Sen kom Lukas också, så var med honom. Tillsist kom Julia & Sofia, jiho.

Tränade också, gick faktiskt extremt bra. Gjorde ett nickmål och flera volleymål på inlägg, shiihooo. nej men haha :) Blev lite kaous som jag inte orkar ta upp hära, alltså med mina föräldrar. Menmen, sånt händer..


Han är sjukt svår att få på bild, men här är iallafall en bild på min älskling. :)

24 grader :O

2010-05-20 @ 15:10:36

Det är helt sjukt vad varmt det är! Hela 24 grader. Gasch tycker lite synd om mig själv som ska träna i denna värmen, man vill ju lixom bada.
Jag blev precis klar med mitt plugg iaf, ska ta och rina michis nu.

Puss astrid :)


soooolat

2010-05-20 @ 11:47:10
Har solat hela dagen! najsigt med lektioner utomhus, haha. har faktiskt gjort allt också :D Snart ska vi redovisa, wääääääääääääh. Skriver senare, pusspuss.

nu drar jag..

2010-05-20 @ 08:03:08
till skolan! eller min buss går 16 över så måste fixa det sista. ha det bra!
liilla jag vill verkligen inte vara med på foto idag, det går bara inte.. x)


Today is a new day

2010-05-20 @ 07:38:58

Godmorgon alla underbara.
Asså det fortsätter bara vara fint väder! I LOVE IT! jag ska ha på min shorts idag. Ni kanske kan tycka det låter konstigt men det är lixom 22 grader på dan.
Idag är det egentligen ingen skoldag (vi har temadag igen.. )
Jaja, nu ska jag gå och äta frulle.

Puss / astrid :)


...

2010-05-19 @ 23:38:32
Jag är tröööööött, god natt!

det är du som gör mig glad, <3

2010-05-19 @ 22:19:41
alltså jag är så sjukt glad! Det finns inget mer att säga om den saken. Hos doktorn gick det bra, fick nya salvor, jiho. Pappa körde mig hem och jag hämtade astrid, sen drog vi till bussen och stack hem till Lukas. Där gjorde vi inte så mycket, kollade tv, hoppade studsmatta och lite sånt. Sen drog vi på hans träning men vi drog hem och åt mitt i allt och sen drog vi tillbaka. Då kom även Julia, Albin, Sofia, Sanna & Lollo. Han hade dubbla träningar så han var inte klar förens halv nio :( Men då väntade han på bussen med mig och sen drog jag hem.
nu ska jag kolla på true blood och sen sooooooova !


Rolig dag?

2010-05-19 @ 21:31:19

Det har jag iaf haft. Det var super kul att gå runt i stan idag. Och gud vilket väder det blev! Gasch underbart med värme! Jag ÄLSKAR verkligen sommaren.
Efter en lång dag i stan drog jag hem till michis och somnade där! Asså jag var helt slut, all sol och gående tog slut på mig. michis mamma skulle gå och hämta hennes lilla syster och jag hörde inte ens att hon gick.
Resten av dagen har spänperats på en fotbollsplan. trevligt och roligt det med. Hihi^^ Åh jag är så glad. Nu ska jag inte skriva mera för jag ska ta och läsa en stund.

Puss / astrid :)


hihi, min älskling som liten.
Älskar dig så enormt Rasumus <3


home again.

2010-05-19 @ 13:09:13
Nu är jag hemma igen, eller har varit hemma ett tag, har käkat och lite sånt. pappa kommer om cirka tjugo min. Men har ingenting att säga. Det var faktiskt helt okej inne i stan, men vi hittade typ ingenstans så vi sprang runt som galna turister. haha, menmen. Skriver mera sen när jag har tid. Efter jag har varit hos läkaren ska jag träffa Astrid och kanske pojkarna men vi får se.
jaja, pusspuss

Det här skulle in runt tio över ett!

vad håller jag på med?

2010-05-19 @ 08:29:48
gasch, ligger fortfarande i sängen ! och jag ska gå till bussen om 40min? Borde sätta fart, fast ska inte göra så mycket. Orkar inte fixa mig överhuvudtaget. kommer slänga på mig det första jag ser, för varför ska jag vara fin för? ska gå i "skolan" i typ en timma sen dra hem igen? haha, bara onödigt! men nu ska jag platta håret eftersom mitt hår ser ut som jag vet inte vad. fast det blir säkert en jättevacker bulle idag igen. haha ! skriver senare, puspuss

Stan nästa

2010-05-19 @ 08:26:28
Just nu sitter jag hemma hos Kristin. Jag åkte hem till henne på morgonen eftersom vi ska åka in till stan tsm. På sollentuna ska vi sen möta upp Gustaf och Otto.. Jaja, nu börjar det bli brottom. Försöker slänga in ett inlägg när jag kommit hem.
Puss / astrid :)

Morgondagen..

2010-05-18 @ 23:01:07
Imorgon ska jag ta en buss tillsammans med Hanna, Oskar och Nor som går 09.16 och vi ska åka vidare till tcentralen. Sen ska vi vidare in till stan till olika ställen och såna saker, en statsorientering. Men tyvärr så måste jag dra halv tolv eftersom jag ska till läkaren. suck! Menmen, nu vet ni iaf dagen. men nu ska jag sussa , eller iaf kommer det inte ett inlägg till. så god natt!


svar på tal

2010-05-18 @ 22:48:17
Anonym om ska stänga av nu..:
vart har ni köpt solglassögonen?
svar: På Gina!


FÖÖÖÖRLÅT!

2010-05-18 @ 22:41:57
åååhh herregud! Har inte skrivit någonting på hela dagen, verkligen förlåt för det! Men har inte haft någon tid överhuvudtaget. Först var jag i skolan och vi hade hemkunskap på mrogonen och backade pizza, tihi. Blev faktiskt gott. Sen har vi alla möjliga lektioner men slutade halv fyra. Då kom min älskling Lukas till skolan och mötte upp mig, sen drog vi hem till mig och kollade på hockey och gjorde inte så mycket. Sen åt jag och sen drog vi till sportfältet men var där kanske fem min sen drog jag hem igen och bytte om och sånt skit. Sen drog jag på träningen och den gick uberdåligt! Lukas och Ralle var där och tittade på träningen så efter gick vi och sa hejdå och sen åkte jag hem och duschade.

är jättehungrig, ska äta mitt äpple, tihi. skriver senare!


baby <3

Sleep now!

2010-05-18 @ 22:21:57
Nu är det nog dags för mig att börja tänka på att dra sig tillbaka. Imoron kommer bli en jobbig dag i stan.. Ska åka in dit med klassen och orientera där. Kommer bli mycket gång och så.
Ska gå och borsta bisingarna nu.

puss / astrid :)

Solat

2010-05-18 @ 15:50:51

Det är ju helt sjukt vad fint väder det är! Omg, asså gasch vad jag har längtat efter sommaren! Känns verkligen som att den har kommit nu. híhi^^ 
Just nu sitter jag och ralle och vet inte? busar kanske. Aja, ska inte tråka ut er. Vi ska dra ut och lägga oss i solen en stund till.. Eller jag ska iaf det ;) 

Puss / astrid :)

 


ska stänga av nu..

2010-05-17 @ 22:29:34
Nu ska lilla jag stänga av datorn, eller kommer inte stänga av men kommer inte blogga mera idag. ska lyssna på musik och smsade med sötnosen ett tag (a) Så, kanske skriver imorgon bitti eller så skriver jag någon gång. jaja, vi får allt se. Vi hörs, pusspuss!


jag saknar dig så att det gör ont.

2010-05-17 @ 22:16:03

Jag saknar dig så sjukt mycket, varför kan du inte bara komma tillbaka till mig? Jag vill inte vara ensam kvar... Farfar, jag älskade dig och kommer alltid att älska dig. Du anar inte hur mycket jag saknar dig, det finns inte ord för det. Jag glömmer dig aldrig, hoppas du har det bra...


<3

2010-05-17 @ 22:07:48
Blir verkligen trött på skolan. Idag var det hur fint väder som helst ute och de tvingar oss att sitta inne i ett klassrum där det inte ens går att öppna fönstren ?! Smarta jag satte på mig short imorse, så hade short och en t-shirt. Enkelt och snyggt, haha. Flaschade mina snygga ben , speciellt mitt snygga blåmärke. Alla frågade vad jag hade gjort, ganska irreterande x) menmen! Får väl skylla mig själv, taha.
Skoldagen gick seg men samtidigt inte, konstigt. Efter skolan drog jag iaf till sportfältet med Astrid och Julia, sen kom lukas och till sist kom Ralle. Vi spelade lite fotboll och ja. Sen drog vi brudar hem till julia och käkade, eller astrid käkade inte men ändå. och sen drog vi vidare till vallen och träffade dom igen och sen drog vi hem. ganska najsig dag faktiskt! Jag har iallafall målat tånaglarna och sitter och lyssnar på musik. Funderar på att sova, men orkar inte.
Imorgon har jag sovmorgon till halv tio fast jag slutar halv fyra - tummen ner... Men efter skolan kanske en skojsig sak händer sen har jag träning.

jaja, ska inte trötta ut er mera!

Kaninerna vi matade =)



bilder från igår!




Äntligen klar..

2010-05-17 @ 21:49:43
med mitt eng projekt. Eller ska i nte överdriva, men halv klar är jag nu. och Åh så skönt det är. Har bara lite kvar nu ^^
Vad har ni gjort idag?
Själv har jag varit med Michis, julia, ralle, och lucas på sportfältet. Super trevligt och varmt var det. Gasch vad vi kokade ihjäl.
Hade nästan inge smink eller i min hårförlängning i skolan idag, visst är jag extremt dukitg? ;O Jag tycker iaf det.
Ne nu skirver jag bara om massa tråkiga saker.
Ska ta och ladda över lite musik på min nya mobil nu. Behövs verkligen! Har ingen musik alls på den.

Puss / astrid :)

ska duscha, skriver sen ;D

2010-05-17 @ 20:30:53
.

sitter i skolan

2010-05-17 @ 09:33:13
har lektion, men orkar inte jobba. det är hur vackert väder som helst ute, så varför måste vi tvingas sitta inne? gassssch va sur jag blir. Träslöjden gillar inte mig och jag gillar inte den. Lyckades göra sönder tre sandpapper på 40 min ungefär, skilat. nej, nu måste jag jobba. och mobilen vibrurerar, inte bra inte bra. jaja, vi hörs!

Anonym om bilder säger mer än tusen ord.:
Vart har du köpt skorna? Jätte fina
svar: det beror på vems du menar. om du menar mina så är dom från din sko i arninge. tack så jättemycket! =)

läggdags!

2010-05-16 @ 22:52:23
är faktist trött men kommer inte kunna sova, men måste sova eftersom det är skola imorgon.
skriver imorgon efter skolan!


gasch vilken dag.

2010-05-16 @ 21:51:06
allt började med att jag och Astrid åt en jättegod frukost, varma mackor med ost, skinka, tomat och organo eller vad det nu heter. den dära kryddan ni vet ? :) aa iaf. sen duschade vi och fixade oss och sånt och vid två åkte vi till sollentuna centrum där astrid köpte lite smariiiga saker som hon redan har visat er. jag har köpt ett par solglasögon jag också :) tihi. Sen köpte hon en smoothie och vi gick till bussen, vi missade den med 2 min och fick vänta i en halv timma. Fanny baby kom gående så vi var med henne tills hennes buss kom.

sen kom våran buss och vi åkte till sportfältet och kollade på Ralles match, de vann med 6-0 och spelade jättebra :) Sen kom Julia och sofia ner och vi satt och väntade på att killarna skulle duscha klart. Sen kom ralle, Lukas & salmon tror jag iaf att han hette. Vi har skojsigt och tillslut gick vi till konstgräsplanen och tittade på astrids systers match. Sen drog alla förutom jag, lukas & salmon så vi spelade lite fotboll och jag kom hem vid tio över nio. har hunnit äta och ska gå och fixa lite små saker nu.

Skriver senare ! Juste, hann ta lite bilder innan kameran dog, så dom får ni när kameran är laddad. :)

Nu är jag hemma från sportfältet igen.

2010-05-16 @ 20:21:41

Jag har precis kommit hem från sportfältet. Där var jag med michis, julia, sofia, ralle, lucas och salmon elr nu vad han hette? Jaja, det var iaf super trevligt och killarna vann med 4-0 tror jag det belv, dom spelade i vilket fall väldigt bra tycker jag. Jag har till och med hunnit en snabb shopping runda idag. Bilder på det jag köpte kommer på slutet av inlägget.


En bikini, känenr ni igen den? ;) (dom hade dock inte fått in underdelen än. Snyft. )
Ett par svarta shorts. Mina andra har blivit försmå..
Ett par solbrillor.

Nu är det kanada-sverige som gäller i hockey.


BEEEEESÖKSREKORD !

2010-05-16 @ 13:20:47
Vi hade 110 unika besökare igår :O Fortsätt så ! ^^


good morning ;)

2010-05-16 @ 13:03:51
Efter en lång skön natt är  vi vakna igen. Super skönt att få sova. Imorse väckte jag michis (som vanligt) eftersom hon sover så länge! Asså man får nästan lite små damp på henne ^^ Jaja, idag ska vi ta oss till sportfältet där rasmus ska spela match. Lycka till! Just nu sitter michis och plattar sitt hår eller nåt och typ sminkar sig. Jag är redan klar med allt sånt. Tummen up för mig :) Nu ska jag inte tråka ut er mer.

Puss / astrid :)


så ser lilla jag ut idag :)

god natt!

2010-05-16 @ 00:09:29
Astrid sover redan på sackosäcken så jag ska också ta och gå och lägga mig. är fruktansvärt trött, så vi hörs imorgon! pussar!

klipper sig

2010-05-15 @ 21:32:24
Känner att jag måste skriva också. har suttit och lagt in alla bilder och fixat med videoinlägget och gjort allt möjligt men inte skrivit någonting! Just nu så klipper min mamma Astrid, undra hur det blir? Efter det ska vi cykla till kaninerna och mata och fixa med de som behövs. Myspys. Sen ska vi väl sätta oss i soffan och kolla på film/tv och äta godis och chips och verkligen tjocka oss, känner mig tjock. Borde träna nu på en gång, ahhahaha.
Nej, nu ska jag sluta trötta ut er så ni får ha det så bra, pusspuss


Videoblogg från studsmattan!

2010-05-15 @ 21:19:54

kommentera vad ni tycker!


bilder säger mer än tusen ord.

2010-05-15 @ 21:10:35


svar på tal

2010-05-15 @ 20:49:14
Anonym om HJÄLP MIG! Besluts ångest! "/:
var hittade du dom?????? :) är på jakt efter bikinis, skriv järna tillbaka ett svar :D

svar:
Jau, inte lättast att hitta bikinisar som faktist är snygga. Men dom här hittade jag på Gina och bikbok ! Super kul att du gillade dom :)

sooooola

2010-05-15 @ 14:22:29
Astrid sitter just nu på en varm buss påväg hit. Jag har nyss duschat och rakat mig, känner mig fräsch och jaa. ska gå ut och lägga mig på altanen så jag får en snygg bränna! Kommer säkert att ligga där tills solen går ner, haha. Kameran är med upp i alla fall, så bilder kommer säkert sen. men nu måste jag ut i solen känner jag, pusspuss!

ja, jag vet att jag är röd i ansiktet, haha och är jättefärkning, haha. tagen för några sek sen.


14-0

2010-05-15 @ 13:49:57
Har spelat match mot enskede och tyvärr så förlorade vi med 14-0... HAHAHHA, om ni gick på det så är ni dåliga! Vi vann faktiskt med 14-0 och lilla jag gjorde faktiskt ett mål. Stolt, nej men haha ! Efter matchen stannade astrid, jag, mamma, emilia och leon och käkade på donken , tjocka som vi är. men det var otroligt länge sen jag åt där, så ja , det händer inte så ofta så man får väl ta det som en belöning? Matchen var faktiskt ganska tråkig.. Spelade mittback med Frida, och vi fick aldrig bollen. När vi väl fick bollen skulle man vara glad. tihi!

Nu sitter jag i min säng och ska hoppa in i duschen sen vänta på att astrid ska komma. När hon kommer ska vi bada i vattenspridaren och hoppa studsmatta, ska faktikst bli kul. Men nu måste jag sätta fart! Känner mig inte så fräsch om man säger så, svettig och usch. Men som sagt ska hon sova här ikväll, så det lär ju komma bilder.
Vi hörs! pussar.


Match nu, skriver mera senare / puss Astrid :)

2010-05-15 @ 08:31:20
  

Inte haft datorn idag...

2010-05-14 @ 23:36:25

eftersom jag inte alls har varit hemma eller inne.
En snabb samanfattning på dagen får der bli eftersom jag ska kolla på film om några minuter, eller kanske ska sova eftersom jag ska upp så grymt tidigt imoron. Ska nämligen sepla match på enskede ip och det är samling 9.15. Men michis mamma är så snäll som har sagt att hon kan köra dit mig och köra hem mig också. Det är ganska jobbigt eftersom min mamma inte kan köra bil än på grund av att hon är nu opererad. "/
Idag var jag iaf med rasmus älsklingen. En hel dag med honom fick det bli med lite träning emellan också.. Han har precis dragit hem, tack för en underbar dag :) Nu ska jag nog dra mig tillbaka

Puss / astrid :)


puuuuuhhh

2010-05-14 @ 23:16:46
Har suttit och skrivit mer än en a4sida! Vår skrivare funkar tydligen inte, så var tvungen att skriva vägbeskrivningen eftersom vi inte hittar till enskede ip. puuuuuuhh säger jag bara! nej nu är jag trött och behöver verkligen sova. så vi hörs imorgon!


god natt

2010-05-14 @ 22:44:50
har samling kvart i tio på enskede ip imorgon bitti, så måste åka här ifrån ca nio eftersom vi ska hämta astrid också, så måste gå upp vid åtta. så nu väntar faktiskt sängen på mig, är fruktansvärt trött och behöver min skönhetssömn. Så vi hörs imorgon!

talangfinalisterna

2010-05-14 @ 21:29:51
Nu tar de ut vilka som går vidare.. spännande! undra vilka? Vilka tycker ni?
Jill Svensson fick flest röster och går vidare till final :) haha,
Stephen Hansen har en chans att gå vidare och topcats.
Stephen Hansen och Jill Svensson går vidare till final!

Tycker ni att det var rätt ? Vilka tyckte ni skulle gå vidare?
Jag själv tycker att the double g skulle gå vidare luuuuugnt!


Grattis kusinvitamin!

2010-05-14 @ 20:53:06
Nu har jag varit och tränat, gick faktiskt sådär. Inga bra med andra ord. Inte på topp, inte taggad, ingenting. Faktiskt ganska synd eftersom träningen faktiskt var bra! Direkt efter det åkte jag hem, duschat och åt och sen åkte hela , jag menar nästan hela familjen till min älskade kusin! Han fyller 13 år idag :) Så där var det massor av folk, t ex min mormor och morfar. Vi var iaf där till ungefär åtta och sen åkte vi hem.. Sitter och kollar på talang, men just nu är det reklam. Ikväll blir det sängen tidigt för mig. Har match samling kvart i tio imorgon bitti så sooooova.
Efter matchen så ska jag vara med astrid sen ska hon sova hos mig :) myyyssiiigt.

Han hade fått en groda, EN VATTENGRODA? USCH!





träning

2010-05-14 @ 16:03:22
När som helst ska jag åka på träning. Den slutar halv sex och då ska jag dirket hem käka, duscha och fixa mig sen halv sju ska jag åka och fira min kusin som fyller tonårig! men nu måste jag skynda, vi hörs ! pusspuss

rude boy - rihanna

2010-05-14 @ 12:48:17


God morgon (:

2010-05-14 @ 12:45:32
En ny dag med nya beskymmer? Eller vad man nu säger. Fast, inga beskymmer har kommit än? haha! fråga inte. Mamma väckte mig vid halv tolv och jag gick upp och hon fixade varma mackor till mig & henne =) Så vi åt frukost och sen har jag duschat. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att en viss person ska svara så att jag får reda på när jag ska träffa honom. Har inte haft smink på mig på en vecka och 1 dag!
så jag ska inte sminka mig idag heller ! så måste smörja in anstiket och lite sånt, skriver senare om dagens planer!


tagen för 5 sek sen kanske.

huvudet full med tankar

2010-05-13 @ 23:47:19
inga bra tankar precis, känner mig otroligt nere men samtidigt glad? Jättekonstigt, jag vet.
Ska borsta håret eftersom jag har haft håret i en bulle hela dagen, och sen ska jag nog platta det om jag orkar. great (y) Men orkar inte blogga, vi hörs imorgon! pusspuss


<3

HJÄLP MIG! Besluts ångest! "/

2010-05-13 @ 20:27:15

Jag har hittat tre super söta bikinisar. Är nämligen på jakt efter det. Och jag behöver två st! Hjälp mig välja dom två jag ska ha :)
Skriv numret på bikinin som ni tycker skulle passa mig bäst.


BIKINI nr 1




Bikini nr 2




Bikini nr 3



HJÄLP MIG! :)


fruktsallad

2010-05-13 @ 19:58:35
Har fixat fruktsallad och väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan gå och lägga mig i soffan och äta upp den smarriga och kolla på vampire diaries. Seriöst, det borde gå flera gånger i veckan , inte bara en. jaja, tre min kvar. skulle bara säga det. Nu ska jag hoppa till soffan, eller varför inte springa? tahahhaha!
pussar!

DET ÄR INTE VAMPIRE DIARIES !  JÄVLA ISHOCKEY-VM !
FÅR ÄTA UPP FRUKTSALLADEN UTAN DET :'(



Firade min birthday idag ;)

2010-05-13 @ 19:33:38

Som sagt firade jag min födelsedag idag med hela tjocka släckten ^^ Det var tårta god mat och härliga människor. Är verkligen propp mätt. Känner mig som en tjockis.. hehe.  Älskar alla så mycket. Så fick jag jätte söta kläder och massa pengar. Kommer bilder på allt i slutet av inlägget. Men min farbror, farmor och farfar är fortfarande kvar så jag ska vara lite social nu..

Puss / astrid :)


Grymt bra tårt val jag gjorde i år iaf ;) Dom var super goda! MUMS!








Fick inte så mycket i år.. Men fick iaf min mobil som jag ville ha. Så fick jag ju 2000 kr som jag kan köpa vad jag vill för och lite kläder osv 

TACK FÖR ALLA UNDERBARA PRESENTER! :)

 


ajjjjjttsccchh

2010-05-13 @ 17:30:49
Nu har jag tesat att göra ett videoinlägg för första gången, och det känns bara så lööööjligt. Som om man sitter och pratar med sig själv, vilket jag gör ibland men ändå! Vad har hänt idag ? Jo, jag, Emilia och Ina cyklade dit där hon är barnvakt, eller vad man nu ska kalla det. De har kaniner och just nu är de bortresta så vi matade kaninerna och sådant. Sen cyklade vi tillbaka och efter ett tag åkte jag, mamma, emilia och leon till sebbe's match. de vann med 2-0, men vi tittade bara ca 20 min kanske. Har sett på true blood också och nu gör jag ingenting, väntar på att maten ska bli klar. Jag har så fruktansvärt ont i nacken, ni förstår inte. Var nog inge bra att sova på golvet inatt, höhö.


tagen för kanske 5 sek sen. har en värmekudde runt nacken btw.

några bilder av alla som togs

2010-05-13 @ 12:48:44

Oskar och jonte :)

kim <3

Vi var på långholmen och var där det var ett fängelse förr i tiden, fast nu är det ett hotell.

Undra vem?

Nej jag slår honom inte på riktigt :)

 

haha, Oskar och Pippi! :D

 


hejsanhoppsan!

2010-05-13 @ 12:37:08
Här sitter jag, helt ensam. Nej faktiskt inte. Emilia, Mamma & Leon är hemma :) Resten vet jag inte, haha. jag är genomförskyld och har ont överallt. Jag har stöööörsta blåmärket på mitt knä, det är heeeeeeeeeemskt. Igår hade jag jättetrevligt. På kvällen kollade vi på fame som astrid skrev och åt glass, godis, chips & dip och drack läsk. Den filmen var faktiskt hur bra som helst! Jag fick iaf skjuts hem imorse eftersom de ändå skulle åka och köpa tårta. Så, nu har jag ätit, packat upp väskor och laddat upp alla bilder på datorn. Idag skulle jag ha fikat med en gammal kompis, men så blir det nog inte. Så, jag får hitta på något annat. Det får vi se!

Lägger upp alla bilder i ett annat inlägg ;D
Fast ni får en bild på blåmärket nu :)
Ser värre ut i verkligheten!

Inte vaken?

2010-05-13 @ 10:44:53

 Eftersom hela min släkt kommer idag behövde vi gå upp tidigt idag. Så vi är super trötta och sega. Duktig som man är har man städat sitt rum också. Intressant va? ;) Jaja, nu ska jag nog ta och klä på mig. Michis skulle tydligen träffa nån gammal kompis, så hon drar om ca 20 min. Nej nu SKA jag sätta på mig kläderna.

Puss / astrid :)

Bilder på alla presenter kommer senare idag eller imoron


5-0

2010-05-13 @ 01:29:59
vi förlorade matchen idag med 5-0, men inte så konstigt, dom var ju lixom ett elitlag. Men vi har iaf suttit och kollat på en film som heter fame. otroligt bra faktist. Den rekomenerad av oss. Nu känns det iaf som om sängen väntar. Jag är så extremt trött hela tiden! Som sagt så ska vi sova nu

Godnatt!

Tack för alla som har grattat mig idag. Hade över 100 grattis på fb idag x)

OMG FÖRLÅT FÖTLÅT FÖRLÅT!

2010-05-12 @ 17:48:06
Mitt internet har varit helt cp och jag har verkligen inte haft tillgång till nån dator alls på två dagar! FÖRLÅT!

Men gissa vad det är för dag idag, JO MIN BIRTHDAY! :D Haha, så jag och michis ska äta grillade hamburgare och ha det mysigt. YAY! :) Åh, är så otroligt glad idag. Hihi^^ det ät match mot värtan idag också på östermalms ip. Hoppas det går bra. Men nu är det middag och så. Men slänger in en video på oss idag. Ni har ju bett om mera videoblogg och så..  Så att det kommer ett videoinlägg senare idag :)

Puss / astrid&michis :)

hiss&diss

2010-05-12 @ 14:03:22

Har försökt med det här flera gånger den här veckan, men när jag väl ska skriva något kommer jag inte på något, så vi får se om jag gör det den här gången, tihi. Kommer inte på något nu heller.. vafan -.-

 

Hissar:

Äkta vänner -Har nog hissat detta förut, men det spelar ingen roll. För äkta vänner är sjukt viktigt för mig !

Dissar:

att jag är sjuk - Kom inte på något annat, så får verka ego nu. Men jag hatar att vara sjuk, och jag blir alltid sjuk när det är mycket som händer. Men det spelar ingen roll, ni ska höra mig, låter som jag vet inte vad, men det spelar inte roll. Mina planer får inte förstöras bara för det!


sjukling.

2010-05-12 @ 13:21:15
Jag är genomförskyld så gick inte till skolan idag, pruttåhbajs på det. Men ingenting kan stoppa mig! Astrid fyller fjortis idag så ska till henne sen och grilla hemma hos henne. Sen ska vi spela match och sen vet jag inte , sover iaf inte hos henne eftersom jag inte vill smitta henne. Julia har gått och blivit sjuk hon med, så hon kommer inte till astrid överhuvudtaget så känner att jag verkligen inte kan dissa henne. Nu ska jag packa klart och ringa åh fråga pappa när han kommer hem, sen ringa och snacka med mamsen.
Vi hörs, puss! juste, bilder från igår kommer nångång :)

pallar inte

2010-05-11 @ 20:07:01
pallar inte blogga, har mycket att göra. hinner inte med datorn. skriver imorgon, puss.

tema-dag

2010-05-11 @ 08:08:09
Today har jag tema-dag, och det vill jag verkligen inte missa. Så även fast jag är genomförskyld, kan knappt gå pga smärta och kan knappt röra på nacken så ska jag ändå till skolan! ingenting kan stoppa mig, tralalala.
Fixat matsäck, fixat frukost, duschat, platat håret, borsta tänderna, packa väskan. Det som är fetmarkerat har jag kvar att göra och bussen går 07.34.

Just nu sitter jag med en värmekudde runt nacken. Det gör ont, det trycker ner min nacke och jag har tydligen inga muskler.. haha! Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna.
Tar med mig kameran in till stan, så i eftermiddag kommer det förmodligen massa bilder.
Föresten är jag i samma grupp som Nor, Hanna & Oskar! :D

pussen!
fortfarande pappas dator, inga bilder.. :(

snark

2010-05-10 @ 20:06:51
Efter maten somnade jag som en stock. haha, snark säger jag bara! Min dator har gått sönder, pappa gjorde något så han ska laga den imorgon. Så för tillfället har jag ingen dator, igen. Men jag klarar mig ;D Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv och ta en chokladboll, mums. Kommer fan bli tjock.. usch, inga såna tankar! Därför har jag ingen bild, hoppas ni klarar er utan. pusspuss

skaffat ny mobil nu ;)

2010-05-10 @ 19:13:48
åh är överlycklig nu, kom precis hem från sollentuna centrum med en ny mobil. Den är super snygg och super bra. Och gissa vad? det är den som jag vissade i ett tidigare inlägg. Fast den fans tyvär inte i rosa så det fick bli den svarta.. Men men :) Det är ju en ny mobil lixom! :D YAY! Tihi, nu är det iaf middag..

Puss / astid :)




den är min nu :)

home from school

2010-05-10 @ 16:55:49
jag kom precis hem efter världens segaste dag, gaah hatar måndagar. men imoron är det stan som gäller hela dagen.. vi har temadag så det blir ju bra. Skulle ha träffats michis idag ju. men hon har gått och blivit sjuk. BLI FRISK! Mormor är här så jag ska vara lite social.

Puss / astrid :)

chokladbollar

2010-05-10 @ 16:08:17
Vad har jag gjort idag? Jo, jag har inte gjort så mycket. Sett high school musical 2 och avatar. Sen bakade jag chokladbollar för en stund sen. Astrid, chokladbollar MUUUUMS! Snart kommer pappa hem med en nackkudde han ska hämta hos mamma. Jag som skulle vart med Astrid today "/ fuckfuckfuckfuck. jaja, jag har faktiskt ingenting intressant att säga. Ska lägga mig i soffan under mitt sköna täcke igen och kolla på tv. Vi hörs, pusssssss


jag = sjuk

2010-05-10 @ 10:01:21
BAAAAAAAAAAAJS! Gick inte till skolan imorse, mådde inge vidare. Jag kan knappt stå upp eftersom mina ben bara viker sig, och jag kan inte röra min nacka eftersom jag har ont på båda sidorna nu. + att jag är förskyld och har ont i halsen. bajs ! vill inte, vill inte , vill inte.
Ska gå och fixa frukost , magen kurrar. Sätter på en film också. Skriver sen!


Ensamn igen..

2010-05-09 @ 21:31:47

Nu har ralle dragit hem, så nu sitter man här helt själv igen x) Super mysigt att du var här baby. Ska nog ta och kolla på Sverige-Norge (hockey) med familjen, har ju inge bättre för mig..
Åh jag blev super sugen på chocklad nu! MÅste gå och kolla om det finns nån.. Hihi^^ jag  = godisgris kanske?

Michis härligt att du ska träffa mig imoron ;) <3

                                       MUMS!


bara klaginlägg

2010-05-09 @ 21:10:57

Jag har ont i halsen, jag har ont i låren och jag har ont i nacken. Kan det bli bättre? nej, jag tror faktiskt inte det. Ni kanske förstår varför jag inte har så stor blogglust just idag. jag tror faktiskt att sängen väntar på mig. Jag orkar iallafall inte sitta kvar här vid datorn. Sätter väl på något avsnitt av weeds och somnar, snark. Imorgon är det skola, ännu mera snark. gasch! Har haft ont i nacken nu i en vecka och en dag (!!!!) och kan fortfarande knappt titta åt högerhållet. eller , vrida nacken åt höger.
jaja, skriver imorgon. Pussen!



aj jävlar..

2010-05-09 @ 17:21:56
Som astrid skrev så slutade matchen 3-1. De var inte alls bättre än oss, det var vi som hade för dålig attityd osv. och på tal om det, domaren var ju inge vidare. Direkt när vi rörde dom så blåste han av och gav dom frispark. Men när dom rörde oss så blåste han inte av. En tjej sparkade mig, samma tjej knäade mig på låret så jag har fått en lårkaka, och en annan tjej glidtacklade mig när jag sköt så jag har två lårkakor (y) Det gör så fruktansvärt ont, kan knappt gå.

Har precis badat, rakat bena osv och ska lägga mig i sängen och kolla på weeds. Börjar bli sjuk, så ska se till att inte bli det. Vi hörs, pusspuss!


Matchen slutade 3-1..

2010-05-09 @ 16:52:19
Vi förlorade tyvär matchen med 3-1 idag. Första halvlek gick alla in med super dålig attityd och så, men andra tog vi igen oss och ägda allt. Synd att det inte var så från början bara..
Iaf sitter jag med en ur mysig ansiktsmask på mitt face och återhämtar mig med min favo artist GAVIN DEGRAW. Han musik är så meningful och bra! Älskar honom.
Ska försöka få hit ralle idag, har inget bättre för mig, trodde jag skulle åka och köpa en ny mobil med pappa men så blev det inte. Ska nog köpa en som heter t715.
 Nån som har den och tycker den är bra? Svara gärna :) 
Och michis skulle kanske träffa en annan.

Hörru Michis, träffa mig imoron? ;)


Puss / astrid :)




tralalallaa

2010-05-09 @ 13:06:38
Måste fixa det sista nu. Fylla vattenflaskan, sätta på mig skorna osv. Så skriver när jag kommer hem efter matchen. Önska mig lycka till, pussen!


I miss you darling. Vi sa väll föralltid? vi måste iaf ses snart.

Match snart

2010-05-09 @ 13:05:53

Celine har precis åkt hem och jag ska börja sätta på mig mina fotbollskor och så. Ska nämligen spela match mot lidingö på sportfältet. hihi^^ måste ta och sätta på mig nu.

Juste, min mobil har laggat.. så jag kan inte nås på min mobil för er som försöker få tag på mig "/

Puss / astrid :)


" När hjärnan säger att man ska släppa taget medans hjärtat säger att man ska älska vidare "

2010-05-09 @ 12:59:03


älskar min mamma !

2010-05-09 @ 12:26:44
Mamma kör dit mig och pappa hämtar mig ! Nej, nu ska jag dunka musik och fixa mig till match.
jag får panik, kommer inte in på facebook eller msn :S får väll starta om datorn.
pusseliusi!


frukost

2010-05-09 @ 12:20:11
God morgon! Vaknade runt tolv och har redan käkat frukost. Har match samling halv två, och jag vet inte hur jag ska komma dit eller hem. Bussen går inte ofta och antingen är jag framme 5 över eller 5 min försent. tror jag tar den som kommer 5 min sent. aja, nu ska jag fixa lite och ringa papi. byebye!


läggdags

2010-05-08 @ 23:53:39
Har kollat på 2 avsnitt av weeds och tänkte faktiskt sova. kan knappt hålla ögonen öppna och det har varit en lång dag så vi hörs imorgon. Inga planer förutom att jag har match! Aja, god natt och dröm sött.

ge mig sommar!


bloggen

2010-05-08 @ 22:53:09
jag har gjort fel på bloggen. har inte tagit bort allt från innan, ni märker det när ni kommenterar eller byter kategori och sånt. men det skiter jag i för tillfället.

true blood

2010-05-08 @ 22:51:09
Jag har sett true blood avsnittet som jag missade i onsdags och jag har försökt att sätta på en film. Men filmerna vill inte fungera och alla filmer jag vill se är borta! jag får seriöst d-a-m-p. Och jag skulle träffa en kompis som sa att han skulle höra av sig när han hade duschat och ätit, har han det? Nej , det har han inte! Vafan vill alla mig?
Nu ska jag titta på flera avsnitt av weeds och lugna ner mig. sen ska jag nog sooova. bara för att svider det i halsen, halsont. inte bra , inte bra.
hejdå!


talang

2010-05-08 @ 20:58:47

HAHAHHA, SNACKA OM HUMOR!


Celine älskar sin Astrid!

2010-05-08 @ 20:46:07

Just precis. Celine ska sova här ikväll. Ska bli super kul och mysigt. Har saknatr henne så mycket, var verkligen as länge sen vi var med varann! Men nu är hon här och vi har hur kul som helst. Ska sätta oss och kolla på film sen.
Juste, ser ni hur fint michis har fixat? Blev as förvånad när hon hade fixat en ny header. Den är så snygg! ÅH, verkligen lyckat gumman ! :D

Ska ta och vara lite social nu.

Puss / astrid :)


lösen och skit

2010-05-08 @ 20:42:11
Bloggen har haft lösen och användarnamn sen jag skrev senaste inlägget. Det är för att jag har fixat om hela bloggen, som ni ser. Och den här gången har jag inte tagit gratis bloggsak från nån annans blogg, utan jag har gjort allting själv. Hur tycker ni att det blev? Jag själv är ganska nöjd, är inte helt klar än och lite som jag vill ha vet jag inte hur man gör. Men, nu är det inget lösen eller någonting längre! Så nu är det bara att läsa på.

3 doors down - when i´m gone


3 Doors down - When i´m gone

2010-05-08 @ 17:46:52
Den låten sitter jag och lyssnar på nu, jag själv tycker att den är otroligt bra!
Ni anar inte hur mycket jag har varit med om sen jag skrev sist. Det började ju med att jag tränade igår, och direkt efter det åkte vi till landet. Först tog vi det bara lugnt, sen vid halv tio gick vi upp till gula huset där Tord och Gittan bor. Där var Patrik, Rickard, Annika, Pappa & Cina. Jag kan bara säga att min släkt har en otrolig humor, allvarligt. Satt nog och skrattade nonstop?

Sen vid elva kanske gick vi alla ner till oss satt Tord och Gittan kunde sova. Så hos oss blir det mycket snack och ja, vad mer? Vid tolv ville jag och julia gå ner till bryggan, så annika och cina följde med. Det slutade med att vi lekte mörkerkull i typ en timme! haha, har nog aldrig haft så kul med två vuxna människor. Tillslut så gick vi in till rucklet där Patrik och Rickard var. Så det slutade med att vi hade brottningsmatcher och de visade oss vad vi skulle göra om vi blev överfallna, så akta er, jag kan självförsvar! Sen kom vi hem till oss vid halv två och gick och la oss.

imorse gick vi upp vid halv tio och åt frukost och sånt och sen gick vi ut och jobbade! Det var ju städdag i hela området, så alla städade på olika sätt. Faktiskt ganska kul. Vi fick åka släp efter våran lilla traktor, haha och vi körde extremt mycket fyrhjuling. Fast man kan ju säga att vi var mest hos hästarna, tihi :$ Sen skulle Julias pappa och storebror komma, så vi tog fyrhjulingen och körde ända bort till mormor och morfar ! Har aldrig kört det förut med den, eftersom vi egentligen inte får det.
Tillslut så kom dom och vi åkte tillbaka och grillade hammburgare. Sen gick vi hem och städade och tillslut åkte vi hem.

slänger in massor av bilder!









Jag lovar, vi drack ingenting. Vi byggde den imorse när vi skulle väcka Patrik och Rickard :)


Lördag :D

2010-05-08 @ 11:15:11

Det är äntligen lördag igen! SKÖNT, vill bara säga att min älskade kompis Jakob fyller fjortis idag. Så alla grattar honom! Hihi^^ ha en underbar dag hörru!


Födelsedags barnet :)

Hihi^^ idag ska jag tydligen träffa Ralle, sofia, och Jannica tror jag det var. Det blir väll kul, eller jag måste bara övertala Ralle först. Men han svarar inte! Gaah, blir lite små tokig. RING MIG OM DU SER DETTA! Aja, ska ta och stoppa i mig något att äta innan jag drar iväg.

puss / astrid :)


?

2010-05-08 @ 00:35:10

känner mig trött men är inte trött x) måste bestämma mig om jag ska sova eller inte.. Hihi^^ jobbigt beslut :O jaja, ska iaf lägga mig i sängen nu. godnatt

/ astrid :)


Är så otroligt glad.

2010-05-07 @ 20:01:41

Livet är verkligen på topp just nu. Har världens underbaraste kompisar och världens underbaraste kille. Älskar er alla så otroligt mycket. Ni gör mig så glad <3

(Tyckte jag behövde få ut det)

jaja, jag har precis ätit middag. Det var ganska äckligt.. men men. Mamma kom hem idag, har saknat henne så mycket. Hon har nämligen legat på sjukhus eftersom hon operererade sig. (personliga själ) men allt har gått bra och det är så skönt att hon är hemma igen. Det är verkligen tomt i huset utan henne. Jag älskar dig mamma.
Det får bli en lungn hemma kväll för min del ikväll.. känndes som att jag skulle vara hemma med mamma ikväll. Men imoron kommer iaf Celine älskling hit och sover. trevligt. Nej nej, nu börjar detta bli långt. Ska inte tråka ut er mer.

Puss / astrid :)

 


Snart träning

2010-05-07 @ 15:41:25
Vi ska ta en buss som går 16.08 så måste ta och börja byta om snart. Idag var det ju skoldm sen efter det åkte vi direkt hem till mig, eftersom jag inte mådde bra och astrid hade slutat. Ikväll drar jag till landet med Julia min sötaste och kommer hem imorgon eftermiddag. Kameran är självklart med och vi ska ha hur kul som helst, hoppas jag. Jaja, slänger in lite bilder från igår när vi labbade på no:n, rätt coola faktiskt. Min baby Kim har tagit dom, :) Den bruden är skön alltså! Jaja, måste byta om nu. Skriver direkt när jag kommer hem imorgon. Eller , när jag får tillgång till dator rättare sagt. Pusspuss , ha det bra!


efter skoldm

2010-05-07 @ 14:34:46

drog vi hem till michis för att duscha och vila upp oss lite inför träningen senare idag. Vi förlorade matchen med  4-2, lite små segt.. men men. Vi hvar helt slut efter matchen. Båda somnade efter ett tag. GUD SÅ SKÖNT!
Just nu sitter vi och leker med emilia (michis lillasyster) hon är så grymt gullig. Vi ska iaf gå och kollaq lite på tv nu,

Puss / astrid och michis :)


Emilia som liten :)


NATTI NATTI

2010-05-06 @ 22:07:53

efter en lång jobbig dag ska jag äntligen få gå och sova. Imoron är det skol DM på sportfältet. Om ni hinner kan ni ju alltid komma och kolla ;) Jaja, ska sova nu.

Puss / astrid :)


jag=trött

2010-05-06 @ 21:18:02
jag är extremt jävla trött. oj, förlåt. Man får inte svära!
Känns som om allting har gått dåligt idag. eller, inte.
Träningen gick sådär, knäna cpade sig som vanligt. Fick
även reda på att det är skoldm imorgon och att jag
ska vara med (y) Grattis på mig!
nej, nu ska jag packa. Skriver imorgon,
pussenpussen

visst är min sovtröja extremt fin? :D

träning

2010-05-06 @ 16:50:58
har träning kvart över, måste åka snart. Skriver när jag kommer hem. pussen på er !

norisch

2010-05-06 @ 12:47:56
Sitter här hemma med Norischporisch. HAHa, nya smeknamnet!
haha, bäst jag är. nej men vi hade en rätt så rolig idrottslektion för ett tag sen.
Vi körde fotboll och innan det så körde vi boll grej.
jag känner mig duktig, gjorde tunnel på alex och sen sköt jag i vänstra hörnet. :)
shiiihoo ! Nej men, haha. nu ska jag inte tråka ut er mera, pusspuss.



Pizza till frukost?

2010-05-06 @ 08:43:19
Just precis, jag sitter och äter pizza fruskost x) det var faktist super gott.
Jag Har precis fixad klart mig och så, nu väntar bara skolan på mig.
Ha en bra dag sötisar!

puss / astrid :)


Dagens outfit
Gultröja: ESPRIT
vittlinne: H&M
TUBTJOL: H&M
BÄLTE: VILA
STRUMPBYXOR : H&M


GLAAAAAAAD

2010-05-05 @ 21:23:56
JAG ÄR GLAD , TRALALLALLALLALALLA!
fast hur trött som helst, ska gå och borsta tänderna,
och gå och lägga mig, fy så trött jag är. vi hörs imorgon!

Monica min hunnybunny.

bloggtrafik

2010-05-05 @ 20:56:05
det är en bra hemsida det! Man får garanterat mera besökare, så jag tycker faktiskt att just du ska bli medlem där. Klicka här! Jag blev tipsad av en kompis, och på en gång fick vi mer besökare än vad vi hade tidigare. Har fått ca 400 mer besökare med den hemsidan. Jag tycker i alla fall att den är otroligt bra och tycker att ni också ska ta lite av eran dyrbara tid och klicka på länken och läsa vad det står. Kom igen, det tar bara ca två sek?


ett måste!

2010-05-05 @ 20:37:16
är att klicka sig in på den här länken. Det är en artikel i aftonbladet, som är hemsk. läs och tyck till!
Jag tycker iallafall att det är hemsk, men att det är bra att läkarna har lyssnat på henne.

herregud

2010-05-05 @ 20:27:19
Andra avenyn är nu slut föralltid, och herregud säger jag bara. Allt hände på samma gång, lika hemskt och jag vet inte ens hur jag ska förklara det! Marcus försökte våldta Natalie inne på rbc och de kom fram till att Marcus var våldtäcksmannen. Gasch! Wääähh, varför ska det vara slut? Vill se mera "/

Jaja, som vanligt slutar det med att tårarna började rinna ner från min kind, är ju som sagt jättekänslig. Sitter och kollar på nelly, hittar ingenting särskilt, verkar inte vara på det humöret.
Funderar på att gå och lägga mig, men då kommer jag säkert vakna ikväll och inte kunna somna om, men jag har ont i huvudet och är hur trött som helst, så, vi får se vad som händer! ;)

 



jag kan inte hålla mig längre..

2010-05-05 @ 19:05:20
Det är sista andra avenyn avsnittet idag, eller ikväll. Och jag kan verkligen inte hålla mig längre så jag tänker sätta på det. Jag förstår inte hur det kan vara det sista, eftersom den är mitt i alltet. Men hoppas allt kommer med i det. Jag har sett alla 185 avsnitt, så , ja, jag älskar det !

Är det någon mer än jag som följer det?


seeeeeeeeeeeeeeeg

2010-05-05 @ 18:53:51
Känns som om jag bara sprider sorgsenhet just nu, men inget "sorligt" i det här inlägget! så, nu var det bestämt.

Vad hände idag? Jo, sista lektionen hade vi rytmik, och då var det ca fem min kvar och vi dansade & jag fick så sjukt ont i huvudet, migränanfall i think, så jag satte mig ner bara för att ta det lugnt så att det skulle försvinna.

Sussi: Upp med dig, varför sitter du där?
Jag: För att jag har fått ett litet migränanfall.
Sussi: Men om du inte kan vara med så kan du lika väl gå här ifrån.
Så jag stack därifrån, orkade inte med henne. Jag kan absolut inte hjälpa att jag fick det, eller hur? Möte Ilias utanför och han frågade om jag ville gå hem med han, så jag sa visst. Så vi hade sällskap till kärrdal från skolan, sen gick jag hem till mig och la mig och solade i typ en halvtimme, då försvann solen och det blev kallt så la mig i sängen och sov. Har kollat på tv och ätit, och nu vet jag inte vad jag ska göra. ska prata med en viss person men grejen är den att jag inte vågar, så ja.


Men, nu ska jag hitta på något annat. vi hörs!


i vårt och torrt, jag älskar dig !

har ni sätt/läst den?

2010-05-05 @ 18:35:21


Jag ska ta och läsa en bok som heter Flickan Från Ovan. Det är faktist helt otroligt att jag ska öppna en bok, jag är verkligen inte en människa som gillar att läsa :O men den här säger alla är så bra. Så nu har jag verkligen bestämt mig att jag ska läsa den och sen gå och se den på bio.

Har ni läst den? I så fall?





Den finns som film

och

som bok :)



lalala

2010-05-05 @ 17:11:18


Jag börjar tycka att det är hopplöst att blogga? Det är ingen som kommenterar, besökarna går bara ner. Asså snälla? Vad kan vi gör för att det ska bli kul för er att läsa?
Frågestund    dagens fråga    Hiss&diss   Dagensoutfit
SNÄLLA! SVARA PÅ DETTA FÖR DET ÄR VERKLIGEN INTE KUL ATT LÄGGA NER ÄN MASSA TID PÅ INGENTING!

jaja, förlåt förlåt för hemsk update. Men imorse försov lilla jag mig.. Så jag hann nästan inte med bussen, hoppas ni förstår. Idag har jag gått i skolan i onödan känns det som? Det har nämligen varit världens lalar dag. 2 inställda lektionen, film på no och ja helt enkelt en lätt dag. SKÖNT! Men nu kom min farbror, så vi ska åka och köpa pizza och så.. ^^

Puss / astrid :)


tankar

2010-05-05 @ 14:02:51
Hai un sacco di pensieri, non si sentono bene. Vuoi parlare, ma non sarà mai su cosa dire. Perché non hai notato che provo?



en fråga..

2010-05-05 @ 08:41:09
Vad ska ni göra idag? Svara gärna!


seg

2010-05-05 @ 08:38:18
Herregud vad jag känner mig seg! Märks verkligen att jag inte har sovit bra på hela veckan. Typiskt..
Sitter just nu på b-engelskalektion och har 8 lektioner kvar tills det här arbetet ska vara inlämnat. Jag har faktiskt skrivit en a4sida och har bara en a4 sida till, men det går fort säger vi. Jag gillar inte onsdagar, så sega, tråkiga och jag vet inte vad. Har fyra lektioner innan lunch och tre lektioner efter, boooring.
Vad händer efter skolan ? Jo, jag kanske ska träffa en killkompis, kanske joggar med sofia igen eller kanske åker in till stan med någon. Ingenting planerat rättare sagt, så vi får se vem jag träffar.
Nu ska jag återgå till arbetet, hörs !


döden

2010-05-04 @ 22:53:00
Ni alla som har mist någon ni verkligen älskar & tycker om, ni vet hur det känns. Och nu vet jag också hur det känns. Kan bara säga att det är förjävligt. Man kommer aldrig få se den personen le igen, man kommer aldrig få se den personen skratta igen, eller höra dens röst igen. Man kommer aldrig mer få sen den personen. Man har bara alla minnen kvar, och allt man har i sin hjärna. Allt man har lagt in & kommer ihåg.

Min farfar dog den 8 Mars 2010. Inte så länge sen.. Om fyra dagar är det 3 månader sen han lämnade mig kvar här, och alla andra som stod honom nära. Förra året firade han och Farmor guldbröllop.. I början tänkte jag bara onda tankar, som att jag hade varit ett dåligt barnbarn m.m. Men varför tänkte jag så? Varför tänkte jag inte bara på att jag hade haft tur som fick honom som farfar? Och tänker på alla underbara minnen och allt jag fick uppleva med honom? Man tjänar ingenting på att tänka såna tankar, det trycker bara ner en själv, det finns absolut ingen mening med det överhuvudtaget. Tänk postiva tankar, och tänk inte ; Nu ska jag ta självmord. Utan tänk att den som har lämnat än finns fortfarande där uppe i himlen, och vakar över en vart man en går, och tittar på en och ler. och säger till alla andra där uppe ; Det där är min flicka.

Jag stod ändå inte min Farfar så himla nära, jag träffade honom sällan. Men han var fotbollsintresserad och trodde på mig när det gällde fotbollen. Innan så kom han och kollade på en massa matcher. Han själv har spelat fotboll och då var han målvakt har jag för mig, och jag var också målvakt innan. Så han hjälpte mig, tittade på mig, gav mig tips osv. Jag kan bara säga att jag saknar honom otroligt mycket, och att jag absolut skulle välja att ha honom i liv. Men sista gången jag träffade honom, han var så illa.. Han sov, men han tog tag i min hand och tröck, så jag pussade honom på pannan och gick därifrån. Jag ångrar att jag gick däriifrån så fort, jag måste lära mig att det är okej att gråta.

Efter hans död har jag fått en massa tankar. Vem som helst som står mig nära kan dö när som helst. Det kan hända vad som helst, därför ska man ta vara på sina vänner, familj, släkt, och alla som står en nära. Så säg helldre hur mycket hon/han betyder för dig, och hur mycket du älskar den/dom personen/personerna en gång för mycket, än en gång för lite.

Det går inte en enda sekund utan att jag tänker på honom. Ibland uppspelas minnen jag har med honom i min hjärna, som om det våre min verklighet. Det är som om jag springer mot honom för att krama honom, sen precis när jag är framme så kommer jag tillbaka till verkligheten, och tänker ; fan, jag hann inte.
Han betydde, och betyder fortfarande sjukt mycket för mig. Minnenerna ska jag begrava djup inom mig.
Glöm inte , att jag älskade dig, och att jag alltid kommer att älska dig.


anonyma kommentarer (n)

2010-05-04 @ 22:27:28
Anonyma kommentarer= tummen ner totalt. Gillas inte!
Är iallafall hemma från träningen. Gick inte så bra, mina knän bara vek sig.
inte bra någonstans. När jag kom hem så duschade jag och åt en muffins,
mums. haha. känner mig extremt tråkig, mår inte så bra. Skriver imorgon
direkt när jag får tillgång till en dator.
God natt, pusspuss.


funderar..

2010-05-04 @ 18:40:11
På att sluta blogga. Det är ingen som kommenterar eller någonting, lite småtrist att blogga faktiskt. Vi har runt 20-30 besökare men inte en enda kommentar får vi? Ni är tråkiga!

klar..

2010-05-04 @ 18:37:12

Jag är helt klar och har ätit, måste börja fixa mig till träningen nu. Lydia kommer och hämtar mig 19.15 så borde sätta fart. Eller , har inte så bråttom men vem vill stressa lixom?

(y)


brottades med min lillasyster..

2010-05-04 @ 18:35:48
Kastade henne i mammas & Rickards säng och kittlade henne, då sa hon ; Aj min tuttis! och hon är lixom tre år? HAHAHHAA, ASG ! Eftersom mamma har sagt det så härmar Emilia henne.


tralalalalalalalalalala

2010-05-04 @ 17:46:49
Idag är det tisdag, vilket betyder att det är sen träning idag. 19.30-21.30. Eller, jag själv tycker iallafall att den är rätt så sent. Idag har vi även fys på träningen, bläää. Springa fram och tillbaka, bara tuta och köra. haha, nejdå.
Idag har jag varit i skolan, dagen har gått fort. hemkunskap-engelska-lunch-bild-so.
Efter skolan åkte jag hem på direkten, våran granne var här med hennes 3 barn så de hade tagit fram fika så fikade också. Sen har jag bara tagit det lugnt, suttit vid datorn, påbörjat noläxan och bara gjort ingenting. Har så otroligt ont i nacken så det finns inte.

Nu ska jag fortsätta med no:n, ska lämnas in i morgon.
Skriver senare!



Hemma igen

2010-05-04 @ 15:38:42

Som sagt så är jag hemma igen. Men jag kommer skriva mera senare. hihi^^

Puss / astrid


färdigfixad

2010-05-04 @ 07:38:53

för att dra till skolan nu. Hihi^^ jag tycker jag ser super söt ut idag. men det kanske bara är just nu x( haha.. jaja, ska sluta tråka ut er nu.
ha en bra dag

Puss / astrid :)

Hihi^^^jag idag dåra :)


Ingen rubrik?

2010-05-03 @ 22:08:26



Kom på att jag skulle göra hiss och diss idag.

Hissar: Min super mysiga Juciy Couture mjukis dress. Den är så underbat skön att slänga på dig och bara mysa i. I LOVE IT!



Dissar: OMG, har faktist ingenting att dissa idag. Är helt otroligt ju. jaja, det är okej att vara lite trög ibland. :)

GOODNATT

Puss / astrid :)


Efter en efterlängtat dusch

2010-05-03 @ 21:47:38

sitter jag vid datorn igen.. Haha, snacka om att m an lever framför datorn ibland.. haha x) Jaja, ska ta och lägga mig i sängen nu, behöver verkligen få sova nu.

GOODNIGHT!

Puss / astrid :)


www.felsms.com

2010-05-03 @ 21:39:49
HAHHAHA, HERREGUD VILKEN JÄVLA KLOCKREN SIDA!
Hur rolig som helst, haha, sitter och garvar.. :)
Nej, nu ska jag stänga av datorn och hitta på något annat
Har sovmorgon i morgon, JIHO !


ASTRID, JAG BEHÖVER SNACKA MED DIG! RING, ANNARS RINGER JAG!
vi hörs, pusspuss.

Nu har glaset lossnat, den kommer dö snart :(


Zon träning

2010-05-03 @ 20:53:30

Jajamensan, har varit på ytligare en zon träning. Gick faktist helt okej.
Skolan idag var ett helvete, är så himla trött hela tiden. Usch usch, ville bara sova hela tiden, hihi^^ Men det går ju inte att sova på lektionerna *host host*
Efter skolan var det iaf utveckligenssamtal och jag hade super bra i allt! YIPPI!
Ska ta och hoppa in i duchen nu och raka mina ben osv.

Puss / astrid :)

 

hihi^^ lilla jag :)


jogga

2010-05-03 @ 20:02:34
Vilken dag säger jag bara! hade först utvecklingssamtal och det gick faktiskt otroligt bra. Är godkänd i alla ämnen och har " når målen väl " i tre ämnen, idrott, hemkunskap och svenska , tror iaf att det var svenska. Det var iallafall tre ämnen. Direkt efter åkte jag till sollentuna centrum för att jobba. Det var beräknat att ta 2 timmar men det tog en halv timme, brudar som kan säger jag bara! Så jag, Elsa, Sofia & Monica stannade och köpte glass och sen satte vi oss på scenen och bara snackade en massa skit. haha, otroligt mysigt faktiskt. Efter ett tag kom Celine tillbaka också. Hon hade skrytit om att hon skulle åka på Mimmi's moppe men hon hade ingen hjälm så hon fick inte ;D haha, gumman, glömde skriva coooling i pannan... :)

Kom hem för en stund sen och sitter här i joggingkläder. Ska möta en kompis kvart över. Vi ska ut på en joggingsväng vid vattnet. Hur skönt som helst, ni anar inte. Ni som inte brukar jogga, gör det. Det är otroligt mysigt! Men synd bara att man aldrig kommer ut. Jag är en sån person som säger mycket, men aldrig gör det. Jag skulle jättegärna vilja jogga varje dag, men jag kommer aldrig ut, det är det som är problemet. hha!
jaja, detta börjar bli långt. Hörs sen!



puuuuhh , säger jag bara.

2010-05-03 @ 16:43:19
Tjenixen! sitter här i min säng och har utvecklingssamtal om 40 min. Måste springa upp och äta middag.. Hinner inte käka annars. Min mentor ändrade tiden så nu slutar det klockan 18, och det är klockan 18 jag ska vara i sollentuna, så jag kommer lite sent, haha! Men hörrni, jag skriver när jag kommer hem.
puss!



Människoätande Giraff

2010-05-03 @ 12:55:48
HAHHA, det skriver min klasskompis om. Lite roligt faktiskt.. :) Skönt att de har hittat den satt man inte blir uppäten, hihih.. Har faktiskt rätt så roligt, hamnade i en skön grupp, vi har värsta sammarbetet. Tycker faktiskt att det går bra, eftersom vi redan håller på med framsidan och är snart klara. (y) Jiiihooo!

Jag och Camilla sitter och snackar om Andra avenyn. Det är sista avsnittet på onsdag, och buhu säger jag bara! Men det måste betyda att Karina föder sitt barn ? och att det säkert är hur spännande som helst! ååhh...

Nej, nu måste jag ta och sluta. pusspuss!


i don't care anymore.

2010-05-03 @ 09:42:23

Tjenixen! Igår kväll skrev jag ju att jag var hur trött som helst, men när jag väl hade gått och lagt mig så kunde jag verkligen inte somna! För det första så kunde inte min syster och hennes kille vara tysta, de hade musik,skrattade, snackade, skrek och sen det andra är privat. Jobbigt var det iallafall, somnade runt elva kanske.. Imorse försov jag mig i 20 min. Så jag hade bara 40 min att fixa allt. Men klarade det hur bra som helst :)

Idag efter skolan händer myyyycket. Slutar kvart i fyra, utvecklingssamtal 17.20-17.40 sen ska jag jobba 18-20.
Har glömt att skriva att jag sitter på b-engelskalektion och jobbar hur mycker som helst. Har snart skrivit en hel a4sida med två bilder, sen har jag bara en a4sida till och då är jag klar!

jaja, nu ska jag fortsätta. Skriver så fort jag kan!
pussen!



Tidig morgon

2010-05-03 @ 06:47:31

För min del blev det en super tidig morogon idag. Eftersom min mamma inte kunde köra mig till skolan idag för olika/ persoliga skäl. Just nu sitter jag iaf med min frulle på skrivbordet och funderar lite på en sak. Hihi^^ hemlis.
Juste, visste ni att jag fyller år om 9 dagar! Då blir jag fjortis ;)

bild på mig och cissi sötnos :)


huvudvärk

2010-05-02 @ 21:59:38

Sitter just nu och skriver med fruktansvärld huvudvärk.. USCH! Orkar egentligen inte skriva, men kommer få ångest om jag inte gör det "/ Jaja, efter matchen idag tog jag det bara lungt och så. Har typ suttit och snackat med världens sötaste kille hela dan! Åh, han är så underbar. Tänker tyvär inte skriva namn eller så i bloggen än.

Jaja, ska soooovva nu.. skola imoron :(

Puss / astrid :)


..

2010-05-02 @ 21:43:43
FUCK VA TRÖTT JAG BLIR PÅ DIG !
God natt!

Weeds

2010-05-02 @ 21:17:23
Jag har legat och kollat på 5 avsnitt av Weeds & jag har målat naglarna. Tror faktiskt att jag ska gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Är så otroligt trött, vill inte vara trött. Vill inte sova heller, så vad ska man göra? Första steget är att borsta tänderna, sen får vi se vad som händer. jag är trööööött... kan knappt hålla upp ögonen, vad är det med mig? Jaja, jag själv tycker det är okej att vara trött på en söndag, och ta hand som sig, somna tidigt, bara ta det lugnt, mysa med familjen osv. Det är lixom söndag jaou ;)

Nej, skriver snart!



Så blev naglarna, vad tycks? :)

KOMMENTERA!

2010-05-02 @ 21:01:19

Hittade den här urgulliga "jackan" här.Vad tycker ni om den? Vilken färg skulle ni helst vilja köpa? :)
Jag själv kan inte bestämma mig om vilken jag helst skulle vilja ha.

4-0

2010-05-02 @ 17:31:26
Som Astri skrev så vann vi med 4-0. De sög, säger jag bara. Bollen var hela tiden på deras planhavla, tror våran målvakt fick röra vid bollen ca 4 gånger. De var jättedåliga förlorade! Efter vårat första mål så började deras toppar säga att deras lag sög? Hallå, vem gör sånt? Om man vill bli bättre kan man ju inte ha den inställningen? Då kommer man ju absolut ingenstans! Jag gjorde iallafall ett mål från halva plan rätt in i högra krysset, eller målvakt snuddade vid den men den kom in iallafall., stolt (a) och jag är lixom mittback? haha!

Jag är hur seg som helst, vill bara sova. Det känns som om jag är på jättedeppigt humör "/  Tror jag ska lägga mig ner och kolla på nånting på datorn. Jaou, så får det bli. Pussen!

en bild från valborg!


Vinst med 4-0 :)

2010-05-02 @ 15:29:46


 (en super gammal bild på laget, saknar det gamla laget "/ )


God morgon (:

2010-05-02 @ 10:58:04
Mamma väckte mig kvart i tio eftersom hon ville att jag skulle äta frukost med henne och Felix. Äter aldrig frukost med dom längre, så det var faktiskt rätt så mysigt. Satt och snacka om skolan och ja. En sån sak skulle jag jättegärna vilja göra varje dag, men tyvärr så händer det jätte sällan. Vill att det ska hända oftare "/ Menmen! Elsa
kommer och hämtar mig 11.30. Och jag sitter fortfarande i sängen med pjamas så när jag har skrivit klart detta inlägg så får jag lov att sätta fart. Har ju som sagt match på Essinge, i 95serien. Tror att det kommer gå ganska bra, vi har toppat lag och vi har en 94a målvakt, som även har fått pris eftersom jag tror hon tränar andra målvakter? Nått sånt var det. Hoppas på det bästa i alla fall!

Önska mig lycka till, puss på nosen!

uppdate=sämst

2010-05-01 @ 23:49:22
Ber verkligen om ursäkt, har inte hunnit blogga på hela dagen och förut hade jag så ont i huvudet så kollade på talang och bara tog det lugnt.. Igår kväll var det hur kul som helst! Gasch, ni kommer aldrig förstå. Bilderna säger mer än 1000ord , men det säger inte tillräckligt säger jag bara.

Imorse vaknade jag av att astrid ramlade ner på golvet, taha, men somnade om och sen vaknade jag av att hon sa att hon skulle titta på tv. Så låg själv.. buhu.. Trodde klockan var typ två, men den var bara tjugo över elva, tragiskt, faktiskt. Men gick iallafall upp vid halv tolv kanske, åt "frukost", kollade på mtv, satt vid datorn, duschade , fixade mig och ja. Sen tog vi bussen vid två och drog hem till mig. Vi skulle egentligen klippa oss men vi ändrade oss, istället drog vi in till gamla stan och fikade som astrid sa. Sen kom Timmy dit och efter ett tag så drog vi och då följde han oss till danderyd . tihi! Jag och astrid tog bussen hem till var och en. Dagen har i alla fall varit trevlig. och igår också för den delen!

lägger upp alla bilder från igår imorgon. Har match samling tolv, så Elsa kommer och hämtar mig halv tolv. Så tänkte faktiskt sova nu! Så skriver imorgon, pusspuss och god natt!


gårdagens outfit
strumpbyxor
svart tupkjol
vitsvart randig tröja med dragkedjor på axlarna
armband, ringar, halsband, örhängen



Jag älskar dig gumman, och jag kommer alltid att göra det. Jag vet att du inte tror på föralltid, jag vet att du vet att allt har sitt slut. Men vem vet när slutet kommer? Hoppas att slutet aldrig kommer, för ett liv utan dig, hur skulle det se ut? Ett liv utan dig skulle vara som ett liv ut skratt, leenden, ljus, värme, kyla, ett liv utan dig skulle rättare sagt vara pissdåligt. Du är som min egna syster, du är min bästavän och det ska ingen kunna ändra på. ingenting ska komma emellen oss, eller hur? du betyder allt för mig, glöm inte det!

tjenixen!

2010-05-01 @ 21:17:11
Jag har ont i huvudet! Har hållt på med alla bilder alldeles för länge. ska kolla på talang och ta ett stort glas kallt vatten. Skriver efter, pusspuss.


från igår

Fika på stan

2010-05-01 @ 20:22:44

Har nyss kommit hem från en mysig dag med michis. Vi bestämde oss att dra in till gamlastan och ta en fika. Super mysigt och trevligt var det^^
Michis ville att timmy skulle komma så jag sa att det var lungt, så han var med i kanske en timme.
Just nu sitter jag och trögar mig med facebook, har typ över 100 händerlser med foton som man är taggad på från igår ^^ 

 
 
Bilder från idag :)


Vakna och trötta

2010-05-01 @ 11:59:24

Efter en super kul kväll igår är vi helt slut idag. Skriver mera ikväll, måste ta och stoppa i oss lite mat.. Hehe, håller på att dö av hunger x)


En bild från igår :)


RSS 2.0